Ilk bebisinde hatta bazi annelerimizin 2. Bebısinde de evde ana kucagi kullanan varmiydi ?Ya da etrafinda kullanip memnun olan ,biz baya kullandik cok memnun kaldik diyen var mi? Sizce alinmali mi? Siz almayi dusunuyo musunuz ?
Bende bunu çok merak ediyorum denk geldim açıkcası almak isterim gibi nasip olursa bir de 4moms diye sürekli sallananı var o biraz pahalı ama 2.el bulunur mu bilemedim
Bayıldım hemen listeme ekledim buradan da takipteyim canım emeğine sağlık çok ciciler standart montessori gibi değiller
Bende bunu çok merak ediyorum denk geldim açıkcası almak isterim gibi nasip olursa bir de 4moms diye sürekli sallananı var o biraz pahalı ama 2.el bulunur mu bilemedim
4moms mamaroo 2. el için tutumluanne ve bebecruz sitelerine bakabilirsin, çok az kullanılmış veya paketi açılmış ama bebeğin hiç yatmadığı ürünler var uygun fiyatlı.
Kan hacmimiz arttı canım, rahimde ve plesantada büyüme var, e biraz da hormonların etkisiyle yağlanmalar artıyo vücutta. Bunlar hep bize kilo olarak dönüyo. Tuz kullanımını minimuma düşür, sen fark etmeden vücudun su tutuyo olabilir. Tabi tatlı ve meyve tüketimini de çok dikkatli yapmak gerekiyo. Fazla meyve tüketmek anında kilo olarak çıkıyo karşımıza, gebelik şekeri için de kötü zaten
4moms mamaroo 2. el için tutumluanne ve bebecruz sitelerine bakabilirsin, çok az kullanılmış veya paketi açılmış ama bebeğin hiç yatmadığı ürünler var uygun fiyatlı.
Çok sağol canım güvenilir bulunursa düşüneceğim kullanışlı gibi geldi gözüme tabi en fazla 1 yaşa kadar o yüzden uygun düşünüyorum ama bebekleri çok oyalıyor inşallah o günleri görürüz de
Anladım kuzum o zaman haklısın tabi. Benim yatak odam büyük o yüzden direkt park beşik düşündüm ben başka bi şey düşünmeden. Mecbur portatif bi şey alırsın, sonra odasına geçer zaten
Ilk bebisinde hatta bazi annelerimizin 2. Bebısinde de evde ana kucagi kullanan varmiydi ?Ya da etrafinda kullanip memnun olan ,biz baya kullandik cok memnun kaldik diyen var mi? Sizce alinmali mi? Siz almayi dusunuyo musunuz ?
Bayıldım hemen listeme ekledim buradan da takipteyim canım emeğine sağlık çok ciciler standart montessori gibi değiller
Ben de 4moms mamaroo dusunuyorum. Cok hosuma gidiyor hamile kalmadan once de cok denk gelmistim. Kullanacagi kadar kullanir sonra saklariz 2. Bebek de kullanir.
Ben de 4moms mamaroo dusunuyorum. Cok hosuma gidiyor hamile kalmadan once de cok denk gelmistim. Kullanacagi kadar kullanir sonra saklariz 2. Bebek de kullanir.
ben çok uzun seneler spor yaptım güçlü bel ve sırt kaslarım olmasına rağmen inanılmaz ağrım var belimde bacağıma kadar inen bir ağrı, ve şu anda da pilates ve yoga yapıyorum.
doktorumda omurganın şekli yapısı değişiyor olacak o bel ağrıları dedi. ilaç da vermedi. yani hamilelikte bünyeye göre tamamen bence de. kullanmam gereken bir şey söylemedi.
Ya benim de 3 tür iş yerinde sandelyede oturduğumda sağ kasığıma bir ağrı giriyor . Kalkıp yürürken bile ağrı şiddeti değişmiyor . Biraz yürüyünce ve lavaboya gidince geçiyor . Nasıl Çalışcam böyle sandalyeye oturmaktan korkar oldum .
Ya benim de 3 tür iş yerinde sandelyede oturduğumda sağ kasığıma bir ağrı giriyor . Kalkıp yürürken bile ağrı şiddeti değişmiyor . Biraz yürüyünce ve lavaboya gidince geçiyor . Nasıl Çalışcam böyle sandalyeye oturmaktan korkar oldum .