2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

ben dün yani 21+6 da yaptırdım öyle çağırmıştı .aşıda birşey yok ki acımıyor bile .kan aldırmanın 100/1 hiç korkma .

Herkeste olmasa da olabiliyor diye okumustum. Belki bir dogumla cok fazla olmayabilir bilemiyorum. Ama artik her seyin cozumu var lazerle daraltma yapilabiliyor.

Bizde normal diye başladık sezeryan a döndük bebek iri çatı dar olursa zor olcak dediler bebeğe bişey olur diye çok korktum acilmam vardı sancı başlamıştı suyum geldi ama korkudan sezeryan a döndüm. Ama hep diodum ya normal doğum olcak yada sezeryan olursa uyumucam ilk sesini duymak lazım diye.

canım bana sağlık ocağı 20den snra gel dedı. bende 22 gbı gıtmeyı düşünüyorum gec degıl bence
Bana bi tarih dedi hemşire ama unuttum ya. Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum
Aramadıkları içinde daha var herhalde diyorum

Biyèrde toplaniyor orasi daha sis oluyor merak etme cok rahat onlar

Ihmal etme bence. Cok acimiyor canim

Kızlar kurutma makinası alırken a ve b olmasına dikat eğrinizi b sınıfı enerji çokmu elektrk yakıyor kullanan varmi

Kızlar kurutma makinası alırken a ve b olmasına dikat eğrinizi b sınıfı enerji çokmu elektrk yakıyor kullanan varmi
Ben siemensin ıQ500 modelini kullanıyorum, A sınıfı. Elektirik faturasında bariz bir fark görmedik canım öneririm. Kuruma sensörü var ama içine attığın kumaş çeşitleri benzer olmalı, yoksa sentetiklerin içinde bir yünlü varsa o nemli kalabiliyor. Ben de o yüzden zaman ayarlı ayarını kullanıyorum 1buçuk saate ayarlıyorum, her şey kuruyor. Çamaşırlar çıkınca sıcakken elimle düzleyip katlıyorum, ütüye bile gerek kalmıyor. Her kurutmada 1 avuç kadar hav çıkıyor, onu görünce de iyi ki almışım dedim.

Moralim acayip bozuk. Bebeğin iki böbreği 5 mm cıktı. Hafif büyük dedi. Dr yas 35 üzeri diye nip istedi. Kendi drum bobrek 7 mm kadar normal dedi. Erkek bebek ıcın normal erkek bebeklerinki buyuk olur dedi. Nip bebegın genetik hastalıgını var mı yok mu tek bir böbrek buyuk dıye bakılmaz dedi. İnsanların içi rahat etsin diye nipi 35 uzerı deki tum kadınlara öneriyoruz dedi. İçimi cok rahatlattı.. Ama hala şüphe var.. Hıc böbrek buyujlugu duydunuz mu cevrenızden... Korkayım mı.... Icıme bir acı çöktü

Tamam canım
2 doz ama 1 sene koruyor diye biliyorum..
1.doz 3 aylık 2 doz 1 sene
3 doz 5 sene yanlış mi biliyorum
Valla ebe bana 3. Dozdan 1 yıl sonra 1 doz daha vurulacaksin. Omur boyu koruyacak dedi. Bana kalsa vurulmamda pesimi bırakmıyor

Canim hemen üzülme sakin ol. Bobrek buyuklugunun erkek bebeklerde görüldüğü ve zamanla düzeldiğini duydum. Bence iyi araştır. Benim arkadaşın bebegi icin once beyni yok dediler sonra beyni var ama kist var dogumda hersey olabilir dediler. 9 ay burnundan geldi. Suan kizi 2 yasinda ve saglikli dunyaya geldi. Ben senin yerinde olsam prof. Giderdim testi hemen yapmazdim.

Canım bence hiç moralini bozma. Erkek bebeklerde böbrek büyüklüğü normal karşılanıyo aşırı olmadığı sürece. Zamanla normale dönüyomuş. Benim bi tanıdığımın da oğlunda bi böbrekte büyüklük vardı, doğumdan sonra 6 ay kadar kontrolleri oldu ve sonra her şey normale döndü. Şimdi 1.5 yaşında hiçbir problem yok, artık kontrol falan da yok

Dün detaylı ultrasonumuz vardı doktor bize de bebeğin böbreklerinde büyüme var birinde 3.5 birinde 4 mm ama 5 mm i geçmeden endişe etmenize gerek yok sadece takip edilmesi gerekiyor dedi doğuma kadar geçebilir dedi içimi rahatlattı biraz ama hala aklımda soru işaretleri var benim de sürekli araştırmadan duramıyorum. Erkek bebeklerde sık rastlanan bir durummuş canım takip edildiği ve büyüme görülmediği zaman doğuma kadar düzleme ihtimali çok yüksekmiş. İnşallah büyümeden ikimizin bebeği de sağlığına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…