2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Penyeleri çok iyi. Artık 3.cocuk Oldugu ıcın öğrendi. Bazıları 12 18 ay yanı tam kışa geliyor. Zaten kargo İlk gelınce ona baktım. Cogu 3 ve 6 ay.. Dısneyın lisanslıları gercekten yerleri ıyı oluyor ve pamuk oluyor. Bol bol da corap almış.. Daha İlk hamıle oldugumu öğrenince boynerden 3 - 6 arası adıdasın montunu 60 tlye almış. Cunku bızım buyuk mayıs, ortanca temmuz dogumlu.. Hıc kıs bebegımız olmadıgı ıcın 3 aylık mont yoktu. Daha yeni gösterdi. Adam erkek cocuk hastası oldugu ıcın ve oğullarıyla kombın giyinmeyi sevdıgı için aynı renk Jean aynı renk gömlek ve ayakkabıları indirimden alıyor. Bır anne kız kombıni ben yapamadım...

Hic merak etme.Telaslanma.2 gunde aldik biz annemle cogu seyi.Biberon,ivir zivirlari netten alicam.Yalniz cok sicaga birakma yinede.Sabah serinliginde cikip halledersiniz cunku dun bir ara fenalik geliyodu bana carsida.
Sen oyle deyince dusuncelere daldim antalya dayim malum hava simdiden cok sicak sabah 10 da bile fenalasabilir insan. Hep yapmak istedim erken dediler vazgectim. Umarin hepsi olur gider.

Sen oyle deyince dusuncelere daldim antalya dayim malum hava simdiden cok sicak sabah 10 da bile fenalasabilir insan. Hep yapmak istedim erken dediler vazgectim. Umarin hepsi olur gider.
Emin ol canım İnternet daha uygun. Belli markaların uygulamalarını indir inan daha uygun geliyor. Bazen magazada begendıgı model kalmamış oluyor. Kıyafete yuzde yuz pamuk olmasına dikkat et. Eger bebek arabası yatak falan alacaksan da önce magazada dene sonra nette en uygun satan yerden al. Bız yıllar önce bebek arabasını once arastırıp eşim magazalaeda sanki yarış arabası kullanır gıbı tüm manevraları yapıp guven lığı test edıp markaya karar verınce netten almıstı...rahat ol benım ilk bebegı de hep kanamam oldugu ıcın drumuz 33 de artık alısverıs yapabılırsın deyınce herseyı sağolsun buyuk ler almıstım bızde aldık tabı. Yeter ki para olsun

Bunlarda indirimleri takip ettiğim yerlerden ve anneler günü indirim haftasından aldıklarım.. Çok aşırı pahalıya kaçmıyorum. Neticede pamuklu olsun. Bir de bu son bebegı oldugu ıcın aslında abilerden kalanlar cok ama bir bebegın ayrı bir yeni havlusu battaniyesi ve bır ıkı de olsa yeni şeyleri olmalı. İlerde anne bana hep abılerımın eskisini gıydırmıssın demesin

Eklentiler

• Screenshot_20190609-232353.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20190609-231425.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20190609-231436.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20190609-230832.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20190609-232620.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20190510-174110.webp
    41 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20190609-230841.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20190609-232513.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20190510-173432.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20190609-232434.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20190609-231504.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20190609-232338.webp
    25 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20190609-231453.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 43

Disneyden 6-7 sene evvel yegenime almistim ben de mickey mouselu takim..Penyesi cok iyi.Allah esinin gonlune gore vermis masallah erkek evlat konusunda.Belki bir sonrakine yaparsin anne &kiz kombini Ben saglikla alirsam kucagima kapaticam defteri diyorum 2 oglanla ama nasip bu isler.

O kadar haklısın ki ilk gebeliğim boş gebelik den dolayı kürtaj oldum. Oda arkadaşım yeni doğum yapmış bir kızdı, çok üzülmüştüm. Oğlum doğduğunda doğum sonrası bir işlem için hemşire odasına geçtim. Bebeğini doğumda kaybeden birinin muayenesini yapıyorlardı. Benim ki öldü diyince çok üzülmüştüm, ne diyeceğimi bilememiştim. Çok zor elin boş eve dönmek

Bir sonraki mi yani 4. mü yok ben de kapatırım defteri zaten yaş 37.. Hayatımdaki 5 yılda hiç sıcak cay içmemiş yemek masasında uzun kahvaltılar yapamamış bırı olarak ee tabı en öenmlısı uykuya hasret kalan gözlerle işe gıden bır kadın olarak 2 yıl daha ha gayret kızım diyecegım. Ondan sonrası Allah kerim.. Keşke Rabbim hemen verseydi 10 yıla gircez bu eylulde buyuk 5 yasında, ama bunda da vardır bır hıkmet. Yaş ilerleyince sabır da kalmıyor. Tek cocuk hıc birseymiş. Ikı cocuk çok şey...2.de aralarında yas farkı yok kıskanclık olmadı. 3.yü yasayıp görecegım. Ama simdi 5 yasındaki ve 3.5 yası gecen oğlum alınanları kıskanıyor. Nıye kardes gelıyor bızım zaten kardesımız var dıyor lar. Senle uyumasın daha neler neler.. Sağsalım dogsunda ama kıskançlıkları benı zorlayacak. Bır de erkek cocukları anneye duskun. Benı babalarından kıskanıyorlar.. Bayramlaşırkrn öptü dıye benı babalarını dövdüler nasıl tekme atıyorlar. Sadece onlar öpebılırmış.. Bebeklik ve cocukkuk en gUzel evre.. Eşim ergenlikte görecek hanyayı konyayı. O sanıyorki erkek cocukları hep dızının yanında oturacak...

Bir tane de yedek olsa iyi olur .Almakta fayda var dedigin gibi.Bunu 10 lu alirim artik.Bir de kalirlarsa bir sure hastanede olmamazlik olmasin.
Aynen canım. En azından takım halde olmasa bile hastane çıkışı parçalarını ayrı ayrı alıp yanında bulundurabilirsin

Ben daha bu dediklerinizi dusunmedim bile. Eyvah eyvah telaslandim simdi esin sabah askere gidiyor o gelince baslayacagiz insallah
Allah kavuştursun. Hiç merak etme hepsi yetişir canım. Biz sadece aradan bazı şeyler çıkaın diye başladık ufak alışverişlere ama hepsi toplu şekilde de alınabilir merak etme

Sagol canim
Benim boyle 5 takim vardı yetmiyordu sonradan 2 tane daha aldim. Ilk 40 gun bunlar rahat oluyor. Benim kizim kusardı. O yuzden gunde en az 2 kez degisirdim.

Kiyamam minik kiskaniyo demek.Ona da aliyosunuzdur.Gonlunu hos tutmak gerekiyor sanirim bu durumda ortancanin.Beni de herkes cok korkutuyor ikizle ugrasmak cok zor diye.Sanki ben yaptim da ikiz oldu.Allahin mucizesi oldu iste 2 tane.Hala keske biri kiz olaydi muhabbeti de bitmedi.Allahim guc kuvvet versin bana da yetebileyim diye dua ediyorum.Ama anneye duskun olmalarina cok sevindim icime bir su serpildi nedense oyle yazinca sen.Insallah bizimkilerde oyle duskun olurlar bana nasipse.Dedigin cok dogru erkegin ergenligi kimbilir nasil zorlayacak.
Yasayip gorecegiz o gunleri de insallah.

Bende antalyaliyim. Tavsiyem hemen basla. Temmuz ve agustos hicbirsey yapamayacaksin. Erken degil yani. Artik agirlasiyoruz sicakta canin kimildamak istemeyecek

Hic merak etme.Telaslanma.2 gunde aldik biz annemle cogu seyi.Biberon,ivir zivirlari netten alicam.Yalniz cok sicaga birakma yinede.Sabah serinliginde cikip halledersiniz cunku dun bir ara fenalik geliyodu bana carsida.
Ay ben de daha hiçbirşey almadım . Detaylı ultrasondan sonra başlayalım dedik eşimle . Ama çok çabuk yoruluyorum mağaza mağaza gezerek değil de internet yolu gözüküyor bana galiba

Ay ben de daha hiçbirşey almadım . Detaylı ultrasondan sonra başlayalım dedik eşimle . Ama çok çabuk yoruluyorum mağaza mağaza gezerek değil de internet yolu gözüküyor bana galiba

Bende detaylidan sonra baslayacaktim ama annemlerin yaninda memleketteyim.Onunla halledelim dedik.Kesinlikle cok sicaklara birakmayin.Ogle vakitlerine.Sabahtan halledin.Ivir zivirlari tamamen internetten alicam bende.Buyuk parcalari da e bebek,joker vs.Oralar yine klimali pek sorun olmaz bir de arastirip gidip nokta atis bakmak gerekiyor buyuk parcalara.

Kizlar karinlariniz sivri mi buyuyor yoksa genis mi ? Benim bildigin onden gidiyor.Annem sivri olucak dedi.Yanlara genisleme yok.önden sivriliyor.Iki minisle dizlerime kadar buyuyecek heralde otururken.
Yayvan olsaydi sanki daha mi ic karni genis olunuyor ki ?Karnimda yer yok mu ? Al sana kafaya takilacak yeni konu.

Erkek bebekler boyle sivri oluyor benim de hafiften sivri. Zaten cinsiyeti ogrenmeme yakin karnimin hafiften sivrilmesinden erkek tahmininde bulunmustum. Kiz bebekler daha yanlara dogru yayiliyor.

Vücut yapısına göre değişiyo bence, bizimki kız ama sipsivri göbeğim, kilo da almadım hiç ama benden önde yürüyen bir göbecik var önümde.. hiiç takılma inşallah:)

Havlunun resim ve markasini gondermen mumkun mu. Birde gobek dusene kadar pansuman demissin. Pansuman yapilmiyor. Ellemiyorsun. Su degmezse cabuk dusuyor.

bize de saf alkollü bir fısfıs vermişlerdi onu sıkıp üstünü sargı bezi ile kapatıyorduk haftasına düşmüştü .her dr farklı öneride bulunuyor demekki .

tek hastahane çıkışı asla yetmez ki sen onu sadece hastahanede giyecek gibi düşünme yenidoğan 2 tane alıp 0-3 aylardanda 2 takım alırsın yanına .hastahane odası çok sıcak oluyor seni ter bastıkça bebekte aynıdır diye onada üst değiştiriyorsun .2 tane battaniyeli tam takımın olursa 2. tek tulum şapkalı bir yeter .

bak şimdi kafaya takacak yeni şey buldun .
karnında yer yok sandığın karına yeri geliyor 5 iz 6 ız bebek sığıyor şekerim .öyle bi anatomimiz varki genişledikçe genişleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…