2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bayıldım hemen listeme ekledim buradan da takipteyim canım emeğine sağlık çok ciciler standart montessori gibi değiller
Ilk bebisinde hatta bazi annelerimizin 2. Bebısinde de evde ana kucagi kullanan varmiydi ?Ya da etrafinda kullanip memnun olan ,biz baya kullandik cok memnun kaldik diyen var mi? Sizce alinmali mi? Siz almayi dusunuyo musunuz ?
Bende bunu çok merak ediyorum denk geldim açıkcası almak isterim gibi nasip olursa bir de 4moms diye sürekli sallananı var o biraz pahalı ama 2.el bulunur mu bilemedim
Çok kısa süreli kullanılıyor bu canım.
Bebek dönmeye başlayınca korumalığı yok hiç sıkıntı yaratır sanki..
Hımm fikirler iyi oluyor canım sağol

4moms mamaroo 2. el için tutumluanne ve bebecruz sitelerine bakabilirsin, çok az kullanılmış veya paketi açılmış ama bebeğin hiç yatmadığı ürünler var uygun fiyatlı.

Bebek 300 gram ben nasıl 6 kilo almışım peki beslenmem eskiye göre aynı
Kan hacmimiz arttı canım, rahimde ve plesantada büyüme var, e biraz da hormonların etkisiyle yağlanmalar artıyo vücutta. Bunlar hep bize kilo olarak dönüyo. Tuz kullanımını minimuma düşür, sen fark etmeden vücudun su tutuyo olabilir. Tabi tatlı ve meyve tüketimini de çok dikkatli yapmak gerekiyo. Fazla meyve tüketmek anında kilo olarak çıkıyo karşımıza, gebelik şekeri için de kötü zaten

4moms mamaroo 2. el için tutumluanne ve bebecruz sitelerine bakabilirsin, çok az kullanılmış veya paketi açılmış ama bebeğin hiç yatmadığı ürünler var uygun fiyatlı.
Çok sağol canım güvenilir bulunursa düşüneceğim kullanışlı gibi geldi gözüme tabi en fazla 1 yaşa kadar o yüzden uygun düşünüyorum ama bebekleri çok oyalıyor inşallah o günleri görürüz de
Ben de arstrmalardayim
Elif ada
Neva
Duru
Su an dusunduklerim arasinda
Çok güzeller canım Duru Doğa gibi isimler acayip naif kibar geliyor her zaman kulağıma Benim favorim ama Nil

Anladım kuzum o zaman haklısın tabi. Benim yatak odam büyük o yüzden direkt park beşik düşündüm ben başka bi şey düşünmeden. Mecbur portatif bi şey alırsın, sonra odasına geçer zaten
Aynen canım
6 aylık olunca bebekte huysuz olmazsa ayırırım odasını inşallah

Ilk bebisinde hatta bazi annelerimizin 2. Bebısinde de evde ana kucagi kullanan varmiydi ?Ya da etrafinda kullanip memnun olan ,biz baya kullandik cok memnun kaldik diyen var mi? Sizce alinmali mi? Siz almayi dusunuyo musunuz ?
Ben kullanmadim. Minik besigini oturma odasına getirdim gündüzleri. Oda disina cikincada pusetle goturdum. Oturmaya baslayinca durmuyorlar diye duydum. O yuzden almadim.

Ben de 4moms mamaroo dusunuyorum. Cok hosuma gidiyor hamile kalmadan once de cok denk gelmistim. Kullanacagi kadar kullanir sonra saklariz 2. Bebek de kullanir.

Ben de 4moms mamaroo dusunuyorum. Cok hosuma gidiyor hamile kalmadan once de cok denk gelmistim. Kullanacagi kadar kullanir sonra saklariz 2. Bebek de kullanir.
Aynen canım sadece fiyatı fazla yüksek gibi açılmamış ya da çok az kullanılmış güvenilir 2.el bulamazsam sıfır alabilirim çok memnun kullanan anneler

Aynen canım sadece fiyatı fazla yüksek gibi açılmamış ya da çok az kullanılmış güvenilir 2.el bulamazsam sıfır alabilirim çok memnun kullanan anneler

Butce olusturabilirsen bence de al tabi. Bebek isleri hic ucuz degil tabi odasi arabasi ana kucagi derken ama ona deger yeter ki gelsin saglikla

Ya benim de 3 tür iş yerinde sandelyede oturduğumda sağ kasığıma bir ağrı giriyor . Kalkıp yürürken bile ağrı şiddeti değişmiyor . Biraz yürüyünce ve lavaboya gidince geçiyor . Nasıl Çalışcam böyle sandalyeye oturmaktan korkar oldum .

Canım oturma şeklinden mi acaba genelde bel ağrıları kasık ağrıları yürürken daha iyi oluyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…