2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
evet canım 200 mg sabah aksam
100 mg lık vermişti doktor bana sabah öğle akşam çok uyku oldu sonra prespektüsünü okudum sabah 1 akşam yatmadan önce 2 tane alabilirsin diyordu öyle yapınca rahatladım senin 200 mg olduğundan bişey diyemiyorum çalışmıyorsan uyu gitsin çalışıyorsun sabah uyanır uyanmaz al akşamda yatarken al bi nebze iyi gelir

Ben progestanı da fitil olarak alıyorum canım, 100 mg alıyordum 200 yazdı ama artık.

Benim de daha önce dusuklerim var diye Protestan direk başladık bir buçuk ay kadar da leke geldi bu gebelikte sonra kesildi üç ay dolunca progestani kestik biz. Korkma yani . Bu arada ben ağızdan aldığım zaman ayakta gezemiyordm. Senin bünye sağlam demekki. İnşallah dogumunda kolay olur

kızlar benim bebiş çok hareketli özellikle uzanınca falan tekmeleri dışardan farkedilecek şekle geldi fakat bazen o kadar kaskatı oluyor ki sanki karnımda bir yumruk oluşuyor bu neden oluyor acaba ? rahat etmediğinden mi ? bi de bazen çok aşağıda bazen yukarılarda

Ben şey duymuştum, bebeğin poposu sırtı annenin karnına doğru dönerse anne karnında sertlik hisseder diye, benim de oluyor takılmamaya çalışıyorum, yürümek çok rahatlatıyor... o tepikleri görünce sırıta sırıta izliyorum sadece:)

benimde aynı sorun var bebeğini görebiliyorsa maşallah çok kilo almamışsın zayıfsın yani ben genelde göbek deliği ile alt kısmının ortalarında hissediyordum bu kaç gündür çok altta hissediyorum hareketlerini o ürküttü beni biraz inşallah normaldir sürekli doktora da gitmek istemiyorum çünkü

Allahin izniyle bir sorun yoktur kafana takma. Bu bebisler oyle hareketli ve gun icerisinde o kadar turlu turlu pozisyona giriyorlar ki tahmin edemeyiz detayli ultrasonda gecen gun eller yuzde bacaklar da ayni sekilde yuzde o pozisyonda kimildamadan yatip uyuyordu benim minik keyfi oyle yerindeydi ki 3 kere girip ciktim hareket ettirmek icin zor uyandirdik. Sag saglim kavusalim insallah sabirsiziz

kısa süreliğine oluyor bende de zaten sanırım dediğin gibi poposunu dönüyor evet zayıftım ama artık değilim sanırım 3 kg almışım şimidye kadar ama kız olduğu için mi bilmem popom ve karnım baya yayvanlaştı
ben pazartesi gideceğim onu da soracağım söylerim sana da neden böyle diye

Kizdandir aynen. Gorduklerim ve duyduklarim hep kizin yayvan oldugu ve popodan kilo aldirdigi yonunde. Kiz ve erkek anne karninda bile vucudu farkli etkiliyorlar resmen :)

aynen hareketlerini duyuyorum çok şükür bende sen karnının hangi tarafında hissediyorsun canım
Değişiyor canım, bazen aşağıda bazen göbek çevresinde. Bazen top gibi sivriliyor. Bebek içerde şu an rahatlıkla dönebildiği için ayaklar aşağı gelirse çok aşağılarda hissetmen normal.

bebek sırtını sevirince öyle oluyor sanırım.

Saolsun kızlar içmedim tekrar. akşamki dozu aldım sadece iyidir İnşallah bebeğim. kanamam yok canım çok şükür bende daha önceden 2 düşük oldu dıye verdı bana progestan. daha nekadar kullancam bılmıyorum. crınone jel olarak kullandım 4ay. artık kaşıntıdan duramadım sureklı jel gerı geldı. ağızdan ıstedım progestanı. baş dönmesi yapar dedi ama o kaşıntıdansa denemek ıstıyorum dedım. yazdı ve çok şükür hiç sıkntım olmadı.
[/QUOTE]
1.hamileliğimde sürekli kanamadan dolayı 5.haftadan 29.haftaya kadar ama benım kanamam hep devam etmişti, progestan kullandım. İlk başlarda vajınadan alıyordum ama cok akıntı ve kasıntı yapınca o zamanki Dr agızdan al dedi. 1 ay falan agızdan kullandım sonra Dr değiştim. Riskli gebe uzmanı prof agızdan almak hem vajınal gibi etkili değil hem de karaciğere yük dedi. Hemen benden karaciğer testi istedi allahtan ben sadece 1 ay agızdan aldıgım ıcın birsey cıkmadı.... Vajinal olarak kanama sona erene kadar kullandım. Rıskı gebe uzmanı en son kanamadan sonra da 15 gun kullanırdı bıraktırdı. 3.hamşlelikte 12.haftafa yogun kanama yaşadım bacaklarımdan inen şiddetli bir kan. Onda da iğne vuruldu 15 gun progestan vajınal alındı. Kanama olmayınca 15 gün sonra bıraktırdı. Drlar ın dedıgı kanama yoksa uzun süre progestan kullanımının faydası yok. Bilimsel kongrelerde arastırma ara göre konustular hep.. Gene kullan ama Vajinal kullan. Çünkü agızdan alıp o senın rahme ulasan kadar emilıyor zaten.. Artı karacıger ıcın agızdan sürekli almak zararlı. Sen bır druna danış canım..

Kızlar günaydın bu sabah gidip tetenoz aşısını oldum. Diğeri için de 30 temmuz da gel dediler. Vurulurken çok acımadı. Sol koluma vurdular. Çok hafif sızlıyor. İnşallah çok sıkıntı yaratmaz solağım çünkü. Benim bebek bazen çok hareketli bazen çok sakin . Dün akşam bugün sabah pek hareketlenmedi. Tembel çıktı bu da benim gibi. Ya yürürken çok zorlanıyorum daha şimdiden hemen bunalıyorum. Hele bir de bi sıcak basıyor evde beni . Sizlerde durumlar nasıl ?

Kizdandir aynen. Gorduklerim ve duyduklarim hep kizin yayvan oldugu ve popodan kilo aldirdigi yonunde. Kiz ve erkek anne karninda bile vucudu farkli etkiliyorlar resmen :)
evet ya
Cok etkiliyor. Kizimda cok kilo aldim. Ampul gibi olmustum. Simdi kilo almadim
boyumda kısa yakında dobidik bişi olucam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…