yaa zaten küçücük şey nevresim nasıl sıkıntı olur ki. 3-4 tane terzide bile diktirsek tamam :) bide yan yattığında direk bebeği görüyorsun kalkmadan elini kolunu bile düzeltebilirsin. park yatak biraz yüksek kalıyor
Ya ölçülü işte hep olucak ona göre yorgan ona göre çarşaf ne bileyim soğuttular ondan da park yataktan da bne kendim soğudum 5 yaşına kadar kullanılıyor diye hoşuma gitmişti ama galiba normaş beşik alıcam nezor ya
Kesinlikle kibarlık olarak katılıyorum ama kullanışsız olduğunu okuyorum ya.
Bi heves özenip alıcam sonra küfür kıyamet etmek istemiyorum nevresim sıkıntısı oluyormuş ölçülerine uygun ya da nevresim geçirmek zor oluyormuş
Ne kadar doğru bilemicem kk var mı acaba kullanan annemiz
ayyyy doğum sonrası diyet yapmak çok zor olur, emzirme döneminde deli gbii yiyormuşsun. ama kilo da veriliyormuş çok kalori yıkımı olduğu için. günümüzde çoğu bebekte süt alerjisi, protein alerjisi çıkıyor işte o çok fenaaa !
anne hiç bir şey yiyemiyor aylarca Allah hepimizi alerjiden korusun.
Ya ölçülü işte hep olucak ona göre yorgan ona göre çarşaf ne bileyim soğuttular ondan da park yataktan da bne kendim soğudum 5 yaşına kadar kullanılıyor diye hoşuma gitmişti ama galiba normaş beşik alıcam nezor ya
Hayir anne yani canim. Once kan veriyorsun. Sonra sana meyveli bir icecek veriyorlar.
Ahanda icecek bu. Meyveli gazoz gibi birsey. Sonra kan veriyorsun.
Valla kızlar öyle bir sürü yatak almanın bir anlamı yok. Kullanışlı birşey alın yeter. Emin olun sonra koyacak yer olmuyor. Bir sürü ıvır zıvır kaplıyor evi. Heveslenip alacaksınız ama bebeğiniz ne kadar kullanmaya hevesli olacak belli olmaz
Hayir anne yani canim. Once kan veriyorsun. Sonra sana meyveli bir icecek veriyorlar. Eki Görüntüle 2272208
Ahanda icecek bu. Meyveli gazoz gibi birsey. Sonra kan veriyorsun.
Valla kızlar öyle bir sürü yatak almanın bir anlamı yok. Kullanışlı birşey alın yeter. Emin olun sonra koyacak yer olmuyor. Bir sürü ıvır zıvır kaplıyor evi. Heveslenip alacaksınız ama bebeğiniz ne kadar kullanmaya hevesli olacak belli olmaz
Bence bu model kullanışlı, ilk zamanlar eğilmeden yukarı kısımda kullanırsın. Bebeği alıp, koymak rahat olur. Büyüyünce de en alta getirirsin ayağa kalkınca falan sıkıntı olmaz
Daha pratik geliyor. Simdi anlatsam farkli hayal edeceksin. Gordugun zaman şaşırma. En dogrusu gör ben 75 lik yaptim. Cunku 50 lik yapilip yuksek cikarsa bazi doktorlar 100 luk tekrar istiyormus. Ve yuksek cikmayan oluyormus. Oyuzden en dogrusu 75 lik dediler ki benim doktorum 75 lik istedi. Detayli ultrasonra plesanta olmasi gerekendem biraz kalin çıkmıştı. Ceken doktor mutlaka seker yüklemesi yaptir dedi. Sanirim o yuzden 75lik istediler