- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
Gözünüz aydın maşallah canım sağlıkla gelsin.Kızlar bizde dün bebişimizi gördük
Her şeyi iyiymiş çook şükür, kız olduğu da kesinleşti fındığımınkilomuz 350gr. Ben pek yiyemiyorum hala ama bebekler bir şekilde alıyor çok mücadeleciler maşallah :))
Amin canım hepimiz geri kalan zamanı rahatça geçirelim inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelsinler.Çok şükür güzel haberlerle geldin canımmaşallah size, bi daha hiç panik yaşamadan rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah
Evet canım rahatladım çok şükür teşekkürler.Hayırlı olsun canım sizin ikiz olduğu için her detayı önemli sonradan baston olması harikaymış
Şeker duruyorlar canım herkes kullanışlı diyor bir ben ısınamadım
Aaa ben bastonunu beğenmiştim öyle miymiş herkes memnun yorumlardanBizim düz genelde arnavut kaldırım değil ama bir çok yerde insanın karşısına çıkabilir tabi park bahçeler
Maşallah canım çok sevindim sağlıcakla gelsin prenses gözünaydın içinde rahat etmiştir
Fındık sağlıcakla gelsin maşallah ona her şeyi de çok iyi
Modeli güzelmiş canım rengi de beğendim
Yok canım bizimde yeni netleşti artık rahatladik şimdiden sonra düşünücez ismi fikirleri buraya yazarız birbirimize inşallah.Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Bebeğinin kız olduğunu öğrenenler isim buldu mu? Yazarsanız bana da fikir olsun
Bende Bursadayim canım ve perinatoloğa gittim Esentepe Hastanesi'ne 400 TL verdik ama muayene içinde oraya gidiyorum dışardan gelenlere fiyat farkliymiş sen nerden buldun fiyatı nekadar acaba.farkı var mı sence radyolog veya parinatolog olmasının? ben bursadayım 1 tane perinatolog buldum onun da fiyatı çok fazla geldi.
Benimde öyle kocaman bi karnım yok çıkıyo öyle arada karnın hiç çıkmamış diyenler ama umursama canım bebeğin gelişimi normalse daha ne zaten şimdi daha kaç gramlar şimdiden kocaman olursa ilerde napariz sağlıkları gelişimi yerinde olsun bebişlerin şimdiden sonra büyüyecek göbüşler zaten.Gaviskon iyi geldi bana ama üstüne su içmiyorum öyle bekleyince geçiyo çokta içmek istemiyorum sabrediyorum dalanılmıcak noktaya gelince içiyorum sorma bende öyle mide yanması kdrkusuyla adam akıllı bişey tüketemiyorum karnımda pek çıkmadı bugun iş yerinde bi abla kaç aylık dedi 6 ya girdim dedim göbeğin hiç yok acaba nasıl bişey doğurcaksın dedi cevabını verdim ama sinirimi bozdu umarım bebeklerimiz iyi besleniyodur
Boşuna cennet analarin ayakları altına sermiyoBizde bugün eşimle bunu konuştuk. Kızım uyudugunda hicbir is yapamiyorum. Sese uyaniyor. Bulaşık yıkasam onun sesine. Süpürge çalışsa onun sesine. Uyanik olunca supurge sesinden korkuyor. Ilgi istediği icin is yaptirmiyor. Elimden alip kendi yapmak istiyor. Herhalde ikinci dünyaya gelince onun sesine hep uyanacak. Yorucu geceler bizi bekliyor. Bunlar birbirini uyandıracak anlaşılan yada alışacaklar. Vah halimize. Aksam kafamı yastığa koydugumda bugün kendin için ne yaptın diye soruyorum. Cevap: HİÇBİRŞEY. Bütün gün kızıma akşam babasına. Gerçekten hep kadından gidiyor.Evlatlarımız iyi olsun da herşeye razıyız.
Maşallah canım güle güle kullanın arabanızı oda değişimleri falan çok heyecanlı hayırlısıyla tamamlarsınız inşallahKızlar küçük oglusumun bebek arabasini aldık şimdi gelecek diye balkonda heycanla bekliyorum. Kanz cameron travel sistem. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur. Bayramdan sonrada cocukt odasını boyayip dekore edicez inşallah. Halı ve perdeyi degistircez tam erkek odası olucak. Büyük oğlum yatarken odayı hep sade kullandik kız olursa ikinci diye şimdi erkek çocuk için dekore edicez . Arabalı perde halı falan bakicam. Bı hafta sonra detayli ultason icin gidicem inşallah. Bakalım neler gorucez
Kızlar Günaydın. Bacaklarımdaki kramplar için devlette kadın doğuma gittim. Kullandığım magnezyum hapını kesmemi söyledi. ikili testimi sordu. Prenetal testi yaptırmamı söyledi. ne güzel aklımdan çıkmıştı yine moralim bozuldu. Burda yaptıran vardı sanırım bana firmaların isimlerini gönderebilirmisiniz?
Yok kramp onunla ilgili diye yazmadı arkadaş sanırım, ikili testinde oran yüksek çıkmıştı diye biliyorum, onun için fetal dna istemişler.Merhaba, bacak krampları ile ikili testin ne alakası varmış ki? Benim de bacak kramplarım başladı, magnezyum hapı verdi doktor, Allah Allah? Şaşırdım şimdi..
Anlıyorum, yanıt için çok teşekkürler..Yok kramp onunla ilgili diye yazmadı arkadaş sanırım, ikili testinde oran yüksek çıkmıştı diye biliyorum, onun için fetal dna istemişler.
esgies benim tranquility idi testin adı canım
Farklı doktora gittiğim için ikili testimi görmek istedi alakasız konudan yine prenatal teste geldik canımMerhaba, bacak krampları ile ikili testin ne alakası varmış ki? Benim de bacak kramplarım başladı, magnezyum hapı verdi doktor, Allah Allah? Şaşırdım şimdi..
Onu da bir araştırayım 2 şirketi aradım bugün harmony testler hemen hemen aynı fiyatı verdiler.Yok kramp onunla ilgili diye yazmadı arkadaş sanırım, ikili testinde oran yüksek çıkmıştı diye biliyorum, onun için fetal dna istemişler.
esgies benim tranquility idi testin adı canım
Farklı doktora gittiğim için ikili testimi görmek istedi alakasız konudan yine prenatal teste geldik canım
Onu da bir araştırayım 2 şirketi aradım bugün harmony testler hemen hemen aynı fiyatı verdiler.
Valla ne güzel unutmuştum resmen baş ağrısıyla günü bitirdim. Ofiste arkadaşlr soru soruncada ağlamam cabasıHımm, anladım canım, ben de dr değiştirdiğimde dr konu açarak kafamı bulandırmıştı :/ Aslında konuyu açmasalar kafamız rahatken daha iyi herşey..
Herkese selamlar,
'Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler?' ile 'Mahallenin en mutlu bebegi' kitaplarini okuyorum. Ilk defa anne olacaklar icin her ikisi de pratik bilgiler iceriyor. Bebeginizin ilk yilinda sizi ne bekler daha cok ansiklopedi niteliginde. Ay ay bebeginizin gelisimi hakkinda bilgi veriyor. Dogumdan sonra her ay acip detayli okuyacagim.
Mahallenin en mutlu bebegi ise bebeginizi ilk uc ayda nasil sakinlestirirsiniz hakkinda ipuclari var. Biraz eskiye donus niteliginde ama yeni dogan bebeginizin bakis acisindan dunyaya bakmanizi sagliyor. Yani aslinda ilk uc ayi fetuslukten bebeklige gecis evresi olarak degerlendiriyor diyebilirim. Her iki kitabi da oneriyorum, ben sevdim.
Sevgiler,
Aynen örümcek adamlı duvar süsü, şimşek mcqueen li saati falan var oğlumun odasında. İkinci kız olursa onun yatak tarafına da kıza yönelik birşeyler yaparım diyordum, bu da erkek olunca rahatça süsleyebilirim odayıKızlar küçük oglusumun bebek arabasini aldık şimdi gelecek diye balkonda heycanla bekliyorum. Kanz cameron travel sistem. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur. Bayramdan sonrada cocukt odasını boyayip dekore edicez inşallah. Halı ve perdeyi degistircez tam erkek odası olucak. Büyük oğlum yatarken odayı hep sade kullandik kız olursa ikinci diye şimdi erkek çocuk için dekore edicez . Arabalı perde halı falan bakicam. Bı hafta sonra detayli ultason icin gidicem inşallah. Bakalım neler gorucez
AyyyyKızlar küçük oglusumun bebek arabasini aldık şimdi gelecek diye balkonda heycanla bekliyorum. Kanz cameron travel sistem. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur. Bayramdan sonrada cocukt odasını boyayip dekore edicez inşallah. Halı ve perdeyi degistircez tam erkek odası olucak. Büyük oğlum yatarken odayı hep sade kullandik kız olursa ikinci diye şimdi erkek çocuk için dekore edicez . Arabalı perde halı falan bakicam. Bı hafta sonra detayli ultason icin gidicem inşallah. Bakalım neler gorucez
Kan hacmimiz arttı canım, rahimde ve plesantada büyüme var, e biraz da hormonların etkisiyle yağlanmalar artıyo vücutta. Bunlar hep bize kilo olarak dönüyo. Tuz kullanımını minimuma düşür, sen fark etmeden vücudun su tutuyo olabilir. Tabi tatlı ve meyve tüketimini de çok dikkatli yapmak gerekiyo. Fazla meyve tüketmek anında kilo olarak çıkıyo karşımıza, gebelik şekeri için de kötü zaten
Durmak isteyen kimofff yaz meyvelerine dur demek zor olacak :)
Ya benim de 3 tür iş yerinde sandelyede oturduğumda sağ kasığıma bir ağrı giriyor . Kalkıp yürürken bile ağrı şiddeti değişmiyor . Biraz yürüyünce ve lavaboya gidince geçiyor . Nasıl Çalışcam böyle sandalyeye oturmaktan korkar oldum .
Neden böyle bisey dediki ikili testin riskli mi çıkmıştı? Ya da yaşın yüksek mi?Kızlar Günaydın. Bacaklarımdaki kramplar için devlette kadın doğuma gittim. Kullandığım magnezyum hapını kesmemi söyledi. ikili testimi sordu. Prenetal testi yaptırmamı söyledi. ne güzel aklımdan çıkmıştı yine moralim bozuldu. Burda yaptıran vardı sanırım bana firmaların isimlerini gönderebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?