Zıbın almaya başladım minicik çoraplarla devam ettiIyi haftasonlari herkese
Alisverislere basladiniz mi arkadaslar? Neler aldiniz ya da almayi planliyorsunuz burada fikir alisverisi yapalim.
Bana abim ve yengemden gelen cesitli zibin ,corap,citcitli disinda henuz hic birsey almadik.Ailelere soyledik henuz birsey almayin diye.6.aydan sonra alicaz nasipse.Henuz erken diye dusunuyorum.Simdilik alisveris icin kenara para koyuyorum sıkışmadan gonul rahatligiyla istedigimizi alalım diye.
Bebek arabasini cevremdeki tum dogum yapanlar henuz alma dediler.O yuzden onu dogumdan sonraya biraktik.Park yatagi da arastiricaz alicaz.Kiyafet vs onlar en kolayi netten,e bebek vs oralardan alicaz ama dedigi gibi 6.aydan sonra
Zıbın almaya başladım minicik çoraplarla devam ettiönlük eldiven battaniye falanda aldım dayanamıyorum ya.. 1 tane hastane çıkışı yenidoğan hediye gelmişti ama ben bi tane de daha alıcam bi da kayınvalidem alıcak. Daha erken ama insan tutamıyor kendini ufak ufak başladık biz bayramdan sonra hızlandırırız
Ben de neyi nasıl yapsam diye düşünüp düşünüp duruyorum. Daha karar verebildiğim bir şey de olmadıacaba montessori bebek odası şimdiden kursam mı diyorum. Oda yapmak için küçük odada kurutma makinem vardı, onu banyoya taşımam lazım, tabi banyoya sığdırmak için bir tadilat gerekiyor. Bebek arabası desen karşılaştırmalı olarak çoğu markayı tablo yaptım yazdım ama travellerin hepsi ağır ve yer kaplıyor sonucuna vardım. O kararsızlık bir kaldı öyle... Anne yanı bitişik yatak alacağım, bizim ev dubleks herkes diyorki alt kata da bir park yatak al, sen yemek vs yaparken bebek onda durur. Bir tane de odasına montessori alırsam heryer bebek yatağı olacak
Ikiz degil de tek olsaydi kesinlikle chicco next to me alirdim.Biraz pahali ama deger.Harika bir anne yani besigi.
Chicco next 2 me'yi diyorsun dimi? Ben de onu beğendim, onu da çok az yatacak 2. El al diyorlarSorma cok benzer seyler yasiyoruz. Bizim ev de dubleks ama koca evde bebege oda bulamiyoruz. Her odanin bir duzeni var nereyi bozsak elimizde kaliyor. Sonra diyoruz ilk etapta zaten yanimizda kalacak oda hemen yapmasak mi hem biraz buyur montessori yatak aliriz bu sefer de ben yanasmiyorum cok oda yapma hevesim de var. Kisacasi henuz ne yapacagimiz hakkinda bir fikrim yok. Ben de 3 besik alacagim gibi duruyor biri asagi biri anne yani bitisik (chicco anne yani bitisigi hosuma gitti baska tavsiyeniz varsa da alirim) bir tane de biraz daha buyudugunde yatmasi icin yatak odamiza besik yine.
Chicco next 2 me'yi diyorsun dimi? Ben de onu beğendim, onu da çok az yatacak 2. El al diyorlarbebek doğduktan sonra tadilat vs işler zor oluyormuş, o yüzden odayı boşa çıkarsak iyi yaparız. Odayı takım almayacağım, alan kimse ağır ağır eşyalardan memnun değil. Ama bebeğin eşyalarını bir yerde toplayacak bir oda lazım, şifonyer gibi bir şey lazım, ayrıca banyo malzemelerini falan hep oraya toplarım kolay olur.
Canim bayramdan sonra 5 ayi gecmis oluyoruz ama daha hic hazirliga baslayamadim su ara besiklerine bakiyorum ondada hic karar kilamadim ne zormus secim yaomakIyi haftasonlari herkese
Alisverislere basladiniz mi arkadaslar? Neler aldiniz ya da almayi planliyorsunuz burada fikir alisverisi yapalim.
Cok iyi yapmissin canim bi yerden baslamak lazim yoksa son zamanda cok zor olur hepsi birden ben de bayramdan sonra basliycam insallah❤Zıbın almaya başladım minicik çoraplarla devam ettiönlük eldiven battaniye falanda aldım dayanamıyorum ya.. 1 tane hastane çıkışı yenidoğan hediye gelmişti ama ben bi tane de daha alıcam bi da kayınvalidem alıcak. Daha erken ama insan tutamıyor kendini ufak ufak başladık biz bayramdan sonra hızlandırırız
Senin de mi ikiz canim ben denikiz bekliyorum ama besige hic karar vermedim sen karar verdin miIkiz degil de tek olsaydi kesinlikle chicco next to me alirdim.Biraz pahali ama deger.Harika bir anne yani besigi.
Canim bayramdan sonra 5 ayi gecmis oluyoruz ama daha hic hazirliga baslayamadim su ara besiklerine bakiyorum ondada hic karar kilamadim ne zormus secim yaomak
Cok iyi yapmissin canim bi yerden baslamak lazim yoksa son zamanda cok zor olur hepsi birden ben de bayramdan sonra basliycam insallah❤
Senin de mi ikiz canim ben denikiz bekliyorum ama besige hic karar vermedim sen karar verdin mi
Bence ikea halleder bizim işimiziEvet onu diyorum. Kesinlikle ne yapilacaksa bebekten once yapilmali. Simdi bile kiyafet disinda buyuk esya alinmiyor bebegin alani olmadan koyacak yer yok. Ben bir dolap istiyorum hem askilikli hem rafli. Sifonyer de sart. Aman cok is var
Evet erken ama insan duramiyor heves ediyor cinsiyeti ogrendikten sonra. Bir de ilk bebek olmanin heyecani da var. Tatli bir acemilik var cogumuzun ustundeben de simdilik cok bir sey almadim aslinda toplam 6-7 parca kiyafet sadece. Tulum, zibin vs.
Masallah ne kadar hastane cikisi o oyleinsan dayanamiyor gercekten. Bir de gobek tam buyumeden daha rahatken de almak istiyorum. Aslinda en once buyuk esyalari halletmek gerek evi duzene sokmak gerek asil agirlasmadan.
Alt kata yatak alman mantıklı canim bebegi koltukta yatirmakta tehlikeli ummadığın bir anda düşüveriyorlar allah korusun, bende asagiya yatak almistimBen de neyi nasıl yapsam diye düşünüp düşünüp duruyorum. Daha karar verebildiğim bir şey de olmadıacaba montessori bebek odası şimdiden kursam mı diyorum. Oda yapmak için küçük odada kurutma makinem vardı, onu banyoya taşımam lazım, tabi banyoya sığdırmak için bir tadilat gerekiyor. Bebek arabası desen karşılaştırmalı olarak çoğu markayı tablo yaptım yazdım ama travellerin hepsi ağır ve yer kaplıyor sonucuna vardım. O kararsızlık bir kaldı öyle... Anne yanı bitişik yatak alacağım, bizim ev dubleks herkes diyorki alt kata da bir park yatak al, sen yemek vs yaparken bebek onda durur. Bir tane de odasına montessori alırsam heryer bebek yatağı olacak
Detayli ultrason sonrasi almaya baslayacamIyi haftasonlari herkese
Travel evet buyuk ama bebek cok rahat ediyor. Ben cok memnunum bebegim com rahat etti. Varsin buyuk olsun.Ben de neyi nasıl yapsam diye düşünüp düşünüp duruyorum. Daha karar verebildiğim bir şey de olmadıacaba montessori bebek odası şimdiden kursam mı diyorum. Oda yapmak için küçük odada kurutma makinem vardı, onu banyoya taşımam lazım, tabi banyoya sığdırmak için bir tadilat gerekiyor. Bebek arabası desen karşılaştırmalı olarak çoğu markayı tablo yaptım yazdım ama travellerin hepsi ağır ve yer kaplıyor sonucuna vardım. O kararsızlık bir kaldı öyle... Anne yanı bitişik yatak alacağım, bizim ev dubleks herkes diyorki alt kata da bir park yatak al, sen yemek vs yaparken bebek onda durur. Bir tane de odasına montessori alırsam heryer bebek yatağı olacak
Canim bayramdan sonra 5 ayi gecmis oluyoruz ama daha hic hazirliga baslayamadim su ara besiklerine bakiyorum ondada hic karar kilamadim ne zormus secim yaomak
Cok iyi yapmissin canim bi yerden baslamak lazim yoksa son zamanda cok zor olur hepsi birden ben de bayramdan sonra basliycam insallah❤
Senin de mi ikiz canim ben denikiz bekliyorum ama besige hic karar vermedim sen karar verdin mi
Alış veriş icin cok gec kalmanizi tavsiye etmem. Son 2 ayi yok sayin. Tuvalete gitmeye üşeneceksiniz. Agustosun sicaginda disari cikmak istemeyeceksiniz.
Trendyol kurtaricimizAlış veriş icin cok gec kalmanizi tavsiye etmem. Son 2 ayi yok sayin. Tuvalete gitmeye üşeneceksiniz. Agustosun sicaginda disari cikmak istemeyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?