2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kimseyi dinleme cok rahat. Zaten doguma girince aklina dogum bile gelmiyor. Bana igne vurdular. Sondayi takdilar. Sonra ayaklarini kaldır dedigimizde kaldiracaksin ugusup ugusmadigini kontrol edecez dediler. Tamam dedim.3dk sonra bebegim ağladı. Ona bakmaktan dogum aklima bile gelmedi. Cok hizli ilerliyor. Hic korkma. Ugusukluk gectiginde hic cekilmez agri cekmedim. Sadece ilk ayaga kalkarken biraz zorlaniyorsun. Ben cok yatmadim. Hemen toparlandim. Dikis izim bile kalmadi.
Doguma girince 3dk sonra bebegin doguyor. Sonrasinda dogum aklina bile gelmiyor. Senin aklin gozun bebekte oluyor. Korkulacak birsey yok.

Kızlar ben de ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım, bebek önden gidiyormuş, doktor bebeğin bir çok yerine baktı ama pek konuşkan bir doktor değildi anlatmadı, en son güzel bir sıkıntı yok dedi. İlk haftalarda kanama atlatmıştım, şu an kanama alanı falan da gözükmüyormuş.Rapor yazıp doktoruma yollayacakmış, bakalım rapora göre benim doktor ne diyecek. Kesin erkek demişti doktorum ama bugün emin oldum. Bir de fotosunu aldık minnoşumun

Aynen, anestezi uzmanı beni uyandırırken söylenerek uyandırdı genel anestezi olmasın dedim beni dinlemedi diye uyurken de aynı söyleniyordu, adamın bildiği varmış

Mesala ben kendime geldiğim de bebek odaya geleli 20 dakika olmuştu kardeşimin elinden mama içiyordu. İlk anlarını kaçırdım hep,

Gözün aydın, benim de yarın kontrol inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Canm ben spinal oldum muazzam bı duygu doğar doğmaz sesini duyuyorsun hemen yüzüne getirip opturuyolar insan hiç ameliyattayim diye düşünmüyor bebeğim sağ salim doğsun başka bişey istemem diyor. Hatta bana opturduler üç kere öptüm sonra hemen bebeği ısıtıp ameliyat haneden çıkardılar. Bende kızdım niye görüyorsunuz diye usumesin dediler. Nereye gidiyor babasına haber verdiniz mi sağlığı iyimi giydirin onu üşümesin gibi bir sürü şey soyledim çok güldüler bana odaya ayık bı şekilde çıktığım için güle oynaya ciktim belden asagi uyuşuk olduğu için yatağa gecirilerken hiç canm acimadi ilk emzirme güzel geçti. En çok özlediğim şey emzirme olayı zaten hep onu hayal ediyorum. Bizim dükkana kedi yavrulamis beş tane kadın habire emzirip duruyor izlerken gözlerim doluyor

Reyhancım telefonumda varmış liste nedemistimkibenn
Kıyafetlerin sayılarına çok takılma ben orda yazanlardan fazla alıyorum biraz. Bi de hediye de gelir bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Az çok iş görüyo bu liste, illaki unuttuklarım da vardır. Bazılarını da mağazalarda görünce ay bu da lazım olur diye alıyo insan :)

Eklentiler

• 20190611_221234.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 78
Bende uyanır uyanmaz bebeğim iyi mi diye sormuştum. Cidden insanın o an tek düşündüğü bebeği oluyor. Bu sefer kararlıyım, bir de ben hiç araştırmamıştım doğum şeklini falan normal olacak nasılsa diye. Bunda tecrübeli gidicem

Coook teşekkür ederiim canim Çok işime yarayacağı aşikar.
Sende liste eksikmeye başlamış bile,maşallah

Yenidogan bana hic hediye gelmedi. Herkes buyuk buyuk almisti. Birde genelde hediyeler lcw den geliyo. Değişim cok kolay oluyor

Yenidogan bana hic hediye gelmedi. Herkes buyuk buyuk almisti. Birde genelde hediyeler lcw den geliyo. Değişim cok kolay oluyor
Lcwdan uc takım falan hep aynı model gelmişti. Kıyafetten zıyade gelen pamuk nevresim takımı, pıke takımını, bornozu ve bebek mama setini kullandım ama kıyafetler hiç sevdıgım tarzda değildi.... Hep değiştim... Bebek mevlütünde aldığım en anlamlı hediye eşimin öğretmen emeklisi uzaktan akrabası bana bebeğimin güzel anlarını yazmam için çok güzel bir hatıra defteri, büyük aile çerçevesi, bebek resim albümü ve kendi eliyle ördüğü şal verdi. Hediyeyi verirken hayatının en güzel anını yaşıyorsun, bunları unutmaman için yaz kızım. Oğlunun her güzel anını yaz bu deftere, resımlerini tab ettir albüme koy ve aile çok önemlidir. Aile resminiz hemen olsun ve salonuna koy. Şalı da annelerin hasta olmaması lazım. Bahar diye aldanma şalını hep sar beline kızım dedi. Ben o kadar duygulanmıştım ki tanımadığım kadına sarılıp ağladım. Kayınvalıdem de ohoo bu ne ki o gelinine kızına neler yapıyor.. Ben de ne şanslılar bir bulamadık böyle kaynana dedim..benim ki bırak böyle ince düşünceyi iki uyduruk kıyafet bıle alırken ya ne gerek var ki modunda.. Bizimki de ne gerek var herseyınız var diyenlerden.. Hiç alma daha iyi.. Yani hala bu zamanda bile hassas ve ince düşünen insanlar var

Ne kadar ince düşünceli biriymiş. Cok güzel bir hediye

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim. Doktor 10 haftalıktan beri ensesi kalın diyor. Bugün ikili yestbiçin kan verdim sonç 3 hafta sonra çıkacakmış. Ensesini 2.6 ölçtü. Uyuyamaıdm bu saatte kalktım. Çok üzgünüm

Merhaba canım. Öncelikle şimdiden kendini üzüp strese sokma. Ben 3 mm ye kadar normal karşılanıyo diye biliyorum ense kalınlığı. İkili tarama biraz daha fikir verebilir. Her şey Allahtan tabi canım ama için rahat etmezse nifty benzeri testler yaptırıp daha kesin sonuç alırsın

Günaydın kızlar..
Hala 1 doz tetanoz olmadım ben ya.
Korkumdan erteliyorum sağolsun sağlık ocağı da çok ilgili aramadı hiç arasa dicem geç kaldım hemen gideyim.. Aramadıkları için saldım bende..
Bugün 19+6 olduk geç mi kalıyorum bıgün gideyim korka korka diyorum

ay neguzel anlatmışsın bayıldım :) bende normal doğum istiyorum Allah izin verirse ama korkuyodum yazını okuyunca rahatladım bıraz. bıde bısey sorcam ya normal doğumdan sonra vajına gırısınde açılma oluyomu hanı ilişkide fln eşim yada ben hıssetmem fln dıye korkuyorum

canım bana sağlık ocağı 20den snra gel dedı. bende 22 gbı gıtmeyı düşünüyorum gec degıl bence

Artık gidip yaptır kuzum, aman zamanı geçmesin sonra. Aşı falan önemli şeyler ihmal etme. Korkma çok acımıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…