2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Daha bugun okuldaki kizlar dedi siz eve bi ultrason cihazi alsaniza dediler.Anca oyle rahatlarsin dediler cok sanslisin evde varmis sende
Yarin bos gunum benim de.Benim doktora yazdim.Gel derse kosa kosa gidicem.Ama gerek yok gelmene derse her an bi cilginlik yapip bi ozele gidip muayene ayagiyla gorebilirim

Reactions: H E
Adetim geçmedi adetim biteli 1 hafta oldu şüphelerim var kendimi hamileymisim gibi his ediyorum ablalarım daha once hamileyken adet görmüşler test yaptım boyle çikti
Canım galiba hamile değilsin
1.20 çok düşük değer. hera01 dediği gibi olurdu eğer adet üstüne görseydin
İnşallah en yakın zamanda alırsın müjdeli haberi sende

Son adet tarihin kaç ki.
Üstüne görme dediğin değil
İnşallah vardır senin de beklemek gerek
Hayırlısı hakkında
bu ayın 25 olmam gerekirken 18 oldum 3 gun surdu cok az geldi allahim insallah vardir cok yoruldum yıprandim 3 yil olacak

5+4 gözüküyor son adete göre yani değerin geç bile döllense 100lerde olmalı gibi geldi.
Sen perşembe tekrar kan ver inşallah artmıştır
Ben 4+5de gittiğimde 2400lerdeydi değerim
Yoksa gitmiycem ozmn bugun test sonucunu gördüm yıkıldım

2
5+4 gözüküyor son adete göre yani değerin geç bile döllense 100lerde olmalı gibi geldi.
Sen perşembe tekrar kan ver inşallah artmıştır
Ben 4+5de gittiğimde 2400lerdeydi değerim
Rabbim saglikla versin kucağınıza darisi banada olurmu bilmiyorum yine de insallah diyim

Amin inşallah.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sana da nasip etsin sağlıklı evlatlar canım.
E madem yok karnım niye agriyor bu belirtiler neyin nesi karnım pıt pıt diye atiyor gun gectikce büyüyor 3 aydir gununde adet oluyorum benim normalde böyle degildi ki sanırım kafayı yemek uzereyim

E madem yok karnım niye agriyor bu belirtiler neyin nesi karnım pıt pıt diye atiyor gun gectikce büyüyor 3 aydir gununde adet oluyorum benim normalde böyle degildi ki sanırım kafayı yemek uzereyim

Karninin pit pit etmesi gun gectikce buyumesi hamile olsan bile su asamada mumkun degil. Daha bu topikte 20li haftalara gelmis ama hala bebeklerinin hareketlerini hissedemeyenler var. Yani umitlenmeni tavsiye etmem. Ben de hamileligimden onceki aylarda belirtileri yorumlamaya calisirdim ama bebek hic beklemedigim bir anda geldi.

Ayy inşallah canım ya inşallah geçer bu şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…