2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
yatağın eni 90 ya ee yatak başı ve ayak dayamasıda 90 cm tabii .yatak başı ve ayak kısmını kullanıp yanlara iki kalın çıta ortasına da ıkea nın yatak içi var merdiven gibi onu aldık .90*200 yatak oldu .aslında eşim yerden divan gibi yapalım dedi de ben alttaki yavru bazayıda kullanalım istedim .
akşam unutmazsam resimlerim .
özel yaptıracaksan mobilyayı , çekmeceler daha geniş olsun 3 değil 4 olsun gibi değiştirebilirsin bile.

rica ederim işine yarasın iyi gelsinde önemli olan o .o yüzden burdayız .bildiklerimizi paylaşıp bilmediklerimizi soralım üzüm sirkesinin kokusu ağır o yüzden özellikle elma sirkesi dedim .kızım alıştı boğazım acıyor diyince git gargara yap diyorum kendi yapıp azıcıkta yutuyor .ama yutma miğde ağrısına sebep olabilir sen yutma :) .bizim sirke zaten banyoda duruyor bazen diş fırçalama sonrası bile kullanırız .ilk yapmada anlayacaksın zaten bir yanma olacak .sonrası bile yutkunman daha rahat oluyor .
ara bir bebek görme olmuş seninki .maşallah , iyi olsunlar .

Hiç aklımda yoktu . En son 2 hafta önce görmüştüm . 250 gr olmuş . Önde gidiyor maşallah . Normalde kendi doktorum da önümüzdeki haftaydı randevu . Bayramdan önce bi görelim demiştik . Bayram sonrası da perinatoloji de detaylı ultrason randevumuz var

aynen canım resımle daha ıyı anlıcam herlde :) cılek mobılyanın bu once gıdıp bı bakıcam malzemesı ıyıyse hazır alırım dıyorum ama cekmeceyede bakarım daha buyugu varmı dıye. tabi hepsi detaylı ultrasonumuz iyi çıkarsa olucak İnşallah.. çok teşekkür ederim

İyi geceler kızlar nasılsınız ben de Ekim annesiyim inşallah bi yazayım dedim @Abbey2019 nasılsın kuzum
Canımmm hoşgeldinn ❤ ben seni daha önce neden etiketlemedim ki buraya iyim kuzum çok şükür mide yanmasıyla uğraşıyorum onun dışında herşey yolunda sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebişin cinsiyetini öğrendin mi ❤

Bende senin gibi düşünüyorum...
Yoksa doktorlar da gereksiz olduğunu düşünseler ilaç kullanmamızı istemiyorlar
Ama enfeksiyon ve ateş bebeğe ilaçtan daha çok zarar veriyor.

Önerin için sağol kuzum bende asansörlü ve sallanan bakayım o zaman kiracıyım bide tayin muhabbetim var çok eşyam olsun istemiyorum evde küçük 2+1 o yüzden kullanışlı olsun istiyorum

Allah yardmcn olsun cnm
Sinir sıkismasi yillarin birikimimaalesef

Ayni yanmadan bende de var cok kotu... en son yemek yiyeli saatler olmasina ragmen gecenin bu vakti uyandim uyutmuyor su an. Gebeligin son evrelerinden korkuyorum
Doktora gittin mi canım? İnan çok iyi anlıyorum seni ben kendimce çözüm yolu bulmaya çalışıyorum canım iki yastıkla uyuyorum erken uyuyorum hatta sırf o yanma başlamadan uykusuz kalmıyım diye. salatalık dondurma kavun başladığı an yiyorum ve geçiriyo biraz olsun sende sana iyi gelen şeyleri keşfet yoksa bu yanmayla 9 ayı zor geçiririz canım

Kontrole gittim geldim. Hersey yolunda. Minigim ellerini kapatıp aciyor parmaklarini oynatıyordu 213gr olmuş. Bir kaç gün önden gidiyor. 20 hazirana detayli ultrason istedi. Ayni gün kontrolum var. Doktorum hastane değişmiş. Yeni hastanesinde detayli istedi.

Geçmiş olsun canım rapor alsan evde dinlensen olmaz mı ?

Kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyosunuz yaptırıcakmısınız?
Ben yaptırmak istemiyorum açlık şekerim 63 çıktı geçen hafta. hamilelik öncesinde de 53 düşmüştü öyle şeker tatlı tüketen biride değilim ama annem şeker hastası ailede varsa öneriyolar yaptırın diye o yüzden kafam karışık biraz

Açlık şekerin biraz düşük çıkmış, bu durumda da yapılması gerekiyor. Benim de öyle çıkıyor, o yüzden şeker yüklemede ne olacak merak ediyorum. Şeker yükleme 2 baklavaya denk düşecek bir şeker demek, Canan Karatay yüzünden kafanız karışmasın kızlar. Zaten o açıklamadan dolayı uzaklaştırma cezası almıştı.

Evet biraz düşük galiba canım yine de yaptır istersen ve doktorun da önerirse Birmucize20192024

Oh çok şükürr görünce içi rahatlıyo insanın
Bende detaylıdan sonra çıkıp kendi doktoruma gidicem ya da belki 1 hafta sonra giderim
Sonra 10 günde ücretsiz muayene kullanırım 1 ayda 3 kere görmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…