2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende çok hissetmiyorum kelebek gibi birşey var ama çoı net değil
Bi hissetsek rahatlıcaz ohhh dicez bi kaç haftaya hissederiz bizde inşallah
Amin kuzum inşallah sağlıklı olsunlar da geç hissetsekte olur ama hissedince rahatlıyormuş insan sürekli doktor randevusunu düşünmeyiz en azından

Benim de sağda kızım hep orada kelebek uçuyor
Normal bence ufaklar daha

geçmiş olsun. Benim bel ağrım magnezyumdan sonra tamamen gecti. Iki buklum geziyordum. Belki sanada faydasi olur dedim.
Çok teşekkür ederim canım. Benim kalça ağrısı yorulunca ya da uzun süre oturunca oluyor. Kramplar dan dolayı magnezyum verdi doktor aslında da daha başlamadım içmeye. Yine de denemek lazım belki rahatlatır.

Magnezyum eksikliğinden oluyor canım ilacını al rahatlatacaktır gün içinde maden suyuda öneririm 1 tane

Bence iç belkide rahatlatır. Ama hemen etki etmiyor. 10 günde etki etti

Kızlar beşik ve bebek arabalarıyla ilgili detaylı bilgi edinen var mı?
Ben marka ismi bile bilmiyorum o derece boşum bu konuda
Önerilere açığım
ben bebek arabasini cadillac casual trona travel sistem aldim. Cok memnunum. Sadece biraz yer kapliyor arabada. Ama bebeğim cok rahat etti. Besikte uzun sure kullanacaksan park besik al derim.

ben bebek arabasini cadillac casual trona travel sistem aldim. Cok memnunum. Sadece biraz yer kapliyor arabada. Ama bebeğim cok rahat etti. Besikte uzun sure kullanacaksan park besik al derim.
Eki Görüntüle 2271916
Kendi odasını yapacağız boş odamız var
Açıkcası park beşik çok estetik gelmiyor ama daha kullanışlıysa tabi ki tercih ederim

Önerilere açığım
Canım ben bebek arabasında travel sistemden vagzeçtim chicco baston tarzı düşünüyorum ilerisi için daha kullanışlı gibi geldi bana Beşik anne yanı bakmadım odası içinde montessori tarzı düşünüyorum o yüzden standart takımlardan yapmayacağım Rabbim nasip ederse inşallah

Önerilere açığım
Ben araaba olarak sanırım mamas papas alıcam canım ama tam emin değilim fiyatı biraz uçuk birde yer kaplıyormus
Bakalım bir canlı göreyim öyle karar vericem

Orta kademede yataksız hali 45 cm.
Yine ikeadan aldığım yatakla 53 cm.
Benim yatağım 58 cm.

Canım biraz geç oldu ama, daha önce başka bir topicte bu konunun konuşulduğunu okumuştum mesajı buldum, bir arkadaş ikeanın beşiğini ölçmüş mesajını yukarıda paylaştım. Ben de bu beşiği almayı, ilk zaman yatağımın yanında kullanmayı sonra odasına koymayı planlıyorum, kullanan herkes memnun kalmış.

Kendi odasını yapacağız boş odamız var
Açıkcası park beşik çok estetik gelmiyor ama daha kullanışlıysa tabi ki tercih ederim
Odasini bende yaptim. Buyuyen besik aldım. 1 yasina girmeden odasini ayirdim. Rahat ettim. Allah nasip ederse temmuzda besigini acip yatak haline getircem artik 10-11 yasina kadar kullanır. Simdiki bebegime mecbur park besik aliyorum. Kizimdan korumak icin.

Kizimda bu takimi aldim. Beşiğin sallanan kısmı ters cevrilip masasi oluyor. Çekmeceli kısmı komidin oluyor.

Benim ki de bu modelden canım. Ama erkek çocuğu farkı sanırım benim ki uyanınca ayağa kalkıp aşağı sarkıp kendi inmeye çalışıyordıu 9 aylıkken başladı buna. Mecbur üst kısmı söküp yerde kullandım bir süre. Bu seferde yerden soğuk geldi. Birde benim ki normal bazalardan dar olduğu için normal yatağa çevirince dönünce sürekli rahatsız oldu ve uyuyamadı. Biz mecburen bazaya geçtik hemen.

Ayy maşallah size 41 kere Ben en son 2 kilo almıştım bakalım C.tesi doktor var ne çıkacak Göbek hala pek yok ama aynen
Herkese günaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…