2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hamilelikte malesef bazi bunyeler boyle oluyomus.En ufak bir degisiklik hissedersen git doktora hemen kultur iste.1 ay olucak.Olmadi yarin gidip bir idrar vermek istiyorum yine.Onlem amacli.
Ben de bu testlere takıldım. Doktorlar rutin istemeli . Enfeksiyon bazen geçirdiğini bile anlamıyorsun ve bu bebek için tehlikeli olabilir. Her gebelik özel ve önemlidir. Her durumu irdelemeliler bence. Netice de zor bir süreç karnımızda bir can taşıyoruz. Çok iyi yapıyorsun canım, sen idrar kültürü isteyince tamam yapalım mı diyor doktor, yoksa ya niye istedi şimdi der gibi mi . Ben bazen böyle doktorlara gittiğimde kendim öneriyorum şuna da mı baksak acaba diye. Neden hasta istiyor, hasta istemeden doktorun istemesi lazım.

Saglik ocaklarindaki cihazlar pek iyi degil dendi ya bi de duyamazsam o anda diye cesaret edemiyorum orada gorunmeye Iyilerdir insallah diyorum soranlara zaten.Iyilerdir insallahh.

Canım önce olan olmuş üzülmene değmez. Akşam 7 den sonra meyve bıle yeme. Süt iç sadece. Ekmegı pırınc pilavını yeme. Önü gelen yaz bol sebze yemegı et salata meyve.. Hamur işi, tatlı ve tuzu azalt. İlerleyen dönemde el ayak şişmesi istemiyorsan tuzu azalt. 2 hamilelikte tuza dikkat ettim ve fazla ödem yağmadı. Bu hamilelikte hep bulantı kusma oldugu ıcın hala devam ediyor o yuzden ıyı oldugum anda herseyi yemege gayret ediyorum. Bulantın yoksa sağlıklı seyler tuket bebege onlar kg yapıyor. Asıl kglar 32 den sonra gelecek... Ben kusmaktan hala eksi 5 teyım. Sadece hafif karın çıktı ama keşke kusana kadar 10 kg alaydım. Kusma bulantı cok berbat birsey iş. Kınadıgım başıma geldi. 3 hamılelıgımde hıc bulantım kusma olmadı bir akrabam hamuleydı hep kusardı aman abartıyorsun İnsan bebegı ıcın yer dedım demez olaydım ne yemek yemesi insan su içmeye korkuyor
[/QUOTE]

Hic bulantim olmadı çok şükür. Cok ciddi fazla yemeyede hiç başlamadım ama kilo çok aldım. Umarim bundan sonra dengeli gidebilirim

Bazi doktorlar bu konuda cok hassaslar.Tebrik ediyorum onlari valla.Benim bobreklerim sikintili olmasa belki hic kan vermezdim tetkiklerim icin.Idrari da yine akintim var diye pimpiriklikten veriyorum.Kendim soruyorum cogu zaman zaten hangi doktora gidersem gideyim.Tedbiri kendimiz aliyoruz yani cogu zaman.

Merhaba kızlar cinsiyeti yine kesin öğrenemedik ya kordon bacak arasında ydi ama büyük ihtimal le erkek dedi bizim gibi hala öğrenemeyen var mı

Benim alttaki oglan cok net 14 ve 16 da gosterdi pipiyi ama ustteki okadar hareketli ki cok hafif ucunu gorduk.Erkek diyebiliriz evet erkek dedi.Gerci benim genetik testte de erkek cikti.O yuzden cok netiz ama ultrasonda dogru duzgun gostermedi hic bacak arasini Detaylida gorursun muhtemelen

Selam kızlaaar nasılsınızz. Ya geçen gün idrarda biraz enfeksiyon varmış ama ilaca gerek yok dendi bol su içmeliymişim. Siz de de var mı böyle bir sorun inşallah yoktur
Bende de var çıktı 1 aydır neredeyse.
İlaç içtim az su içiyordum. İlaca rağmen hiç geçmedi sonra suyu arttırdım 3 lt içiyorum nerdeyse yanma geçti tahlil vermedim 2 hafta olucak ama tek çaresi su canım.
Geçmiş olsun.. İnşallah geçer kurtuluruz

Bir de idrari cok tutmamaliymisiz.Hemen gidip yapmaliymisiz cunku zaten mesaneye baski oluyor ya azar azar yapiyoruz.Birikiyormus mikrop.Gece bekletmiyim idrar torbasinda diye en az 3 4 defa kalkiyorum tuvalete.

Hadi inşallah pazar

Kilo problemi bende de varya 19. Haftadayız 5 kilo aldım ekmek yemiyorum tatlı yok dikkat ediyorum ama nerden geldi bu kilolar anlamadim

Bir de idrari cok tutmamaliymisiz.Hemen gidip yapmaliymisiz cunku zaten mesaneye baski oluyor ya azar azar yapiyoruz.Birikiyormus mikrop.Gece bekletmiyim idrar torbasinda diye en az 3 4 defa kalkiyorum tuvalete.
Aa evet o da var canım.
Geldiği gibi gitmeliymişiz.
Ona da dikkat ediyorum suyu zaten artırınca idrarda çoğaldı
Gece 1 2 kere uyanıyorum ben ya..

Kızlaar bi arkadaşımız daha önce montessori tarzı değişik yatak modelleri paylaşmıştı ama kim olduğunu hatırlayamıyorum emily07 canım sen paylaşmış olabilirsin. Rica etsem paylaşan arkadaş bi daha atabilir mi fotoğrafları. Şimdi hemen almıyoruz montessori tarzı yatak ama iyice araştırmaya başladık, pek değişik modeller bulamıyorum ama. Atan arkadaşımızınkiler çok güzeldi

Kizlarr cok canım sıkkın 7 8 kilo aldım daha bu ayımda ne yapacağım bilmiyorum
bünye ile alakalı imiş canım bazılarının bünyesi kilo tutmaya elverişli hale geliyormuş doğumdan sonra sen beslenemesen de bebek beslensin diye
Dikkat et canım geçmiş olsun ben bebeğe birşey olur diye üzülüyorum yaa
ay sorma bende de var o illetten hamilelikte artış gösteriyormuş su içmekten başka bişe çözmüyor
Merhabalar hanımlar dun test yaptım bugün aldım sonuç1.20 cikti hamile degilim demi sonucu boyle cikip hamile kalan varmı
ne yazık ki canım sanırım bebiş yok sende 5 e kadar yok sayılıyor kaç gün geçti adetin

Attım sana ben

Adetim geçmedi adetim biteli 1 hafta oldu şüphelerim var kendimi hamileymisim gibi his ediyorum ablalarım daha once hamileyken adet görmüşler test yaptım boyle çikti

Adetim geçmedi adetim biteli 1 hafta oldu şüphelerim var kendimi hamileymisim gibi his ediyorum ablalarım daha once hamileyken adet görmüşler test yaptım boyle çikti
yok canım üst görme olsaydı bile şuan 5 6 haftalık olurdu onda da değerler 900 1000 lerde oluyor. adetten sonra ilişki oldu mu ?

Saglik ocaklarindaki cihazlar pek iyi degil dendi ya bi de duyamazsam o anda diye cesaret edemiyorum orada gorunmeye Iyilerdir insallah diyorum soranlara zaten.Iyilerdir insallahh.
Eşimin eve getirdiği cihazın aynısıydı .
Biz evde de dinliyoruz o yüzden o cihaza alışkınım
Çok amatör bir cihaz bebeği bulması lazım . Ben direk bebeğin olugu yeri gösterdim koydu ve sesi duyduk

İyilrdir Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…