- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Geçmiş olsun canım herkes bu sıralar öyle burunlar tıkalı boğazlar yanıyor maalesefKızlar hepinize selamiş yerindeki klimalar dokundu sanırım iki gündür üzerimde bi halsizlik var. Ateşim felan yok çok şükür ama boğaz ağrısı geniz akıntısı var hafif. Böyle durumlarda hangi doktora gidiliyor. Aile hekimine gitsem ilaç verecek emin olamayacağım kullanmak istemeyeceğim. Zaten aile hekimim pek ilaç verme taraftarı bir doktor değil .Gebe değilken bile hep dinlenmeyi istirahat etmeyi öneren çok ağır bir şey yoksa ilaçsız atlatmamı öneren bir doktor. Benim kalp çarpıntım var aritmik bir sorun o sebeple ilaçların ağır geleceğini söylüyor. Kararsız kaldım doktora gitsem mi hangi durumlarda gitsem diye . Çalışan olunca haliyle evde dinlenip atlatamıyoruz da . Kadın doğum randevum da önümüzdeki hafta. Ay çok kararsız kaldım.
İnşallah verir canımmBir risk yoktu canım en son gittiğimde.
Kızlar hepinize selamiş yerindeki klimalar dokundu sanırım iki gündür üzerimde bi halsizlik var. Ateşim felan yok çok şükür ama boğaz ağrısı geniz akıntısı var hafif. Böyle durumlarda hangi doktora gidiliyor. Aile hekimine gitsem ilaç verecek emin olamayacağım kullanmak istemeyeceğim. Zaten aile hekimim pek ilaç verme taraftarı bir doktor değil .Gebe değilken bile hep dinlenmeyi istirahat etmeyi öneren çok ağır bir şey yoksa ilaçsız atlatmamı öneren bir doktor. Benim kalp çarpıntım var aritmik bir sorun o sebeple ilaçların ağır geleceğini söylüyor. Kararsız kaldım doktora gitsem mi hangi durumlarda gitsem diye . Çalışan olunca haliyle evde dinlenip atlatamıyoruz da . Kadın doğum randevum da önümüzdeki hafta. Ay çok kararsız kaldım.
450 tl canımDetaylı ultrason fiyatı ne kadar canım bilgin var mı
Kızlar hepinize selamiş yerindeki klimalar dokundu sanırım iki gündür üzerimde bi halsizlik var. Ateşim felan yok çok şükür ama boğaz ağrısı geniz akıntısı var hafif. Böyle durumlarda hangi doktora gidiliyor. Aile hekimine gitsem ilaç verecek emin olamayacağım kullanmak istemeyeceğim. Zaten aile hekimim pek ilaç verme taraftarı bir doktor değil .Gebe değilken bile hep dinlenmeyi istirahat etmeyi öneren çok ağır bir şey yoksa ilaçsız atlatmamı öneren bir doktor. Benim kalp çarpıntım var aritmik bir sorun o sebeple ilaçların ağır geleceğini söylüyor. Kararsız kaldım doktora gitsem mi hangi durumlarda gitsem diye . Çalışan olunca haliyle evde dinlenip atlatamıyoruz da . Kadın doğum randevum da önümüzdeki hafta. Ay çok kararsız kaldım.
Eğer yakınlarda bulamazsam onu öneriyorsunuz Beylikdüzünden kalkar giderim üşenmem öyle işlere450 tl canım
Canım ben ilk defa detaylı ult. İçin gidicem ama herkes onu önerdi . Bakalım 13 hazirana kadar daha biyerden randevu almıs olmazsan ben kendi tecrübelerimi sana söylerimEğer yakınlarda bulamazsam onu öneriyorsunuz Beylikdüzünden kalkar giderim üşenmem öyle işlere
Size yine uzak ama benim doktorum da Perinatolog Prof. Alin Başgül Yiğiter, Fulya’da, onda 450 TL olması lazım detaylı ultrason fiyatı, o kadar pozitif ve güler yüzlü ki ben karşıya taşındığım halde ona gidiyorum hep.Eğer yakınlarda bulamazsam onu öneriyorsunuz Beylikdüzünden kalkar giderim üşenmem öyle işlere
canım sen 13 hazıranda tam 21+0 oluyosun dımı benden 4 gun ondeydın yanls hatrlamıyosam. erken degılmı ya ben 21+6ya mı alsam dıye dusunuyodumCanım ben ilk defa detaylı ult. İçin gidicem ama herkes onu önerdi . Bakalım 13 hazirana kadar daha biyerden randevu almıs olmazsan ben kendi tecrübelerimi sana söylerimkendi özel araban varsa hiç sıkıntı değil bence :)
saol canım amin İnşallah. bu kademeliymiş galiba. detaylıyı bı atlayımda Allahın izniyle snrasında gıdıp mağazasında bakmayı düşünüyorum. he en alt kademesındede düşücek gibiyse bende ince yatak alırım artık :)Canim guzel alabilirsin. Yanliz 1 yasindan sonra besik derin olsun diye ben icinde yatagi degisip visco yatak aldim. Ince oldugu icin beşik derinleşti . Bebek sarkıp düşme tehlikesi kalktı. Zaten 2 yaşından sonra bilincleniyorlar ve tehlikeyi öğreniyorlar. Saglikla kullansin
Beşik güzel kullanışlı bence. Yatma kısmı aşağıda olduğu için ayağa kalksa da sarkma ihtimali az. Benim oğlum 3 yaşından sonra beşikte yatmadı. Sağa sola dönmede dar olduğu için. Biz bazaya geçtik hemen.iyi haberlerle gel İnşallah canım. benımde randevum haftaya salı heyecanla beklıyorummm. bıde sana bişey danışmak isitiyorum sen kızımın yatağını yasına gelmeden ayırdım demişssin ya bnde öyle düşünüyorumda Allah izin verirse. başta anne yanı beşiği var kardeşimde onu alıyım dıyorum snrası için şu tarz bı oda nası kullanışlımı. ( yumurtlayan beşik sevmedıgım için bu tarz baktım 140 beşiğin boyu. 5-6 yaşından snra dırek baza alırım İnşallah diyorum
21 ve 25 hafta arası yapıyolar canım .canım sen 13 hazıranda tam 21+0 oluyosun dımı benden 4 gun ondeydın yanls hatrlamıyosam. erken degılmı ya ben 21+6ya mı alsam dıye dusunuyodum
Benim ki 23. Haftaya denk geliyor. Geç olacak galiba biraz. Doktordan anacak randevu bulabildim21 ve 25 hafta arası yapıyolar canım .
Doktorum 21 de git dedi bende öyle randevu aldım ..
Yoo kuuzm neden geç olsun . 21 ila 25 dedi benım doktorum . Ama 21 de gitmeni istiyorum deyince doktordan öyle randevu aldım .Benim ki 23. Haftaya denk geliyor. Geç olacak galiba biraz. Doktordan anacak randevu bulabildim
Benımde önümüzdeki salıBeni de bu hafta içinde tetanoza çağırdılar. Hiç gidesim yok
zaten 21 + lar 22. haftanın içi oluyo ya. eger alı ekıze gıdemezsem beylıkduzu medıhouse a gıderım dıyorum. orayada perınatalog bı carsamba bı cmrtsı gelıyomus. hatta her carsamba gıtmıyomus galıba. benım döngümde pazar. eger carsamba gıdebılırsem 21+3 crtsı gıdebılırsem 21+6 oluyo İnşallah. carsambaya daha yakınım ama izin alabılırmıyım işyerinden onu bilmyrm. çünkü detaylıdan bı hafta snratetonoz ondan 1 2 hafta snra seker yuklemesı fln hepsı bu aya gelmiş izin sıkıntı olabılır dıye belkı cmrtsını bekler 21+6da da gıdebılırım. buarada nası ne getırcenı soylıceklermıs anlamadım ne ıstıyolarkı varmı blgısı olanYoo kuuzm neden geç olsun . 21 ila 25 dedi benım doktorum . Ama 21 de gitmeni istiyorum deyince doktordan öyle randevu aldım .
25 e kadar yolu var ..
Bayramdan dolayı mı bilmşyorum bende zor randevu aldım
Randevudan 1-2 gün önce arayıp neler getirceklerimi söylüceklermiş .
Kuzum büyük ihtimalle yaptırdıgım testleri falan isterler ultrason fotolarını isterler ne isteicek başkazaten 21 + lar 22. haftanın içi oluyo ya. eger alı ekıze gıdemezsem beylıkduzu medıhouse a gıderım dıyorum. orayada perınatalog bı carsamba bı cmrtsı gelıyomus. hatta her carsamba gıtmıyomus galıba. benım döngümde pazar. eger carsamba gıdebılırsem 21+3 crtsı gıdebılırsem 21+6 oluyo İnşallah. carsambaya daha yakınım ama izin alabılırmıyım işyerinden onu bilmyrm. çünkü detaylıdan bı hafta snratetonoz ondan 1 2 hafta snra seker yuklemesı fln hepsı bu aya gelmiş izin sıkıntı olabılır dıye belkı cmrtsını bekler 21+6da da gıdebılırım. buarada nası ne getırcenı soylıceklermıs anlamadım ne ıstıyolarkı varmı blgısı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?