Bende olmustum doğumdan sonra gecti. Ama benim kanamadiKızlar ben galiba hemoroid oldum napacam doktora gitsemmi yoksa evde kendinmi biseyler yapsam dün pencereye açık.kirmizi kan gelmis
Bende biraz kanama olduğu için korktumBende olmustum doğumdan sonra gecti. Ama benim kanamadi
benim de bi gün sivri gibi ertesi gün yayılıyor. Günü gününü tutmuyor. Sanırım kafamıza takacak şeyler arıyoruz. Ben hala sulu akıntıdan muzdaribim içime bir türlü sinmiyor. Cuma günü detaylı randevum var perinatolojiden o doktora da soracağım. Sanırım düzgün bir şekilde test alınana kadar tatmin olmayacağım. Bu şüphe beni öldürecek. O akıntıyı görünce sinirlerim bozuluyor. Aslında insan düşünüyor. Her şey yaradanın elinde, o su sızmaz başka bir şey olur, olacağı varsa önüne geçemeyiz. Ama yine de insan kıyamıyor. evlat işte olumsuz birşey yaşamaktan korkuyor. Allah evlatlarımızı bizi bu mübarek günler hürmetine korusun.bize de saf alkollü bir fısfıs vermişlerdi onu sıkıp üstünü sargı bezi ile kapatıyorduk haftasına düşmüştü .her dr farklı öneride bulunuyor demekki .
tek hastahane çıkışı asla yetmez ki sen onu sadece hastahanede giyecek gibi düşünme yenidoğan 2 tane alıp 0-3 aylardanda 2 takım alırsın yanına .hastahane odası çok sıcak oluyor seni ter bastıkça bebekte aynıdır diye onada üst değiştiriyorsun .2 tane battaniyeli tam takımın olursa 2. tek tulum şapkalı bir yeter .
bak şimdi kafaya takacak yeni şey buldun .
karnında yer yok sandığın karına yeri geliyor 5 iz 6 ız bebek sığıyor şekerim .öyle bi anatomimiz varki genişledikçe genişleriz :)
Kızlar ben galiba hemoroid oldum napacam doktora gitsemmi yoksa evde kendinmi biseyler yapsam dün pencereye açık.kirmizi kan gelmis
ayrıntılıda sormak çok mantıklı bir sızıntı varsa kesede kesin görürler onlarda ki makineler en iyisi. oda birşey yok derse dr una söyle idrar testi alın kafamı çok meşgül ediyor de .birşeye takıldıkmı kafada gereksiz büyütüyoruz sonra sende netleşmiş olursun .bazı dr da inat olağan diyip geçiyor ama biz rahat olamıyoruz sana olağan bize değil ne var bi tahlil istesen .benim de bi gün sivri gibi ertesi gün yayılıyor. Günü gününü tutmuyor. Sanırım kafamıza takacak şeyler arıyoruz. Ben hala sulu akıntıdan muzdaribim içime bir türlü sinmiyor. Cuma günü detaylı randevum var perinatolojiden o doktora da soracağım. Sanırım düzgün bir şekilde test alınana kadar tatmin olmayacağım. Bu şüphe beni öldürecek. O akıntıyı görünce sinirlerim bozuluyor. Aslında insan düşünüyor. Her şey yaradanın elinde, o su sızmaz başka bir şey olur, olacağı varsa önüne geçemeyiz. Ama yine de insan kıyamıyor. evlat işte olumsuz birşey yaşamaktan korkuyor. Allah evlatlarımızı bizi bu mübarek günler hürmetine korusun.
Canım çok geçmiş olsun ben de aynı durumdayım. Açıkçası doktora söylemedim ilaç krem vs etkili olabilir ama beslenmenize çok dikkat edin sabah aç karnına kalkar kalkmaz hemen sıcak su hazırlayıp içiyorum katı kıvamlı bir şey yiyeceksem erik suyu hazırladım onu içiyorum komposto hiç olmadı sıcak suyla yemeğimi yiyorum ya da dr magnezyum vermişti suya katıp onunla içiyorum beni rahatlattı açıkçası ama dikkat etmeyince yine zorlanıyorumKızlar ben galiba hemoroid oldum napacam doktora gitsemmi yoksa evde kendinmi biseyler yapsam dün pencereye açık.kirmizi kan gelmis
Tüm hamileliklerimde sivri bir karınla gezdim her gören erkek yorumunu yaptı. 1.hamılelıkte 32. Haftaya kadar hafif bir karım vardı. Dr iç karnın geniş demişti. 2.hamilelikte 29. Hafta gıbı karın cıkmıstı ama bunda hep kusma A ragmen ve hıc kg almama ragmen cunku 5 kg verdim daha 2 kgyu yenı aldım hala hamıle kaldıgım kgda değilim ama karnım cok büyük gören 8 aylık sanıyor. Sivri koca bir karınla dolanıyorum bir de aşırı hareketli olunca herkes kızıyor yavas ın merdivenlerden dıye. Bunda her hafta foto cekıyorum her hafta fark edıyor.Kizlar karinlariniz sivri mi buyuyor yoksa genis mi ? Benim bildigin onden gidiyor.Annem sivri olucak dedi.Yanlara genisleme yok.önden sivriliyor.Iki minisle dizlerime kadar buyuyecek heralde otururken.
Yayvan olsaydi sanki daha mi ic karni genis olunuyor ki ?Karnimda yer yok mu ?Al sana kafaya takilacak yeni konu.
Hayırlı haberlerle inşallah:)benimde bugün saat 15:30 da ayrıntılım çok pis heyecan yaptım .bir yandan yüzünü görürmüyüz diyorum ki kızımda ayrıntılıda ne resim verdilerse doğumda o doğdu yüz burun tam oturmuş oluyor .bir yandanda organlar sağlıklı olsun yüzünü ne yapacaksın diyorum stres sardı .
Biz ilk oğlumda sadece ilk üç ay alışverişi yaptık doğumdan sonra mevlüt yaptık hediyeleri giycebilceklerini ayirdim sonra ihtiyacım oldukca almaya devam ettik. O yüzden hamileyken sadece ilk üç ay icin alışveriş yeterli olur.M miraclemiracle
Cok guzelmis hepsi cok begendim.Gule gule saglikla giysin insallah .Yalniz beden&mevsim uyumuna dikkat etmek lazim.Gerci yasanilan sehre gore degisir de 9-12 icin esofman fazla gelmez mi ? Su anda bile burda tek zibinla dolastiriyorlar.Bir de önden gidiyor bazi bebeler.9 aylikken 1 yas giyiyorlar masallah.Yegenimde yasadik onu hata ettim alip durmustum.Bu defa bebeler buyudukce siparis veririm diye dusunuyorum.
Rabbim kimseye yaşatmanın. Kuzucuklarmizi bize bagislasin aminO kadar haklısın ki ilk gebeliğim boş gebelik den dolayı kürtaj oldum. Oda arkadaşım yeni doğum yapmış bir kızdı, çok üzülmüştüm. Oğlum doğduğunda doğum sonrası bir işlem için hemşire odasına geçtim. Bebeğini doğumda kaybeden birinin muayenesini yapıyorlardı. Benim ki öldü diyince çok üzülmüştüm, ne diyeceğimi bilememiştim. Çok zor elin boş eve dönmek
Kuzum benimkide iç bugün kabızlık için bisiler yapacam bakım geçmezse gidecem of bide bu çıktı şükür halimize yinedebende ilk gebelikte olmuştum ama dıştan belliydi büyük bir sivilce gibi acıyor ama hayatımı çokta etkilememişti kanama yapıp içindeki iltihap çıkınca 1-2 haftaya kendiliğinden geçmişti .ama bir arkadaşım iç basur olmuştu ve o doğum öncesi cizdirmekmi yaktırmak mı öyle bir operasyon olmuştu .bence ihmal etme genel cerrahi bakıyor galiba .
geçmiş olsun .
Yani anlamıyorum. Birşey ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyi tedbir alınır. Belki sürekli yatmam gerekiyor. Genellikle yorulduğumda ayakta kaldığımda daha çok oluyor. Zaten bu gidişimde perinatoloji yede gebelik takibi yapıyor mu soracağım . En azından net bir şekilde detaylı incelenir diyorum. Çünkü diğer türlü randevular 4-5 haftada bir uzun oluyor gibime geliyor. Bir de tüp bebekle o kadar çabayla olmuş gebelik . Tedbiri alalım takdir yine Allahından tabiki. Onlar için sıradan olabilir sorduğumuz sorular ama her gebelik kendine has özeldir.ayrıntılıda sormak çok mantıklı bir sızıntı varsa kesede kesin görürler onlarda ki makineler en iyisi. oda birşey yok derse dr una söyle idrar testi alın kafamı çok meşgül ediyor de .birşeye takıldıkmı kafada gereksiz büyütüyoruz sonra sende netleşmiş olursun .bazı dr da inat olağan diyip geçiyor ama biz rahat olamıyoruz sana olağan bize değil ne var bi tahlil istesen .
Canım bence es geç başka doz alma akşam dozunu al yeter sabah içmediysen de bi seferden bişey olmaz zaten rahat olkızlar selam bişey danışmak ıkstıyorum. sabah akşam progestan 200 mg alıyorum. sabahkı dozu aldımmı hatırlayamıyorum. şimdi içsem sabahta içtiysem fazlamı gelır içmesem sabah ıcmedıysem azmı gelır( napıyım şaşırdım
Canım inşallah iyidir içini ferah tut. Yüzünü de görürsün inşallah.. ay benim de cuma günü nasıl heycanlıyım anlatamam.benimde bugün saat 15:30 da ayrıntılım çok pis heyecan yaptım .bir yandan yüzünü görürmüyüz diyorum ki kızımda ayrıntılıda ne resim verdilerse doğumda o doğdu yüz burun tam oturmuş oluyor .bir yandanda organlar sağlıklı olsun yüzünü ne yapacaksın diyorum stres sardı .
Canım benim de 1 haftadır öyle. Kanama yok çok şükür ama gebelik öncesinde çatlağım vardı. Ara ara kanar dururdu. Şimdi kaşıntısından ölecek gibiyim. Geçen hafta günde 4-5 kez tuvalete çıkınca yine başladı rahatsızlık. İnş geçer taharet alırken soğuk suyla yıka o biraz rahatlatıyor. Sıcak suya dikkat et azdırıyor. Ve katı şeylerle beslenme tavsiyem sebze ağırlıklı yemek ye ve bol su tüket.Kızlar ben galiba hemoroid oldum napacam doktora gitsemmi yoksa evde kendinmi biseyler yapsam dün pencereye açık.kirmizi kan gelmis
Özellikle bu haftalarda oluyormuş. Baskı oluyormuş damarlara ve varis gibi oluşumlar yapıyormuş o kısımda. Bol su tüket su herşeye çözüm gerçekten.K
Kuzum benimkide iç bugün kabızlık için bisiler yapacam bakım geçmezse gidecem of bide bu çıktı şükür halimize yinede
Çok mantikliValla herkesinkini ortalikta yiginti oluyor diye attigimdan sadece cikolata dagitacagim.Buzdolabinin uzerinde de kimsenin hatirasini tutmuyorum.Bize kiymetli gelen baskasi icin bir anlam cagristirmiyor bunu anladimBir kutunun icine 2 badem sekeri bir cikolata oldu bitti.Bir de kapi susu tamam insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?