- 5 Ağustos 2016
- 1.560
- 2.504
- 133
Ben de bu testlere takıldım. Doktorlar rutin istemeli . Enfeksiyon bazen geçirdiğini bile anlamıyorsun ve bu bebek için tehlikeli olabilir. Her gebelik özel ve önemlidir. Her durumu irdelemeliler bence. Netice de zor bir süreç karnımızda bir can taşıyoruz. Çok iyi yapıyorsun canım, sen idrar kültürü isteyince tamam yapalım mı diyor doktor, yoksa ya niye istedi şimdi der gibi mi . Ben bazen böyle doktorlara gittiğimde kendim öneriyorum şuna da mı baksak acaba diye. Neden hasta istiyor, hasta istemeden doktorun istemesi lazım.Hamilelikte malesef bazi bunyeler boyle oluyomus.En ufak bir degisiklik hissedersen git doktora hemen kultur iste.1 ay olucak.Olmadi yarin gidip bir idrar vermek istiyorum yine.Onlem amacli.
En son 1 ay önce gördüm
Daha taaaa bayramdan sonra detaylı var o zaman kadr göremicem ama bugun sağlık oxağında kalp atışını dinledik ♥
Benımde 12+5 lerde öyle bir problem oldu . İdrar tahlılı verdim az çıkmıştı..
doktorum istrsen ilaç veriirm ama bence kullanma bol su iç , iç çamaşırlarını ütüle demişti .
O gün bugundur hiç bşr yanmam falan yok çok şükğr
Canım önce olan olmuş üzülmene değmez. Akşam 7 den sonra meyve bıle yeme. Süt iç sadece. Ekmegı pırınc pilavını yeme. Önü gelen yaz bol sebze yemegı et salata meyve.. Hamur işi, tatlı ve tuzu azalt. İlerleyen dönemde el ayak şişmesi istemiyorsan tuzu azalt. 2 hamilelikte tuza dikkat ettim ve fazla ödem yağmadı. Bu hamilelikte hep bulantı kusma oldugu ıcın hala devam ediyor o yuzden ıyı oldugum anda herseyi yemege gayret ediyorum. Bulantın yoksa sağlıklı seyler tuket bebege onlar kg yapıyor. Asıl kglar 32 den sonra gelecek... Ben kusmaktan hala eksi 5 teyım. Sadece hafif karın çıktı ama keşke kusana kadar 10 kg alaydım. Kusma bulantı cok berbat birsey iş. Kınadıgım başıma geldi. 3 hamılelıgımde hıc bulantım kusma olmadı bir akrabam hamuleydı hep kusardı aman abartıyorsun İnsan bebegı ıcın yer dedım demez olaydım ne yemek yemesi insan su içmeye korkuyor
Ben de bu testlere takıldım. Doktorlar rutin istemeli . Enfeksiyon bazen geçirdiğini bile anlamıyorsun ve bu bebek için tehlikeli olabilir. Her gebelik özel ve önemlidir. Her durumu irdelemeliler bence. Netice de zor bir süreç karnımızda bir can taşıyoruz. Çok iyi yapıyorsun canım, sen idrar kültürü isteyince tamam yapalım mı diyor doktor, yoksa ya niye istedi şimdi der gibi mi . Ben bazen böyle doktorlara gittiğimde kendim öneriyorum şuna da mı baksak acaba diye. Neden hasta istiyor, hasta istemeden doktorun istemesi lazım.
Merhaba kızlar cinsiyeti yine kesin öğrenemedik ya kordon bacak arasında ydiama büyük ihtimal le erkek dedi bizim gibi hala öğrenemeyen var mı
Bende de var çıktı 1 aydır neredeyse.Selam kızlaaar nasılsınızz. Ya geçen gün idrarda biraz enfeksiyon varmış ama ilaca gerek yok dendi bol su içmeliymişim. Siz de de var mı böyle bir sorun inşallah yoktur
Bende de var çıktı 1 aydır neredeyse.
İlaç içtim az su içiyordum. İlaca rağmen hiç geçmedi sonra suyu arttırdım 3 lt içiyorum nerdeyse yanma geçti tahlil vermedim 2 hafta olucak ama tek çaresi su canım.
Geçmiş olsun.. İnşallah geçer kurtuluruz
Hadi inşallahBazi doktorlar bu konuda cok hassaslar.Tebrik ediyorum onlari valla.Benim bobreklerim sikintili olmasa belki hic kan vermezdim tetkiklerim icin.Idrari da yine akintim var diye pimpiriklikten veriyorum.Kendim soruyorum cogu zaman zaten hangi doktora gidersem gideyim.Tedbiri kendimiz aliyoruz yani cogu zaman.
Benim alttaki oglan cok net 14 ve 16 da gosterdi pipiyi ama ustteki okadar hareketli ki cok hafif ucunu gorduk.Erkek diyebiliriz evet erkek dedi.Gerci benim genetik testte de erkek cikti.O yuzden cok netiz ama ultrasonda dogru duzgun gostermedi hic bacak arasiniDetaylida gorursun muhtemelen ☺
Medela yada philips düşünebilirsin canim ikiside iyiMerhaba, memnun kaldığınız model var mıydı acaba, en azından araştırmak istiyorum ben de.
Aa evet o da var canım.Bir de idrari cok tutmamaliymisiz.Hemen gidip yapmaliymisiz cunku zaten mesaneye baski oluyor ya azar azar yapiyoruz.Birikiyormus mikrop.Gece bekletmiyim idrar torbasinda diye en az 3 4 defa kalkiyorum tuvalete.
bünye ile alakalı imiş canım bazılarının bünyesi kilo tutmaya elverişli hale geliyormuş doğumdan sonra sen beslenemesen de bebek beslensin diyeKizlarr cok canım sıkkın 7 8 kilo aldım daha bu ayımda ne yapacağım bilmiyorum
ay sorma bende de var o illetten hamilelikte artış gösteriyormuş su içmekten başka bişe çözmüyorDikkat et canım geçmiş olsun ben bebeğe birşey olur diye üzülüyorum yaa
ne yazık ki canım sanırım bebiş yok sende 5 e kadar yok sayılıyor kaç gün geçti adetinMerhabalar hanımlar dun test yaptım bugün aldım sonuç1.20 cikti hamile degilim demi sonucu boyle cikip hamile kalan varmı
Attım sana benKızlaar bi arkadaşımız daha önce montessori tarzı değişik yatak modelleri paylaşmıştı ama kim olduğunu hatırlayamıyorumemily07 canım sen paylaşmış olabilirsin. Rica etsem paylaşan arkadaş bi daha atabilir mi fotoğrafları. Şimdi hemen almıyoruz montessori tarzı yatak ama iyice araştırmaya başladık, pek değişik modeller bulamıyorum ama. Atan arkadaşımızınkiler çok güzeldi
Bana da atar mısın canımAttım sana ben
Adetim geçmedi adetim biteli 1 hafta oldu şüphelerim var kendimi hamileymisim gibi his ediyorum ablalarım daha once hamileyken adet görmüşler test yaptım boyle çiktibünye ile alakalı imiş canım bazılarının bünyesi kilo tutmaya elverişli hale geliyormuş doğumdan sonra sen beslenemesen de bebek beslensin diye
ay sorma bende de var o illetten hamilelikte artış gösteriyormuş su içmekten başka bişe çözmüyor
ne yazık ki canım sanırım bebiş yok sende 5 e kadar yok sayılıyor kaç gün geçti adetin
yok canım üst görme olsaydı bile şuan 5 6 haftalık olurdu onda da değerler 900 1000 lerde oluyor. adetten sonra ilişki oldu mu ?Adetim geçmedi adetim biteli 1 hafta oldu şüphelerim var kendimi hamileymisim gibi his ediyorum ablalarım daha once hamileyken adet görmüşler test yaptım boyle çikti
Çok teşekkürler canımMedela yada philips düşünebilirsin canim ikiside iyi
Eşimin eve getirdiği cihazın aynısıydı .Saglik ocaklarindaki cihazlar pek iyi degil dendi ya bi de duyamazsam o anda diye cesaret edemiyorum orada gorunmeyeIyilerdir insallah diyorum soranlara zaten.Iyilerdir insallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?