100 mg lık vermişti doktor bana sabah öğle akşam çok uyku oldu sonra prespektüsünü okudum sabah 1 akşam yatmadan önce 2 tane alabilirsin diyordu öyle yapınca rahatladım senin 200 mg olduğundan bişey diyemiyorum çalışmıyorsan uyu gitsin çalışıyorsun sabah uyanır uyanmaz al akşamda yatarken al bi nebze iyi gelirevet canım 200 mg sabah aksam
Teşekkürler canım inşallah :)Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Neyse ki artık hareket ediyor da biraz daha rahatım. Yoksa her hafta bir bahane bulup ultrasona gidiyordum :))bende bayramdan önce gördüm en son 16 haftlıktık şimdi 3 temmuza anca sıra verdi ayrıntılı ultrason için zaman geçmiyor yaa
aynen hareketlerini duyuyorum çok şükür bende sen karnının hangi tarafında hissediyorsun canımTeşekkürler canım inşallah :)
Neyse ki artık hareket ediyor da biraz daha rahatım. Yoksa her hafta bir bahane bulup ultrasona gidiyordum :))
Ben progestanı da fitil olarak alıyorum canım, 100 mg alıyordum 200 yazdı ama artık.Saolsun kızlar içmedim tekrar. akşamki dozu aldım sadece iyidir İnşallah bebeğim. kanamam yok canım çok şükür bende daha önceden 2 düşük oldu dıye verdı bana progestan. daha nekadar kullancam bılmıyorum. crınone jel olarak kullandım 4ay. artık kaşıntıdan duramadım sureklı jel gerı geldı. ağızdan ıstedım progestanı. baş dönmesi yapar dedi ama o kaşıntıdansa denemek ıstıyorum dedım. yazdı ve çok şükür hiç sıkntım olmadı.
Benim de daha önce dusuklerim var diye Protestan direk başladık bir buçuk ay kadar da leke geldi bu gebelikte sonra kesildi üç ay dolunca progestani kestik biz. Korkma yani . Bu arada ben ağızdan aldığım zaman ayakta gezemiyordm. Senin bünye sağlam demekki. İnşallah dogumunda kolay olurSaolsun kızlar içmedim tekrar. akşamki dozu aldım sadece iyidir İnşallah bebeğim. kanamam yok canım çok şükür bende daha önceden 2 düşük oldu dıye verdı bana progestan. daha nekadar kullancam bılmıyorum. crınone jel olarak kullandım 4ay. artık kaşıntıdan duramadım sureklı jel gerı geldı. ağızdan ıstedım progestanı. baş dönmesi yapar dedi ama o kaşıntıdansa denemek ıstıyorum dedım. yazdı ve çok şükür hiç sıkntım olmadı.
İnşallah, bol bol göstersin kendiniGünaydın kızlar, bugün öğleden sonra ayrıntılı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım, miniğimi 3 haftadır görmüyorum, özledimİnşallah herşey iyi çıkar.
Ben şey duymuştum, bebeğin poposu sırtı annenin karnına doğru dönerse anne karnında sertlik hisseder diye, benim de oluyor takılmamaya çalışıyorum, yürümek çok rahatlatıyor... o tepikleri görünce sırıta sırıta izliyorum sadece:)kızlar benim bebiş çok hareketli özellikle uzanınca falan tekmeleri dışardan farkedilecek şekle geldi fakat bazen o kadar kaskatı oluyor ki sanki karnımda bir yumruk oluşuyor bu neden oluyor acaba ? rahat etmediğinden mi ? bi de bazen çok aşağıda bazen yukarılarda
benimde aynı sorun var bebeğini görebiliyorsa maşallah çok kilo almamışsın zayıfsın yani ben genelde göbek deliği ile alt kısmının ortalarında hissediyordum bu kaç gündür çok altta hissediyorum hareketlerini o ürküttü beni biraz inşallah normaldir sürekli doktora da gitmek istemiyorum çünkükızlar benim bebiş çok hareketli özellikle uzanınca falan tekmeleri dışardan farkedilecek şekle geldi fakat bazen o kadar kaskatı oluyor ki sanki karnımda bir yumruk oluşuyor bu neden oluyor acaba ? rahat etmediğinden mi ? bi de bazen çok aşağıda bazen yukarılarda
benimde aynı sorun var bebeğini görebiliyorsa maşallah çok kilo almamışsın zayıfsın yani ben genelde göbek deliği ile alt kısmının ortalarında hissediyordum bu kaç gündür çok altta hissediyorum hareketlerini o ürküttü beni biraz inşallah normaldir sürekli doktora da gitmek istemiyorum çünkü
kısa süreliğine oluyor bende de zaten sanırım dediğin gibi poposunu dönüyorBen şey duymuştum, bebeğin poposu sırtı annenin karnına doğru dönerse anne karnında sertlik hisseder diye, benim de oluyor takılmamaya çalışıyorum, yürümek çok rahatlatıyor... o tepikleri görünce sırıta sırıta izliyorum sadece:)
ben pazartesi gideceğim onu da soracağım söylerim sana da neden böyle diyebenimde aynı sorun var bebeğini görebiliyorsa maşallah çok kilo almamışsın zayıfsın yani ben genelde göbek deliği ile alt kısmının ortalarında hissediyordum bu kaç gündür çok altta hissediyorum hareketlerini o ürküttü beni biraz inşallah normaldir sürekli doktora da gitmek istemiyorum çünkü
kısa süreliğine oluyor bende de zaten sanırım dediğin gibi poposunu dönüyorevet zayıftım ama artık değilim sanırım 3 kg almışım şimidye kadar ama kız olduğu için mi bilmem popom ve karnım baya yayvanlaştı
ben pazartesi gideceğim onu da soracağım söylerim sana da neden böyle diye
Değişiyor canım, bazen aşağıda bazen göbek çevresinde. Bazen top gibi sivriliyor. Bebek içerde şu an rahatlıkla dönebildiği için ayaklar aşağı gelirse çok aşağılarda hissetmen normal.aynen hareketlerini duyuyorum çok şükür bende sen karnının hangi tarafında hissediyorsun canım
bebek sırtını sevirince öyle oluyor sanırım.kızlar benim bebiş çok hareketli özellikle uzanınca falan tekmeleri dışardan farkedilecek şekle geldi fakat bazen o kadar kaskatı oluyor ki sanki karnımda bir yumruk oluşuyor bu neden oluyor acaba ? rahat etmediğinden mi ? bi de bazen çok aşağıda bazen yukarılarda
Cok etkiliyor. Kizimda cok kilo aldim. Ampul gibi olmustum. Simdi kilo almadimKizdandir aynen. Gorduklerim ve duyduklarim hep kizin yayvan oldugu ve popodan kilo aldirdigi yonunde. Kiz ve erkek anne karninda bile vucudu farkli etkiliyorlar resmen :)
Cok etkiliyor. Kizimda cok kilo aldim. Ampul gibi olmustum. Simdi kilo almadim
evet yaKizdandir aynen. Gorduklerim ve duyduklarim hep kizin yayvan oldugu ve popodan kilo aldirdigi yonunde. Kiz ve erkek anne karninda bile vucudu farkli etkiliyorlar resmen :)
boyumda kısa yakında dobidik bişi olucam sanırımCok etkiliyor. Kizimda cok kilo aldim. Ampul gibi olmustum. Simdi kilo almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?