2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Süt sağma makinası hangi durumlarda alınıyo çalışan anneler için mi ben ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum gerem var mı böyle bişeye ilk defa duyuyorum bilgisizim bu konuda
Ben ilk oğlumu 3 mayısta dogurdum. Dıgumdan 1 hafta once anneler gunu kampanyası vardı cok uygundu eşim alalım dedi nasıl olsa eylülde başlayacaksın işe... Ben eylülde kullanmayı beklerken ilk oğlum memeyi tutamadı cenesi kuvvetsızdı 3600 dogdu ama ememedi. 3 ay çenesi güçlenene kadar sagdım. Sonra okul acildi gene sagdım. Allahtan oğluma önce meme sonra biberon verdıgım ıcın memeyi hıc unutmadı. Tüm buyukler vah tüh bu ememez işin var dediler ama cok uykusuz kaldım süt sagdım onun aparatlarının temizliği daha uzun sürüyor. Bir memeye oğlumu alıp bir memeye de makineyi taktığım cok oldu.. İlk basta hep meme verdım 5 dk sonra biberonla gecerdım sırf memeyi unutmasın dıye. 2.oğlum 2950 dogdu cok mınıktı ama dogar dogmaz memeyi nasıl kavradı lik lik içti o kadar mutlu olup agladım ki... Cunku ememeyen bebek cok zor. Heryere süt makinesi tasıma zorundasın.. 2.oplumda sadece işe baslayinca makineyi kullandım. O yuzden makinenin gerekli olup olmadıgı ı bebek belirliyor. Indırım olursa alın koyun zaten ucretsız den sonra işe başlayacaksınız. Eger emen bebek ve 2 yıl ucretsız alacaksanız hıc almayın bence

Ayyyy kendimi tutamadım dışarda saçma sapan fastfoodd yedim poffffff
ye gitsin ya ne olacak dün bi video izledim deneyimli bi doktor anlatıyor özellikle ilk defa anne olacakları çok korkutuyorlar onu yeme bunu yapma ağır kaldırma diye ama vucüt zaten buna hazır ve hepsini tolere edebilir yediğin yemekleri vucut zaten zararlı olanları tutmuyor atıyor bebeklere zarar gelmesin diye kadınları aç ve hiç bi işe yaramayan gibi gösteriyorsunuz yapmayın temizliğini de yapacak işine de gidecek gezmesini de yapacak diye anlatıyordu doğanıza bırakın o halleder diyodu çok hoşuma gitti. tabi herşeyi yapın da demiyor yapın ama biraz dikkat edin diyor
Selam kizlar ayrıntılı ultrason cok iyi gecti hersey yolundaymis cok şükür bir oğlum var simdide kızımız olacakmış
ayy kuzum çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bi prenses daha geliyo

Haklısınız büyük konuşmamak lazım hayatta hiçbir zaman, ama ben zaten 9 yıl sonra 44 yaşına gelmiş oluyorum kısmet olursaHakkımızda hayırlısı olsun bakalım, gelecek ne getirecek, herkese günaydın

Oyy maşallah 3 fıstık nasıl güzel birbirlerine destek olurlar Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah canım Genelde ufak tefek şeyleri alsakta büyük hazırlıklara herkes detaylıdan sonra başlıyor sanırım 5 aydan sonra daha da işin içine giriliyor
Selam kizlar ayrıntılı ultrason cok iyi gecti hersey yolundaymis cok şükür bir oğlum var simdide kızımız olacakmış
Çok şükür canım çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah erkeği tatmıştınız kızı da tadacaksınız hayırlısıyla ne güzel

Sütü içebilme nedenim resmen muz. Hamileliğimin başından beri muzlu süte bağımlıyım resmen. Önerilmemesinin nedeni neymiş
İçerdikleri besin değeri olarak birbirinin faydasını engellemesi. Mesela ıspanakla yoğurdun, et ile süt ürünlerinin birlikte tüketilmesinin önerilmemesi gibi.

İçerdikleri besin değeri olarak birbirinin faydasını engellemesi. Mesela ıspanakla yoğurdun, et ile süt ürünlerinin birlikte tüketilmesinin önerilmemesi gibi.
Ispanağı yoğurtsuz yiyebilirim ama yoğurtla oda pek güzel ya etin yanında da şimdiler de hep ayran içiyorum asitli içecek devri kapandı diye

Haftasonu biraz sikintiliydi karnimda agri ve gazla ugrastim ama simdi iyiyim cok sukur15 gun gecince bebeleri gormekten bir daral geliyo sadece hepsi bu.Bahane bulup doktora gidesim var Bende de daha tik yok bi hareketlenseler biraz rahatlicam da yok daha.Sen nasilsinn iyisin?

Herkes aynı değil mi görmek sadece 2 hafta idare ediyor tekmeleri hissetsek inşallah belki çok aranmaz en azından 1 ay durabiliriz yoksa çok uzun Gaz sancısı fenadır kuzum ayaklarını sıcak tutmaya çalış iyi geliyor Bende iyiyim çok şükür bir daha ki doktor randevusuna kadar stabil beklerim böyle sadece gideceğim gün sanki hayat yaşanıyor

Gaz yapan yiyecekler yememeye gayret edicem artik sagdan sola donemedim.Sarimsakli yogurt semizotu yapti bunlari :) benim bir sonraki randevu detayli olucak.O da 3 hafta sonra.5 hafta gormemis olucam.Cok uzun degil mi sure ya.Cuma gunu geleyim bir goreyim mi diye sansimi deneyeyim

Yiyecekler de yapar özellikle akşama doğru zaten sanki karın daha da şişiyorKuzu bende aşağı yukarı 1 ay sonra göreceğim detaylı randevusunu öyle aldım 22+olsun diye inşallah hayırlısıyla gelelim de o günlere bekleriz ne yapalım uzun evet aslında sadece tek ümidim tetanoz aşırı olurken sağlık ocağında belki kalp atışını dinletirler oda bayramdan sonra bayramda da nasipse buralarda değiliz aklım sanki kalıyor

Nasılsın canım Bebişini hissediyor musun bende hala tık yok
Ben hissediyorum arada karnımın içinde sanki bir şey vuruyor gibi. Ama çok net değil. Sonra elimi koyuyorum oraya kesiliyor vurması. İYim galiba şu akıntı işine kafayı taktığım için sürekli diken üstündeyim. Yarın gittiğim doktorada özellikle soracağım.

Ay ben bugün bi sağlık ocağına gideyim. Mayısın ortaları sonu gibi bi uğra demişlerdi . Hem tetenozu sorayım belki o sırada bir de dinletirler kalp atışlarını . Gerçi yarın da vakıf hastanesinden randevu aldım. Bezmi Alem'e giden var mı? Daha evvel normal bi muayane için FAtih Pol. İkbal Hanıma gitmiştim. İyi bi bayandı. Gebelik takibi nasıl bilmiyorum ama bi kaç yerde olumlu yorumlar okudum. Bilgisi olan var mı ?

Benim 1.ve 2.den kalma pijama ve gecelık setlerum var ama şimdi uçları dantelli olandan aldım. Orkide terlik ve lohusa tacı aldım. Minik mucizelere de hastane cıkısı ve oğluşlara uzun kollu yaptırdım

minik mucizeler nedir ? wab sitesi adımı dedim ama okul çıktı :)

sağlıkla al kucağına inşallah 3 tane
Süt sağma makinası hangi durumlarda alınıyo çalışan anneler için mi ben ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum gerem var mı böyle bişeye ilk defa duyuyorum bilgisizim bu konuda

bende ilkinde 2 ay sonra işe dönücem diye aldım ama sütüm yoktu 2 ayda 2 poşet süt arttıramadım .işe dönüncede makine çek çek çek hiçbirşey yok ortada makinede bozuldu .ite kaka 4. ayına kadar tatlı niyetine olacak kadar süt ile emzirebildim .
bence ihtiyac halinde alırsın .ucuz birşey değil alıp bekletmek gereksiz olabilir .
çok lazım olupta bebek hiç meme almazsa ki inşallah olmaz biraz fazlasına acil olduğu için heryerden alınır .yani olmazsa olmaz değil ama bütcen varsa alayım dursun denilecek bir ürün bunu bebek ve anne doğum sonrası anlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…