2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gaviskon iyi geldi bana ama üstüne su içmiyorum öyle bekleyince geçiyo çokta içmek istemiyorum sabrediyorum dalanılmıcak noktaya gelince içiyorum sorma bende öyle mide yanması kdrkusuyla adam akıllı bişey tüketemiyorum karnımda pek çıkmadı bugun iş yerinde bi abla kaç aylık dedi 6 ya girdim dedim göbeğin hiç yok acaba nasıl bişey doğurcaksın dedi cevabını verdim ama sinirimi bozdu umarım bebeklerimiz iyi besleniyodur

Kızımda bende tedirgindim. 1 tane meyveli gazoz gibi kutu icecek verdiler. Gazli içecekler kadar tatli. Hepsi o. Bence yaptırmaktan kaçınma. Seker olup bunu bilmemek daha zararlı
Haklısın canım ben doktorumu dinlicem bu konuda yaptır derse yaptırıcam sıkıntılı bi durum vijdan azabı yaşamak istemiyorum

Bilemiyorum benim doktorumun soyledigi bu. Kemikle alakali diyor. Zaten magnezyumla ilgilisi olsaydi ben de yazmasini isterdim cunku sizin de yasadiginiz gibi gunluk hayati fazlasiyla etkileyen bir agri. Neyse ki su gunlerde azaldi kendiliginden bende de. Ama sizde ise yaramasina sevindim ilacin.

Tam bir gerizekalı örneği yaa insanlar çok afedersin ama, hamile bir kadının canını sıkmak ne haddine acaba, bana gelenlere alien da olsa benim evladım o diycem

Next to me olacak bizim de büyük ihtimal,hem yatak odamı çok daraltmaz hem de eğilip kalkma derdi olmaz özellikle de sezaryen olacak olursam diye düşünüyorum.

Next to me olacak bizim de büyük ihtimal,hem yatak odamı çok daraltmaz hem de eğilip kalkma derdi olmaz özellikle de sezaryen olacak olursam diye düşünüyorum.
Ben de onu begendım ama 6 aya kadar olması kafamı karıstırıo sonra tekrar bir şey almak gerekecek acaba daha cok yatar mı en az 1 yaş olsa süper olurdu

Bu etraftaki göbek görme heyecanı ne olacak ya. Gebe olunduğunu öğrenen 8-9 aylık göbek görmek istiyor
Ay gerçekten yaa, milletin derdi göbek olmuş Göbeğin çıktı mı çıktı mı diye çocuk gibi tutturdu bizim de birisi, iş yerinde zaten herkesin derdi oldu benim göbeğimin niye çıkmadığı

Ben de onu begendım ama 6 aya kadar olması kafamı karıstırıo sonra tekrar bir şey almak gerekecek acaba daha cok yatar mı en az 1 yaş olsa süper olurdu
Evet haklısın çok uzun ömürlü olmayacak gibi ama odam da küçük benim, çok büyük değil, o açıdan da daha büyükler pek olmaz gibi.

Sonrasında ne yapacaksınız? Ben kararsız kaldıgım ıcın soruyorum :) fıkır olur belkı
Eğer daha erken kendisi dönmeye başlamazsa bebek 6 aydan daha fazla kullananlar vardı, göndereyim linkini de, asıl 1 yaşından sonra ben de Montessori yatağı düşünüyorum, onun ebatı da 90-190 gibi yetişkin yatağı kadar olursa gerektiğinde anne de yanına uzanabiliyor, bir arkadaşımız öyle yapmıştı, modeli de paylaşayım, güzel görünüyor.

Ay gerçekten yaa, milletin derdi göbek olmuş Göbeğin çıktı mı çıktı mı diye çocuk gibi tutturdu bizim de birisi, iş yerinde zaten herkesin derdi oldu benim göbeğimin niye çıkmadığı
Hiç takmayın böyle şeyleri. Göbek büyük olur ay ne kadar büyük göbeğin, bebek iri herhalde. Normal mi bu durum, nasıl doğurcan derler. Göbek küçük olur hiç göbeğin yok bebek gelişmiyo mu güzel beslen derler. Göbeğin bebekle pek bi alakası yok bunu bilmezler ama. Yani her şeye bi bahaneleri var ve bunlar bebişler doğunca da hep olucak hiç takmayın.

Aynen öyle, bi de senin iç karnın geniş demek ki diyen kesim var, evet karaciğer-dalak hep aldırdım yer açılsın diye diyesim geldi

Haklısın canım ben doktorumu dinlicem bu konuda yaptır derse yaptırıcam sıkıntılı bi durum vijdan azabı yaşamak istemiyorum
En dogrusu canim
Benim beşiğimin boyutu ile ayni. Ben 5 ay kullanabildim. Sonra 4-5 ay odama yer yatagi yapmak zorunda kaldim. Sonrada odasini ayirdim buyuyen besikte yatmaya basladi.

Benim besikte buydu. Anne yaniyla ayni derinlikte ayni boyutta. Ona göre düşün. Birde ikinci bebek olursa bunu kullanamazsin benim gibi.

Canım, gözünaydın...
Çok sevindim, darısı herkesin başına

Yok canım inşallah bunu sağlıkla dünyaya getirebileyim de, ikinci bebek fikrim hiç yok 5 ay da yeter benim için açıkçası, o durumda biz de park yatak alabiliriz Montessori’ye geçebilecek yaşlara gelene kadar, onu sonrasında da anneannesinin evinde kullanırım, orada da uyutacağımuz zaman hiç yatak yok zaten.

O zaman problem yok. Yaaa ikinciyi düşünmüyorum deme. Bende senin gibi düşünüyordum. Bak hamileyim. Bebegi kucagina alinca fikirler cok değişiyor. Biz yaninda olmadığımız zaman yaninda destekci birinin olmasini istiyorsun. Biz her zaman olmayacagiz. Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim gönlüne gore versin❤

Amin canım benim, Allah iyilerle karşılaştırsın hep bebişlerimizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…