bende dün vuruldum akşam biraz ağrı yaptı soğuk kompres yaptım dindirdi. sabah ta uyuşma vardı ama çok şiddetli bi ağrı değildi.Kızlar günaydın bu sabah gidip tetenoz aşısını oldum. Diğeri için de 30 temmuz da gel dediler. Vurulurken çok acımadı. Sol koluma vurdular. Çok hafif sızlıyor. İnşallah çok sıkıntı yaratmaz solağım çünkü. Benim bebek bazen çok hareketli bazen çok sakin . Dün akşam bugün sabah pek hareketlenmedi. Tembel çıktı bu da benim gibi. Ya yürürken çok zorlanıyorum daha şimdiden hemen bunalıyorum. Hele bir de bi sıcak basıyor evde beni . Sizlerde durumlar nasıl ?
amin inşallah hayırlı bi şekildeAllahin izniyle bir sorun yoktur kafana takma. Bu bebisler oyle hareketli ve gun icerisinde o kadar turlu turlu pozisyona giriyorlar ki tahmin edemeyizdetayli ultrasonda gecen gun eller yuzde bacaklar da ayni sekilde yuzde o pozisyonda kimildamadan yatip uyuyordu benim minik keyfi oyle yerindeydi ki 3 kere girip ciktim hareket ettirmek icin zor uyandirdik. Sag saglim kavusalim insallah sabirsiziz
çok iyi olur canım inşallah o zamana kadar sabrederimkısa süreliğine oluyor bende de zaten sanırım dediğin gibi poposunu dönüyorevet zayıftım ama artık değilim sanırım 3 kg almışım şimidye kadar ama kız olduğu için mi bilmem popom ve karnım baya yayvanlaştı
ben pazartesi gideceğim onu da soracağım söylerim sana da neden böyle diye
Canım benımde hep aşağıda normaldır bence ..merhaba arkadaşlar 19+3 haftalığım artık bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok şükür sabahları benle uyanıp dolanıyor karnımda ama bu kaç gündür kafama takıldı bayramda çok gezindim ayakta kaldım falan ondanda evham yaptım göbeğimin baya aşağısında hissediyorum sanki normal mi
Kuzum benımkıde otururken yatarken hareket edıyor . Yürürken hiç hisssetmedım daaha :)Kızlar günaydın bu sabah gidip tetenoz aşısını oldum. Diğeri için de 30 temmuz da gel dediler. Vurulurken çok acımadı. Sol koluma vurdular. Çok hafif sızlıyor. İnşallah çok sıkıntı yaratmaz solağım çünkü. Benim bebek bazen çok hareketli bazen çok sakin . Dün akşam bugün sabah pek hareketlenmedi. Tembel çıktı bu da benim gibi. Ya yürürken çok zorlanıyorum daha şimdiden hemen bunalıyorum. Hele bir de bi sıcak basıyor evde beni . Sizlerde durumlar nasıl ?
Kızlar kafama takılan bir şey var.
Mesela diyelim doğum zamanım geldi açılmam var ve hastaneye yatırıldım. Bu şekilde yatıp hemen doğurmayan bir çok insan var 15-16 saat yatıp sonradan doğuranlar falan. Eğer bu şekilde olursa yani doğumdan 1-2 gün önce yatıp sonra doğum yapıp , artı bir de doğumdan sonraki gün de hastanede kalıyoruzya, bu şekilde olunca fiyatta artış oluyor mu. Yani ben medicalparka gidiyorum her şey içinde 3950 dediler ama doğum öncesi fazla kalmak falan fiyatı etkiliyor mu acab
Valla sankı 4 ay sonra ben doğurmucakmısım gıbı bunları hiç düüşnmüyorumKızlar kafama takılan bir şey var.
Mesela diyelim doğum zamanım geldi açılmam var ve hastaneye yatırıldım. Bu şekilde yatıp hemen doğurmayan bir çok insan var 15-16 saat yatıp sonradan doğuranlar falan. Eğer bu şekilde olursa yani doğumdan 1-2 gün önce yatıp sonra doğum yapıp , artı bir de doğumdan sonraki gün de hastanede kalıyoruzya, bu şekilde olunca fiyatta artış oluyor mu. Yani ben medicalparka gidiyorum her şey içinde 3950 dediler ama doğum öncesi fazla kalmak falan fiyatı etkiliyor mu acab
1.sezaryan 2.yi de hep sezaeyan diye kararlaştırdı drla.. Ama bebeğim 37.haftada gece sancı başladı benim ağrı eşipim yüksektir. Aman dedim geçer bir de ben 1. De hiç sancı çekmeden 40.haftada sezaryana girdiğim için sancı kavramını da bilmiyorum. Tabi uyuyamıyorsun hiç dk falanda tutmadım. Ne zaman sabah 7.30 da ben artık dayanamıyorum dedim eşime. Koşa koşa hastaneye gittik yanımıza hıcbırsey almadan kontrol dıye... Ebe ölçtu zaten açılma 8-9cm dedi.. Tabi benim uyuz drum telefonda sezaeyan olacaktı dıye panijleyınce ben de panikledim.suyum geldi ben hala 37.hafta erken dıye aglıyordum..Bebek dogum kanalına gırdıgı ıcın sezaryana de dönemedi. Ebeden Allah razı olsun kızım sen bu açılmayla doguramassan kımse doguramaz bebekte 3 kg hadı ıkın dedi.tabi bebegı ittikçe ıkındıkca artık acıyı falan hıssetmıyon. Ben hastaneye gıttıkten 40 dk sonra Dr gelınce dogurdum. Ben dogumdan gelene kadar allahtan bebek cantam gelmıstı.. Ama ebe de gelene kadar doguma hazır etti. Yani hastanede beklemeden tabi ben bilmeden dogurdum. Ama cogu arkadasım evde sancılar 5 dk ya ınene kadar sancı cekıp hatta merdiven ınıp cıkıp acılmayı arttırıp öyle gıdıyor hastaneye.. Hemen de doguruyor. Bu bebegımde 2.gıbı karnımda çok hareketli sanırım bu da 40 ı beklemeyecek... 1. Bebegım tembelın önde gıdenıydı hareket etmezdi karnıma vururdum cıkolata yedım yok. Sağlık ocagı yakındı eve. Gıdup dınler gelırdim..40.hafta olunca de artık alalım dedi. Öyle doğduNormal dogum yapacaklara genelde kasilmalar 5 dakikada bire dusunceye kadar hastaneye gelmeyin diyorlar cogu yerde. Mantikli olan oyle olmasi aslinda. Hastane ortamindansa ev ortaminda kendi mahrem alaninda agriyi cekmek daha iyi gibi duruyor. Ama tabi o zaman geldiginde nasil hissederiz solugu hastanede mi aliriz bilemiyorum :) sorunun cevabini da haliyle bilmiyorum ama bence fiyatin icindedir hastaneye sormak lazim.
1.sezaryan 2.yi de hep sezaeyan diye kararlaştırdı drla.. Ama bebeğim 37.haftada gece sancı başladı benim ağrı eşipim yüksektir. Aman dedim geçer bir de ben 1. De hiç sancı çekmeden 40.haftada sezaryana girdiğim için sancı kavramını da bilmiyorum. Tabi uyuyamıyorsun hiç dk falanda tutmadım. Ne zaman sabah 7.30 da ben artık dayanamıyorum dedim eşime. Koşa koşa hastaneye gittik yanımıza hıcbırsey almadan kontrol dıye... Ebe ölçtu zaten açılma 8-9cm dedi.. Tabi benim uyuz drum telefonda sezaeyan olacaktı dıye panijleyınce ben de panikledim.suyum geldi ben hala 37.hafta erken dıye aglıyordum..Bebek dogum kanalına gırdıgı ıcın sezaryana de dönemedi. Ebeden Allah razı olsun kızım sen bu açılmayla doguramassan kımse doguramaz bebekte 3 kg hadı ıkın dedi.tabi bebegı ittikçe ıkındıkca artık acıyı falan hıssetmıyon. Ben hastaneye gıttıkten 40 dk sonra Dr gelınce dogurdum. Ben dogumdan gelene kadar allahtan bebek cantam gelmıstı.. Ama ebe de gelene kadar doguma hazır etti. Yani hastanede beklemeden tabi ben bilmeden dogurdum. Ama cogu arkadasım evde sancılar 5 dk ya ınene kadar sancı cekıp hatta merdiven ınıp cıkıp acılmayı arttırıp öyle gıdıyor hastaneye.. Hemen de doguruyor. Bu bebegımde 2.gıbı karnımda çok hareketli sanırım bu da 40 ı beklemeyecek... 1. Bebegım tembelın önde gıdenıydı hareket etmezdi karnıma vururdum cıkolata yedım yok. Sağlık ocagı yakındı eve. Gıdup dınler gelırdim..40.hafta olunca de artık alalım dedi. Öyle doğdu
Ben gerçekten sezaryana odaklandım ıcın cunku drlar 2.sezaryansa 2. De sezaryan olacak dıyor ya aklıma hıc normal dogurcagım gelmedi. Bir de 37 erken diye diye geceyi geçirdim. Bir de ağrı eşiğiyle alakalı. Beni sezaryande bile alt tarafımı uyusturamadı 2.doz ılac verdi.. Ama bebek buyuk olsa ve catım dar olsa doguramazdım. 2 dogum seklını de yasakmış biri olarak ikisi de kolay. Ama bünyeyle alakalı. Ben sezaryan sonrası evdeki agrılardan bile drun verdıgı agrı kesıcıyı içmedim... Sezaryamdan sonra hastanede ayaga kalktım asla evde yatmadım. Kendı misafılerımı bıle agırladım. Ama 2. De numara yaptım agrım var dıye yattım. Keyfını sürdüm. Cunku 1.de agrım yok dıye ayaklandı dıye Kendı annem bıle 1 hafta sonra gıtmıstı. 2 bebekle yalnız kalmaya cesaret edemedıgım ıcın numara yaptım annem 1 ay kaldı. Eger ben korkarım dıyorsanız hıc rıske gırmeyın sezaryan olun. Yok ben yaparım dıyorsanız son haftalarda yan gelıp yatmayın. Hareket esın ki bebek aşagı ya ınsın. Aslında Bebegım bana sınyal verdi son 1 hafta hep aşağıdaydı... Ama normal dogum da bebek dogunca daha çok ağlamıştım. Sezaryande drla sohbet ederken hemen bebek gelmıstı.Masallah ne guzel dogum hikayesi olmus. Hem dogal sezeryan sonrasi normal dogum hem de tum sancini cekip hastaneye pek bir sey birakmamissin. Eminim hastaneye geceden gitseydin garanti sezeryan yaparlardi. Ama oysa cok da guzel normal dogurabiliyormussun. Biraz dayanma gucumuzu arttirip sabirli olmamiz lazim. Insallah isteyen herkes normal dogum yapabilir.
Ben otururken de az hissettim 2 dün akşamdan beri . Hatta dürttüm oynasın diye . Yok keyifçi biraz kıpırdanıyor sadeceKuzum benımkıde otururken yatarken hareket edıyor . Yürürken hiç hisssetmedım daaha :)
Tetanozu bende olsum 2. dozum gelmek üzere hatta ..
O kolunu çok kulanma canım solakmıssın ama ağır bıseyler taşıma . Benım hiç ağrı olmadı.
Bende yururken nefes nefese kalıyorum kalbım ağzımda atyor resmen
Emin değilim ama fazladan yatarsan fiyatı etkiler canım. Kaldığın gün kadar ekstra para ödersin. Yani o fiyatın içinde değildir fazladan kalacağın günlerKızlar kafama takılan bir şey var.
Ben gerçekten sezaryana odaklandım ıcın cunku drlar 2.sezaryansa 2. De sezaryan olacak dıyor ya aklıma hıc normal dogurcagım gelmedi. Bir de 37 erken diye diye geceyi geçirdim. Bir de ağrı eşiğiyle alakalı. Beni sezaryande bile alt tarafımı uyusturamadı 2.doz ılac verdi.. Ama bebek buyuk olsa ve catım dar olsa doguramazdım. 2 dogum seklını de yasakmış biri olarak ikisi de kolay. Ama bünyeyle alakalı. Ben sezaryan sonrası evdeki agrılardan bile drun verdıgı agrı kesıcıyı içmedim... Sezaryamdan sonra hastanede ayaga kalktım asla evde yatmadım. Kendı misafılerımı bıle agırladım. Ama 2. De numara yaptım agrım var dıye yattım. Keyfını sürdüm. Cunku 1.de agrım yok dıye ayaklandı dıye Kendı annem bıle 1 hafta sonra gıtmıstı. 2 bebekle yalnız kalmaya cesaret edemedıgım ıcın numara yaptım annem 1 ay kaldı. Eger ben korkarım dıyorsanız hıc rıske gırmeyın sezaryan olun. Yok ben yaparım dıyorsanız son haftalarda yan gelıp yatmayın. Hareket esın ki bebek aşagı ya ınsın. Aslında Bebegım bana sınyal verdi son 1 hafta hep aşağıdaydı... Ama normal dogum da bebek dogunca daha çok ağlamıştım. Sezaryande drla sohbet ederken hemen bebek gelmıstı.
Gündüz sen hareket halıne olunca onlarda uyurmus canım .Ben otururken de az hissettim 2 dün akşamdan beri . Hatta dürttüm oynasın diye . Yok keyifçi biraz kıpırdanıyor sadecegündüz çalıştığım için yorgunluktan mı oluyor acaba .
Normal dogum yapacaklara genelde kasilmalar 5 dakikada bire dusunceye kadar hastaneye gelmeyin diyorlar cogu yerde. Mantikli olan oyle olmasi aslinda. Hastane ortamindansa ev ortaminda kendi mahrem alaninda agriyi cekmek daha iyi gibi duruyor. Ama tabi o zaman geldiginde nasil hissederiz solugu hastanede mi aliriz bilemiyorum :) sorunun cevabini da haliyle bilmiyorum ama bence fiyatin icindedir hastaneye sormak lazim.
Valla sankı 4 ay sonra ben doğurmucakmısım gıbı bunları hiç düüşnmüyorum
Ama bence artıs olur canım . Nrmalde kaslmalar 5 dk bır e düşmeden hastaneye gelmeyın dıyorlar.
Dokotrunla takıpte kalırsınız buyuk ıhtımalle
1.sezaryan 2.yi de hep sezaeyan diye kararlaştırdı drla.. Ama bebeğim 37.haftada gece sancı başladı benim ağrı eşipim yüksektir. Aman dedim geçer bir de ben 1. De hiç sancı çekmeden 40.haftada sezaryana girdiğim için sancı kavramını da bilmiyorum. Tabi uyuyamıyorsun hiç dk falanda tutmadım. Ne zaman sabah 7.30 da ben artık dayanamıyorum dedim eşime. Koşa koşa hastaneye gittik yanımıza hıcbırsey almadan kontrol dıye... Ebe ölçtu zaten açılma 8-9cm dedi.. Tabi benim uyuz drum telefonda sezaeyan olacaktı dıye panijleyınce ben de panikledim.suyum geldi ben hala 37.hafta erken dıye aglıyordum..Bebek dogum kanalına gırdıgı ıcın sezaryana de dönemedi. Ebeden Allah razı olsun kızım sen bu açılmayla doguramassan kımse doguramaz bebekte 3 kg hadı ıkın dedi.tabi bebegı ittikçe ıkındıkca artık acıyı falan hıssetmıyon. Ben hastaneye gıttıkten 40 dk sonra Dr gelınce dogurdum. Ben dogumdan gelene kadar allahtan bebek cantam gelmıstı.. Ama ebe de gelene kadar doguma hazır etti. Yani hastanede beklemeden tabi ben bilmeden dogurdum. Ama cogu arkadasım evde sancılar 5 dk ya ınene kadar sancı cekıp hatta merdiven ınıp cıkıp acılmayı arttırıp öyle gıdıyor hastaneye.. Hemen de doguruyor. Bu bebegımde 2.gıbı karnımda çok hareketli sanırım bu da 40 ı beklemeyecek... 1. Bebegım tembelın önde gıdenıydı hareket etmezdi karnıma vururdum cıkolata yedım yok. Sağlık ocagı yakındı eve. Gıdup dınler gelırdim..40.hafta olunca de artık alalım dedi. Öyle doğdu
hmm anladım kızlar, her birimiz için en hayırlı doğum hangisi isr o olsun inşallah, ama normal doğum olacaksa evde beklemek daha mantıklı o zaman, panik yapmamak adına da tecrübeli bir büyük çağırılabilir eve o zaman, hastaneye kadar... çok heyecanlandımEmin değilim ama fazladan yatarsan fiyatı etkiler canım. Kaldığın gün kadar ekstra para ödersin. Yani o fiyatın içinde değildir fazladan kalacağın günler
Aslında dün akşam gittik. Benim böyle su gibi yine akıntım gelince nöbetçi kadın doğuma gittik. İyidi keyfi suyu da iyi dedi doktor. Vajinal muayane de yaptı bi sıkıntı yok dedi. Mantar da geçmiş. Vajinit yok dedi. Cuma detaylı var inşallah. Ben dün çok yorgun hissediyordum. Yemeği zor yapıp yedim. Bugün de öyleyim. Halsizim. Belki o da benim enerjimden etkileniyor.Hareketi var da güm güm vurmuyor tabi . Eşim diyor uslu olacak demekki. :) ben de diyorum keşke yaramaz olsa.Gündüz sen hareket halıne olunca onlarda uyurmus canım .
Hiç canını sıkma her bebegın karakterı farklı kımı çok hareket eder kımı az .
Doğduklarında da öyle değil mi kimi afacan gıbııdır kımısıde butun gun uyur :)
Kontorlun ne zaman sağlıklı hbarlerını alınca için daha da rahat eder Allahın zınyle
Bende çok ağırlaştım bu sefer. Nefes nefese kalıyorum hemenKızlar günaydın bu sabah gidip tetenoz aşısını oldum. Diğeri için de 30 temmuz da gel dediler. Vurulurken çok acımadı. Sol koluma vurdular. Çok hafif sızlıyor. İnşallah çok sıkıntı yaratmaz solağım çünkü. Benim bebek bazen çok hareketli bazen çok sakin . Dün akşam bugün sabah pek hareketlenmedi. Tembel çıktı bu da benim gibi. Ya yürürken çok zorlanıyorum daha şimdiden hemen bunalıyorum. Hele bir de bi sıcak basıyor evde beni . Sizlerde durumlar nasıl ?
iki dogum arasinda kac yil varBen gerçekten sezaryana odaklandım ıcın cunku drlar 2.sezaryansa 2. De sezaryan olacak dıyor ya aklıma hıc normal dogurcagım gelmedi. Bir de 37 erken diye diye geceyi geçirdim. Bir de ağrı eşiğiyle alakalı. Beni sezaryande bile alt tarafımı uyusturamadı 2.doz ılac verdi.. Ama bebek buyuk olsa ve catım dar olsa doguramazdım. 2 dogum seklını de yasakmış biri olarak ikisi de kolay. Ama bünyeyle alakalı. Ben sezaryan sonrası evdeki agrılardan bile drun verdıgı agrı kesıcıyı içmedim... Sezaryamdan sonra hastanede ayaga kalktım asla evde yatmadım. Kendı misafılerımı bıle agırladım. Ama 2. De numara yaptım agrım var dıye yattım. Keyfını sürdüm. Cunku 1.de agrım yok dıye ayaklandı dıye Kendı annem bıle 1 hafta sonra gıtmıstı. 2 bebekle yalnız kalmaya cesaret edemedıgım ıcın numara yaptım annem 1 ay kaldı. Eger ben korkarım dıyorsanız hıc rıske gırmeyın sezaryan olun. Yok ben yaparım dıyorsanız son haftalarda yan gelıp yatmayın. Hareket esın ki bebek aşagı ya ınsın. Aslında Bebegım bana sınyal verdi son 1 hafta hep aşağıdaydı... Ama normal dogum da bebek dogunca daha çok ağlamıştım. Sezaryande drla sohbet ederken hemen bebek gelmıstı.
Gündüz yorulmussam ben de hissedemiyorum akşam hareketleri canım..Sadece karnımda sertleşen yerler oldukça,"oh.." diyorum,mutlu oluyorumBen otururken de az hissettim 2 dün akşamdan beri . Hatta dürttüm oynasın diye . Yok keyifçi biraz kıpırdanıyor sadecegündüz çalıştığım için yorgunluktan mı oluyor acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?