Aslında özel muayenesi olan doktora gidiyordum. O evet değer sınıra yakın ama kombine riskinde sıkıntı yok demişti. Haftalar Sonrasında özel sigortam başkadığı için özel hastaneye başladım ve gittiğim doktorun ilk söylediği şey testin değeri yüksek prenatal testi yaptırmalısın Olay böyle başkadı işte tüm aklım karıştı
Aslında özel muayenesi olan doktora gidiyordum. O evet değer sınıra yakın ama kombine riskinde sıkıntı yok demişti. Haftalar Sonrasında özel sigortam başkadığı için özel hastaneye başladım ve gittiğim doktorun ilk söylediği şey testin değeri yüksek prenatal testi yaptırmalısın Olay böyle başkadı işte tüm aklım karıştı
Bence ilk yorumlayan doktoru dinle ve kafana takma allah gostermesin oyle bir durum olsa su an aldirabilirmisin allah korusun
Zaten o ikili testlere de %100 güvenilmiyor ki
Ben fetal dna testi yaptirdim ama yasim 38
Aynen örümcek adamlı duvar süsü, şimşek mcqueen li saati falan var oğlumun odasında. İkinci kız olursa onun yatak tarafına da kıza yönelik birşeyler yaparım diyordum, bu da erkek olunca rahatça süsleyebilirim odayı
Sağol cnm. Tamamlansin atarm inşallah. Bizim abiden tüm giysiler kaldığı için pahalı ihtiyaç bebek arabası ve besikti onlari hallettik çok şükür. Şimdi yavaş yavaş oda dekoru yapicaz. Rabbim kullanmayı nasip etsin
Kızlar küçük oglusumun bebek arabasini aldık şimdi gelecek diye balkonda heycanla bekliyorum. Kanz cameron travel sistem. İnşallah iyi günlerde kullanmak nasip olur. Bayramdan sonrada cocukt odasını boyayip dekore edicez inşallah. Halı ve perdeyi degistircez tam erkek odası olucak. Büyük oğlum yatarken odayı hep sade kullandik kız olursa ikinci diye şimdi erkek çocuk için dekore edicez . Arabalı perde halı falan bakicam. Bı hafta sonra detayli ultason icin gidicem inşallah. Bakalım neler gorucez
Ayyy ne guzel sağlıcakla kullansın bebisin❤canım benim
bende ne yapicam bilmiyorum
9 yaş var arada hatta 10 odalarını nasıl düzenleyeceğim bilmiyorum 2 erkek ayrı ayrımı yapsam odalarını yoksa bir odada mi
Ilk bebisinde hatta bazi annelerimizin 2. Bebısinde de evde ana kucagi kullanan varmiydi ?Ya da etrafinda kullanip memnun olan ,biz baya kullandik cok memnun kaldik diyen var mi? Sizce alinmali mi? Siz almayi dusunuyo musunuz ?
Ben ilkinde kullanmadım kucakta canım cıktı. 2.oğlumda kullandım. 1. De almadıgıma pişman oldum. Uykuya gecısı kolay bir iş yaparken yanında durabiliyor. Komşuödan görüp almıstım. Komsum cok memnun kaldı. Pilli olanları değil de prize takılanlaru cok ıyı. Sallanma özelliği olsun müzik olmasa da olur
Sağol cnm. Tamamlansin atarm inşallah. Bizim abiden tüm giysiler kaldığı için pahalı ihtiyaç bebek arabası ve besikti onlari hallettik çok şükür. Şimdi yavaş yavaş oda dekoru yapicaz. Rabbim kullanmayı nasip etsin
Gunaydin kizlar.
Dun hem 6 saat ders hem de nobet vardi.Sonra da avm ye gittik arkadaslarl.a Yordum mu kendimi cok bilmiyorum karnima agri girdi hep ogle saati basladi ve aksam da devam etti.Cok korktum.Bugun su anda agri sizi yok sukur.Okul haftaya benim icin son Bir daha boyle cok yormicam kendimi.Sikintili yatinca da sacma sapan ruyalar goruyorum..Bir bahneyle doktora gitsem mi acaba
Gunaydin kizlar.
Dun hem 6 saat ders hem de nobet vardi.Sonra da avm ye gittik arkadaslarl.a Yordum mu kendimi cok bilmiyorum karnima agri girdi hep ogle saati basladi ve aksam da devam etti.Cok korktum.Bugun su anda agri sizi yok sukur.Okul haftaya benim icin son Bir daha boyle cok yormicam kendimi.Sikintili yatinca da sacma sapan ruyalar goruyorum..Bir bahneyle doktora gitsem mi acaba