- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
Ateş ölçerimin pili bitmiş. Bugün eczaneden yine alacağım. Kontrol edeceğim sürekli . Bi evrakımla ilgili sorun çıktığı için bugün geçen sefer kanama sebebiyle acile gittiğimde rapor aldığım doktora tekrar gideceğim. Bebeği de görmüş olacağız böylece hazır gitmişken görüneyim dedim. Takip ediyorum ateş durumunu, eşime de sürekli soruyorum sabah akşam ateşim var mı bi bak vs. diye. Ama aile hekiminde bi tahlil vs yaptırayım diyorum. En azından idrar kan vs. enfeksiyon korktuğum bir durum. Kafam rahatlamış olur hem. Valla hamile kalmak daha zor sanıyordum. Şu süreçler ondan da zormuş. Allah hepimize kolaylıklar versin. Bir can taşımak onun sorumluluğu hiç bir şeyle ölçüt değilmiş.Canım çok geçmiş olsun...
Bende haftasonundan bu yana yatıyorum.
Boğaz acısınile başladı sonra ateş yaptı.
Doktoruma sordum hastaneye gel dedi, ateşim 38 ve üzeri olunca parol serum taktılar.
Malum ateş bebek için zararlı.
Hemogram da crp yüksek çıkınca antibiyotik başladım ben, boğazım içinde doktorum bebeklerin kullandığı bir sprey verdi çok iyi geldi
Ateşin yoksa doktoruna sorup deneyebilirsin
Boğaz spreyi ımumax 3 Plus baby&kids.
Senin ateşinin olmaması güzel, çok şükür.
Ama takip et durumunu
Ateşin çıkarsa KBB doktoruna gidebilirsin.
Çok geçmiş olsun tekrar canım
Aynen benimde 19+3 e verdiler randevuyu ilk hamileligimdede ayni 19+3 müşBenim doktor 19. Haftada istedi. Ben 19+3 de gideceğim.
Ben ilk hamileliğimde yaptirdim hiçbir sıkıntı olmadi, bunda da yaptıracağım şeker cok önemli hamilelikte o yüzden tereddüt etmedim hicKızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyosunuz yaptırıcakmısınız?
Ben bu konuyu doktorumla hiç konuşmadım o ne derse ona uyarım sanırım,bu konu bi ara çok tartışılıyodu kimi öneriyo kimisi kesinlikle yaptırmayın diyo kafa katıştıran bi konu aslındaBen yaptırıcam canım çünkü benım değerlerim şuan sınırın üstünde
Doktorum kesin yaptırıcaz dedi ..
Şeker seviyemiz düşüksemi yükleme öneriliyo benim kafam çok karışık ilk hamilelikBen ilk hamileliğimde yaptirdim hiçbir sıkıntı olmadi, bunda da yaptıracağım şeker cok önemli hamilelikte o yüzden tereddüt etmedim hic
Cok iyi secim canim saglam oluyor bunlar uzun sure kullanirsinizBiz bebek arabasına karar verdik gibi hem çok iyi geri dönüşler aldım kullananlardan hem de modelini de beğendim. Mamas papass occaro
Bizimde aklımızda bu model var. Birde haftasonu jokerde https://www.joker.com.tr/urun/silver-cross-jet-kompakt-bebek-arabasi-gok-mavi-108948 şu modelde indirim vardı. 1.299 a inmişti. tek elimle kapattım ama markayı bilemediğimden o an karar veremedim kaldı öyle
Evet en güzeli doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa yapmak lazım .Ben bu konuyu doktorumla hiç konuşmadım o ne derse ona uyarım sanırım,bu konu bi ara çok tartışılıyodu kimi öneriyo kimisi kesinlikle yaptırmayın diyo kafa katıştıran bi konu aslında
Olması gereken değerlerden düşükse de yüksekse de bakılır herhalde, benim doktorum hipoglisemiden şüphelenip parmaktan ölçen cihazla takip etmemi istemişti, ani düşüş-yükseliş olup olmadığını kontrol etmişti.Şeker seviyemiz düşüksemi yükleme öneriliyo benim kafam çok karışık ilk hamilelik
Canim benim hic seker duzeyime bakmadan direkt yukleme yaptirmami soylediler zaten o yukelemedeki sekeri gun icinde aliyoruz yedigimiz tatlilar ve meyvelerle o yuzden bir zararı olmaz bizeŞeker seviyemiz düşüksemi yükleme öneriliyo benim kafam çok karışık ilk hamilelik
Olması gereken değerlerden düşükse de yüksekse de bakılır herhalde, benim doktorum hipoglisemiden şüphelenip parmaktan ölçen cihazla takip etmemi istemişti, ani düşüş-yükseliş olup olmadığını kontrol etmişti.
Bencede canım, hemogram ve idrar baktır istersen.Ateş ölçerimin pili bitmiş. Bugün eczaneden yine alacağım. Kontrol edeceğim sürekli . Bi evrakımla ilgili sorun çıktığı için bugün geçen sefer kanama sebebiyle acile gittiğimde rapor aldığım doktora tekrar gideceğim. Bebeği de görmüş olacağız böylece hazır gitmişken görüneyim dedim. Takip ediyorum ateş durumunu, eşime de sürekli soruyorum sabah akşam ateşim var mı bi bak vs. diye. Ama aile hekiminde bi tahlil vs yaptırayım diyorum. En azından idrar kan vs. enfeksiyon korktuğum bir durum. Kafam rahatlamış olur hem. Valla hamile kalmak daha zor sanıyordum. Şu süreçler ondan da zormuş. Allah hepimize kolaylıklar versin. Bir can taşımak onun sorumluluğu hiç bir şeyle ölçüt değilmiş.
Yok çok şükür normal çıktı açlık-tokluk şekeri canım, evde cihazla ölçüp not aldırmıştı bana her gün, şimdi daha şeker yüklemesini konuşmadık ama muhtemelen ister onu da diye düşünüyorum.Canim nasil çıkıyor sonuclarin varmi bir sorun?
Bunlar çok kullanışlı oluyor ben de bundan düşünüyorum canımiyi haberlerle gel İnşallah canım. benımde randevum haftaya salı heyecanla beklıyorummm. bıde sana bişey danışmak isitiyorum sen kızımın yatağını yasına gelmeden ayırdım demişssin ya bnde öyle düşünüyorumda Allah izin verirse. başta anne yanı beşiği var kardeşimde onu alıyım dıyorum snrası için şu tarz bı oda nası kullanışlımı. ( yumurtlayan beşik sevmedıgım için bu tarz baktım 140 beşiğin boyu. 5-6 yaşından snra dırek baza alırım İnşallah diyorum
Çift yönlü kullanılabiliyor mu acabaBiz bebek arabasına karar verdik gibi hem çok iyi geri dönüşler aldım kullananlardan hem de modelini de beğendim. Mamas papass occaro
Kızlar hepinize selamiş yerindeki klimalar dokundu sanırım iki gündür üzerimde bi halsizlik var. Ateşim felan yok çok şükür ama boğaz ağrısı geniz akıntısı var hafif. Böyle durumlarda hangi doktora gidiliyor. Aile hekimine gitsem ilaç verecek emin olamayacağım kullanmak istemeyeceğim. Zaten aile hekimim pek ilaç verme taraftarı bir doktor değil .Gebe değilken bile hep dinlenmeyi istirahat etmeyi öneren çok ağır bir şey yoksa ilaçsız atlatmamı öneren bir doktor. Benim kalp çarpıntım var aritmik bir sorun o sebeple ilaçların ağır geleceğini söylüyor. Kararsız kaldım doktora gitsem mi hangi durumlarda gitsem diye . Çalışan olunca haliyle evde dinlenip atlatamıyoruz da . Kadın doğum randevum da önümüzdeki hafta. Ay çok kararsız kaldım.
iyi haberlerle gel İnşallah canım. benımde randevum haftaya salı heyecanla beklıyorummm. bıde sana bişey danışmak isitiyorum sen kızımın yatağını yasına gelmeden ayırdım demişssin ya bnde öyle düşünüyorumda Allah izin verirse. başta anne yanı beşiği var kardeşimde onu alıyım dıyorum snrası için şu tarz bı oda nası kullanışlımı. ( yumurtlayan beşik sevmedıgım için bu tarz baktım 140 beşiğin boyu. 5-6 yaşından snra dırek baza alırım İnşallah diyorum
canım aynı seylerı düşünmüşüz :) bende gıdıp malzemesine bakıyım detaylıdan snra dedim İnşallah. mdf alıyım snrada kullanırım diye düşündüm. dolapta 3 kapılı düşünüyorum fotoda 2 kapılısını cekmısler ama 3lusude varmış dolabın baktım. odama sığarsa İnşallah 3 kapılı ıstıyorum. ama sen beşiği nasıl yatağa cevırdın onu anlamadım. bn dırek bazaya geçerim sonrasında Allah izin veririse diye düşünüorum hani sığmaz ona diyemobilyanı mdf tercih edersen en az 20 yıl kullanırsın .yatağı değiştirsende gardrobu kulplarını değiştirerek genç odası niyetinede kullanırsın .bizim takımımızda böyleydi yatak 90*130 du .yatağın baş ve ayak kısmını kullanıp yanlara çıta ile istediğimiz gibi 90*200 büyük yatağa çevirdik .ama keşke dolabı 2 değil 3 kapat alsaymız .şuandada yetiyor ama şimdi kardeşide gelince daha bi kullanışlı olurdu .
Canım önerilerin için çok teşekkür ederim . Allah razı olsun . Biz de şimdi kadın doğum dr una göründük . Hem evrak almak için hemde gelmişken bi Bebişe baktık. Çok şükür çok hareketliydi Bebiş . Suyun da iyi dedi . Hamd olsun . Doğal tedaviler en iyisi . İlaçsız . Bugün sabah sirkeli suyla Gargara yapacaktım. Unuttum . İnşallah akşam deneyeceğim . Çok teşekkür ediyorum .elma sirkesi ile gargara yapabilirsen günde 2-3 kere yap akşamına hiçbirşeyin kalmaz .miğdem bulanır yapamam dersen aktardan karadut özü var kıvamlı pekmez gibi birşey ( ağız boğaz yaralarına çok iyi geliyor ) ondan alıp günde 2-3 kere 1 kaşık iç hatta tutabiliyorsan birazda ağız içinde tut .o boğazdaki beyaz beyaz iltihapı bile yok ediyor .
çok şükür kızımda da kendimde de yıllardır boğaz enfeksiyonundan dolayı hiç ilaç kullanmadık , öneren arkadaşada yıllardır dua ederim .
inşallah işine yarar .
Bencede canım, hemogram ve idrar baktır istersen.
Crp baksınlar.
Hem için rahat eder...
Tekrar acil şifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?