- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
- 133
Gaviskon iyi geldi bana ama üstüne su içmiyorum öyle bekleyince geçiyo çokta içmek istemiyorum sabrediyorum dalanılmıcak noktaya gelince içiyorum sorma bende öyle mide yanması kdrkusuyla adam akıllı bişey tüketemiyorum karnımda pek çıkmadı bugun iş yerinde bi abla kaç aylık dedi 6 ya girdim dedim göbeğin hiç yok acaba nasıl bişey doğurcaksın dedi cevabını verdim ama sinirimi bozdu umarım bebeklerimiz iyi besleniyodurGaviskon hiç etki etmiyor bana. Bende soguk süt ise yarıyor canım . Valla özeniyorum yemek yiyenlere . Arkadasım hamileydi bize geldi gece acıktım diyordu eşi gidip yemek alıyordu . Benimki zorla ağzıma sokacak nerdeyse . Ama yok hiç bir yemekten zevk almıyorum hep korku
Cinsiyete göre değil ki bu canım . Benim ikiz bi kız bi oğlan hangisi kusturdu beniArkadasım 9 ay kuştu erkek bebeği oldu. Vücudumuzun Midemizin hassaslıgı herhalde bu. Herkeste olmuyor ki anlamadım neye göre yaşıyoruz bunları
yaptıracagım . Gerekli bi şey.
Haklısın canım ben doktorumu dinlicem bu konuda yaptır derse yaptırıcam sıkıntılı bi durum vijdan azabı yaşamak istemiyorumKızımda bende tedirgindim. 1 tane meyveli gazoz gibi kutu icecek verdiler. Gazli içecekler kadar tatli. Hepsi o. Bence yaptırmaktan kaçınma. Seker olup bunu bilmemek daha zararlı
Nasıl ilgisi yok. iki büklüm yürüyordum. Yemek bile yapamadim o kadar kotuydum. Magnezyum başladım 10 gun sonra belim agrim tamamen gecti. Bence magnezyum eksikliginden oluyor.
Benim ilkim sezaryan o yuzden bunun tarihi belli. Erken gelmezse 20.10.2019 da doktorum alacak.
Oldugunu dusunmuyorum. Bende kizimda radyolog cekti.1 saat surdu. Cok memnun kaldim. Kizimda da radyolog cekecek. Doktorum onerdi zaten. Buradada 1 tane perinstolog var onu aradim 16. Hafta cagirinca gitmedim
Tam bir gerizekalı örneği yaa insanlar çok afedersin ama, hamile bir kadının canını sıkmak ne haddine acaba, bana gelenlere alien da olsa benim evladım o diycemGaviskon iyi geldi bana ama üstüne su içmiyorum öyle bekleyince geçiyo çokta içmek istemiyorum sabrediyorum dalanılmıcak noktaya gelince içiyorum sorma bende öyle mide yanması kdrkusuyla adam akıllı bişey tüketemiyorum karnımda pek çıkmadı bugun iş yerinde bi abla kaç aylık dedi 6 ya girdim dedim göbeğin hiç yok acaba nasıl bişey doğurcaksın dedi cevabını verdim ama sinirimi bozdu umarım bebeklerimiz iyi besleniyodur
Next to me olacak bizim de büyük ihtimal,hem yatak odamı çok daraltmaz hem de eğilip kalkma derdi olmaz özellikle de sezaryen olacak olursam diye düşünüyorum.kızlar chicco next me anne yanı beşikler nasıl ? odaya park yatak koyup ilk zamanlar yüksek kademede bebeği yatıranlar da var ama sanki bu daha konforlu olur?
anne yanı istiyorum ama bi yandan park yataklara da bakıyorum.
chicco lullababy park yatağı çok beğendim. ve kraft'ın bir kaç modeli güzel, aynı zamanda sallanan beşik de oluyormuş. acaba hiç anne yanı almadan ilk zamanlarda park yatak kullanır mı?
bide hasır bebek sandığı var beşik yenidoğan için. sizden fikir alayım? yatak odasında nasıl yatacak bebekler =
Ben de onu begendım ama 6 aya kadar olması kafamı karıstırıo sonra tekrar bir şey almak gerekecek acaba daha cok yatar mı en az 1 yaş olsa süper olurduNext to me olacak bizim de büyük ihtimal,hem yatak odamı çok daraltmaz hem de eğilip kalkma derdi olmaz özellikle de sezaryen olacak olursam diye düşünüyorum.
Ay gerçekten yaa, milletin derdi göbek olmuşBu etraftaki göbek görme heyecanı ne olacak ya. Gebe olunduğunu öğrenen 8-9 aylık göbek görmek istiyor
Evet haklısın çok uzun ömürlü olmayacak gibi ama odam da küçük benim, çok büyük değil, o açıdan da daha büyükler pek olmaz gibi.Ben de onu begendım ama 6 aya kadar olması kafamı karıstırıo sonra tekrar bir şey almak gerekecek acaba daha cok yatar mı en az 1 yaş olsa süper olurdu
Sonrasında ne yapacaksınız? Ben kararsız kaldıgım ıcın soruyorum :) fıkır olur belkıEvet haklısın çok uzun ömürlü olmayacak gibi ama odam da küçük benim, çok büyük değil, o açıdan da daha büyükler pek olmaz gibi.
Eğer daha erken kendisi dönmeye başlamazsa bebek 6 aydanSonrasında ne yapacaksınız? Ben kararsız kaldıgım ıcın soruyorum :) fıkır olur belkı
Hiç takmayın böyle şeyleri. Göbek büyük olur ay ne kadar büyük göbeğin, bebek iri herhalde. Normal mi bu durum, nasıl doğurcan derler. Göbek küçük olur hiç göbeğin yok bebek gelişmiyo mu güzel beslen derler. Göbeğin bebekle pek bi alakası yok bunu bilmezler ama. Yani her şeye bi bahaneleri var ve bunlar bebişler doğunca da hep olucak hiç takmayın.Ay gerçekten yaa, milletin derdi göbek olmuşGöbeğin çıktı mı çıktı mı diye çocuk gibi tutturdu bizim de birisi, iş yerinde zaten herkesin derdi oldu benim göbeğimin niye çıkmadığı
Aynen öyle, bi de senin iç karnın geniş demek ki diyen kesim var, evet karaciğer-dalak hep aldırdım yer açılsın diye diyesim geldiHiç takmayın böyle şeyleri. Göbek büyük olur ay ne kadar büyük göbeğin, bebek iri herhalde. Normal mi bu durum, nasıl doğurcan derler. Göbek küçük olur hiç göbeğin yok bebek gelişmiyo mu güzel beslen derler. Göbeğin bebekle pek bi alakası yok bunu bilmezler ama. Yani her şeye bi bahaneleri var ve bunlar bebişler doğunca da hep olucak hiç takmayın.
Bu haftalar da ne karnı beklıyorlar acaba :)Aynen öyle, bi de senin iç karnın geniş demek ki diyen kesim var, evet karaciğer-dalak hep aldırdım yer açılsın diye diyesim geldi
Ahaha ben de anlayamadım onu hiçBu haftalar da ne karnı beklıyorlar acaba :)
En dogrusu canimHaklısın canım ben doktorumu dinlicem bu konuda yaptır derse yaptırıcam sıkıntılı bi durum vijdan azabı yaşamak istemiyorum
Benim beşiğimin boyutu ile ayni. Ben 5 ay kullanabildim. Sonra 4-5 ay odama yer yatagi yapmak zorunda kaldim. Sonrada odasini ayirdim buyuyen besikte yatmaya basladi.Eğer daha erken kendisi dönmeye başlamazsa bebek 6 aydan Eki Görüntüle 2272116 daha fazla kullananlar vardı, göndereyim linkini de, asıl 1 yaşından sonra ben de Montessori yatağı düşünüyorum, onun ebatı da 90-190 gibi yetişkin yatağı kadar olursa gerektiğinde anne de yanına uzanabiliyor, bir arkadaşımız öyle yapmıştı, modeli de paylaşayım, güzel görünüyor.
Chicco Next To Me Yenidoğan Beşiği
Evimizdeki yer sorunu dolayısıyla ikinci çocuğumuzda bizim için pratik, bebek için de güvenli bir yatak arayışında olduk… Ablamız 6 y...gizemin-blogu.blogspot.com
Canım, gözünaydın...Herkese hayırlı günler güzel anneler.
Güzel haberlerle geldim çok şükür dün 20+1de detaylı ultrasona girdim perinatologtan, bende bant görülmüştü oyüzden bu günü iple çekiyodum ve gergindim çok son zamanlar çok şükür ki bant yoktu hiç bişey göremedi Dr. bant çok tehlikeli bişey ama genelde bant diye görülüp yollanan hastaların çoğunda bant çıkmaz dedi önceki sezeryandan kalma bişey olabilir yada başka şeyler açıklama yaptı biraz ama çok şükür bizde yokmuş ve bebeğimin herşeyine baktı kalbi organları herşeyi iyi çıktı bi sorun yok renkliyi açtı arada ellerini parmaklarını gördüm tek tekçok güzeldi inşallah sizlerden de güzel haberler alırım.
Yok canım inşallah bunu sağlıkla dünyaya getirebileyim de, ikinci bebek fikrim hiç yokEn dogrusu canim
Benim beşiğimin boyutu ile ayni. Ben 5 ay kullanabildim. Sonra 4-5 ay odama yer yatagi yapmak zorunda kaldim. Sonrada odasini ayirdim buyuyen besikte yatmaya basladi.
Eki Görüntüle 2272127
Benim besikte buydu. Anne yaniyla ayni derinlikte ayni boyutta. Ona göre düşün. Birde ikinci bebek olursa bunu kullanamazsin benim gibi.
O zaman problem yok. Yaaa ikinciyi düşünmüyorum deme. Bende senin gibi düşünüyordum. Bak hamileyim. Bebegi kucagina alinca fikirler cok değişiyor. Biz yaninda olmadığımız zaman yaninda destekci birinin olmasini istiyorsun. Biz her zaman olmayacagiz. Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim gönlüne gore versin❤Yok canım inşallah bunu sağlıkla dünyaya getirebileyim de, ikinci bebek fikrim hiç yok5 ay da yeter benim için açıkçası, o durumda biz de park yatak alabiliriz Montessori’ye geçebilecek yaşlara gelene kadar, onu sonrasında da anneannesinin evinde kullanırım, orada da uyutacağımuz zaman hiç yatak yok zaten.
Amin canım benim, Allah iyilerle karşılaştırsın hep bebişlerimizi deO zaman problem yok. Yaaa ikinciyi düşünmüyorum deme. Bende senin gibi düşünüyordum. Bak hamileyim. Bebegi kucagina alinca fikirler cok değişiyor. Biz yaninda olmadığımız zaman yaninda destekci birinin olmasini istiyorsun. Biz her zaman olmayacagiz. Hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim gönlüne gore versin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?