2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
bende gebelik tirodi var 2 yıl nerede ise gebe kalamadım bütün doktorlar bişeyin yok deyip gönderiyorlardı. sonunda hatayda bi prof buldu bi sürü kimyasal gebelik ve bir kürtaj geçirdim kürtajda 6 olmuştu ve hakikaten adamın dediği gibi oldu hamile kalmadan önce 2,4 olan tiroidim ilaca rağmen 4 e kadar çıktı dozu arttırıp durdurdum sürekli eutrox yada levotiron kullanıyorum her sabah aç karna doğuma kadar çekeceğim mecbur. İlacı kullandıktan sonra sorun yokm diyorlar.

Diğer çocuklarında ayrıntılı ultrason yaptırmadım bunda da yaptirsam ayrı vicdan yapcam yaptırmadan ayrı vicdan yapicam neden böyleyim ya ... ayırım yapmak istemiyorum
[/QUOTE]
Bence ayrıntılı çok önemli. Allah korusun bebekteki bir sıkıntı fark edilebiliyor ve dogumdan sonra gerekenler hemen yapılabiliyor.. Benim ilk öğlumda kadın doğum um yaptı. 2.cı de radyolog.. Bu bebegıme drum perinotolog yapsa ıyı olur dedi tabi geç dedi. Fakuktedekı randevular dolmus burada özeller de perınatalog yok... Ya kadın dogumcu ya yavradyolıga yaptırcam ama içim rahat değil. Bebekte bir sıkıntı mı var dedik yok dedi ama o ayrı bir dal o görse daha ıyı olur dedi.. Mecburen ankaraya mı gitsem bana ankaradan perınatalog önerebılecek arkadas var mı.

Bakayım canım bi bende
Dolap falan mecbur alıcam.. Oda da mecbur olucak yatak odam küçük portatif beşik sığar bi tek
Gardrop ben de alıcam canım odasında olucak o. Park beşiği de yatak odamıza yanımıza koyucaz ilk 6-7 ay, sonra odasına geçirmeyi planlıyorum

Tmm cnm tesk
Randevuma daha var
Icim rahatladi .bi ara bayagi zorladi

Bende de yüksek çıktı. Dahiliye doktoru çarpıntım çok olduğu için 50mg verdi. Bana da doğuma kadar kullanırsın dedi ama her ay kontrole gideceğim. Benim bu hamileliğimde çıktı.
Çözimünün bulunmuş olmasına çok sevindim, çok zor bir şey. Sağlıkla kucaklarımza alalım bebişlerimizi.

Galiba bende sevemicem çok itici geliyor
hkalps canım bu diğerleri gibi değil şık duruyor. bi bak istersen ben yakından bakacağım burada görünen gibi ise kesin bunu alacağım.

Ilk bebisinde hatta bazi annelerimizin 2. Bebısinde de evde ana kucagi kullanan varmiydi ?Ya da etrafinda kullanip memnun olan ,biz baya kullandik cok memnun kaldik diyen var mi? Sizce alinmali mi? Siz almayi dusunuyo musunuz ?

Eklentiler

• Screenshot_20190524-093307_Chrome.webp
    27 KB · Görüntüleme: 59
Gardrop ben de alıcam canım odasında olucak o. Park beşiği de yatak odamıza yanımıza koyucaz ilk 6-7 ay, sonra odasına geçirmeyi planlıyorum
İşte benim yatak odam da park yatağa kadar yer yok kuzum sen şanslısın yer varsa..
Park yatak büyük çünkü geniş genelde anne yanı ya da portatif alıcam yatak odası için

Ilk bebisinde hatta bazi annelerimizin 2. Bebısinde de evde ana kucagi kullanan varmiydi ?Ya da etrafinda kullanip memnun olan ,biz baya kullandik cok memnun kaldik diyen var mi? Sizce alinmali mi? Siz almayi dusunuyo musunuz ?
Çok kısa süreli kullanılıyor bu canım.
Bebek dönmeye başlayınca korumalığı yok hiç sıkıntı yaratır sanki..

Ben kullandım canım. Çok memnun kaldım. Mesala mutfakta işin var. İçine koyup yanında götürebiliyorsun. Seni izleyip oyalanıyor.yoksa tek başlarına kalmak istemiyorlar hiç. Birde oturma odasında falan otururken de onun içine koyuyorum ben etrafı rahat izlediği için algısı da açılıyor. Misafirliğe giderken de götürüyordum, kucakta tutnak gerekmiyordu sürekli

İşte benim yatak odam da park yatağa kadar yer yok kuzum sen şanslısın yer varsa..
Park yatak büyük çünkü geniş genelde anne yanı ya da portatif alıcam yatak odası için
Anladım kuzum o zaman haklısın tabi. Benim yatak odam büyük o yüzden direkt park beşik düşündüm ben başka bi şey düşünmeden. Mecbur portatif bi şey alırsın, sonra odasına geçer zaten

Ne kadar sure kullandin canim ? Hani firsat bulup oturursak ya da dedigin gibi yemek yaparken vs karsimiza alip oturtabilir miyiz ? Birkac yerde 1 yasa kadar kullandim yazani gordum abarti midir bilemedim.

Ne kadar sure kullandin canim ? Hani firsat bulup oturursak ya da dedigin gibi yemek yaparken vs karsimiza alip oturtabilir miyiz ? Birkac yerde 1 yasa kadar kullandim yazani gordum abarti midir bilemedim.
8-9 ay kullanmışımdır canım. Aynen yemek yerken mutfağa içine koyup götürüyordum ben. Bazen içinde uyuya kaldığı olurdu. Bana hediye gelmişti. Şu model ana kucağıydı. Sallanıyorda bu, hafiften saalyıp içinde uyuttuğum da oldu. İlk aylarda bek desteği kullandım ben, bunun içi biraz derin sırt kısmı.

Kızlar Günaydın. Bacaklarımdaki kramplar için devlette kadın doğuma gittim. Kullandığım magnezyum hapını kesmemi söyledi. ikili testimi sordu. Prenetal testi yaptırmamı söyledi. ne güzel aklımdan çıkmıştı yine moralim bozuldu. Burda yaptıran vardı sanırım bana firmaların isimlerini gönderebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…