2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Evet ya özellikle oda işi bitmeli..
Bebek hemen yatmıcak ama nçboyası kokusu gider doğana kadar

Odasını gec mi ayirdin. Ben yasina girmeden ayirdim odasinda yatiyor suan 19 aylik

Detayli ultrason sonrasi almaya baslayacam

Travel evet buyuk ama bebek cok rahat ediyor. Ben cok memnunum bebegim com rahat etti. Varsin buyuk olsun.
Ben de detaylıdan sonra başlayacağım, bayramdan sonra detaylı.
Travel sistem çok güzel ama uçağa falan da sığmıyor ya o düşündürdü beni.

Oda konusunu yazmışsın, mesajı şimdi gördüm. 3,5 yaşa kadar sizin odada mı yattı? Hep okuduğum 1 yaşa gelmeden odayı ayırın diyorlar ya o yüzden montessori yatak mı alsan diyorum. Sonra bir de onla uğraşmam. Yatak yere yakın ya uyuturken ben de yanına kıvrılırım diye düşündüm.

21 haftada doktor detayli ultason a cagirdi ondan sonrada şeker yükleme dedi

Oda konusunda ne düşünüyorsun?
Canim az once baska bir arkadaşa da yazdim ben gec bebek sahibi olduğum icin yanimdan ayiramadim oglumu hala da birlikte yatıyoruz, ev müsaitse illaki bir bebek odasi olmali diye düşünüyorum sende benim gibi sanırım 4 besik alacaksin anne yani,odasına besik,salona besik,biraz büyüyünce yatmasi icin besik

Bgec bebek sahibi oldum o yüzden yanimdan ayirmaya kıyamadım
Bende gec ve zorluklarla sahip oldum. Keske ayirsaydin sonra cok zor oluyor. Yegenim 8 yasinda hala annesi ile yatıyor. 2. Olunca cok zor oluyor. Ayirdigin zaman yeni bebek geldigi için zannediyorlar

Aslinda mantikli bu montessoriler ama yer isitmasi da onemli yoksa hasta olur kuzucuk
İnsallah ikinciyi 1 yaşında odasini ayiracagim bu kez başaracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…