2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Her ülkede farklı olabilir evet, bir arkadaşım özellikle cinsiyeti söyleyen test aramış ama bulamamıştı
Doğru mesela benim yaşadığım.ulkede 12.haftada kan testi sonucunda doktor hemen söyledi ama turkiyede bi
Yok yurtdışında da paylaşılmıyor
Canım bende y.disindayim burda 12.haftamda kan verdim doktor direk söyledi neden paylaşılması ki.. turkiyede bu testler yapılırken cinsiyet eklemiyormuş teste hatta bi doktor bi bayana yasak paylaşılması demiş sen hangi ulkedesin

Bana Ankarada iyi bir perınatalog önerebilir misiniz. Yaşadığım yerde randevu bulamadım. Ankarada özelde perınatalog arastırıyorum.

Kuzenim hollandada onlar 14.haftada öğrendiler cinsiyeti bende fransadayim ama yasak falan demedi acaba doktorlami alakalı ama olabilir belki onun şansına soylenmistir
Bölgeye gore de değişiyordur benim ilkinde de 20.haftada soylenmisti cevremdeki herkeste de aynisi oldu cokta takılmıyoruz biz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Senin büyük oğlan okullu. Ders calisir odasında bebek pek rahat vermez gibi bilemedim müsait odan varsa ayrı oda yapabilirsin yada emme sürecinde kendi odanda yatır gece sürekli abi uyanmasin bebek aglamasina

Merhabalar herkesee ben de ekim annesiyim. Istanbul Reyap hastanesine gidiyorum. 2 hafta sonra detaylı ultrasona girecegiz ama Reyapta 500 tl dediler. Avcılar ya da beylikdüzünde tavsiye edebileceğiniz perinatolog var mıdır daha uyguna yapan..

Kızlar uyku tutmadı bu saat oldu hala bebek arabalarına bakıyorum harıl harıl
Burada önerilen arabalara hep baktım bütçe olarak fazla geldi bana. Şimdi bir ürün buldum. Chicco lite way. Hem baston puset hem de puset takılıp kullanılabiliyor yani travel sistem değil. Fiyatı da çok fazla değil. Ne dersiniz sizce nasıl kalite açısından kullanış açısından, hem araba tecrübesi olan anneler bi baksın bir de yeni alacaklara da fikir olsun, tam karar vermedim hala bakıyorum. Bir de bu yazdığım model katlanınca şemaiye gibi oluyor çok az yer kaplıyor bi bakıverin hele

Aslında benim şu konuda da kafamda bir şeyler netleşmiş değil... puset alma konusu. Bu pusetler ne için nerede kullanılıyor ve almak gerekli mi kararsızım. Bizim arabamız ticari olduğu için 2 kişilik. Yani puset takacak arka koltuk zaten yok. Biryerlere giderken mecbur kucağımda gideceğiZ. Ya da bir yere gitmeyeceğiz. Eğer bu pusetlerin tek amacı bebekken arabada kullanmak ise ben puset almamalıyım, gereksiz masraf olacak gibi. Yanlış mı düşünüyorum kızlar, puset nerelerde kullanılır başka, ne için kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…