Eşimin eve getirdiği cihazın aynısıydı .
Biz evde de dinliyoruz o yüzden o cihaza alışkınım
Çok amatör bir cihaz bebeği bulması lazım . Ben direk bebeğin olugu yeri gösterdim koydu ve sesi duyduk ♥
Daha bugun okuldaki kizlar dedi siz eve bi ultrason cihazi alsaniza dediler.Anca oyle rahatlarsin dediler cok sanslisin evde varmis sende
Yarin bos gunum benim de.Benim doktora yazdim.Gel derse kosa kosa gidicem.Ama gerek yok gelmene derse her an bi cilginlik yapip bi ozele gidip muayene ayagiyla gorebilirim
Adetim geçmedi adetim biteli 1 hafta oldu şüphelerim var kendimi hamileymisim gibi his ediyorum ablalarım daha once hamileyken adet görmüşler test yaptım boyle çikti
Canım galiba hamile değilsin
1.20 çok düşük değer. hera01
dediği gibi olurdu eğer adet üstüne görseydin
İnşallah en yakın zamanda alırsın müjdeli haberi sende
Canım galiba hamile değilsin
1.20 çok düşük değer. hera01
dediği gibi olurdu eğer adet üstüne görseydin
İnşallah en yakın zamanda alırsın müjdeli haberi sende
5+4 gözüküyor son adete göre yani değerin geç bile döllense 100lerde olmalı gibi geldi.
Sen perşembe tekrar kan ver inşallah artmıştır
Ben 4+5de gittiğimde 2400lerdeydi değerim
5+4 gözüküyor son adete göre yani değerin geç bile döllense 100lerde olmalı gibi geldi.
E madem yok karnım niye agriyor bu belirtiler neyin nesi karnım pıt pıt diye atiyor gun gectikce büyüyor 3 aydir gununde adet oluyorum benim normalde böyle degildi ki sanırım kafayı yemek uzereyim
E madem yok karnım niye agriyor bu belirtiler neyin nesi karnım pıt pıt diye atiyor gun gectikce büyüyor 3 aydir gununde adet oluyorum benim normalde böyle degildi ki sanırım kafayı yemek uzereyim
Karninin pit pit etmesi gun gectikce buyumesi hamile olsan bile su asamada mumkun degil. Daha bu topikte 20li haftalara gelmis ama hala bebeklerinin hareketlerini hissedemeyenler var. Yani umitlenmeni tavsiye etmem. Ben de hamileligimden onceki aylarda belirtileri yorumlamaya calisirdim ama bebek hic beklemedigim bir anda geldi.
Hamilelikte malesef bazi bunyeler boyle oluyomus.En ufak bir degisiklik hissedersen git doktora hemen kultur iste.1 ay olucak.Olmadi yarin gidip bir idrar vermek istiyorum yine.Onlem amacli.
Bende de var çıktı 1 aydır neredeyse.
İlaç içtim az su içiyordum. İlaca rağmen hiç geçmedi sonra suyu arttırdım 3 lt içiyorum nerdeyse yanma geçti tahlil vermedim 2 hafta olucak ama tek çaresi su canım.
Geçmiş olsun.. İnşallah geçer kurtuluruz