2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydın canım bende de oluyor çok yorulunca karnım geriliyor gibi oluyor.. Dinlenince geçiyor.

İnşallah seninde öyle geçmiş bile bak

günden güne daha da artacak diyorlar basınç arttıkça ve omurga şekli değiştikçe... benim bu iki gündür yürürken bile bıçak saplandı hep
Özellikle sağ kasıkta bağların gerilmesinden dolayı oluyormuş dün bi araştırdım . Ay olarak da 4. Ve 5. Aylarda çok oluyormuş. Ani harekette, otururken Ayağa kalktığında . Hapşırdığında veya öksürdüğünde yatakta dönerken . Hepsi uyuyordu bana büyüdükleri için sanırım artık kocaman oldular Rabbim evlatlarımızı korusun

Cok sukur su anda bisey yok.Ayaga kalkiyorum yuruyorum ama bisey yok.Yormamak lazim cok vucudu bunu anladim.
Evet canım yaa..
Artık eskisi gibi değiliz vücudumuz farklılaştı hormonlar tavan
Unutup eskisi gibi bende iş yapıyorum anında ağrı giriyor karnıma o zaman diyorum kızım sen Hamilesin dikkat et
Eski beni özledim

Ben hamıle oldugumu öğrendiğim andan itibaren hemen druma nöbet tutamaz raporu yazdırdım ve 5.haftamdan itibaren nöbet tutmadım... Kışın sogukta, bahar geçişlerinde hasta olmadım. 1 saat öğle tatilinde ayakta durmadım... Derslerimi de bıraktım 15 saat aldım sade.. Tabi müdürüm Dr raporunu görunce birsey diyemedi. O yuzden okul süreci çok rahat gecti..

Ben ilkokulda bransciyim zaten cok dersim yoktu.Carsamba gunum bos.2 gun de gidip 4 er saat yapip geliyorum.Nobet ders yaptigim kata ayarladim 4 aydir , bir de hep oturarak tutuyorum koltukta hic gezinmiyorum.Dun neden boyle oldu anlamadim. Korktum.Simdilik birsey yok cok sukur agri sizi. Haftaya da son okul haftam.Karne haftasi gitmeyecegim.Insallah tekrarlamaz bir daha.

o zaman rahatmış. Biraz yorulunca agrı oluyor korkma cnm. Yat dinlen. Ben de son hafta ve seminer haftalarında rapor alacagım. Son hafta gelmiyorlar. Seminerde de iki oğlumla rezil oluyorum. Gecen yıl müdür ya hoca hanım son semineri git annenin ya da kayınvalşdenın oldugu şehre dedi. Hakkı ne diyeyim anaları olarak benım kafam gelmiyor millet ne yapsın... Ben tatilde daha çok yorulacagım. Eşim de çocukları yaz okuluna verelim evde bu cocuklar nasıl enerji atacaklar sana sararlar dıyor. Bayramdan geleyım yaz okuluna yazdır am yüzme karate spor müzik olan... 1.hamulelık kısın gectı cok hasta oldum. Mayısta dogdu cok guzeldi hava ne sıcak ne soguk bebek hasta olmadı.. 2. Hamılelık kış ve baharı gordum. Temmuzda dogdu. Yaz bebegı cok zor ısılık oldu. Sıcakta klima acamıyorsun bebek hasta oluyor... Bu hamılelık yazın zor olacak ama Ekimde hava cok asırı sıcak olmaz. Yaz bebegı cok zor anne için de. Emzirmek ayrı sıkıntı

İlk hamileliğim kışa denk gelmişti. Oğlum mart sonu doğdu, ikimiz içinde rahattı. Şimdi hava sıcak olsa biraz hemen elim ayağım şişmeye başlıyor. Öbüründe şişlik hiç yaşamamıştım

Bende de şişlik değil de azıcık ayakta fazla durayım ertesi günü tabanları Pert oluyor. Tuzlu su terapilerine başlasam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…