- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
Penyeleri çok iyi. Artık 3.cocuk Oldugu ıcın öğrendi. Bazıları 12 18 ay yanı tam kışa geliyor. Zaten kargo İlk gelınce ona baktım. Cogu 3 ve 6 ay.. Dısneyın lisanslıları gercekten yerleri ıyı oluyor ve pamuk oluyor. Bol bol da corap almış.. Daha İlk hamıle oldugumu öğrenince boynerden 3 - 6 arası adıdasın montunu 60 tlye almış. Cunku bızım buyuk mayıs, ortanca temmuz dogumlu.. Hıc kıs bebegımız olmadıgı ıcın 3 aylık mont yoktu. Daha yeni gösterdi. Adam erkek cocuk hastası oldugu ıcın ve oğullarıyla kombın giyinmeyi sevdıgı için aynı renk Jean aynı renk gömlek ve ayakkabıları indirimden alıyor. Bır anne kız kombıni ben yapamadım...M miraclemiracle
Cok guzelmis hepsi cok begendim.Gule gule saglikla giysin insallah .Yalniz beden&mevsim uyumuna dikkat etmek lazim.Gerci yasanilan sehre gore degisir de 9-12 icin esofman fazla gelmez mi ? Su anda bile burda tek zibinla dolastiriyorlar.Bir de önden gidiyor bazi bebeler.9 aylikken 1 yas giyiyorlar masallah.Yegenimde yasadik onu hata ettim alip durmustum.Bu defa bebeler buyudukce siparis veririm diye dusunuyorum.
Sen oyle deyince dusuncelere daldim antalya dayim malum hava simdiden cok sicak sabah 10 da bile fenalasabilir insan. Hep yapmak istedim erken dediler vazgectim. Umarin hepsi olur gider.Hic merak etme.Telaslanma.2 gunde aldik biz annemle cogu seyi.Biberon,ivir zivirlari netten alicam.Yalniz cok sicaga birakma yinede.Sabah serinliginde cikip halledersiniz cunku dun bir ara fenalik geliyodu bana carsida.
Emin ol canım İnternet daha uygun. Belli markaların uygulamalarını indir inan daha uygun geliyor. Bazen magazada begendıgı model kalmamış oluyor. Kıyafete yuzde yuz pamuk olmasına dikkat et. Eger bebek arabası yatak falan alacaksan da önce magazada dene sonra nette en uygun satan yerden al. Bız yıllar önce bebek arabasını once arastırıp eşim magazalaeda sanki yarış arabası kullanır gıbı tüm manevraları yapıp guven lığı test edıp markaya karar verınce netten almıstı...rahat ol benım ilk bebegı de hep kanamam oldugu ıcın drumuz 33 de artık alısverıs yapabılırsın deyınce herseyı sağolsun buyuk ler almıstım bızde aldık tabı. Yeter ki para olsunSen oyle deyince dusuncelere daldim antalya dayim malum hava simdiden cok sicak sabah 10 da bile fenalasabilir insan. Hep yapmak istedim erken dediler vazgectim. Umarin hepsi olur gider.
Penyeleri çok iyi. Artık 3.cocuk Oldugu ıcın öğrendi. Bazıları 12 18 ay yanı tam kışa geliyor. Zaten kargo İlk gelınce ona baktım. Cogu 3 ve 6 ay.. Dısneyın lisanslıları gercekten yerleri ıyı oluyor ve pamuk oluyor. Bol bol da corap almış.. Daha İlk hamıle oldugumu öğrenince boynerden 3 - 6 arası adıdasın montunu 60 tlye almış. Cunku bızım buyuk mayıs, ortanca temmuz dogumlu.. Hıc kıs bebegımız olmadıgı ıcın 3 aylık mont yoktu. Daha yeni gösterdi. Adam erkek cocuk hastası oldugu ıcın ve oğullarıyla kombın giyinmeyi sevdıgı için aynı renk Jean aynı renk gömlek ve ayakkabıları indirimden alıyor. Bır anne kız kombıni ben yapamadım...
O kadar haklısın ki ilk gebeliğim boş gebelik den dolayı kürtaj oldum. Oda arkadaşım yeni doğum yapmış bir kızdı, çok üzülmüştüm. Oğlum doğduğunda doğum sonrası bir işlem için hemşire odasına geçtim. Bebeğini doğumda kaybeden birinin muayenesini yapıyorlardı. Benim ki öldü diyince çok üzülmüştüm, ne diyeceğimi bilememiştim. Çok zor elin boş eve dönmekO kadar haklısın ki canım. Benim ilk oğlum tüp bebek. Tedavi sürecinde olumlu sonucu alanlar bırbırıne sarılır güler oynar, biz eşimle onları izler ben ağlardım, eşim de kendini sıkardı. Bizim sonuc açıklanacağı gün asla tüp bebek merkezinn ıcınde sevinç çığlığı atmayacağız dıye söz verdik. Gerçi ıkımızde cok umutsuzluk. Dr hamilesiniz deyince biz teşekkür edıp cıktık Dr ne yani sevibmediniz mi dedi. Burda sevınmeyecegI dedık. Cunku ben nasıl burukluk yasadıysam kordıdorda sıra bekleyen ınsanlar da aynı seyı yasamasın ıstedım. Tabı hamılelık sürecımde hep kanama yasayıp gece Dr hep yatış verırdı. O zaman özellerde gece kadın dogumcu yoktu mecbur devlet kadın dogum hastanesinde yatardım haftasonu.. Benim yattığım korıdor dusuk yapan ve kanaması olanların yattıgı koridordu. Karşı koridorda yeni dogum yapanlar vardı. Tuvalete giderken haliyle göruyorsun. Bırının kapısı acıktı bebegıni emzırıyordu. Zaten o süreçte hassasım nasıl aglamaya basladım. Odada 18 yasında bır kızın bebegı 19 haftalıkken karnında ölmüş. Bebegıni almışlar. Beni ağlarken gördu geldi yanıma... Bana abla aglama bak senınkı hala karnında dedi..Ben tanımadığım kıza sarıldım nasıl aglıyordum.. Allah alırsa gene verir dedi. Dedim ki benim ki tüp bebek. Olsun abla Allah yeterki istesin bak senin normalde cocugun olacak dedi.. Bana o caresiz haliyle umut verdi... Zaten o kadar sorunlu hamılelıkte fotoğraf cekınmeye bıle korkardım. Hıc 1.hamılelık resmim yok. Eşim mesala hastane odasının kapısını susletmedı.. Ben yattığım ıcın 1.bebegımde hep kardesım hazırlık yaptı. Eşim Hastane odasına bırsey yaptırmadı. Insanlar uzulmesın dıye... Oğlum sagsalım dogunca hemen kurban kesti... benım sureklı yattıgı kadın dogum hastanesindeki Dr hemşire ve duşuk yapan bölüme baklava dagıtıldı.. Sonradan Allahım bana 2 tane kendılığinden meleklerimi yolladı. Ama hala 1.oğlum burnumun direğini sızlatır. Allah olmayan herkese bir an önce çocuk versin. Gerçekten zor ve yıpratıcı süreçler.
Bir sonraki mi yani 4. mü yok ben de kapatırım defteri zaten yaş 37.. Hayatımdaki 5 yılda hiç sıcak cay içmemiş yemek masasında uzun kahvaltılar yapamamış bırı olarak ee tabı en öenmlısı uykuya hasret kalan gözlerle işe gıden bır kadın olarak 2 yıl daha ha gayret kızım diyecegım. Ondan sonrası Allah kerim.. Keşke Rabbim hemen verseydi 10 yıla gircez bu eylulde buyuk 5 yasında, ama bunda da vardır bır hıkmet. Yaş ilerleyince sabır da kalmıyor. Tek cocuk hıc birseymiş. Ikı cocuk çok şey...2.de aralarında yas farkı yok kıskanclık olmadı. 3.yü yasayıp görecegım. Ama simdi 5 yasındaki ve 3.5 yası gecen oğlum alınanları kıskanıyor. Nıye kardes gelıyor bızım zaten kardesımız var dıyor lar. Senle uyumasın daha neler neler.. Sağsalım dogsunda ama kıskançlıkları benı zorlayacak. Bır de erkek cocukları anneye duskun. Benı babalarından kıskanıyorlar.. Bayramlaşırkrn öptü dıye benı babalarını dövdüler nasıl tekme atıyorlar. Sadece onlar öpebılırmış.. Bebeklik ve cocukkuk en gUzel evre.. Eşim ergenlikte görecek hanyayı konyayı. O sanıyorki erkek cocukları hep dızının yanında oturacak...Disneyden 6-7 sene evvel yegenime almistim ben de mickey mouselu takim..Penyesi cok iyi.Allah esinin gonlune gore vermis masallah erkek evlat konusunda.Belki bir sonrakine yaparsin anne &kiz kombiniBen saglikla alirsam kucagima kapaticam defteri diyorum 2 oglanla ama nasip bu isler.
Aynen canım. En azından takım halde olmasa bile hastane çıkışı parçalarını ayrı ayrı alıp yanında bulundurabilirsinBir tane de yedek olsa iyi olur .Almakta fayda var dedigin gibi.Bunu 10 lu alirim artik.Bir de kalirlarsa bir sure hastanede olmamazlik olmasin.
Allah kavuştursun. Hiç merak etme hepsi yetişir canım. Biz sadece aradan bazı şeyler çıkaın diye başladık ufak alışverişlere ama hepsi toplu şekilde de alınabilir merak etmeBen daha bu dediklerinizi dusunmedim bile. Eyvah eyvah telaslandim simdiesin sabah askere gidiyor o gelince baslayacagiz insallah
Sagol canimBu markasiz canim hani kendinden etiketi yok.Uzerine minik yapiskan etiket yapistirmislar bahar bebe diye ama satici adam aziz bebe icin bunlari ozel yaptiriyor dedi.Bahar bebe diye art istersen.
Sagolasin.Aldigimiz herseyi saglikla kullanmak nasip olsun insallah
Benim boyle 5 takim vardı yetmiyordu sonradan 2 tane daha aldim. Ilk 40 gun bunlar rahat oluyor. Benim kizim kusardı. O yuzden gunde en az 2 kez degisirdim.Ben de begendigimi anneme havale ettim ☺ Alacak bir gri bir mavi.Demek cesitleri var hastane cikislarinin da.Bir tane gosterdi 220 liraydi 10lu su.Bana cok geldi..5 lisi 85liraydi.Begendim ben de...Acaba birer tane daha mi alinsa.Kuzenim 2 tane hastane cikisi olsun dedi.Bilemedim ama.Aldirdigim bu.Az mi gelir sizce ?Kalakalmayalim oyle hastanede.Yedek olsun mu ki ?
Bir sonraki mi yani 4. mü yok ben de kapatırım defteri zaten yaş 37.. Hayatımdaki 5 yılda hiç sıcak cay içmemiş yemek masasında uzun kahvaltılar yapamamış bırı olarak ee tabı en öenmlısı uykuya hasret kalan gözlerle işe gıden bır kadın olarak 2 yıl daha ha gayret kızım diyecegım. Ondan sonrası Allah kerim.. Keşke Rabbim hemen verseydi 10 yıla gircez bu eylulde buyuk 5 yasında, ama bunda da vardır bır hıkmet. Yaş ilerleyince sabır da kalmıyor. Tek cocuk hıc birseymiş. Ikı cocuk çok şey...2.de aralarında yas farkı yok kıskanclık olmadı. 3.yü yasayıp görecegım. Ama simdi 5 yasındaki ve 3.5 yası gecen oğlum alınanları kıskanıyor. Nıye kardes gelıyor bızım zaten kardesımız var dıyor lar. Senle uyumasın daha neler neler.. Sağsalım dogsunda ama kıskançlıkları benı zorlayacak. Bır de erkek cocukları anneye duskun. Benı babalarından kıskanıyorlar.. Bayramlaşırkrn öptü dıye benı babalarını dövdüler nasıl tekme atıyorlar. Sadece onlar öpebılırmış.. Bebeklik ve cocukkuk en gUzel evre.. Eşim ergenlikte görecek hanyayı konyayı. O sanıyorki erkek cocukları hep dızının yanında oturacak...
Bende antalyaliyim. Tavsiyem hemen basla. Temmuz ve agustos hicbirsey yapamayacaksin. Erken degil yani. Artik agirlasiyoruz sicakta canin kimildamak istemeyecekSen oyle deyince dusuncelere daldim antalya dayim malum hava simdiden cok sicak sabah 10 da bile fenalasabilir insan. Hep yapmak istedim erken dediler vazgectim. Umarin hepsi olur gider.
Ay ben de daha hiçbirşey almadım . Detaylı ultrasondan sonra başlayalım dedik eşimle . Ama çok çabuk yoruluyorum mağaza mağaza gezerek değil de internet yolu gözüküyor bana galibaHic merak etme.Telaslanma.2 gunde aldik biz annemle cogu seyi.Biberon,ivir zivirlari netten alicam.Yalniz cok sicaga birakma yinede.Sabah serinliginde cikip halledersiniz cunku dun bir ara fenalik geliyodu bana carsida.
Ay ben de daha hiçbirşey almadım . Detaylı ultrasondan sonra başlayalım dedik eşimle . Ama çok çabuk yoruluyorum mağaza mağaza gezerek değil de internet yolu gözüküyor bana galiba
Yalova bile sabah 10da yanıyor.Bende antalyaliyim. Tavsiyem hemen basla. Temmuz ve agustos hicbirsey yapamayacaksin. Erken degil yani. Artik agirlasiyoruz sicakta canin kimildamak istemeyecek
Kizlar karinlariniz sivri mi buyuyor yoksa genis mi ? Benim bildigin onden gidiyor.Annem sivri olucak dedi.Yanlara genisleme yok.önden sivriliyor.Iki minisle dizlerime kadar buyuyecek heralde otururken.
Yayvan olsaydi sanki daha mi ic karni genis olunuyor ki ?Karnimda yer yok mu ?Al sana kafaya takilacak yeni konu.
Vücut yapısına göre değişiyo bence, bizimki kız ama sipsivri göbeğim, kilo da almadım hiç ama benden önde yürüyen bir göbecik var önümde.. hiiç takılma inşallah:)Kizlar karinlariniz sivri mi buyuyor yoksa genis mi ? Benim bildigin onden gidiyor.Annem sivri olucak dedi.Yanlara genisleme yok.önden sivriliyor.Iki minisle dizlerime kadar buyuyecek heralde otururken.
Yayvan olsaydi sanki daha mi ic karni genis olunuyor ki ?Karnimda yer yok mu ?Al sana kafaya takilacak yeni konu.
Havlunun resim ve markasini gondermen mumkun mu. Birde gobek dusene kadar pansuman demissin. Pansuman yapilmiyor. Ellemiyorsun. Su degmezse cabuk dusuyor.
Ben de begendigimi anneme havale ettim ☺ Alacak bir gri bir mavi.Demek cesitleri var hastane cikislarinin da.Bir tane gosterdi 220 liraydi 10lu su.Bana cok geldi..5 lisi 85liraydi.Begendim ben de...Acaba birer tane daha mi alinsa.Kuzenim 2 tane hastane cikisi olsun dedi.Bilemedim ama.Aldirdigim bu.Az mi gelir sizce ?Kalakalmayalim oyle hastanede.Yedek olsun mu ki ?
Kizlar karinlariniz sivri mi buyuyor yoksa genis mi ? Benim bildigin onden gidiyor.Annem sivri olucak dedi.Yanlara genisleme yok.önden sivriliyor.Iki minisle dizlerime kadar buyuyecek heralde otururken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?