2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
İyiyim canım sağol. Hamileliğin biraz daha tatlı kısmına geçtim. Şu kalça ağrısı olmasa tamam. Sen nasılsın
Bel kalça sırt ağrıları maalesef haftalar ilerledikçe artacak diyorlar canım ama olsun bence de en güzel kısımları İyiyim bende bir iki gündür hafif vajinada iğne batması kasıkta tatlı bir batma oluyor bakalım yarın doktordan hayırlı haberlerle gelirim inşallah

Ya ben eskiye göre nerdeyse daha az yiyorum ama 20 haftada 5-6 kilo almışım anlamadım bende şok oldum. 30 kiloyla bitirenler zaten yemek yedikleri için almıyor bünye yapıyormuş o da nasıl oluyor anlamadım :)))
ben 20. haftaya gireceğim hala 100 gr bile almadım ama göbek çıktı
aile de varsa kesin çıkar mı acaba
ahh özel sektör ahh sanırsın köleyiz ve hiç hasta olamayız özel işimiz olamaz gibi algılıyorlar.
annem diyo ki mide yanması çok olanın bebeğinin saçı çok olurmuş benim hiç yanma olmuyo bana da kesin kel olacak diyo
Günaydın güzel anne adayları
günaydın tatlım

Maşallah canım 20.haftadasın ve kilo almamışsın ben 5 kg aldım 55 ile kalmıştım
Rahim büyümeye çalışıyordur canım şiddetli değilse korkma batmalar ağrılar hafiften olabiliyor

Teşekkür ederim canım
İyiyim canım sağol. Hamileliğin biraz daha tatlı kısmına geçtim. Şu kalça ağrısı olmasa tamam. Sen nasılsın
Magnezyum kullanıyor musun?

Bebek zorluyordur orayı. Benimde iki gün ağrıdı öyle

Reactions: H E
Benim doktorumun asistanı oluşturdu randevuyu haftaya göre uygun olan zamanımızı sordu biz söyledik o perinatolojiyiden randevu aldı .

Aslında devlette çalışıyorum . Ama yine de çekiniyorum .

Sıra sıra detaylıdır kontroldür gidiyor geçmiyor gerçekten sağlıkları yerinde olsun da insan meraklanıyor henüz hissetmeyince de
Bende çok hissetmiyorum kelebek gibi birşey var ama çoı net değil
Bi hissetsek rahatlıcaz ohhh dicez bi kaç haftaya hissederiz bizde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…