BEşik için çilek mobilyaya bakıyorum ben bir kaç gündür, hem karyolaya dönüşen tip hem normal beşikler var , malı da güzel görünüyor, ama araba konusunda bende hala sıfırımKızlar beşik ve bebek arabalarıyla ilgili detaylı bilgi edinen var mı?
Ben marka ismi bile bilmiyorum o derece boşum bu konuda
Önerilere açığım
Evet canım ne zamandır kafamda ne haldeydim rahatladım gerçekten çok teşekkürler.Banta kafan takılmıştı, olmamasına çok sevindim :) Gözün aydın.
Şuan sen teksin galşba canımSağolasın canım. ☺
Başka detayliya giren varmı acaba.
Maşallah yaaaaKızlar bizde dün bebişimizi gördük
Her şeyi iyiymiş çook şükür, kız olduğu da kesinleşti fındığımınkilomuz 350gr. Ben pek yiyemiyorum hala ama bebekler bir şekilde alıyor çok mücadeleciler maşallah :))
bende park beşik alacağım yorumları kullanımı falan çok iyi diyorlar en güzel kısmı hem portatif hem de istediğin yere götürebilme imkanın varBende park beşik kullanıcam Kraft Safari evde hatta kurduk biz tahminimden çok daha geniş içi 5 yaşını bence rahat çıkartır .diğerlerini bilemem ama pierre cardin in bebek arabasını almıştık çok kötüydü .bu işi yapan kendi markası olan bir markadan almanı tercih ederim .
Eki Görüntüle 2271941
Çok şükür güzel haberlerle geldin canımHerkese hayırlı günler güzel anneler.
Güzel haberlerle geldim çok şükür dün 20+1de detaylı ultrasona girdim perinatologtan, bende bant görülmüştü oyüzden bu günü iple çekiyodum ve gergindim çok son zamanlar çok şükür ki bant yoktu hiç bişey göremedi Dr. bant çok tehlikeli bişey ama genelde bant diye görülüp yollanan hastaların çoğunda bant çıkmaz dedi önceki sezeryandan kalma bişey olabilir yada başka şeyler açıklama yaptı biraz ama çok şükür bizde yokmuş ve bebeğimin herşeyine baktı kalbi organları herşeyi iyi çıktı bi sorun yok renkliyi açtı arada ellerini parmaklarını gördüm tek tekçok güzeldi inşallah sizlerden de güzel haberler alırım.
Kraft ın park beşikleri genişlik olarak çok güzel. Biz de gidip inceledik kraft ın park beşiğinde karar kıldık onu alıcaz. Bu değildi bizim ama benzeriBende park beşik kullanıcam Kraft Safari evde hatta kurduk biz tahminimden çok daha geniş içi 5 yaşını bence rahat çıkartır .diğerlerini bilemem ama pierre cardin in bebek arabasını almıştık çok kötüydü .bu işi yapan kendi markası olan bir markadan almanı tercih ederim .
Eki Görüntüle 2271941
20 hazirana randevu aldım. Daha 1 ay var benimŞuan sen teksin galşba canım
Önümüzde ki hafta başlar yavaş yavaş hrtlrs gitmeyebenim bayramdan sonra ki hafta inşallah
aaa rengi falan çok güzelmiş çok şık duruyor çoğu park beşiğe göreBiz de kraft ın bu park beşiğinde karar kıldık kızlar. Yakından inceledik geniş ve derin hoşumuza gitti. 1.5 sene kadar bunu kullanıp odasını montessori tarzı döşemek istiyoruz. Hem bu da sonra yine oyun parkı ve seyahat yatağı olarak elimizde durur
ben başka bi konuda görmüştüm o arkadaşı sanırım buraya çok takılmıyor
ben başka bi konuda görmüştüm o arkadaşı sanırım buraya çok takılmıyor
Hayırlı olsun canım sizin ikiz olduğu için her detayı önemli sonradan baston olması harikaymışBen de sanirim bebek arabasinda kararimi verdim.Maxi cosi'nin dana for 2 modeli.Hem puset hem de bastonluymus.Pusetler dahil 4700 civari.Bana uygun gibi geldi sanki pusetler de dahil olunca ve 3-4 yasta bastonlu olarak rahat kullanilinca.
Ikiz anne adaylari ,sizler arastirdiniz mi ?
Şeker duruyorlar canım herkes kullanışlı diyor bir ben ısınamadımBende park yatak alacam. Kim aldiysa cok memnunum diyo. Bu modeli tavsiye eden çok oldu.
Eki Görüntüle 2271933
Bununla pierre cardin arasinda kaldim.
Eki Görüntüle 2271936
Aaa ben bastonunu beğenmiştim öyle miymiş herkes memnun yorumlardanKızlar chicco liteway kullanan bir hastama sordum nasıl memnun musun diye. Hiç memnun değilmiş. Ön tekerleri istediği yöne dönmüyormuş, kilitleniyormuş falan... Bizim site arnavut kaldırımlı, o yüzden tekeri büyük bir model kullanmamı önerdiler. Eşimin bir arkadaşı da mamas papas önermiş. Bir de aklıma yatan inglesina trilogy var. Onun avantajı da hafif, emniyetli ve tek hamlede açılmasıymış. Gidip görüp karar vereceğim.
Maşallah canım çok sevindim sağlıcakla gelsin prenses gözünaydın içinde rahat etmiştirHerkese hayırlı günler güzel anneler.
Güzel haberlerle geldim çok şükür dün 20+1de detaylı ultrasona girdim perinatologtan, bende bant görülmüştü oyüzden bu günü iple çekiyodum ve gergindim çok son zamanlar çok şükür ki bant yoktu hiç bişey göremedi Dr. bant çok tehlikeli bişey ama genelde bant diye görülüp yollanan hastaların çoğunda bant çıkmaz dedi önceki sezeryandan kalma bişey olabilir yada başka şeyler açıklama yaptı biraz ama çok şükür bizde yokmuş ve bebeğimin herşeyine baktı kalbi organları herşeyi iyi çıktı bi sorun yok renkliyi açtı arada ellerini parmaklarını gördüm tek tekçok güzeldi inşallah sizlerden de güzel haberler alırım.
Fındık sağlıcakla gelsin maşallah ona her şeyi de çok iyiKızlar bizde dün bebişimizi gördük
Her şeyi iyiymiş çook şükür, kız olduğu da kesinleşti fındığımınkilomuz 350gr. Ben pek yiyemiyorum hala ama bebekler bir şekilde alıyor çok mücadeleciler maşallah :))
Modeli güzelmiş canım rengi de beğendimBiz de kraft ın bu park beşiğinde karar kıldık kızlar. Yakından inceledik geniş ve derin hoşumuza gitti. 1.5 sene kadar bunu kullanıp odasını montessori tarzı döşemek istiyoruz. Hem bu da sonra yine oyun parkı ve seyahat yatağı olarak elimizde durur
Evet canım genelde park beşikler estetik olarak pek güzel değil ama bu benim de görsel olarak hoşuma gitti. 1-1.5 sene için bebek odası yapmak istemiyorum, o yüzden bu iş görür gibi geldi banaaaa rengi falan çok güzelmiş çok şık duruyor çoğu park beşiğe göre
Bende sevmiyorum ama kullanis bakımından herkes memnun o yuzden alacam. Yoksa kizimdan kalma besigim var. Yepyeni duruyor. Kızım rahat birakmaz diye kullanamiyorumHayırlı olsun canım sizin ikiz olduğu için her detayı önemli sonradan baston olması harikaymış
Şeker duruyorlar canım herkes kullanışlı diyor bir ben ısınamadım
Aaa ben bastonunu beğenmiştim öyle miymiş herkes memnun yorumlardanBizim düz genelde arnavut kaldırım değil ama bir çok yerde insanın karşısına çıkabilir tabi park bahçeler
Maşallah canım çok sevindim sağlıcakla gelsin prenses gözünaydın içinde rahat etmiştir
Fındık sağlıcakla gelsin maşallah ona her şeyi de çok iyi
Modeli güzelmiş canım rengi de beğendim
Tam modeli ne internette bulamadim. Ne kadara aldınızEvet canım genelde park beşikler estetik olarak pek güzel değil ama bu benim de görsel olarak hoşuma gitti. 1-1.5 sene için bebek odası yapmak istemiyorum, o yüzden bu iş görür gibi geldi bana
Çok farklı buda canım kullanışlı gibi geldi sallamalı sanırımBende sevmiyorum ama kullanis bakımından herkes memnun o yuzden alacam. Yoksa kizimdan kalma besigim var. Yepyeni duruyor. Kızım rahat birakmaz diye kullanamiyorum
Eki Görüntüle 2271966
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?