- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Ben direkt park yatak kullanıcam canım. Kime sorsam aynı aklı veriyo. Anne yanı çok kısa süre kullanılıyo herkes hep uyarıyo boşuna oluyo diye. Bebek odası da ben yapmıycam 1.5 sene sonra montessori tarzına geçmek istediğim için. O yüzden daha ilk baştan direkt park yatak kullanıcamkızlar chicco next me anne yanı beşikler nasıl ? odaya park yatak koyup ilk zamanlar yüksek kademede bebeği yatıranlar da var ama sanki bu daha konforlu olur?
anne yanı istiyorum ama bi yandan park yataklara da bakıyorum.
chicco lullababy park yatağı çok beğendim. ve kraft'ın bir kaç modeli güzel, aynı zamanda sallanan beşik de oluyormuş. acaba hiç anne yanı almadan ilk zamanlarda park yatak kullanır mı?
bide hasır bebek sandığı var beşik yenidoğan için. sizden fikir alayım? yatak odasında nasıl yatacak bebekler =
Ben direkt park yatak kullanıcam canım. Kime sorsam aynı aklı veriyo. Anne yanı çok kısa süre kullanılıyo herkes hep uyarıyo boşuna oluyo diye. Bebek odası da ben yapmıycam 1.5 sene sonra montessori tarzına geçmek istediğim için. O yüzden daha ilk baştan direkt park yatak kullanıcam
Ayrıca cinsiyeti kız olduğu kesinleşti büyük ihtimal belliydi ama bant olayını öğrenince hiç bişeyin keyfine varamadik oğlumda kız kardeşi olucanı orda öğrendi kimseye söylememiştik cinsiyeti ailelere bile.Artık söyleriz yakında değiller oyüzden daha söylemedik bakalım herkes soruyodu.
İsim bile hiç düşünmedik dün Dr.sonrasi alışverişe gittik bi kaç bişeyler aldım doğuma kadar beğendiğim şeyleri yavaş yavaş alırım en zevklisi benim için.
Hafta sonu finaller var benim derslere hiç çalışamadım kalicam ama olsun bebişim iyiya sadece dönem uzamış oldu hallederim inşallah.
Onerini dikkate alacam. Teşekkür ederimPierre cardini eledim. Krafta bakayim bide. Ben park yatak hakkinda hicbir bilgim yok. Cok sevmiyorum. O yuzden kizimda almamistim. Ama simdi mecbur bebegi korumak icin almam gerek
Bu peki kademeli mi ? Benim de hosuma gitti bu rengi de.
bende en azından 2 yaşına kadar park beşikte yatarsa 2 sene sonra evi ona göre şekillendirmek gerekecek .belki büyük olan kız , kardeşini aynı odada istemeyecek zaman neler gösterecek bakalım .şimdiden hiç düşünmek istemiyorum park beşik benimde işime geldi o açıdan 2 sene sonra arz talep doğrultusunda yeni düzenleme yapılır .Ben direkt park yatak kullanıcam canım. Kime sorsam aynı aklı veriyo. Anne yanı çok kısa süre kullanılıyo herkes hep uyarıyo boşuna oluyo diye. Bebek odası da ben yapmıycam 1.5 sene sonra montessori tarzına geçmek istediğim için. O yüzden daha ilk baştan direkt park yatak kullanıcam
Senin sezaryen mi olacak.
Magnezyum iciyormusun
Anne yanini kisa sureli kullaniyorsun. Bebek hareketlenince dusme tehlikesi oluyor. Ya yeni besik alıyorsun yada yer yatağı. Park yatak 4-5 yasina kadar kullaniliyor.
chicco lite way alıntı yapmıştım çıkmamış .ben yiyenim içindeyken çok kullandım sağlam bir araba ama arnavut kaldırımın yaygın olduğu bir semti bilemiycem tabii denk geldimmi hatırlamıyorum .bize sağlam kullanışlı geldi pratik ve hafifte .çok daha büyük terlekli olanlar daha güven verici olabilir tabii.araba olmadığında eve alamayacağım için bina girişinde duracak büyük birşeyde kullanamam herhalde .
Yok canım belli değil bebek ve doğum nasıl ilerlerlerse öyle olacak inşallahSenin sezaryen mi olacak.
Magnezyum iciyormusun
Anne yanini kisa sureli kullaniyorsun. Bebek hareketlenince dusme tehlikesi oluyor. Ya yeni besik alıyorsun yada yer yatağı. Park yatak 4-5 yasina kadar kullaniliyor.
Ben işte yatak odasında da onu kullanıcam canım. Sonra odasına geçiririm 6-7 aydan sonra. 1.5 yaş civarı da odasınu komple montessori yapmak istiyoruz her şey bebeğe uygun olsun. O zaman kadar park yatakla idare ederiz dedikevet mantıklı park yatak taşınabilir özelliği ve içinden çıkamaması için ilerde 1-2 yaşında odasında da yatabilir. ama gece kalkarken park yataktan çocuğu almak falan zor gibi görünyor 1. kademesinde bile olsa, anne yanı daha konforlu görünüyor o açıdan.
ama ben odasını hazırlamak istiyorum. ilerde belki sadece montesorri yatak alırız sadece.
Aynen öyle, bebiş uzun süre kullanılmıyo. Bi kaç sene idare etse yeter. Sonra da duruma göre odaları yapılır canım. Senin ikinci olunca ona göre bi yol izlemeniz gerekebilirbende en azından 2 yaşına kadar park beşikte yatarsa 2 sene sonra evi ona göre şekillendirmek gerekecek .belki büyük olan kız , kardeşini aynı odada istemeyecek zaman neler gösterecek bakalım .şimdiden hiç düşünmek istemiyorum park beşik benimde işime geldi o açıdan 2 sene sonra arz talep doğrultusunda yeni düzenleme yapılır .
farkı var mı sence radyolog veya parinatolog olmasının? ben bursadayım 1 tane perinatolog buldum onun da fiyatı çok fazla geldi.Ben yaptırdım Ankara da Eyüp ekici ye. Radyolog kendisi zaten.
Aynen öyle bide şöyle bi söylenti var sakın yapmalın sizde ve çocuğunuzda şeker hastalığı yoksa bile şeker hastası olursunuz sakın yapmayın gibi söylentiler olunca insan bi acaba mı diyoAçlık şekerin biraz düşük çıkmış, bu durumda da yapılması gerekiyor. Benim de öyle çıkıyor, o yüzden şeker yüklemede ne olacak merak ediyorum. Şeker yükleme 2 baklavaya denk düşecek bir şeker demek, Canan Karatay yüzünden kafanız karışmasın kızlar. Zaten o açıklamadan dolayı uzaklaştırma cezası almıştı.
Nasıl ilgisi yok. iki büklüm yürüyordum. Yemek bile yapamadim o kadar kotuydum. Magnezyum başladım 10 gun sonra belim agrim tamamen gecti. Bence magnezyum eksikliginden oluyor.Magnezyumu sordum doktoruma. Kalca ve beldeki agrilarin onunla ilgisi olmadigini soyledi. Kemik yapisiyla veya onceden bir hassasligim varsa boyle daha erken baslayabiliyormus. Ama magnezyum eksikliginden arada bacagima kramplar giriyor tabi muz, maden suyu vs ile magnezyum almaya calisiyorum.
Benim ilkim sezaryan o yuzden bunun tarihi belli. Erken gelmezse 20.10.2019 da doktorum alacak.Yok canım belli değil bebek ve doğum nasıl ilerlerlerse öyle olacak inşallah
Oldugunu dusunmuyorum. Bende kizimda radyolog cekti.1 saat surdu. Cok memnun kaldim. Kizimda da radyolog cekecek. Doktorum onerdi zaten. Buradada 1 tane perinstolog var onu aradim 16. Hafta cagirinca gitmedimfarkı var mı sence radyolog veya parinatolog olmasının? ben bursadayım 1 tane perinatolog buldum onun da fiyatı çok fazla geldi.
Doktoruma sordum başta yaptır demedi öyle bi düşündü ama sonra annemde yüksek şeker olunca o zaman gelsin bakarız dediEvet biraz düşük galiba canım yine de yaptır istersen ve doktorun da önerirseBirmucize20192024
Açlık şekerini ölçtürdün mü canımBu büyümeyen 90*130 bazali asansörlü beşikti.bir yanını duvara dayayip diger yanini bazayi içine alacak şekilde yaptirdik.aldigimiz yere verdik onlar ek ödeme ile yapti.fetih mobilyacılar çarşısından almıştık.mdf o kadar kaliteli ki ne bi boya atmasi be çatlama hiçbir şey olmadi.
Eki Görüntüle 2271716
Bende yaptirmak istemiyordum ama anne babada şeker var dr sonraki randevuya aç gel yapilmali dedi.ailede yatkinlik var yaptiricam
Kızımda bende tedirgindim. 1 tane meyveli gazoz gibi kutu icecek verdiler. Gazli içecekler kadar tatli. Hepsi o. Bence yaptırmaktan kaçınma. Seker olup bunu bilmemek daha zararlıAynen öyle bide şöyle bi söylenti var sakın yapmalın sizde ve çocuğunuzda şeker hastalığı yoksa bile şeker hastası olursunuz sakın yapmayın gibi söylentiler olunca insan bi acaba mı diyo
Haklısın canım hamileliği bahane ederek keyfi olarak alanların yüzünden bu algı var sen yinede bakma öyle bi 3 gün bile iyi gelir sana önemli olan senin vijdanın rahat olsunSon 1 ayımın yarısına yakını nerdeyse raporluydu . Çok göze batmak istemiyorum . Yani insanlar durumumu anlamak yerine ne yazık ki sanki keyfi rapor alıyormuşum gibi bi algıya kapılıyorlar ben öyle hissediyorum . Raporlu olduğumu bildirdiğimde bile böyle bi negatif elektrik oluşuyor ben de .
İnşallah canımOzellikle bu sikayetle gitmedim ama hastaligimin ve mide yanmamin cok arttigi donemde bundan bahsetmistim doktora ve rennie duo surup vermisti. Fakat ben kullanmadim ne kadar hamileler kullanabilse de. Simdi de senin gibi idare etmeye calisiyorum insallah artmaz azalir
Yaa hayırlı olsun kuzuz benimde kızım olcak ❤Olsun kuzummmya yüzde 90 kız dedi doktorumuz ama bakalım
Bişey diyim bende fark ettim bunu ama benim kuruntum diye söylemedim aynı şekilde oluyor yatakta dönmeye korkuyorum dönüncede yanma oluyor ne çektik yaBu arada yeni fark ettim sag tarafa yatinca yanma artiyor sola donunce aninda buyuk olcude kesiliyor.
Canım benim bilmiyorum ama ben doktoruma annemde var diyince fikir değiştirir gibi oldu yapma dicekken bianda o azaman gelsin bakarız dediben 20. haftaya gireceğim hala 100 gr bile almadımama göbek çıktı
aile de varsa kesin çıkar mı acaba
ahh özel sektör ahh sanırsın köleyiz ve hiç hasta olamayız özel işimiz olamaz gibi algılıyorlar.
annem diyo ki mide yanması çok olanın bebeğinin saçı çok olurmuşbenim hiç yanma olmuyo bana da kesin kel olacak diyo
günaydın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?