2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Gözünüz aydın maşallah canım sağlıkla gelsin.
Çok şükür güzel haberlerle geldin canım maşallah size, bi daha hiç panik yaşamadan rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah
Amin canım hepimiz geri kalan zamanı rahatça geçirelim inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsinler.
Evet canım rahatladım çok şükür teşekkürler.
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Bebeğinin kız olduğunu öğrenenler isim buldu mu? Yazarsanız bana da fikir olsun
Yok canım bizimde yeni netleşti artık rahatladik şimdiden sonra düşünücez ismi fikirleri buraya yazarız birbirimize inşallah.
farkı var mı sence radyolog veya parinatolog olmasının? ben bursadayım 1 tane perinatolog buldum onun da fiyatı çok fazla geldi.
Bende Bursadayim canım ve perinatoloğa gittim Esentepe Hastanesi'ne 400 TL verdik ama muayene içinde oraya gidiyorum dışardan gelenlere fiyat farkliymiş sen nerden buldun fiyatı nekadar acaba.
Ayrıca Dr.dan çok memnun kaldım tek tek baktı herşeyine rahatlatıcı konuştu çok iyi geçti muayene.
Benimde öyle kocaman bi karnım yok çıkıyo öyle arada karnın hiç çıkmamış diyenler ama umursama canım bebeğin gelişimi normalse daha ne zaten şimdi daha kaç gramlar şimdiden kocaman olursa ilerde napariz sağlıkları gelişimi yerinde olsun bebişlerin şimdiden sonra büyüyecek göbüşler zaten.

Alıntı yapamadığım atladığım varsa hepinize çok teşekkürler arkadaşlar hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin hep güzel haberler paylaşalım inşallah.

Boşuna cennet analarin ayakları altına sermiyo

Kızlar küçük oglusumun bebek arabasini aldık şimdi gelecek diye balkonda heycanla bekliyorum. Kanz cameron travel sistem. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur. Bayramdan sonrada cocukt odasını boyayip dekore edicez inşallah. Halı ve perdeyi degistircez tam erkek odası olucak. Büyük oğlum yatarken odayı hep sade kullandik kız olursa ikinci diye şimdi erkek çocuk için dekore edicez . Arabalı perde halı falan bakicam. Bı hafta sonra detayli ultason icin gidicem inşallah. Bakalım neler gorucez

Maşallah canım güle güle kullanın arabanızı oda değişimleri falan çok heyecanlı hayırlısıyla tamamlarsınız inşallah

yalçın kimya yı önerdiler. o da 1000 tl dedi. acıbademde melih bey varmış onun da fiyatı 819 tl. radyolog fiyatları daha uygun ama ona da güvenemedim. bakalım bir de kendi doktoruma soracağım kimi önerecek. esentepeyi sormamıştım hemen onu da arayacağım canım saol :)

Merhaba, bacak krampları ile ikili testin ne alakası varmış ki? Benim de bacak kramplarım başladı, magnezyum hapı verdi doktor, Allah Allah? Şaşırdım şimdi..

Merhaba, bacak krampları ile ikili testin ne alakası varmış ki? Benim de bacak kramplarım başladı, magnezyum hapı verdi doktor, Allah Allah? Şaşırdım şimdi..
Yok kramp onunla ilgili diye yazmadı arkadaş sanırım, ikili testinde oran yüksek çıkmıştı diye biliyorum, onun için fetal dna istemişler.
esgies benim tranquility idi testin adı canım

Herkese selamlar,
'Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler?' ile 'Mahallenin en mutlu bebegi' kitaplarini okuyorum. Ilk defa anne olacaklar icin her ikisi de pratik bilgiler iceriyor. Bebeginizin ilk yilinda sizi ne bekler daha cok ansiklopedi niteliginde. Ay ay bebeginizin gelisimi hakkinda bilgi veriyor. Dogumdan sonra her ay acip detayli okuyacagim.
Mahallenin en mutlu bebegi ise bebeginizi ilk uc ayda nasil sakinlestirirsiniz hakkinda ipuclari var. Biraz eskiye donus niteliginde ama yeni dogan bebeginizin bakis acisindan dunyaya bakmanizi sagliyor. Yani aslinda ilk uc ayi fetuslukten bebeklige gecis evresi olarak degerlendiriyor diyebilirim. Her iki kitabi da oneriyorum, ben sevdim.
Sevgiler,

Farklı doktora gittiğim için ikili testimi görmek istedi alakasız konudan yine prenatal teste geldik canım
Yok kramp onunla ilgili diye yazmadı arkadaş sanırım, ikili testinde oran yüksek çıkmıştı diye biliyorum, onun için fetal dna istemişler.
esgies benim tranquility idi testin adı canım
Onu da bir araştırayım 2 şirketi aradım bugün harmony testler hemen hemen aynı fiyatı verdiler.

Farklı doktora gittiğim için ikili testimi görmek istedi alakasız konudan yine prenatal teste geldik canım

Onu da bir araştırayım 2 şirketi aradım bugün harmony testler hemen hemen aynı fiyatı verdiler.

Hımm, anladım canım, ben de dr değiştirdiğimde dr konu açarak kafamı bulandırmıştı :/ Aslında konuyu açmasalar kafamız rahatken daha iyi herşey..

Hımm, anladım canım, ben de dr değiştirdiğimde dr konu açarak kafamı bulandırmıştı :/ Aslında konuyu açmasalar kafamız rahatken daha iyi herşey..
Valla ne güzel unutmuştum resmen baş ağrısıyla günü bitirdim. Ofiste arkadaşlr soru soruncada ağlamam cabası

Evet cok yararli bilgiler var zaten bebegin ilk 3 ayi 4. trimester olarak geciyor cogu kitapta dunyaya alisma evresi. Daha annenin bedeninden ayri bir varlik olduklarini kavrayamadiklari zamanlar. Bol bol kucagimiza gogsumuze almamiz gerek sakinlik ve guven vermek icin bebege ilk 3 ay.

Aynen örümcek adamlı duvar süsü, şimşek mcqueen li saati falan var oğlumun odasında. İkinci kız olursa onun yatak tarafına da kıza yönelik birşeyler yaparım diyordum, bu da erkek olunca rahatça süsleyebilirim odayı

Ayyyy sağlıkla sürün arabayı inşallah memnun kalırsınız
Odayı bize de atarsın ilk herhelde senin odan bitecek

offf yaz meyvelerine dur demek zor olacak :)

günden güne daha da artacak diyorlar basınç arttıkça ve omurga şekli değiştikçe... benim bu iki gündür yürürken bile bıçak saplandı hep

Neden böyle bisey dediki ikili testin riskli mi çıkmıştı? Ya da yaşın yüksek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…