Bana da 19 dan sonra gidebilirsin dedi.denk gelmedigi icin 20+5te benim randevum da.Gerci daha nerede alacagim netlesmedi.Izmirdekini aldim ama bayram sonrasi rapor alamazsan Bursada giricem.
Ben oldum kurtardım darısı size canım iğne olurken hiç hissetmiyosun acımıyo ogün , ertesi gün ağrıyo eğer kolunu kullanmamaya çalışırsan sıkıntı olmuyo ama hareket ettireyim üzerine yatayım falan dersen işkence
Bugun gelebilir misin dedi. Bugünde şehir dışına çıkıcam. O zaman bu hafta içinde gel dedi. Oğlumun da boyuna kilosuna bakmaları gerekiyormuş. Onu da getir yanında dediler
Ben oldum kurtardım darısı size canım iğne olurken hiç hissetmiyosun acımıyo ogün , ertesi gün ağrıyo eğer kolunu kullanmamaya çalışırsan sıkıntı olmuyo ama hareket ettireyim üzerine yatayım falan dersen işkence
Cnm hamilelikte olmaz heralde ama annemde de sinir skşmasi vardi aktarda özel olarak yapilan bi karism aldi ve uyusma agri vs bayagi azaldi .ameliyattan once bunu bi arastr istersen
Canimcim valla dün gittim ya 2 elimde de sınır sıkışması varmış ve başlangıç ama hamilelik dahada artırmış doktor yapmayalım dedi arel verdi ve buz kullan dedi ama dayanamayacak durumda olursan son çare yaparız dedi
Hiç bir is yapma dedi kolunu fazla kullanma dedi önerileri bu
Dayanabileceğim kadar dahamı Can en son çare gideceğim
Kızlar hepinize selam iş yerindeki klimalar dokundu sanırım iki gündür üzerimde bi halsizlik var. Ateşim felan yok çok şükür ama boğaz ağrısı geniz akıntısı var hafif. Böyle durumlarda hangi doktora gidiliyor. Aile hekimine gitsem ilaç verecek emin olamayacağım kullanmak istemeyeceğim. Zaten aile hekimim pek ilaç verme taraftarı bir doktor değil .Gebe değilken bile hep dinlenmeyi istirahat etmeyi öneren çok ağır bir şey yoksa ilaçsız atlatmamı öneren bir doktor. Benim kalp çarpıntım var aritmik bir sorun o sebeple ilaçların ağır geleceğini söylüyor. Kararsız kaldım doktora gitsem mi hangi durumlarda gitsem diye . Çalışan olunca haliyle evde dinlenip atlatamıyoruz da . Kadın doğum randevum da önümüzdeki hafta. Ay çok kararsız kaldım.
Canım çok geçmiş olsun...
Bende haftasonundan bu yana yatıyorum.
Boğaz acısınile başladı sonra ateş yaptı.
Doktoruma sordum hastaneye gel dedi, ateşim 38 ve üzeri olunca parol serum taktılar.
Malum ateş bebek için zararlı.
Hemogram da crp yüksek çıkınca antibiyotik başladım ben, boğazım içinde doktorum bebeklerin kullandığı bir sprey verdi çok iyi geldi
Ateşin yoksa doktoruna sorup deneyebilirsin
Boğaz spreyi ımumax 3 Plus baby&kids.
Senin ateşinin olmaması güzel, çok şükür.
Ama takip et durumunu
Ateşin çıkarsa KBB doktoruna gidebilirsin.
Çok geçmiş olsun tekrar canım
Aynen katılıyorum canım. Ben ilk 13 hafta kadar nerdeyse hiç kilo almadım yani 300-500 gr oynuyodu arada. Şu son 1 ayda 5 hafta nerdeyse 3 kiloya yakın kilo aldım inanamıyorum kendime. Ama bundan iftar yemeklerinin de payı büyük farkındayım. İster istemez çok yiyorum bu ara
Ya ben eskiye göre nerdeyse daha az yiyorum ama 20 haftada 5-6 kilo almışım anlamadım bende şok oldum. 30 kiloyla bitirenler zaten yemek yedikleri için almıyor bünye yapıyormuş o da nasıl oluyor anlamadım :)))
Geçmiş olsun canım herkes bu sıralar öyle burunlar tıkalı boğazlar yanıyor maalesef İlaç alamayacaksın o yüzden pek gitmenin de mantığı yok dinlenmeni en azından akşamları bol bol c vitamini almanı öneririm. Bala limon sıkıp yiyebilirsin ılık süt içebilirsin keçiboynuzu özü ya da pekmez saf şekilde yiyebilirsin bir şeye eklemeden
Çok geçmiş olsun canım
KBB gidebilirsin boğaz ağrısı varsa..
Bwhde gittim 2 aylıkken boğazım kötüydü ilk 3 içimde ilaç vermedi doğal yollardan atlattım 15 gün sürdü
Bal limon zencefil kivi mandalina portakal bol su ıhlamur bunlarla geçirdim iki kere de ateşim çıkınca parol içtim
Bundan yaklasik 3 hafta once ben de cok hasta oldum bogaz ates grip ne ararsan vardi. Doktora da gittim ama ilac pek vermedi verse dahi ilac kullanma taraftari degilim. Kana vs bakildi ciddi bir sey var mi diye. Ilac kullanmadigim icin tabi cok uzun surede gecti. Dinlenmekten baska caresi yok maalesef.
İnşallah atlatırım ben de bi garip vücudum zaten . Allah korusun hamile olmasam ben de böyle durumlarda hiç doktora gitmem gitsem dahi verdiği ilacı kullanmam geçmesini beklerim. İşte hep birşey olur mu acaba gitsem mi diye tereddüt ettim ama çok ağırlaşmadan gitmeme kararı aldım.
Bunlar bana çok kaba geldi çok büyük duruyo büyüyen beşik diye çok talep varmış ama çocuk ilerde belki de onda yatmak istemeyecek bence normal Beşik alıp sonra Montessori yatağa dönmek daha mantıklı