2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu büyümeyen 90*130 bazali asansörlü beşikti.bir yanını duvara dayayip diger yanini bazayi içine alacak şekilde yaptirdik.aldigimiz yere verdik onlar ek ödeme ile yapti.fetih mobilyacılar çarşısından almıştık.mdf o kadar kaliteli ki ne bi boya atmasi be çatlama hiçbir şey olmadi.

Bende yaptirmak istemiyordum ama anne babada şeker var dr sonraki randevuya aç gel yapilmali dedi.ailede yatkinlik var yaptiricam

Benim bir tanıdığımın ailesinde şeker yok ama kızda şeker çıktı. ihmal etme bence.

Ya ben eskiye göre nerdeyse daha az yiyorum ama 20 haftada 5-6 kilo almışım anlamadım bende şok oldum. 30 kiloyla bitirenler zaten yemek yedikleri için almıyor bünye yapıyormuş o da nasıl oluyor anlamadım :)))
Ben de şu an 19.haftaya giricem ve nerdeyse 3.5kg aldım toplamda, ben yemiyorum da diyemem yiyorum ama korkuyorum çok kilo almayız inşallah

Geçmiş olsun canım rapor alsan evde dinlensen olmaz mı ?
Son 1 ayımın yarısına yakını nerdeyse raporluydu . Çok göze batmak istemiyorum . Yani insanlar durumumu anlamak yerine ne yazık ki sanki keyfi rapor alıyormuşum gibi bi algıya kapılıyorlar ben öyle hissediyorum . Raporlu olduğumu bildirdiğimde bile böyle bi negatif elektrik oluşuyor ben de .

Valla bizde aynıydık. Igne dusse uyanıyor. Yatakda dönmeye korkuyorduk. Erken ayrılması bizim icinde rahat oldu. Sonucta ozel hayat var. Insan ister istemez rahat edemiyor. Esleri de bos birakmamak gerek onlarda ilgi bekliyor.
Kadın olmak zor valla herkesi idare etmek gerekiyor ilk çocukta ev hep sessizdi o yüzden çit sesine uyanirdi. Ama şimdi yerinde duramayan düz duvara tirmanan bir abimiz var heralde ikinci bebisler sese alışık olurlar. Bizde daha rahat buyuturuz bebislerimiz

Ozellikle bu sikayetle gitmedim ama hastaligimin ve mide yanmamin cok arttigi donemde bundan bahsetmistim doktora ve rennie duo surup vermisti. Fakat ben kullanmadim ne kadar hamileler kullanabilse de. Simdi de senin gibi idare etmeye calisiyorum insallah artmaz azalir

Olsun kuzummm ya yüzde 90 kız dedi doktorumuz ama bakalım

Reactions: H E

Bu arada yeni fark ettim sag tarafa yatinca yanma artiyor sola donunce aninda buyuk olcude kesiliyor.

Reactions: H E
Bizde bugün eşimle bunu konuştuk. Kızım uyudugunda hicbir is yapamiyorum. Sese uyaniyor. Bulaşık yıkasam onun sesine. Süpürge çalışsa onun sesine. Uyanik olunca supurge sesinden korkuyor. Ilgi istediği icin is yaptirmiyor. Elimden alip kendi yapmak istiyor. Herhalde ikinci dünyaya gelince onun sesine hep uyanacak. Yorucu geceler bizi bekliyor. Bunlar birbirini uyandıracak anlaşılan yada alışacaklar. Vah halimize. Aksam kafamı yastığa koydugumda bugün kendin için ne yaptın diye soruyorum. Cevap: HİÇBİRŞEY. Bütün gün kızıma akşam babasına. Gerçekten hep kadından gidiyor. Evlatlarımız iyi olsun da herşeye razıyız.

Maşallah canım çok iyi büyümüş Hemen bayram sonrasında mı detaylı randevun canım ben geç mi kaldım acaba randevu almadım yarın bir doktora gideyim de hayırlısıyla
Canım gözünaydın maşallah kuzuya ne güzel büyümüş
Olsun kuzummm ya yüzde 90 kız dedi doktorumuz ama bakalım
Hoşgeldin canım aramıza sağlıcakla al prensesini kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…