2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bence kisiye gore degisiyor. Doğumdan sonra ihtiyac duyulursa alinabilecek birsey. Alip kullanmamak yapilan bosa masraf. 2 eltim 2 yasa kadar emzirde 1 kere dahi kullanmadilar. Ben 2 gun kullandım oda bebegim kuvezde diye. Bir daha ihtiyac duymadim. Hic birsey de olmadi. O yuzden suan alinacak onemli birsey degil.

Eger çalışmayacaksan alma bence. Dogumdan sonra gerek duyarsan alırsın.
Kızlarr çok teşekkür ederim fikirleriniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için ilk defa dulduğum için değişik gelmişti bana şuan mantıklı olan doğumdan sonra almak İnşallah gerek kalmaz ama lazım olduğu dk gidip alınabilecek bişeymiş ❤

Merhaba, memnun kaldığınız model var mıydı acaba, en azından araştırmak istiyorum ben de.

Arada kıpırtılar gaz gezmesi gibi bir şey bende farkediyorum ama henüz kestiremiyorum Sağlık ocağı normalde 17.haftada gel demişti ama ben 20.haftada gideceğim nasipse herkes öyle olmuş genelde Bezmi alemi bilmiyorum canım maalesef
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım merakla bekliyorum yerim onunda heyecanını göreceksin diye oda çok hevesli

Instagramda yaz canım.tüm hastane cıkısı ve tulumda Bebeğin adı yazıyor. Rengarenk.. Battaınyryede oğlusların adını yazdırıp abi oldular yazacak. Herşey var tabi isme özel oldugu ıcın bıraz pahalı. Oğlanlara da uzun kollu olcak ustunde abi oldum yazacak. Zaten bundan başka doğuramayacagım ve büyük alınacak eşya olmadıgı ıcın içimde birsey kalmasın ıstiyorum. İlk bebek tüp bebekti ev borcu falan derken bazı şeyler içimde kaldı. 2.hemen oldu bizde anlamadık abinin eskılerıyle buyudu.bu bebişte ekonomik olarak daha ıyıyız ve birşeylere bakacak vaktim de oluyor.

ay kendimi gördüm sanki
bende ilkinde kiraydı onu al bunu al içimde kalan şeyler oldu .bunda olsun istemiyorum bende kanalları bağlatıcam başka çoçuk yok .herşeyi elbette yapamam ama ufak ufak elimizden geldiğince yapalım dedik .
birkere geliyoruz hayata imkanlar doğrultusunda bukadarda hakkımız olsun .

Kizlar ebebekten indirimde diye aldim. Bugun geldi. Yeri cok güzel ve kaliteli. Beğenirseniz kaçırmayın derim.

[
[/QUOTE]
Kizlarr cok canım sıkkın 7 8 kilo aldım daha bu ayımda ne yapacağım bilmiyorum
Canım önce olan olmuş üzülmene değmez. Akşam 7 den sonra meyve bıle yeme. Süt iç sadece. Ekmegı pırınc pilavını yeme. Önü gelen yaz bol sebze yemegı et salata meyve.. Hamur işi, tatlı ve tuzu azalt. İlerleyen dönemde el ayak şişmesi istemiyorsan tuzu azalt. 2 hamilelikte tuza dikkat ettim ve fazla ödem yağmadı. Bu hamilelikte hep bulantı kusma oldugu ıcın hala devam ediyor o yuzden ıyı oldugum anda herseyi yemege gayret ediyorum. Bulantın yoksa sağlıklı seyler tuket bebege onlar kg yapıyor. Asıl kglar 32 den sonra gelecek... Ben kusmaktan hala eksi 5 teyım. Sadece hafif karın çıktı ama keşke kusana kadar 10 kg alaydım. Kusma bulantı cok berbat birsey iş. Kınadıgım başıma geldi. 3 hamılelıgımde hıc bulantım kusma olmadı bir akrabam hamuleydı hep kusardı aman abartıyorsun İnsan bebegı ıcın yer dedım demez olaydım ne yemek yemesi insan su içmeye korkuyor

Selam kızlaaar nasılsınızz. Ya geçen gün idrarda biraz enfeksiyon varmış ama ilaca gerek yok dendi bol su içmeliymişim. Siz de de var mı böyle bir sorun inşallah yoktur

Valla benim idrarda lokosit hmileligimin basindan beri hep yuksek gerci hamilelik tetiklermis te.Kendi doktorum da nefrelogun da dedigi idrari yaparken yanma,sizi yoksa ilaclik degil dediler.Su icmekten su 4 haftadir esim eve bidon yetistiremiyor.

Valla benim idrarda lokosit hmileligimin basindan beri hep yuksek gerci hamilelik tetiklermis te.Kendi doktorum da nefrelogun da dedigi idrari yaparken yanma,sizi yoksa ilaclik degil dediler.Su icmekten su 4 haftadir esim eve bidon yetistiremiyor.
Dikkat et canım geçmiş olsun ben bebeğe birşey olur diye üzülüyorum yaa

En son 1 ay önce gördüm
Daha taaaa bayramdan sonra detaylı var o zaman kadr göremicem ama bugun sağlık oxağında kalp atışını dinledik

Selam kızlaaar nasılsınızz. Ya geçen gün idrarda biraz enfeksiyon varmış ama ilaca gerek yok dendi bol su içmeliymişim. Siz de de var mı böyle bir sorun inşallah yoktur
Benımde 12+5 lerde öyle bir problem oldu . İdrar tahlılı verdim az çıkmıştı..
doktorum istrsen ilaç veriirm ama bence kullanma bol su iç , iç çamaşırlarını ütüle demişti .
O gün bugundur hiç bşr yanmam falan yok çok şükğr

Merhabalar hanımlar dun test yaptım bugün aldım sonuç1.20 cikti hamile degilim demi sonucu boyle cikip hamile kalan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…