2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hayırlısıyla inşallah alırsın kucağına Bebişini
Gün belli olunca da sıkıntı yaa bana Ay geldi gelecek uyuyamam

Hoşbuldum kuzumm aminn hepimiz inşallah

bende chicco next to me kullanıcm önce sonra 1-2 yaş için anane evine park yatak, bebek odasına da montesorri düşündüm. bide evin içinde salonda 6. aydan sonra bebeğin oturması için ana kucakları oluyor üzerinde oyuncaklar falan olan. yani hepsini düşününce baya bir şey alınacak gibi ... hepsini iyi araştırmak lazım.

ben çok uzun seneler spor yaptım güçlü bel ve sırt kaslarım olmasına rağmen inanılmaz ağrım var belimde bacağıma kadar inen bir ağrı, ve şu anda da pilates ve yoga yapıyorum.
doktorumda omurganın şekli yapısı değişiyor olacak o bel ağrıları dedi. ilaç da vermedi. yani hamilelikte bünyeye göre tamamen bence de. kullanmam gereken bir şey söylemedi.

Bu yataklara nevresim bulmak zormuş ve nevresim değiştirmek zor oluyormuş soğuttular ya bu yataktan da beni

Park yatak çok rahat diyorlar ama çok büyük ya..
Ve hiç şirin ve estetik durmuyor bi kaç model baktım öyle.
Var mı önerdiğiniz marka yoksa büyüyen beşik alıcam

park yatak da büyüyen beşik de bana çok kaba geliyo. park yatak kulllanışlı evet ama çk büyük. bence monteesorri yatak bak. büyüyen beşikten daha kullanışlı daha kibar kesinlikle.

park yatak da büyüyen beşik de bana çok kaba geliyo. park yatak kulllanışlı evet ama çk büyük. bence monteesorri yatak bak. büyüyen beşikten daha kullanışlı daha kibar kesinlikle.
Kesinlikle kibarlık olarak katılıyorum ama kullanışsız olduğunu okuyorum ya.
Bi heves özenip alıcam sonra küfür kıyamet etmek istemiyorum nevresim sıkıntısı oluyormuş ölçülerine uygun ya da nevresim geçirmek zor oluyormuş
Ne kadar doğru bilemicem kk var mı acaba kullanan annemiz

şeker olduğunu öğrenince bebek ve anne mi ilaç kullanıyor? ben anlamıyorum onu neden yapıyorlar?
Onu bende tam bilmiyorum. Ama seker cikan arkadaşlarımda doktor diyet verdi. Sekerli seyler yemiyorsun. Cok yuksek olunca sanirim anneye ilac veriyorlar.

yaa zaten küçücük şey nevresim nasıl sıkıntı olur ki. 3-4 tane terzide bile diktirsek tamam :) bide yan yattığında direk bebeği görüyorsun kalkmadan elini kolunu bile düzeltebilirsin. park yatak biraz yüksek kalıyor

Park yatak çok rahat diyorlar ama çok büyük ya..
Ve hiç şirin ve estetik durmuyor bi kaç model baktım öyle.
Var mı önerdiğiniz marka yoksa büyüyen beşik alıcam
Bana beneto bt575 modelini onerdi 3 kisi. Ama kararsizim. Bir sevemedim su park yatakları.

Onu bende tam bilmiyorum. Ama seker cikan arkadaşlarımda doktor diyet verdi. Sekerli seyler yemiyorsun. Cok yuksek olunca sanirim anneye ilac veriyorlar.

ayyyy doğum sonrası diyet yapmak çok zor olur, emzirme döneminde deli gbii yiyormuşsun. ama kilo da veriliyormuş çok kalori yıkımı olduğu için. günümüzde çoğu bebekte süt alerjisi, protein alerjisi çıkıyor işte o çok fenaaa !
anne hiç bir şey yiyemiyor aylarca Allah hepimizi alerjiden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…