2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım benimde sarkiyordu icindeki yatagi degistim. Visco yatak aldim. Ince oldugu için beşik derinleşti. Ama artik kendi inmek istiyor. Uyku gelince gidip kendi yatmak istiyor. O yuzden yatagi açacam

Eni ne kadar sizin. Benimkinin suan 80×130 acilinca 80×180 olacak. Rahat yatar bence 2 yasinda daha.

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için, halen karar veremedim. Yine de yatağımı bir ölçeyim bakalım. Çocuklu bir arkadaşım yatak odasına sallanan park yatak al diyor. Sonra odasına kaldırmış, halen onda yatıyor.

Bende park yatak alacam. Kim aldiysa cok memnunum diyo. Bu modeli tavsiye eden çok oldu.

Bununla pierre cardin arasinda kaldim.

Kızlar chicco liteway kullanan bir hastama sordum nasıl memnun musun diye. Hiç memnun değilmiş. Ön tekerleri istediği yöne dönmüyormuş, kilitleniyormuş falan... Bizim site arnavut kaldırımlı, o yüzden tekeri büyük bir model kullanmamı önerdiler. Eşimin bir arkadaşı da mamas papas önermiş. Bir de aklıma yatan inglesina trilogy var. Onun avantajı da hafif, emniyetli ve tek hamlede açılmasıymış. Gidip görüp karar vereceğim.

Herkese hayırlı günler güzel anneler.
Güzel haberlerle geldim çok şükür dün 20+1de detaylı ultrasona girdim perinatologtan, bende bant görülmüştü oyüzden bu günü iple çekiyodum ve gergindim çok son zamanlar çok şükür ki bant yoktu hiç bişey göremedi Dr. bant çok tehlikeli bişey ama genelde bant diye görülüp yollanan hastaların çoğunda bant çıkmaz dedi önceki sezeryandan kalma bişey olabilir yada başka şeyler açıklama yaptı biraz ama çok şükür bizde yokmuş ve bebeğimin herşeyine baktı kalbi organları herşeyi iyi çıktı bi sorun yok renkliyi açtı arada ellerini parmaklarını gördüm tek tek çok güzeldi inşallah sizlerden de güzel haberler alırım.

Çok şükür canımm ne güzel haberle geldin

Bende park yatak alacam. Kim aldiysa cok memnunum diyo. Bu modeli tavsiye eden çok oldu.
Eki Görüntüle 2271933
Bununla pierre cardin arasinda kaldim.
Eki Görüntüle 2271936

Bende park beşik kullanıcam Kraft Safari evde hatta kurduk biz tahminimden çok daha geniş içi 5 yaşını bence rahat çıkartır .diğerlerini bilemem ama pierre cardin in bebek arabasını almıştık çok kötüydü .bu işi yapan kendi markası olan bir markadan almanı tercih ederim .

Ayrıca cinsiyeti kız olduğu kesinleşti büyük ihtimal belliydi ama bant olayını öğrenince hiç bişeyin keyfine varamadik oğlumda kız kardeşi olucanı orda öğrendi kimseye söylememiştik cinsiyeti ailelere bile. Artık söyleriz yakında değiller oyüzden daha söylemedik bakalım herkes soruyodu.
İsim bile hiç düşünmedik dün Dr.sonrasi alışverişe gittik bi kaç bişeyler aldım doğuma kadar beğendiğim şeyleri yavaş yavaş alırım en zevklisi benim için.
Hafta sonu finaller var benim derslere hiç çalışamadım kalicam ama olsun bebişim iyiya sadece dönem uzamış oldu hallederim inşallah.

Banta kafan takılmıştı, olmamasına çok sevindim :) Gözün aydın.

Reactions: H E
Bunun rengi güzelmiş yaa ne güzel sade

Onerini dikkate alacam. Teşekkür ederim Pierre cardini eledim. Krafta bakayim bide. Ben park yatak hakkinda hicbir bilgim yok. Cok sevmiyorum. O yuzden kizimda almamistim. Ama simdi mecbur bebegi korumak icin almam gerek

Bu peki kademeli mi ? Benim de hosuma gitti bu rengi de.

Reactions: H E
Kanz ' İn bebek arabası da öyle kilitleniyor tekerlekleri. Tamamen işkence oluyor onu kullanmak.

BEnimki de sağ tarafta canım sürekli, ciddi bir ağrı oluyor bende de, böbrekten şüphelendim ama doktorum bebeğin durduğu yer olduğu için oluyor o ağrı dedi. KRAmpa dönüşebiliyormuş özellikle uzun süre hareketsiz kalınca. Aynen öyle bende de sabah uyandığımda ağrıdan çok zor doğruluyorum, magnezyum yazdı bana bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…