2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ben de kabızlık için çözüm arıyordum günlerdir. kilo alımım da hızlandı sanki bu başladığından beri. kiraz yiyorum sabah açken üstüne de su içiyorum. 2 gündür bu şekilde yapıyorum şimdi çok şükür daha rahatım

Ikizi olan arkadaslar boyle bir takim cok seker olur:

Bu markanin da urunleri cok guzel ve organik arkadaslar bakabilirsiniz.

Bana günde 200 mg fitil olarak yazdı doktor canım, istersen her ihtimale karşı fazladan alma ama bu arada biraz dinlenme fırsatın olursa kendini çok yormamaya çalış mümkünse tabi.

Kesinlikle.En buyugu ya da bir kucugunu alasim geldi.Biraz buyuduklerinde ele avuca iyice geldiklerinde super olur fotograf dedigin gibi tesekkurler pylstigin icin canim

Ne demek burada paylastikca guzel seyler buluyoruz herkes paylassin ❤

Selam kızlar, bugün detaylı ultrasona girdim. O kadar güzeldi ki .. Şükürler olsun bebeğimiz çok sağlıklı,uzun süre yüzünü gizledi ama yakalamayı başardık. Inatçı çıktı bizimki,o hallerini gördükten sonra Allahım dedim içimde bir mucize mi varmış Dilerim herkesin kontrolü çok güzel geçer.

Bı defadan bişey olmaz cnm. Kanaman yoksa şimdi içme birde sabah ictiysen fena çarpar. İlk üç ay kullandim ama ayakta gezemedim icerken

Kayısı yedim bolca ama fayda etmedi sanki canım ya

Maşallah canım gözünaydın

merhaba arkadaşlar 19+3 haftalığım artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür sabahları benle uyanıp dolanıyor karnımda ama bu kaç gündür kafama takıldı bayramda çok gezindim ayakta kaldım falan ondanda evham yaptım göbeğimin baya aşağısında hissediyorum sanki normal mi

Günaydın kızlar, bugün öğleden sonra ayrıntılı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım, miniğimi 3 haftadır görmüyorum, özledim İnşallah herşey iyi çıkar.
bende bayramdan önce gördüm en son 16 haftlıktık şimdi 3 temmuza anca sıra verdi ayrıntılı ultrason için zaman geçmiyor yaa

Bana günde 200 mg fitil olarak yazdı doktor canım, istersen her ihtimale karşı fazladan alma ama bu arada biraz dinlenme fırsatın olursa kendini çok yormamaya çalış mümkünse tabi.
Bı defadan bişey olmaz cnm. Kanaman yoksa şimdi içme birde sabah ictiysen fena çarpar. İlk üç ay kullandim ama ayakta gezemedim icerken
Saolsun kızlar içmedim tekrar. akşamki dozu aldım sadece iyidir İnşallah bebeğim. kanamam yok canım çok şükür bende daha önceden 2 düşük oldu dıye verdı bana progestan. daha nekadar kullancam bılmıyorum. crınone jel olarak kullandım 4ay. artık kaşıntıdan duramadım sureklı jel gerı geldı. ağızdan ıstedım progestanı. baş dönmesi yapar dedi ama o kaşıntıdansa denemek ıstıyorum dedım. yazdı ve çok şükür hiç sıkntım olmadı.

200 mg lık mı alıyorsun canım sabah akşam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…