2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Iyi haftasonlari herkese
Alisverislere basladiniz mi arkadaslar? Neler aldiniz ya da almayi planliyorsunuz burada fikir alisverisi yapalim.
Zıbın almaya başladım minicik çoraplarla devam etti önlük eldiven battaniye falanda aldım dayanamıyorum ya.. 1 tane hastane çıkışı yenidoğan hediye gelmişti ama ben bi tane de daha alıcam bi da kayınvalidem alıcak. Daha erken ama insan tutamıyor kendini ufak ufak başladık biz bayramdan sonra hızlandırırız

Evet erken ama insan duramiyor heves ediyor cinsiyeti ogrendikten sonra. Bir de ilk bebek olmanin heyecani da var. Tatli bir acemilik var cogumuzun ustunde ben de simdilik cok bir sey almadim aslinda toplam 6-7 parca kiyafet sadece. Tulum, zibin vs.

Masallah ne kadar hastane cikisi o oyle insan dayanamiyor gercekten. Bir de gobek tam buyumeden daha rahatken de almak istiyorum. Aslinda en once buyuk esyalari halletmek gerek evi duzene sokmak gerek asil agirlasmadan.

Ben de neyi nasıl yapsam diye düşünüp düşünüp duruyorum. Daha karar verebildiğim bir şey de olmadı acaba montessori bebek odası şimdiden kursam mı diyorum. Oda yapmak için küçük odada kurutma makinem vardı, onu banyoya taşımam lazım, tabi banyoya sığdırmak için bir tadilat gerekiyor. Bebek arabası desen karşılaştırmalı olarak çoğu markayı tablo yaptım yazdım ama travellerin hepsi ağır ve yer kaplıyor sonucuna vardım. O kararsızlık bir kaldı öyle... Anne yanı bitişik yatak alacağım, bizim ev dubleks herkes diyorki alt kata da bir park yatak al, sen yemek vs yaparken bebek onda durur. Bir tane de odasına montessori alırsam heryer bebek yatağı olacak

Sorma cok benzer seyler yasiyoruz. Bizim ev de dubleks ama koca evde bebege oda bulamiyoruz. Her odanin bir duzeni var nereyi bozsak elimizde kaliyor. Sonra diyoruz ilk etapta zaten yanimizda kalacak oda hemen yapmasak mi hem biraz buyur montessori yatak aliriz bu sefer de ben yanasmiyorum cok oda yapma hevesim de var. Kisacasi henuz ne yapacagimiz hakkinda bir fikrim yok. Ben de 3 besik alacagim gibi duruyor biri asagi biri anne yani bitisik (chicco anne yani bitisigi hosuma gitti baska tavsiyeniz varsa da alirim) bir tane de biraz daha buyudugunde yatmasi icin yatak odamiza besik yine.

Ikiz degil de tek olsaydi kesinlikle chicco next to me alirdim.Biraz pahali ama deger.Harika bir anne yani besigi.

Evet benim dusundugumde o. Ilk dogdugunda cok kucukken yanimda olmasi en sagliklisi her anlamda. Direkt besige koysam yataktan surekli kalkip bebegi gidip alip geri gelicem. Bu da bir sure sonra bana zarar.

Chicco next 2 me'yi diyorsun dimi? Ben de onu beğendim, onu da çok az yatacak 2. El al diyorlar bebek doğduktan sonra tadilat vs işler zor oluyormuş, o yüzden odayı boşa çıkarsak iyi yaparız. Odayı takım almayacağım, alan kimse ağır ağır eşyalardan memnun değil. Ama bebeğin eşyalarını bir yerde toplayacak bir oda lazım, şifonyer gibi bir şey lazım, ayrıca banyo malzemelerini falan hep oraya toplarım kolay olur.

Evet onu diyorum. Kesinlikle ne yapilacaksa bebekten once yapilmali. Simdi bile kiyafet disinda buyuk esya alinmiyor bebegin alani olmadan koyacak yer yok. Ben bir dolap istiyorum hem askilikli hem rafli. Sifonyer de sart. Aman cok is var

Iyi haftasonlari herkese
Alisverislere basladiniz mi arkadaslar? Neler aldiniz ya da almayi planliyorsunuz burada fikir alisverisi yapalim.
Canim bayramdan sonra 5 ayi gecmis oluyoruz ama daha hic hazirliga baslayamadim su ara besiklerine bakiyorum ondada hic karar kilamadim ne zormus secim yaomak
Cok iyi yapmissin canim bi yerden baslamak lazim yoksa son zamanda cok zor olur hepsi birden ben de bayramdan sonra basliycam insallah❤
Ikiz degil de tek olsaydi kesinlikle chicco next to me alirdim.Biraz pahali ama deger.Harika bir anne yani besigi.
Senin de mi ikiz canim ben denikiz bekliyorum ama besige hic karar vermedim sen karar verdin mi

Ben besik almayi hic dusunmuyorum.Ilk surecte tek park yatakta yatiyorlarmis ikiside zaten.O yuzden sadece park yatak alicam.Park yatak cok daha rahat besige nazaran.

Ya aslında 5li tulum takımlarda iş görür şapka eldiven iç zıbın falan herşey var içinde ama bakalım şimdilik plan böyle
Ay bende ağırlaşmadan yapmak istiyorum şiödi bile yoruluyorum

Alt kata yatak alman mantıklı canim bebegi koltukta yatirmakta tehlikeli ummadığın bir anda düşüveriyorlar allah korusun, bende asagiya yatak almistim

Iyi haftasonlari herkese
Detayli ultrason sonrasi almaya baslayacam
Travel evet buyuk ama bebek cok rahat ediyor. Ben cok memnunum bebegim com rahat etti. Varsin buyuk olsun.

Yâni ben şimdiden almayı uygun gördüm
Cinsiyet belli değilken başladım beyaz renkten ne alsak koysak kenara kar bebek bu günde kaç defa kusup bezden taşırcak kim bilir

Alış veriş icin cok gec kalmanizi tavsiye etmem. Son 2 ayi yok sayin. Tuvalete gitmeye üşeneceksiniz. Agustosun sicaginda disari cikmak istemeyeceksiniz.

Bence de cinsiyet netlestikten sonra ha 2 ay once ha 2 ay sonra. En azindan eksikler bittikce kafa rahatlar.

Alış veriş icin cok gec kalmanizi tavsiye etmem. Son 2 ayi yok sayin. Tuvalete gitmeye üşeneceksiniz. Agustosun sicaginda disari cikmak istemeyeceksiniz.
Trendyol kurtaricimiz ozellikle birkac guvenilir marka var.Onlar indirimli girdiginden magazadan cok daha ucuz oluyor.Kuzenim ilk kizinin tum kiyafetlerini neredeyse trendyoldan ucuza kapatmisti.Bu da yaz aylarinda bir alternatif.

Ev tadilatı, bosaltilacak oda işlerini doğumdan once yapmanizi tavsiye ederim kizlar bebek olunca zor oluyor o işler, ben ogluma oda yapmistim ama 3.5 yasina kadar toplasan 3 kere yatmadi kyun oynaya giriyor sadece dolabi,şifonyerini kullaniyorum ama iste insan özeniyor oda yapmaya da
Bakalim insallah ikinciye kullaniriz odamizi
Bebek arabasi bizimki büyük olanlardan evet baya yer kapliyor hatta bebek arabasi icin arabamizi bile değiştirdik bagaji büyük olsun diye ama inanılmaz rahat ediyor oglum sürüşü de rahat tabi chicconun bastonunu almistim Türkiyeya gelirken hafif olsun vs diye ama hic rahat etmiyor kuzum ve itme gücü istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…