2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben yaptırdım Ankara da Eyüp ekici ye. Radyolog kendisi zaten.

bel ağrısı bütün günümü etkilemeye başladı sağ tarafta bıçak saplanıyor sanki

Ayni agridan hamilelik basindan beri muzdaribim. Bicak saplanmasi gibi seni cok iyi anliyorum. Ama su son 4 5 gundur biraz olsun hafifledi benim. Kendimi yordugum gunler daha cok cikiyor ortaya. Bebegimiz icin cekecegiz verebilecegim bir tavsiye yok dinlenmenden baska. Kendini cok yorma.

Benim de kasigimda bir cekme var.Sanirim zorladim yani yorulup,zorlayinca sanki fitik agrisi,sanci giriyor.Dun biraz temizlik yapayim dedim aksam hareket ettiremedim sag bacagimi.ayaga kalktikca seke seke yurudum hep.Agirlastikca daha beter olucak gibi bir his var icimde

çok fazla ayakta durmaktan oluyor ya da yanlış pozisyonda tv izlemek uzanmak falan inşallah doğuma kadar ilerlemez bu ağrılar.

kızlar chicco next me anne yanı beşikler nasıl ? odaya park yatak koyup ilk zamanlar yüksek kademede bebeği yatıranlar da var ama sanki bu daha konforlu olur?
anne yanı istiyorum ama bi yandan park yataklara da bakıyorum.
chicco lullababy park yatağı çok beğendim. ve kraft'ın bir kaç modeli güzel, aynı zamanda sallanan beşik de oluyormuş. acaba hiç anne yanı almadan ilk zamanlarda park yatak kullanır mı?
bide hasır bebek sandığı var beşik yenidoğan için. sizden fikir alayım? yatak odasında nasıl yatacak bebekler =

Aramızda 1 gün var zaten
Senin sezaryen mi olacak.
Magnezyum iciyormusun
Anne yanini kisa sureli kullaniyorsun. Bebek hareketlenince dusme tehlikesi oluyor. Ya yeni besik alıyorsun yada yer yatağı. Park yatak 4-5 yasina kadar kullaniliyor.

çok fazla ayakta durmaktan oluyor ya da yanlış pozisyonda tv izlemek uzanmak falan inşallah doğuma kadar ilerlemez bu ağrılar.
Benim belim cok kötüydü. Iki buklum geziyordum. Yerimden kalkamıyordum. Magnezyum ve sicak banyo cok iyi geldi.

Gaviskon hiç etki etmiyor bana. Bende soguk süt ise yarıyor canım . Valla özeniyorum yemek yiyenlere . Arkadasım hamileydi bize geldi gece acıktım diyordu eşi gidip yemek alıyordu . Benimki zorla ağzıma sokacak nerdeyse . Ama yok hiç bir yemekten zevk almıyorum hep korku
Cinsiyete göre değil ki bu canım . Benim ikiz bi kız bi oğlan hangisi kusturdu beni Arkadasım 9 ay kuştu erkek bebeği oldu. Vücudumuzun Midemizin hassaslıgı herhalde bu. Herkeste olmuyor ki anlamadım neye göre yaşıyoruz bunları
Kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyosunuz yaptırıcakmısınız?
yaptıracagım . Gerekli bi şey.

istiyorum ama bi yandan park yataklara da ba
Senin sezaryen mi olacak.

Magnezyum iciyormusun

Anne yanini kisa sureli kullaniyorsun. Bebek hareketlenince dusme tehlikesi oluyor. Ya yeni besik alıyorsun yada yer yatağı. Park yatak 4-5 yasina kadar kullaniliyor.

magnezyum kullanmıyorum regenesis multivitamin kullanıyorum. doktor kontrolümde söyleyeceğim bunu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…