Kızlar kurutma makinası alırken a ve b olmasına dikat eğrinizi b sınıfı enerji çokmu elektrk yakıyor kullanan varmi
bende Pazartesi renkli usg girdim herşey normal çok güzel ama 36 yaşındasın genlerde hastalık tarama yapalım öneririm dedi.ne alaka ya herşey iyi ama yaptır , niye ?? için rahat etsin diye imiş.Moralim acayip bozuk. Bebeğin iki böbreği 5 mm cıktı. Hafif büyük dedi. Dr yas 35 üzeri diye nip istedi. Kendi drum bobrek 7 mm kadar normal dedi. Erkek bebek ıcın normal erkek bebeklerinki buyuk olur dedi. Nip bebegın genetik hastalıgını var mı yok mu tek bir böbrek buyuk dıye bakılmaz dedi. İnsanların içi rahat etsin diye nipi 35 uzerı deki tum kadınlara öneriyoruz dedi. İçimi cok rahatlattı.. Ama hala şüphe var.. Hıc böbrek buyujlugu duydunuz mu cevrenızden... Korkayım mı.... Icıme bir acı çöktü
Ağlamaktan içim çıktı. Eşim acayip rahat bir adam o da ayrı sınırımı bozuyor. Ne testı ne taraması taş gibi benim oğlum. Ya ama ben niye rahat olamıyorum. Drumla telde konustum cok rahatlattı ama içime bir şüphe düştü. Allahım ya bir de perınatalog tutturdu yasın ileri ileri.. Ya 37 yasında 10 yıllık evlilik 3 cocuk. Millet 37 de yeni evleniyor. Bana sankı 45 yasındaymısım muamelesi yaptı.Dün detaylı ultrasonumuz vardı doktor bize de bebeğin böbreklerinde büyüme var birinde 3.5 birinde 4 mm ama 5 mm i geçmeden endişe etmenize gerek yok sadece takip edilmesi gerekiyor dedi doğuma kadar geçebilir dedi içimi rahatlattı biraz ama hala aklımda soru işaretleri var benim de sürekli araştırmadan duramıyorum. Erkek bebeklerde sık rastlanan bir durummuş canım takip edildiği ve büyüme görülmediği zaman doğuma kadar düzleme ihtimali çok yüksekmiş. İnşallah büyümeden ikimizin bebeği de sağlığına kavuşur.
benimki Arçelik 2773 b sınıfı aldığım zaman araştırmıştım a ve b sınıfı arası haftalık 5 makine kurutma yapsam 2-3 tl fark çıkıyormuş satıcıda öyle demişti ki tanıdık biriydi .4 senedir kullanıyor , yazın çok kullanmama ama kışın çok kullanıyorum .o zamanda a ve b arası fark çoktu bende b sınıfı aldım hiçte pişman değilim .günde 7-8 makine kullanmadığım için faturada anlaşılır birşey yok .
bende Pazartesi renkli usg girdim herşey normal çok güzel ama 36 yaşındasın genlerde hastalık tarama yapalım öneririm dedi.ne alaka ya herşey iyi ama yaptır , niye ?? için rahat etsin diye imiş.
hiç bozma moralini .bak kendi dr 7mm kadar normal demiş he birine daha baktırayım fikir alayım dersen kafan rahatlar .bu özel pernataloglar bu testlerden artı para kazanıyorlar işin raconu herhaldeki hemen yapalım diye diretiyorlar .
Ben fakülteye gittim gitmez olaydım.. Bir rıskı mı var Dr bey hayır yok ama yasınız 37... Hala kendime gelebilmiş değilim.. Riskli gebe uzmanına gıtcem. Perınatalog takıbıne gorcem ve radyologda gidecegım. Tüm randevularımı aldım... Ya benım durumda cok ıyı ama neden hala ikna olamıyorum
Test mest yapmayacağım. Tut ki en kötu su cıktı aldıracak mıyım asla zaten zaman gectı... Gecmese bıle Allahtan gelen kabülüm ama daha yüzünü bile görmediğim bebegım için içim yanıyor. Aklımda deli sorular.. Tum herkes bobrek buyuklüğü görulebılen bırsey zaten kendi durumda dedı artık sureklı her muane de olçecegım dedi rahat ol dedıCanim hemen üzülme sakin ol. Bobrek buyuklugunun erkek bebeklerde görüldüğü ve zamanla düzeldiğini duydum. Bence iyi araştır. Benim arkadaşın bebegi icin once beyni yok dediler sonra beyni var ama kist var dogumda hersey olabilir dediler. 9 ay burnundan geldi. Suan kizi 2 yasinda ve saglikli dunyaya geldi. Ben senin yerinde olsam prof. Giderdim testi hemen yapmazdim.
Ağlamaktan içim çıktı. Eşim acayip rahat bir adam o da ayrı sınırımı bozuyor. Ne testı ne taraması taş gibi benim oğlum. Ya ama ben niye rahat olamıyorum. Drumla telde konustum cok rahatlattı ama içime bir şüphe düştü. Allahım ya bir de perınatalog tutturdu yasın ileri ileri.. Ya 37 yasında 10 yıllık evlilik 3 cocuk. Millet 37 de yeni evleniyor. Bana sankı 45 yasındaymısım muamelesi yaptı.
Test mest yapmayacağım. Tut ki en kötu su cıktı aldıracak mıyım asla zaten zaman gectı... Gecmese bıle Allahtan gelen kabülüm ama daha yüzünü bile görmediğim bebegım için içim yanıyor. Aklımda deli sorular.. Tum herkes bobrek buyuklüğü görulebılen bırsey zaten kendi durumda dedı artık sureklı her muane de olçecegım dedi rahat ol dedı
Geçmiş olsun benim oglumda da böbreği biraz büyük ama zamanla düzelir demişti aynen de oyle oldu hiiic kafana takma ayrica nipt testinde genetik bozukluk vs bakiliyor böbreğindeki büyüklüge bakilmaz bosuna yaptirma derimAğlamaktan içim çıktı. Eşim acayip rahat bir adam o da ayrı sınırımı bozuyor. Ne testı ne taraması taş gibi benim oğlum. Ya ama ben niye rahat olamıyorum. Drumla telde konustum cok rahatlattı ama içime bir şüphe düştü. Allahım ya bir de perınatalog tutturdu yasın ileri ileri.. Ya 37 yasında 10 yıllık evlilik 3 cocuk. Millet 37 de yeni evleniyor. Bana sankı 45 yasındaymısım muamelesi yaptı.
Eşine de kizma seni daha cok üzmemek icin rahat davraniyordurAğlamaktan içim çıktı. Eşim acayip rahat bir adam o da ayrı sınırımı bozuyor. Ne testı ne taraması taş gibi benim oğlum. Ya ama ben niye rahat olamıyorum. Drumla telde konustum cok rahatlattı ama içime bir şüphe düştü. Allahım ya bir de perınatalog tutturdu yasın ileri ileri.. Ya 37 yasında 10 yıllık evlilik 3 cocuk. Millet 37 de yeni evleniyor. Bana sankı 45 yasındaymısım muamelesi yaptı.
Sizede çok geçmiş olsun .Geçmiş olsun benim oglumda da böbreği biraz büyük ama zamanla düzelir demişti aynen de oyle oldu hiiic kafana takma ayrica nipt testinde genetik bozukluk vs bakiliyor böbreğindeki büyüklüge bakilmaz bosuna yaptirma derim
Ben ikili test yerine nipti yaptirmistim yasim 37 oldugu icin
Valla ebe bana 3. Dozdan 1 yıl sonra 1 doz daha vurulacaksin. Omur boyu koruyacak dedi. Bana kalsa vurulmamda pesimi bırakmıyor
Yahu yasinda ne var ben 38 yasinda kızımı dünyaya getirdim. Hicbir testi yaptirmamistim.s uan 40 yasindayim ve hamileyim. Sirf bu testlerde cikacak sonuc belli diye yaptırmadım. Bence kendi doktorunu dinle.Ağlamaktan içim çıktı. Eşim acayip rahat bir adam o da ayrı sınırımı bozuyor. Ne testı ne taraması taş gibi benim oğlum. Ya ama ben niye rahat olamıyorum. Drumla telde konustum cok rahatlattı ama içime bir şüphe düştü. Allahım ya bir de perınatalog tutturdu yasın ileri ileri.. Ya 37 yasında 10 yıllık evlilik 3 cocuk. Millet 37 de yeni evleniyor. Bana sankı 45 yasındaymısım muamelesi yaptı.
YaptirirsamHadi inşallah ömürlüktür
Kendı drum gel ben Kendı elimle yaoacagım dedi. Rahat ol test mest yaptırma dedi. Ha ben 9benim halam 68 doğumlu tüp bebek tedavisi oluyor hangi yaşın ileri imiş .onun doktorluğu biraz geri kalmış seni ondan ileri görüyor .
saçma birine denk gelmişsin , adam zaten abukmuş söylemek var söylemek var .sana takip edelim drda bilsin kontrollü gidelim ama kesin emin olmak istiyorum dersen bak böyle bir test var diye yumuşatsa seninde için bu kadar daralmazdı .cd aldıysan kendi dr ununa birde cd ile gitsen belki açıp bakar oda seni rahatlatır.
Geçmiş olsun benim oglumda da böbreği biraz büyük ama zamanla düzelir demişti aynen de oyle oldu hiiic kafana takma ayrica nipt testinde genetik bozukluk vs bakiliyor böbreğindeki büyüklüge bakilmaz bosuna yaptirma derim
Çok sağolun içimi rahatlattınız ınsallah benım kuzumun da küçülür.Geçmiş olsun benim oglumda da böbreği biraz büyük ama zamanla düzelir demişti aynen de oyle oldu hiiic kafana takma ayrica nipt testinde genetik bozukluk vs bakiliyor böbreğindeki büyüklüge bakilmaz bosuna yaptirma derim
Anladım canım bakıyorum 1 haftadir ama a sınıfı olanlar b ye göre baya pahal i geldi banada o yüzden acaba b sınıfı daha çokmu yalıyor.ki a sınıf demekki enerji dostu bakarım senin dediğin modelede ya bende alıp kurtulmak iatiyorum evin içine sere sere heryer nem olduBen siemensin ıQ500 modelini kullanıyorum, A sınıfı. Elektirik faturasında bariz bir fark görmedik canım öneririm. Kuruma sensörü var ama içine attığın kumaş çeşitleri benzer olmalı, yoksa sentetiklerin içinde bir yünlü varsa o nemli kalabiliyor. Ben de o yüzden zaman ayarlı ayarını kullanıyorum 1buçuk saate ayarlıyorum, her şey kuruyor. Çamaşırlar çıkınca sıcakken elimle düzleyip katlıyorum, ütüye bile gerek kalmıyor. Her kurutmada 1 avuç kadar hav çıkıyor, onu görünce de iyi ki almışım dedim.
Ya fiyatalar arasında acayip fark var bende o yüzden kararsız.kaldim b sınıfı elektrik faturan çok gelir dedilerdidemekki seni fazla etkilememiş doğan cnmbenimki Arçelik 2773 b sınıfı aldığım zaman araştırmıştım a ve b sınıfı arası haftalık 5 makine kurutma yapsam 2-3 tl fark çıkıyormuş satıcıda öyle demişti ki tanıdık biriydi .4 senedir kullanıyor , yazın çok kullanmama ama kışın çok kullanıyorum .o zamanda a ve b arası fark çoktu bende b sınıfı aldım hiçte pişman değilim .günde 7-8 makine kullanmadığım için faturada anlaşılır birşey yok .
bende Pazartesi renkli usg girdim herşey normal çok güzel ama 36 yaşındasın genlerde hastalık tarama yapalım öneririm dedi.ne alaka ya herşey iyi ama yaptır , niye ?? için rahat etsin diye imiş.
hiç bozma moralini .bak kendi dr 7mm kadar normal demiş he birine daha baktırayım fikir alayım dersen kafan rahatlar .bu özel pernataloglar bu testlerden artı para kazanıyorlar işin raconu herhaldeki hemen yapalım diye diretiyorlar .
Canım annem 36 yaşında kardeşime hamileyken doktor sen delimisinbu yaşta çocuklu yapılır çocuğun geri zekalı olur dedi Allaha şükür gayette basarili bi çocuk Allah esirgesin doktoru kafaya takma bence Rabbim sana emanet verdiyse vardır bi hayr herseyindehamile.kalabilmek için doktor kapısında bekleyen yaşı 50 ye yaklaşmış birsürü kadın var yavrunda bence gayet.saglikli annesi ne kendini ne bebeğini üzme Rabbim bizler için en hayırlısını bilirTest mest yapmayacağım. Tut ki en kötu su cıktı aldıracak mıyım asla zaten zaman gectı... Gecmese bıle Allahtan gelen kabülüm ama daha yüzünü bile görmediğim bebegım için içim yanıyor. Aklımda deli sorular.. Tum herkes bobrek buyuklüğü görulebılen bırsey zaten kendi durumda dedı artık sureklı her muane de olçecegım dedi rahat ol dedı
Çok sağolun canım ya o kadar moral oluyorsunuz ki çok tesekkurler. İçim rahatladı birazCanım annem 36 yaşında kardeşime hamileyken doktor sen delimisinbu yaşta çocuklu yapılır çocuğun geri zekalı olur dedi Allaha şükür gayette basarili bi çocuk Allah esirgesin doktoru kafaya takma bence Rabbim sana emanet verdiyse vardır bi hayr herseyindehamile.kalabilmek için doktor kapısında bekleyen yaşı 50 ye yaklaşmış birsürü kadın var yavrunda bence gayet.saglikli annesi ne kendini ne bebeğini üzme Rabbim bizler için en hayırlısını bilir
Anladım canım bakıyorum 1 haftadir ama a sınıfı olanlar b ye göre baya pahal i geldi banada o yüzden acaba b sınıfı daha çokmu yalıyor.ki a sınıf demekki enerji dostu bakarım senin dediğin modelede ya bende alıp kurtulmak iatiyorum evin içine sere sere heryer nem oldu
Anladım canım bakıyorum 1 haftadir ama a sınıfı olanlar b ye göre baya pahal i geldi banada o yüzden acaba b sınıfı daha çokmu yalıyor.ki a sınıf demekki enerji dostu bakarım senin dediğin modelede ya bende alıp kurtulmak iatiyorum evin içine sere sere heryer nem oldu
Hadi ya özellikle bebek için istiorum bide:/ sagolasin canm haber verdiğin için hiç haberim yokCanim bu arada bebek kiyafetlerini kurutma makinesinde kurutmak pek onerilmiyor. Ozellikle de aldigim kiyafetlerde de yikama kurutma talimatlarinda da yaziyor cogunda kurutma makinesinde kurutmayin diye. Bilgi vereyim istedim.
Ben makineyi geçen sene bu zamanlar 2600e almıştım, şimdi sana önerince baktım 4600 olmuş indirimli fiyatıAnladım canım bakıyorum 1 haftadir ama a sınıfı olanlar b ye göre baya pahal i geldi banada o yüzden acaba b sınıfı daha çokmu yalıyor.ki a sınıf demekki enerji dostu bakarım senin dediğin modelede ya bende alıp kurtulmak iatiyorum evin içine sere sere heryer nem oldu
Ben tüm bunlardan sebep istiyorum bayadır hatta özellikle bebeğin kıyafetleri çabuk batar çabuk.kurusun diye ama arkadaş bebek kıyafetleri için önerilmiyor yazmış bilemedim şimdi vala ama en kotu kendi kıyafetlerimi atarim o bile kurtarır inşallah alabilirsemO camasir toplanmadan ev zaten toplanmiyor.bizim için bile sakıncalı ki bebekli evde rutubet çok tehlikeli.varsa ihtiyacin masraflar artmadan hallet .beyazlari hep kurutmada kuruyuyorum bebeğe de kullanirim diyordum niye önerilmiyorki aksine ısıyı yuksek verdiği için daha kullanışlı diye düşünüyordum hep.
Kotlarda çok tercih etmiyorum çünkü kumasini cok inceltiyor ,ama nevresimler ve naylon içeriği olmayan kumaşlarda tam bir kurtarıcı.evimin dağınık olmama sebebi kurutma makinesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?