Kizlar kabizlik icin aksamlari 1 kase kiraz ya da 3 -4 ince dilim karpuzu tavsiye ederim.Bol su falan cidden bagirsaklari yumusatmiyor.Fissur(catlak)den cok cekmis biri olarak bunu soyleyebilirim.
ben de kabızlık için çözüm arıyordum günlerdir. kilo alımım da hızlandı sanki bu başladığından beri. kiraz yiyorum sabah açken üstüne de su içiyorum. 2 gündür bu şekilde yapıyorum şimdi çok şükür daha rahatım
Bana günde 200 mg fitil olarak yazdı doktor canım, istersen her ihtimale karşı fazladan alma ama bu arada biraz dinlenme fırsatın olursa kendini çok yormamaya çalış mümkünse tabi.
Kesinlikle.En buyugu ya da bir kucugunu alasim geldi.Biraz buyuduklerinde ele avuca iyice geldiklerinde super olur fotograf dedigin gibi tesekkurler pylstigin icin canim
Kesinlikle.En buyugu ya da bir kucugunu alasim geldi.Biraz buyuduklerinde ele avuca iyice geldiklerinde super olur fotograf dedigin gibi tesekkurler pylstigin icin canim
Selam kızlar, bugün detaylı ultrasona girdim. O kadar güzeldi ki .. Şükürler olsun bebeğimiz çok sağlıklı,uzun süre yüzünü gizledi ama yakalamayı başardık. Inatçı çıktı bizimki,o hallerini gördükten sonra Allahım dedim içimde bir mucize mi varmış Dilerim herkesin kontrolü çok güzel geçer.
Canım çok geçmiş olsun ben de aynı durumdayım. Açıkçası doktora söylemedim ilaç krem vs etkili olabilir ama beslenmenize çok dikkat edin sabah aç karnına kalkar kalkmaz hemen sıcak su hazırlayıp içiyorum katı kıvamlı bir şey yiyeceksem erik suyu hazırladım onu içiyorum komposto hiç olmadı sıcak suyla yemeğimi yiyorum ya da dr magnezyum vermişti suya katıp onunla içiyorum beni rahatlattı açıkçası ama dikkat etmeyince yine zorlanıyorum
Selam kızlar, bugün detaylı ultrasona girdim. O kadar güzeldi ki .. Şükürler olsun bebeğimiz çok sağlıklı,uzun süre yüzünü gizledi ama yakalamayı başardık. Inatçı çıktı bizimki,o hallerini gördükten sonra Allahım dedim içimde bir mucize mi varmış Dilerim herkesin kontrolü çok güzel geçer.
merhaba arkadaşlar 19+3 haftalığım artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür sabahları benle uyanıp dolanıyor karnımda ama bu kaç gündür kafama takıldı bayramda çok gezindim ayakta kaldım falan ondanda evham yaptım göbeğimin baya aşağısında hissediyorum sanki normal mi
Bana günde 200 mg fitil olarak yazdı doktor canım, istersen her ihtimale karşı fazladan alma ama bu arada biraz dinlenme fırsatın olursa kendini çok yormamaya çalış mümkünse tabi.
Saolsun kızlar içmedim tekrar. akşamki dozu aldım sadece iyidir İnşallah bebeğim. kanamam yok canım çok şükür bende daha önceden 2 düşük oldu dıye verdı bana progestan. daha nekadar kullancam bılmıyorum. crınone jel olarak kullandım 4ay. artık kaşıntıdan duramadım sureklı jel gerı geldı. ağızdan ıstedım progestanı. baş dönmesi yapar dedi ama o kaşıntıdansa denemek ıstıyorum dedım. yazdı ve çok şükür hiç sıkntım olmadı.
Saolsun kızlar içmedim tekrar. akşamki dozu aldım sadece iyidir İnşallah bebeğim. kanamam yok canım çok şükür bende daha önceden 2 düşük oldu dıye verdı bana progestan. daha nekadar kullancam bılmıyorum. crınone jel olarak kullandım 4ay. artık kaşıntıdan duramadım sureklı jel gerı geldı. ağızdan ıstedım progestanı. baş dönmesi yapar dedi ama o kaşıntıdansa denemek ıstıyorum dedım. yazdı ve çok şükür hiç sıkntım olmadı.