Kimseyi dinleme cok rahat. Zaten doguma girince aklina dogum bile gelmiyor. Bana igne vurdular. Sondayi takdilar. Sonra ayaklarini kaldır dedigimizde kaldiracaksin ugusup ugusmadigini kontrol edecez dediler. Tamam dedim.3dk sonra bebegim ağladı. Ona bakmaktan dogum aklima bile gelmedi. Cok hizli ilerliyor. Hic korkma. Ugusukluk gectiginde hic cekilmez agri cekmedim. Sadece ilk ayaga kalkarken biraz zorlaniyorsun. Ben cok yatmadim. Hemen toparlandim. Dikis izim bile kalmadi.Evet zor oldu doğrusu, hiç birşey den habersiz oluyorsun korku olmuyor falan ama ağrıyla uyanıyorsun, bebek nasıl bilemiyorsun bile.
Anestezi uzmanı bile daha gençsin boşuna anestezi alma demişti dinlememiştim. Bu sefer spinal düşünüyorum bakalım
Doguma girince 3dk sonra bebegin doguyor. Sonrasinda dogum aklina bile gelmiyor. Senin aklin gozun bebekte oluyor. Korkulacak birsey yok.cesaretle ilgili galiba , normalde gözü kara biri sayılırım ama uyuşukluk olsada gözüm açıkken kesip almalarına dayanamam .20 lik dişlerimi ameliyat ile aldırdım onun korkusu 18 yıldır üstümde acı yok ama herşeyi duyuyorsun ya işte ondan çok tırsıyorum .
Aynen, anestezi uzmanı beni uyandırırken söylenerek uyandırdı genel anestezi olmasın dedim beni dinlemedi diye uyurken de aynı söyleniyordu, adamın bildiği varmışKimseyi dinleme cok rahat. Zaten doguma girince aklina dogum bile gelmiyor. Bana igne vurdular. Sondayi takdilar. Sonra ayaklarini kaldır dedigimizde kaldiracaksin ugusup ugusmadigini kontrol edecez dediler. Tamam dedim.3dk sonra bebegim ağladı. Ona bakmaktan dogum aklima bile gelmedi. Cok hizli ilerliyor. Hic korkma. Ugusukluk gectiginde hic cekilmez agri cekmedim. Sadece ilk ayaga kalkarken biraz zorlaniyorsun. Ben cok yatmadim. Hemen toparlandim. Dikis izim bile kalmadi.
Doguma girince 3dk sonra bebegin doguyor. Sonrasinda dogum aklina bile gelmiyor. Senin aklin gozun bebekte oluyor. Korkulacak birsey yok.
Gözün aydın, benim de yarın kontrol inşallah hepimiz güzel haberler alırızKızlar ben de ayrıntılı ultrasonumu yaptırdım, bebek önden gidiyormuş, doktor bebeğin bir çok yerine baktı ama pek konuşkan bir doktor değildi anlatmadı, en son güzel bir sıkıntı yok dedi. İlk haftalarda kanama atlatmıştım, şu an kanama alanı falan da gözükmüyormuş.Rapor yazıp doktoruma yollayacakmış, bakalım rapora göre benim doktor ne diyecek. Kesin erkek demişti doktorum ama bugün emin oldum. Bir de fotosunu aldık minnoşumun
Teşekkür ederim canım, senin de sonuçlar iyi çıkar inşallahGözün aydın, benim de yarın kontrol inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Canm ben spinal oldum muazzam bı duygu doğar doğmaz sesini duyuyorsun hemen yüzüne getirip opturuyolar insan hiç ameliyattayim diye düşünmüyor bebeğim sağ salim doğsun başka bişey istemem diyor. Hatta bana opturduler üç kere öptüm sonra hemen bebeği ısıtıp ameliyat haneden çıkardılar. Bende kızdım niye görüyorsunuz diye usumesin dediler. Nereye gidiyor babasına haber verdiniz mi sağlığı iyimi giydirin onu üşümesin gibi bir sürü şey soyledim çok güldüler banaBana genel anestezi verildiği için tuvalete çıkmadan yemek vermediler 4saat Di galiba aç ve susuz bekledim serumla yetindim.bir de uyuşuk kalkıyor insan, bebeği bile tutamıyor. Bu sefer bir cesaret geldi, bakalım spinal istiycem
Bende uyanır uyanmaz bebeğim iyi mi diye sormuştum. Cidden insanın o an tek düşündüğü bebeği oluyor. Bu sefer kararlıyım, bir de ben hiç araştırmamıştım doğum şeklini falan normal olacak nasılsa diye. Bunda tecrübeli gidicemCanm ben spinal oldum muazzam bı duygu doğar doğmaz sesini duyuyorsun hemen yüzüne getirip opturuyolar insan hiç ameliyattayim diye düşünmüyor bebeğim sağ salim doğsun başka bişey istemem diyor. Hatta bana opturduler üç kere öptüm sonra hemen bebeği ısıtıp ameliyat haneden çıkardılar. Bende kızdım niye görüyorsunuz diye usumesin dediler. Nereye gidiyor babasına haber verdiniz mi sağlığı iyimi giydirin onu üşümesin gibi bir sürü şey soyledim çok güldüler banaodaya ayık bı şekilde çıktığım için güle oynaya ciktim belden asagi uyuşuk olduğu için yatağa gecirilerken hiç canm acimadi ilk emzirme güzel geçti. En çok özlediğim şey emzirme olayı zaten hep onu hayal ediyorum. Bizim dükkana kedi yavrulamis beş tane kadın habire emzirip duruyor izlerken gözlerim doluyor
Coook teşekkür ederiim canimReyhancım telefonumda varmış listenedemistimkibenn
Kıyafetlerin sayılarına çok takılma ben orda yazanlardan fazla alıyorum biraz. Bi de hediye de gelir bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Az çok iş görüyo bu liste, illaki unuttuklarım da vardır. Bazılarını da mağazalarda görünce ay bu da lazım olur diye alıyo insan :)
Yenidogan bana hic hediye gelmedi. Herkes buyuk buyuk almisti. Birde genelde hediyeler lcw den geliyo. Değişim cok kolay oluyorReyhancım telefonumda varmış listenedemistimkibenn
Kıyafetlerin sayılarına çok takılma ben orda yazanlardan fazla alıyorum biraz. Bi de hediye de gelir bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Az çok iş görüyo bu liste, illaki unuttuklarım da vardır. Bazılarını da mağazalarda görünce ay bu da lazım olur diye alıyo insan :)
Biraz eksiltmeye başladım canımCoook teşekkür ederiim canimÇok işime yarayacağı aşikar.
Sende liste eksikmeye başlamış bile,maşallah
Aynen değişim yapılabilecek ürünler de hediye gelse olur :)Yenidogan bana hic hediye gelmedi. Herkes buyuk buyuk almisti. Birde genelde hediyeler lcw den geliyo. Değişim cok kolay oluyor
Lcwdan uc takım falan hep aynı model gelmişti. Kıyafetten zıyade gelen pamuk nevresim takımı, pıke takımını, bornozu ve bebek mama setini kullandım ama kıyafetler hiç sevdıgım tarzda değildi.... Hep değiştim... Bebek mevlütünde aldığım en anlamlı hediye eşimin öğretmen emeklisi uzaktan akrabası bana bebeğimin güzel anlarını yazmam için çok güzel bir hatıra defteri, büyük aile çerçevesi, bebek resim albümü ve kendi eliyle ördüğü şal verdi. Hediyeyi verirken hayatının en güzel anını yaşıyorsun, bunları unutmaman için yaz kızım. Oğlunun her güzel anını yaz bu deftere, resımlerini tab ettir albüme koy ve aile çok önemlidir. Aile resminiz hemen olsun ve salonuna koy. Şalı da annelerin hasta olmaması lazım. Bahar diye aldanma şalını hep sar beline kızım dedi. Ben o kadar duygulanmıştım ki tanımadığım kadına sarılıp ağladım. Kayınvalıdem de ohoo bu ne ki o gelinine kızına neler yapıyor.. Ben de ne şanslılar bir bulamadık böyle kaynana dedim..benim ki bırak böyle ince düşünceyi iki uyduruk kıyafet bıle alırken ya ne gerek var ki modunda.. Bizimki de ne gerek var herseyınız var diyenlerden.. Hiç alma daha iyi.. Yani hala bu zamanda bile hassas ve ince düşünen insanlar varYenidogan bana hic hediye gelmedi. Herkes buyuk buyuk almisti. Birde genelde hediyeler lcw den geliyo. Değişim cok kolay oluyor
Ne kadar ince düşünceli biriymiş. Cok güzel bir hediyeLcwdan uc takım falan hep aynı model gelmişti. Kıyafetten zıyade gelen pamuk nevresim takımı, pıke takımını, bornozu ve bebek mama setini kullandım ama kıyafetler hiç sevdıgım tarzda değildi.... Hep değiştim... Bebek mevlütünde aldığım en anlamlı hediye eşimin öğretmen emeklisi uzaktan akrabası bana bebeğimin güzel anlarını yazmam için çok güzel bir hatıra defteri, büyük aile çerçevesi, bebek resim albümü ve kendi eliyle ördüğü şal verdi. Hediyeyi verirken hayatının en güzel anını yaşıyorsun, bunları unutmaman için yaz kızım. Oğlunun her güzel anını yaz bu deftere, resımlerini tab ettir albüme koy ve aile çok önemlidir. Aile resminiz hemen olsun ve salonuna koy. Şalı da annelerin hasta olmaması lazım. Bahar diye aldanma şalını hep sar beline kızım dedi. Ben o kadar duygulanmıştım ki tanımadığım kadına sarılıp ağladım. Kayınvalıdem de ohoo bu ne ki o gelinine kızına neler yapıyor.. Ben de ne şanslılar bir bulamadık böyle kaynana dedim..benim ki bırak böyle ince düşünceyi iki uyduruk kıyafet bıle alırken ya ne gerek var ki modunda.. Bizimki de ne gerek var herseyınız var diyenlerden.. Hiç alma daha iyi.. Yani hala bu zamanda bile hassas ve ince düşünen insanlar var
Merhaba canım. Öncelikle şimdiden kendini üzüp strese sokma. Ben 3 mm ye kadar normal karşılanıyo diye biliyorum ense kalınlığı. İkili tarama biraz daha fikir verebilir. Her şey Allahtan tabi canım ama için rahat etmezse nifty benzeri testler yaptırıp daha kesin sonuç alırsınMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 12 haftalık hamileyim. Doktor 10 haftalıktan beri ensesi kalın diyor. Bugün ikili yestbiçin kan verdim sonç 3 hafta sonra çıkacakmış. Ensesini 2.6 ölçtü. Uyuyamaıdm bu saatte kalktım. Çok üzgünüm
ay neguzel anlatmışsın bayıldım :) bende normal doğum istiyorum Allah izin verirse ama korkuyodum yazını okuyunca rahatladım bıraz. bıde bısey sorcam ya normal doğumdan sonra vajına gırısınde açılma oluyomu hanı ilişkide fln eşim yada ben hıssetmem fln dıye korkuyorum1.sezaryan 2.yi de hep sezaeyan diye kararlaştırdı drla.. Ama bebeğim 37.haftada gece sancı başladı benim ağrı eşipim yüksektir. Aman dedim geçer bir de ben 1. De hiç sancı çekmeden 40.haftada sezaryana girdiğim için sancı kavramını da bilmiyorum. Tabi uyuyamıyorsun hiç dk falanda tutmadım. Ne zaman sabah 7.30 da ben artık dayanamıyorum dedim eşime. Koşa koşa hastaneye gittik yanımıza hıcbırsey almadan kontrol dıye... Ebe ölçtu zaten açılma 8-9cm dedi.. Tabi benim uyuz drum telefonda sezaeyan olacaktı dıye panijleyınce ben de panikledim.suyum geldi ben hala 37.hafta erken dıye aglıyordum..Bebek dogum kanalına gırdıgı ıcın sezaryana de dönemedi. Ebeden Allah razı olsun kızım sen bu açılmayla doguramassan kımse doguramaz bebekte 3 kg hadı ıkın dedi.tabi bebegı ittikçe ıkındıkca artık acıyı falan hıssetmıyon. Ben hastaneye gıttıkten 40 dk sonra Dr gelınce dogurdum. Ben dogumdan gelene kadar allahtan bebek cantam gelmıstı.. Ama ebe de gelene kadar doguma hazır etti. Yani hastanede beklemeden tabi ben bilmeden dogurdum. Ama cogu arkadasım evde sancılar 5 dk ya ınene kadar sancı cekıp hatta merdiven ınıp cıkıp acılmayı arttırıp öyle gıdıyor hastaneye.. Hemen de doguruyor. Bu bebegımde 2.gıbı karnımda çok hareketli sanırım bu da 40 ı beklemeyecek... 1. Bebegım tembelın önde gıdenıydı hareket etmezdi karnıma vururdum cıkolata yedım yok. Sağlık ocagı yakındı eve. Gıdup dınler gelırdim..40.hafta olunca de artık alalım dedi. Öyle doğdu
canım bana sağlık ocağı 20den snra gel dedı. bende 22 gbı gıtmeyı düşünüyorum gec degıl benceGünaydın kızlar..
Hala 1 doz tetanoz olmadım ben ya.
Korkumdan erteliyorumsağolsun sağlık ocağı da çok ilgili aramadı hiç arasa dicem geç kaldım hemen gideyim.. Aramadıkları için saldım bende..
Bugün 19+6 olduk geç mi kalıyorumbıgün gideyim korka korka diyorum
Artık gidip yaptır kuzum, aman zamanı geçmesin sonra. Aşı falan önemli şeyler ihmal etme. Korkma çok acımıyo :)Günaydın kızlar..
Hala 1 doz tetanoz olmadım ben ya.
Korkumdan erteliyorumsağolsun sağlık ocağı da çok ilgili aramadı hiç arasa dicem geç kaldım hemen gideyim.. Aramadıkları için saldım bende..
Bugün 19+6 olduk geç mi kalıyorumbıgün gideyim korka korka diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?