2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya ölçülü işte hep olucak ona göre yorgan ona göre çarşaf ne bileyim soğuttular ondan da park yataktan da bne kendim soğudum 5 yaşına kadar kullanılıyor diye hoşuma gitmişti ama galiba normaş beşik alıcam nezor ya

Aaa ben hep iğne hayal ettim
Nasıl igne hayal ettin
Kullanışlı degil. Cocuk hareketlenmeye başlayınca kullanamıyorsun. Cok kisa sureli bir besik. Alan pisman.
Canim dogum sonrasi degil hamileyken diyet yapiyorsun. Dogum sonrasi seker kalmiyor diye biliyorum. Bu gebelikte çıkıyor.

Aşı gibi kuzumm şırınga ile enjekte ediyorlar diye hayal ettim hep

Hangisi büyüyen beşik mi

youtube dan kullanan annelerin videolarını izleyin çok yardımcı olluyor ben bugün baya baktım hem park yatak hem anne yanı ... vs vs

evin içinde kocaman bir çadır gibi durur bunlar :) ama bi yandan da bebek için kullanışlı.
Ben mecburiyetten alacam
Aşı gibi kuzumm şırınga ile enjekte ediyorlar diye hayal ettim hep

Hangisi büyüyen beşik mi
Hayir anne yani canim. Once kan veriyorsun. Sonra sana meyveli bir icecek veriyorlar.

Ahanda icecek bu. Meyveli gazoz gibi birsey. Sonra kan veriyorsun.

Aynen canım 4 5 sene kullansın
O yüzden tek tek yorumları bile okuyorum kim ne demiş

Herşey resim detaylı sende vallahi süpersin
Daha pratik geliyor. Simdi anlatsam farkli hayal edeceksin. Gordugun zaman şaşırma. En dogrusu gör ben 75 lik yaptim. Cunku 50 lik yapilip yuksek cikarsa bazi doktorlar 100 luk tekrar istiyormus. Ve yuksek cikmayan oluyormus. Oyuzden en dogrusu 75 lik dediler ki benim doktorum 75 lik istedi. Detayli ultrasonra plesanta olmasi gerekendem biraz kalin çıkmıştı. Ceken doktor mutlaka seker yüklemesi yaptir dedi. Sanirim o yuzden 75lik istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…