2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
benim de bi gün sivri gibi ertesi gün yayılıyor. Günü gününü tutmuyor. Sanırım kafamıza takacak şeyler arıyoruz. Ben hala sulu akıntıdan muzdaribim içime bir türlü sinmiyor. Cuma günü detaylı randevum var perinatolojiden o doktora da soracağım. Sanırım düzgün bir şekilde test alınana kadar tatmin olmayacağım. Bu şüphe beni öldürecek. O akıntıyı görünce sinirlerim bozuluyor. Aslında insan düşünüyor. Her şey yaradanın elinde, o su sızmaz başka bir şey olur, olacağı varsa önüne geçemeyiz. Ama yine de insan kıyamıyor. evlat işte olumsuz birşey yaşamaktan korkuyor. Allah evlatlarımızı bizi bu mübarek günler hürmetine korusun.

Kızlar ben galiba hemoroid oldum napacam doktora gitsemmi yoksa evde kendinmi biseyler yapsam dün pencereye açık.kirmizi kan gelmis

bende ilk gebelikte olmuştum ama dıştan belliydi büyük bir sivilce gibi acıyor ama hayatımı çokta etkilememişti kanama yapıp içindeki iltihap çıkınca 1-2 haftaya kendiliğinden geçmişti .ama bir arkadaşım iç basur olmuştu ve o doğum öncesi cizdirmekmi yaktırmak mı öyle bir operasyon olmuştu .bence ihmal etme genel cerrahi bakıyor galiba .
geçmiş olsun .

ayrıntılıda sormak çok mantıklı bir sızıntı varsa kesede kesin görürler onlarda ki makineler en iyisi. oda birşey yok derse dr una söyle idrar testi alın kafamı çok meşgül ediyor de .birşeye takıldıkmı kafada gereksiz büyütüyoruz sonra sende netleşmiş olursun .bazı dr da inat olağan diyip geçiyor ama biz rahat olamıyoruz sana olağan bize değil ne var bi tahlil istesen .

benimde bugün saat 15:30 da ayrıntılım çok pis heyecan yaptım .bir yandan yüzünü görürmüyüz diyorum ki kızımda ayrıntılıda ne resim verdilerse doğumda o doğdu yüz burun tam oturmuş oluyor .bir yandanda organlar sağlıklı olsun yüzünü ne yapacaksın diyorum stres sardı .

Kızlar ben galiba hemoroid oldum napacam doktora gitsemmi yoksa evde kendinmi biseyler yapsam dün pencereye açık.kirmizi kan gelmis
Canım çok geçmiş olsun ben de aynı durumdayım. Açıkçası doktora söylemedim ilaç krem vs etkili olabilir ama beslenmenize çok dikkat edin sabah aç karnına kalkar kalkmaz hemen sıcak su hazırlayıp içiyorum katı kıvamlı bir şey yiyeceksem erik suyu hazırladım onu içiyorum komposto hiç olmadı sıcak suyla yemeğimi yiyorum ya da dr magnezyum vermişti suya katıp onunla içiyorum beni rahatlattı açıkçası ama dikkat etmeyince yine zorlanıyorum

Tüm hamileliklerimde sivri bir karınla gezdim her gören erkek yorumunu yaptı. 1.hamılelıkte 32. Haftaya kadar hafif bir karım vardı. Dr iç karnın geniş demişti. 2.hamilelikte 29. Hafta gıbı karın cıkmıstı ama bunda hep kusma A ragmen ve hıc kg almama ragmen cunku 5 kg verdim daha 2 kgyu yenı aldım hala hamıle kaldıgım kgda değilim ama karnım cok büyük gören 8 aylık sanıyor. Sivri koca bir karınla dolanıyorum bir de aşırı hareketli olunca herkes kızıyor yavas ın merdivenlerden dıye. Bunda her hafta foto cekıyorum her hafta fark edıyor.

Hayırlı haberlerle inşallah:)

Biz ilk oğlumda sadece ilk üç ay alışverişi yaptık doğumdan sonra mevlüt yaptık hediyeleri giycebilceklerini ayirdim sonra ihtiyacım oldukca almaya devam ettik. O yüzden hamileyken sadece ilk üç ay icin alışveriş yeterli olur.

Rabbim kimseye yaşatmanın. Kuzucuklarmizi bize bagislasin amin

kızlar selam bişey danışmak ıkstıyorum. sabah akşam progestan 200 mg alıyorum. sabahkı dozu aldımmı hatırlayamıyorum. şimdi içsem sabahta içtiysem fazlamı gelır içmesem sabah ıcmedıysem azmı gelır ( napıyım şaşırdım

K Kuzum benimkide iç bugün kabızlık için bisiler yapacam bakım geçmezse gidecem of bide bu çıktı şükür halimize yinede

Yani anlamıyorum. Birşey ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyi tedbir alınır. Belki sürekli yatmam gerekiyor. Genellikle yorulduğumda ayakta kaldığımda daha çok oluyor. Zaten bu gidişimde perinatoloji yede gebelik takibi yapıyor mu soracağım . En azından net bir şekilde detaylı incelenir diyorum. Çünkü diğer türlü randevular 4-5 haftada bir uzun oluyor gibime geliyor. Bir de tüp bebekle o kadar çabayla olmuş gebelik . Tedbiri alalım takdir yine Allahından tabiki. Onlar için sıradan olabilir sorduğumuz sorular ama her gebelik kendine has özeldir.

Canım bence es geç başka doz alma akşam dozunu al yeter sabah içmediysen de bi seferden bişey olmaz zaten rahat ol

Canım inşallah iyidir içini ferah tut. Yüzünü de görürsün inşallah.. ay benim de cuma günü nasıl heycanlıyım anlatamam.

Canım benim de 1 haftadır öyle. Kanama yok çok şükür ama gebelik öncesinde çatlağım vardı. Ara ara kanar dururdu. Şimdi kaşıntısından ölecek gibiyim. Geçen hafta günde 4-5 kez tuvalete çıkınca yine başladı rahatsızlık. İnş geçer taharet alırken soğuk suyla yıka o biraz rahatlatıyor. Sıcak suya dikkat et azdırıyor. Ve katı şeylerle beslenme tavsiyem sebze ağırlıklı yemek ye ve bol su tüket.

K
Kuzum benimkide iç bugün kabızlık için bisiler yapacam bakım geçmezse gidecem of bide bu çıktı şükür halimize yinede
Özellikle bu haftalarda oluyormuş. Baskı oluyormuş damarlara ve varis gibi oluşumlar yapıyormuş o kısımda. Bol su tüket su herşeye çözüm gerçekten.

Çok mantikli
Ayni dusuncedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…