2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bence bu model kullanışlı, ilk zamanlar eğilmeden yukarı kısımda kullanırsın. Bebeği alıp, koymak rahat olur. Büyüyünce de en alta getirirsin ayağa kalkınca falan sıkıntı olmaz
Bende beğendim
3.durum biraz kritik kızım inşallah bana çeker yattığı gibi kalkarsa düşmez babaya çekerse yerde

Sana katiliyorum. Her yer doluyor.

75lik he tamam canım iyi olduğu söylediğin bizde dikkat ederiz

Bende beğendim
3.durum biraz kritik kızım inşallah bana çeker yattığı gibi kalkarsa düşmez babaya çekerse yerde
Yere minder koyarsın, düşsede çok yüksek değil. Oğlum çok deli yattığı için her ihtimale karşı baza sının etrafı minderle kaplı yerler. Bizim ki yatak korkuluğunu aşabilme kapasitesinr sahipde

Maşallah yaaaa ❤
Sağlıkla doğsun kızın
Amiinn, hepimizinki inşallah
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Bebeğinin kız olduğunu öğrenenler isim buldu mu? Yazarsanız bana da fikir olsun
Biz de isim düşünüyoruz, aklımıza gelenleri paylaşalım burada

Kızlar her yazılanı okuyorum, bütün yazılan araba beşik markalarına bakıyorum , burası çoook faydalı değil mi, hem hepimiz aynı haftalardayız, kendimiZi durumumuzu bebeklerimizi karşılaştırabiliyoruz, ve herkesten farklı fikirler çıktıkça daha iyi yol alabiliyoruz. Dışardan istediğin kadar tecrübeli kişilerden fikir al burası gibi olmuyor valla havada kalıyor hep dışarıdan aldığım fikirler , Çok şanslıyız bence böyle bi platform olduğu için böyle bir grup olduğu için

Park yatak çok rahat diyorlar ama çok büyük ya..
Ve hiç şirin ve estetik durmuyor bi kaç model baktım öyle.
Var mı önerdiğiniz marka yoksa büyüyen beşik alıcam
Bana en estetik kraft north geldi canım bakabilirsin, biz onu almayı düşünüyoruz. Tamam yine çok harika görünen bi şey değil ama bebek odası da yapmak istemiyorum. 1-1.5 sene idare eder bizi

Bu yataklara nevresim bulmak zormuş ve nevresim değiştirmek zor oluyormuş soğuttular ya bu yataktan da beni
Hangisine canım, next to me zaten küçük, onun nevresimini almam ben hiç, herhangi bebek çarşafını ikiye katlar sererim ya da müslin örtüleri bile kullananlar var, üzerine battaniye tamam, yorgan zaten olmayacak yeni doğana Montessori zaten yetişkin ebatında, ona büyükler olur, o da sonra zaten.

Yok canım sanmıyorum, arkadaşımızın kızı 1 yaşından beri kullanıyor, neden zor olsun nevresim, annesinin de uzanabileceği kadar büyük onlarınki, ona standart nevresim takımları rahat olur genç odası gibi, belki ama yeri dar olanlar küçük yaptırdıysa o ebatta bulamamış olabilirler bilemedim.

Onu bende tam bilmiyorum. Ama seker cikan arkadaşlarımda doktor diyet verdi. Sekerli seyler yemiyorsun. Cok yuksek olunca sanirim anneye ilac veriyorlar.
Aynen diyetle kontrol edilemeyecek durumda olursa anne insülin kullanıyor, burada da doktorun insülin verdiği bir arkadaş vardı ismini hatırlayamadım ama T _Tokyo_

Aynen öyle yaa, isteyenlere kendi nevresim takımı var zaten de ben onu almayı bile düşünmüyorum

Diğer çocuklarında ayrıntılı ultrason yaptırmadım bunda da yaptirsam ayrı vicdan yapcam yaptırmadan ayrı vicdan yapicam neden böyleyim ya ... ayırım yapmak istemiyorum

Diğer çocuklarında ayrıntılı ultrason yaptırmadım bunda da yaptirsam ayrı vicdan yapcam yaptırmadan ayrı vicdan yapicam neden böyleyim ya ... ayırım yapmak istemiyorum
Merhaba, tabi ki sizin kararınız ama tıbbi konular ayrım yapmak olarak düşünülecek şeyler değil ki, o zamanki doktorunuz yönlendirmemiş olabilir, bulunduğunuz yerde olmayabilir, yaş daha genç olduğu için gerek görülmemiş olabilir gibi bir sürü değişken var, o nedenle ben olsaydım yaptırıp hamilelik boyunca kafam rahat etmek isterdim.

Mantıklı canım
Çocuk bu yani nasıl yattığını bilmez ki

Bana en estetik kraft north geldi canım bakabilirsin, biz onu almayı düşünüyoruz. Tamam yine çok harika görünen bi şey değil ama bebek odası da yapmak istemiyorum. 1-1.5 sene idare eder bizi
Bakayım canım bi bende
Dolap falan mecbur alıcam.. Oda da mecbur olucak yatak odam küçük portatif beşik sığar bi tek

Montessori canımm ölçüleri farklı ya standart nevresim değil. Arkadaş yazmıştı 4 5 tane özel terziye diktirilir diye

Yâni ben odasına göre yaptırıcam ölçülü eğer olursa oda ufak çünkü Bakalım araştırarak ilerliyoruz temmuz sonuna kadar vakti var

Ben araaba olarak sanırım mamas papas alıcam canım ama tam emin değilim fiyatı biraz uçuk birde yer kaplıyormus
Bakalım bir canlı göreyim öyle karar vericem
Ben de mamas papasları beğendim özellikle kolay katlanması ve katlandığında az yer kaplaması çok güzel fakat ana kucağının ayrıca alınması beni düşündürüyor, tavsiye ettikleri cybex ana kucağı oto koltuğu ile fiyatı uçuyor.

Gunaydinn.
hkalps canim attigin yatak modeline ben de dun denk geldim.Bunlar ispanyol tarziymis.Hatta sitesine girip fiyat baktim da her bir montesine ayri fiyat Hele biraz buyugunu almak istersen yatak odasi takimi fiyati ediyor.Hevesim kursagimda kaldi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…