2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ateş ölçerimin pili bitmiş. Bugün eczaneden yine alacağım. Kontrol edeceğim sürekli . Bi evrakımla ilgili sorun çıktığı için bugün geçen sefer kanama sebebiyle acile gittiğimde rapor aldığım doktora tekrar gideceğim. Bebeği de görmüş olacağız böylece hazır gitmişken görüneyim dedim. Takip ediyorum ateş durumunu, eşime de sürekli soruyorum sabah akşam ateşim var mı bi bak vs. diye. Ama aile hekiminde bi tahlil vs yaptırayım diyorum. En azından idrar kan vs. enfeksiyon korktuğum bir durum. Kafam rahatlamış olur hem. Valla hamile kalmak daha zor sanıyordum. Şu süreçler ondan da zormuş. Allah hepimize kolaylıklar versin. Bir can taşımak onun sorumluluğu hiç bir şeyle ölçüt değilmiş.

Ben yaptırıcam canım çünkü benım değerlerim şuan sınırın üstünde
Doktorum kesin yaptırıcaz dedi ..
Ben bu konuyu doktorumla hiç konuşmadım o ne derse ona uyarım sanırım,bu konu bi ara çok tartışılıyodu kimi öneriyo kimisi kesinlikle yaptırmayın diyo kafa katıştıran bi konu aslında

Ben bu konuyu doktorumla hiç konuşmadım o ne derse ona uyarım sanırım,bu konu bi ara çok tartışılıyodu kimi öneriyo kimisi kesinlikle yaptırmayın diyo kafa katıştıran bi konu aslında
Evet en güzeli doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa yapmak lazım .
Çünkü yüklenen şeker miktarı çok fazla değil gün içinde biz daha fazla alıyoruzdır eminimki ..

Şeker seviyemiz düşüksemi yükleme öneriliyo benim kafam çok karışık ilk hamilelik
Olması gereken değerlerden düşükse de yüksekse de bakılır herhalde, benim doktorum hipoglisemiden şüphelenip parmaktan ölçen cihazla takip etmemi istemişti, ani düşüş-yükseliş olup olmadığını kontrol etmişti.

Şeker seviyemiz düşüksemi yükleme öneriliyo benim kafam çok karışık ilk hamilelik
Canim benim hic seker duzeyime bakmadan direkt yukleme yaptirmami soylediler zaten o yukelemedeki sekeri gun icinde aliyoruz yedigimiz tatlilar ve meyvelerle o yuzden bir zararı olmaz bize

Bencede canım, hemogram ve idrar baktır istersen.
Crp baksınlar.
Hem için rahat eder...
Tekrar acil şifalar dilerim.

Bunlar çok kullanışlı oluyor ben de bundan düşünüyorum canım

elma sirkesi ile gargara yapabilirsen günde 2-3 kere yap akşamına hiçbirşeyin kalmaz .miğdem bulanır yapamam dersen aktardan karadut özü var kıvamlı pekmez gibi birşey ( ağız boğaz yaralarına çok iyi geliyor ) ondan alıp günde 2-3 kere 1 kaşık iç hatta tutabiliyorsan birazda ağız içinde tut .o boğazdaki beyaz beyaz iltihapı bile yok ediyor .
çok şükür kızımda da kendimde de yıllardır boğaz enfeksiyonundan dolayı hiç ilaç kullanmadık , öneren arkadaşada yıllardır dua ederim .
inşallah işine yarar .

mobilyanı mdf tercih edersen en az 20 yıl kullanırsın .yatağı değiştirsende gardrobu kulplarını değiştirerek genç odası niyetinede kullanırsın .bizim takımımızda böyleydi yatak 90*130 du .yatağın baş ve ayak kısmını kullanıp yanlara çıta ile istediğimiz gibi 90*200 büyük yatağa çevirdik .ama keşke dolabı 2 değil 3 kapat alsaymız .şuandada yetiyor ama şimdi kardeşide gelince daha bi kullanışlı olurdu .

Reactions: H E
canım aynı seylerı düşünmüşüz :) bende gıdıp malzemesine bakıyım detaylıdan snra dedim İnşallah. mdf alıyım snrada kullanırım diye düşündüm. dolapta 3 kapılı düşünüyorum fotoda 2 kapılısını cekmısler ama 3lusude varmış dolabın baktım. odama sığarsa İnşallah 3 kapılı ıstıyorum. ama sen beşiği nasıl yatağa cevırdın onu anlamadım. bn dırek bazaya geçerim sonrasında Allah izin veririse diye düşünüorum hani sığmaz ona diye

Canım önerilerin için çok teşekkür ederim . Allah razı olsun . Biz de şimdi kadın doğum dr una göründük . Hem evrak almak için hemde gelmişken bi Bebişe baktık. Çok şükür çok hareketliydi Bebiş . Suyun da iyi dedi . Hamd olsun . Doğal tedaviler en iyisi . İlaçsız . Bugün sabah sirkeli suyla Gargara yapacaktım. Unuttum . İnşallah akşam deneyeceğim . Çok teşekkür ediyorum .

Bencede canım, hemogram ve idrar baktır istersen.
Crp baksınlar.
Hem için rahat eder...
Tekrar acil şifalar dilerim.

Crp cok onemli.Bende 7.haftada grip olmustum.Crp 40 cikmisti.Doktorum antibiyotige baslatmisti da kullanim sonrasi dusmustu deger.Kanda enfeksiyon bebege zarar veriyor yoksa.Bazi durumlarda kullanmanin gerekli oldugunu dusunuyorum.
Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…