2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar kurutma makinası alırken a ve b olmasına dikat eğrinizi b sınıfı enerji çokmu elektrk yakıyor kullanan varmi

benimki Arçelik 2773 b sınıfı aldığım zaman araştırmıştım a ve b sınıfı arası haftalık 5 makine kurutma yapsam 2-3 tl fark çıkıyormuş satıcıda öyle demişti ki tanıdık biriydi .4 senedir kullanıyor , yazın çok kullanmama ama kışın çok kullanıyorum .o zamanda a ve b arası fark çoktu bende b sınıfı aldım hiçte pişman değilim .günde 7-8 makine kullanmadığım için faturada anlaşılır birşey yok .

bende Pazartesi renkli usg girdim herşey normal çok güzel ama 36 yaşındasın genlerde hastalık tarama yapalım öneririm dedi.ne alaka ya herşey iyi ama yaptır , niye ?? için rahat etsin diye imiş.

hiç bozma moralini .bak kendi dr 7mm kadar normal demiş he birine daha baktırayım fikir alayım dersen kafan rahatlar .bu özel pernataloglar bu testlerden artı para kazanıyorlar işin raconu herhaldeki hemen yapalım diye diretiyorlar .

Ağlamaktan içim çıktı. Eşim acayip rahat bir adam o da ayrı sınırımı bozuyor. Ne testı ne taraması taş gibi benim oğlum. Ya ama ben niye rahat olamıyorum. Drumla telde konustum cok rahatlattı ama içime bir şüphe düştü. Allahım ya bir de perınatalog tutturdu yasın ileri ileri.. Ya 37 yasında 10 yıllık evlilik 3 cocuk. Millet 37 de yeni evleniyor. Bana sankı 45 yasındaymısım muamelesi yaptı.

Test mest yapmayacağım. Tut ki en kötu su cıktı aldıracak mıyım asla zaten zaman gectı... Gecmese bıle Allahtan gelen kabülüm ama daha yüzünü bile görmediğim bebegım için içim yanıyor. Aklımda deli sorular.. Tum herkes bobrek buyuklüğü görulebılen bırsey zaten kendi durumda dedı artık sureklı her muane de olçecegım dedi rahat ol dedı

benim halam 68 doğumlu tüp bebek tedavisi oluyor hangi yaşın ileri imiş .onun doktorluğu biraz geri kalmış seni ondan ileri görüyor .
saçma birine denk gelmişsin , adam zaten abukmuş söylemek var söylemek var .sana takip edelim drda bilsin kontrollü gidelim ama kesin emin olmak istiyorum dersen bak böyle bir test var diye yumuşatsa seninde için bu kadar daralmazdı .cd aldıysan kendi dr ununa birde cd ile gitsen belki açıp bakar oda seni rahatlatır.

Icini ferah tut lutfen... bu ultrasonlar testler hepsinin yanilmasi oluyor ki bizzat yakin cevremde de kalbi boyle eli boyle kolu boyle deyip deyip sapasaglam cocuklari doganlar oldu. Aslinda bazilarini yaptirmamak bile gerek testlerin dogana kadar olan anneye oluyor. Doktorunu dinle sen Allahin izniyle oglun saglikla dogacaktir insallah

Geçmiş olsun benim oglumda da böbreği biraz büyük ama zamanla düzelir demişti aynen de oyle oldu hiiic kafana takma ayrica nipt testinde genetik bozukluk vs bakiliyor böbreğindeki büyüklüge bakilmaz bosuna yaptirma derim
Ben ikili test yerine nipti yaptirmistim yasim 37 oldugu icin

Eşine de kizma seni daha cok üzmemek icin rahat davraniyordur

Sizede çok geçmiş olsun .

bak birbir örneği var varmış ama düzelmiş ne güzel .
bu arada 35 yaş üstü ne çok hamilemiz var

Yahu yasinda ne var ben 38 yasinda kızımı dünyaya getirdim. Hicbir testi yaptirmamistim.s uan 40 yasindayim ve hamileyim. Sirf bu testlerde cikacak sonuc belli diye yaptırmadım. Bence kendi doktorunu dinle.
Hadi inşallah ömürlüktür
Yaptirirsam seneye beni zor bulur.

Kendı drum gel ben Kendı elimle yaoacagım dedi. Rahat ol test mest yaptırma dedi. Ha ben 9 Çok sağolun içimi rahatlattınız ınsallah benım kuzumun da küçülür.

Anladım canım bakıyorum 1 haftadir ama a sınıfı olanlar b ye göre baya pahal i geldi banada o yüzden acaba b sınıfı daha çokmu yalıyor.ki a sınıf demekki enerji dostu bakarım senin dediğin modelede ya bende alıp kurtulmak iatiyorum evin içine sere sere heryer nem oldu

Ya fiyatalar arasında acayip fark var bende o yüzden kararsız.kaldim b sınıfı elektrik faturan çok gelir dedilerdidemekki seni fazla etkilememiş doğan cnm

Canım annem 36 yaşında kardeşime hamileyken doktor sen delimisinbu yaşta çocuklu yapılır çocuğun geri zekalı olur dedi Allaha şükür gayette basarili bi çocuk Allah esirgesin doktoru kafaya takma bence Rabbim sana emanet verdiyse vardır bi hayr herseyindehamile.kalabilmek için doktor kapısında bekleyen yaşı 50 ye yaklaşmış birsürü kadın var yavrunda bence gayet.saglikli annesi ne kendini ne bebeğini üzme Rabbim bizler için en hayırlısını bilir

Çok sağolun canım ya o kadar moral oluyorsunuz ki çok tesekkurler. İçim rahatladı biraz

Canim bu arada bebek kiyafetlerini kurutma makinesinde kurutmak pek onerilmiyor. Ozellikle de aldigim kiyafetlerde de yikama kurutma talimatlarinda da yaziyor cogunda kurutma makinesinde kurutmayin diye. Bilgi vereyim istedim.

O camasir toplanmadan ev zaten toplanmiyor.bizim için bile sakıncalı ki bebekli evde rutubet çok tehlikeli.varsa ihtiyacin masraflar artmadan hallet .beyazlari hep kurutmada kuruyuyorum bebeğe de kullanirim diyordum niye önerilmiyorki aksine ısıyı yuksek verdiği için daha kullanışlı diye düşünüyordum hep.
Kotlarda çok tercih etmiyorum çünkü kumasini cok inceltiyor ,ama nevresimler ve naylon içeriği olmayan kumaşlarda tam bir kurtarıcı.evimin dağınık olmama sebebi kurutma makinesi.

Canim bu arada bebek kiyafetlerini kurutma makinesinde kurutmak pek onerilmiyor. Ozellikle de aldigim kiyafetlerde de yikama kurutma talimatlarinda da yaziyor cogunda kurutma makinesinde kurutmayin diye. Bilgi vereyim istedim.
Hadi ya özellikle bebek için istiorum bide:/ sagolasin canm haber verdiğin için hiç haberim yok

Ben makineyi geçen sene bu zamanlar 2600e almıştım, şimdi sana önerince baktım 4600 olmuş indirimli fiyatı

Ben tüm bunlardan sebep istiyorum bayadır hatta özellikle bebeğin kıyafetleri çabuk batar çabuk.kurusun diye ama arkadaş bebek kıyafetleri için önerilmiyor yazmış bilemedim şimdi vala ama en kotu kendi kıyafetlerimi atarim o bile kurtarır inşallah alabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…