2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben direkt park yatak kullanıcam canım. Kime sorsam aynı aklı veriyo. Anne yanı çok kısa süre kullanılıyo herkes hep uyarıyo boşuna oluyo diye. Bebek odası da ben yapmıycam 1.5 sene sonra montessori tarzına geçmek istediğim için. O yüzden daha ilk baştan direkt park yatak kullanıcam

evet mantıklı park yatak taşınabilir özelliği ve içinden çıkamaması için ilerde 1-2 yaşında odasında da yatabilir. ama gece kalkarken park yataktan çocuğu almak falan zor gibi görünyor 1. kademesinde bile olsa, anne yanı daha konforlu görünüyor o açıdan.
ama ben odasını hazırlamak istiyorum. ilerde belki sadece montesorri yatak alırız sadece.

Gözün aydın banttan kurtuldun keyfini çıkart artık .
Onerini dikkate alacam. Teşekkür ederim Pierre cardini eledim. Krafta bakayim bide. Ben park yatak hakkinda hicbir bilgim yok. Cok sevmiyorum. O yuzden kizimda almamistim. Ama simdi mecbur bebegi korumak icin almam gerek

park beşik gidip ellemeyince kumaşına bakmayınca banada hep cadır tarzı incecik kumaş gibi sanki yırtılacak gibi güvensiz gelirdi ama hiç öyle değilmiş .kızımda 2 ay yanımda sepette yatırıp sonra mobilya beşiğe almıştım .ama park beşik hiçte öyle değilmiş son derece sağlam duruyor .içinin sepeti var üstte kullanmak için en üst bitimin 1-2 karış altına kadar yukarı çıkıyor .ben çok beğendim .Çevremde kullananlarda çok memnun .hele içini hiç bu kadar geniş tahmin etmezdim .gidip bı bakıp görüp sonra belki internetten fiyat avantajı varsa internetten tercih edilebilir .altında sallanma aparatıda var ama hiç kullanmayı düşünmüyorum .
Bu peki kademeli mi ? Benim de hosuma gitti bu rengi de.

içinin yanlara takılan bir sepeti var o sepetin içine kendi katlanır yatağını ve sonra siltesini koyuyorsun .zaten kademeli olmasa hayatta eğil al koy yağılmaz çok derin .

chicco lite way alıntı yapmıştım çıkmamış .ben yiyenim içindeyken çok kullandım sağlam bir araba ama arnavut kaldırımın yaygın olduğu bir semti bilemiycem tabii denk geldimmi hatırlamıyorum .bize sağlam kullanışlı geldi pratik ve hafifte .çok daha büyük terlekli olanlar daha güven verici olabilir tabii.araba olmadığında eve alamayacağım için bina girişinde duracak büyük birşeyde kullanamam herhalde .

bende en azından 2 yaşına kadar park beşikte yatarsa 2 sene sonra evi ona göre şekillendirmek gerekecek .belki büyük olan kız , kardeşini aynı odada istemeyecek zaman neler gösterecek bakalım .şimdiden hiç düşünmek istemiyorum park beşik benimde işime geldi o açıdan 2 sene sonra arz talep doğrultusunda yeni düzenleme yapılır .

Senin sezaryen mi olacak.

Magnezyum iciyormusun

Anne yanini kisa sureli kullaniyorsun. Bebek hareketlenince dusme tehlikesi oluyor. Ya yeni besik alıyorsun yada yer yatağı. Park yatak 4-5 yasina kadar kullaniliyor.

Magnezyumu sordum doktoruma. Kalca ve beldeki agrilarin onunla ilgisi olmadigini soyledi. Kemik yapisiyla veya onceden bir hassasligim varsa boyle daha erken baslayabiliyormus. Ama magnezyum eksikliginden arada bacagima kramplar giriyor tabi muz, maden suyu vs ile magnezyum almaya calisiyorum.

Anladım canım araştırmak gerek

Senin sezaryen mi olacak.

Magnezyum iciyormusun

Anne yanini kisa sureli kullaniyorsun. Bebek hareketlenince dusme tehlikesi oluyor. Ya yeni besik alıyorsun yada yer yatağı. Park yatak 4-5 yasina kadar kullaniliyor.
Yok canım belli değil bebek ve doğum nasıl ilerlerlerse öyle olacak inşallah

Ben işte yatak odasında da onu kullanıcam canım. Sonra odasına geçiririm 6-7 aydan sonra. 1.5 yaş civarı da odasınu komple montessori yapmak istiyoruz her şey bebeğe uygun olsun. O zaman kadar park yatakla idare ederiz dedik

Aynen öyle, bebiş uzun süre kullanılmıyo. Bi kaç sene idare etse yeter. Sonra da duruma göre odaları yapılır canım. Senin ikinci olunca ona göre bi yol izlemeniz gerekebilir

Aynen öyle bide şöyle bi söylenti var sakın yapmalın sizde ve çocuğunuzda şeker hastalığı yoksa bile şeker hastası olursunuz sakın yapmayın gibi söylentiler olunca insan bi acaba mı diyo

Nasıl ilgisi yok. iki büklüm yürüyordum. Yemek bile yapamadim o kadar kotuydum. Magnezyum başladım 10 gun sonra belim agrim tamamen gecti. Bence magnezyum eksikliginden oluyor.
Yok canım belli değil bebek ve doğum nasıl ilerlerlerse öyle olacak inşallah
Benim ilkim sezaryan o yuzden bunun tarihi belli. Erken gelmezse 20.10.2019 da doktorum alacak.
farkı var mı sence radyolog veya parinatolog olmasının? ben bursadayım 1 tane perinatolog buldum onun da fiyatı çok fazla geldi.
Oldugunu dusunmuyorum. Bende kizimda radyolog cekti.1 saat surdu. Cok memnun kaldim. Kizimda da radyolog cekecek. Doktorum onerdi zaten. Buradada 1 tane perinstolog var onu aradim 16. Hafta cagirinca gitmedim

Açlık şekerini ölçtürdün mü canım

Aynen öyle bide şöyle bi söylenti var sakın yapmalın sizde ve çocuğunuzda şeker hastalığı yoksa bile şeker hastası olursunuz sakın yapmayın gibi söylentiler olunca insan bi acaba mı diyo
Kızımda bende tedirgindim. 1 tane meyveli gazoz gibi kutu icecek verdiler. Gazli içecekler kadar tatli. Hepsi o. Bence yaptırmaktan kaçınma. Seker olup bunu bilmemek daha zararlı

Haklısın canım hamileliği bahane ederek keyfi olarak alanların yüzünden bu algı var sen yinede bakma öyle bi 3 gün bile iyi gelir sana önemli olan senin vijdanın rahat olsun

Canım benim bilmiyorum ama ben doktoruma annemde var diyince fikir değiştirir gibi oldu yapma dicekken bianda o azaman gelsin bakarız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…