2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hadi ya özellikle bebek için istiorum bide:/ sagolasin canm haber verdiğin için hiç haberim yok

Evet su linki de birakayim belki baska arkadaslara da faydali olur;

Işın kötüsü eskiden bi boş oda vardı şimdi bebek odası yaparım orayı küçük nereye asacam oturma odam var sadece orantıda aşırı nem tutar kurutma makinası yerine ev mi alsam:)ne zormuş ya

Işın kötüsü eskiden bi boş oda vardı şimdi bebek odası yaparım orayı küçük nereye asacam oturma odam var sadece orantıda aşırı nem tutar kurutma makinası yerine ev mi alsam:)ne zormuş ya

Daha mantikli kucucuk bebek evin tum duzenini degistiriyor buyuk de olsa kucuk de olsa evler sigamiyoruz :)

Canim bu arada bebek kiyafetlerini kurutma makinesinde kurutmak pek onerilmiyor. Ozellikle de aldigim kiyafetlerde de yikama kurutma talimatlarinda da yaziyor cogunda kurutma makinesinde kurutmayin diye. Bilgi vereyim istedim.
Evet çoğu kıyafette yazıyor özellikle iç çamaşırlarında. Ama ben hemen hemen herşeyi atıyorum. Öyle pek bir sıkıntı da olmuyor, sadece likralı kotları atmıyorum. Kilotların lastiği daha erken yıpranabiliyor onu da dert etmiyorum açıkcası. O kadar çok zaman ve dağınıklıktan kurtuluyorum ki.

Bence kurutma makinesi bakteriden arındırıyor öbek öbek toz çıkıyor, arındıramadıklarını da ütüleyince arındırırım. Yıpranma konusunda da zaten çok hızlı büyüyorlar, yıpranana kadar büyür gider oğluşum.

Canim bu arada bebek kiyafetlerini kurutma makinesinde kurutmak pek onerilmiyor. Ozellikle de aldigim kiyafetlerde de yikama kurutma talimatlarinda da yaziyor cogunda kurutma makinesinde kurutmayin diye. Bilgi vereyim istedim.
Cekme vs oluyor diye yikama talimatında önerilmiyor ama ütü modunda atinca bisey olmaz zaten ilk aylarindaki kıyafetlerini ütülüyoruz da mikropta kalmaz
Surekli yağmur olan yerlerde kurutma makinesi hayat kurtarıyor gerçekten evin icine asmak bebek icin tehlikeli

Kızlar benim kurutma makinem de bebeğe ayırdığım odada idi. Onu banyoya geçirmeye karar verdik. Tabi tadilat gerekti, mevcut banyoya sığmadığı için baştan yeni dolap ve tezgah siparişi verdik bugün, gitti 4bin lira. Ama güzel modern bir banyom olacak inşallah. Evin petekleri de yıpranmıştı ve iyi ısıtmıyordu. Bebek varken tadilat zor olur dedikleri için hem de doğumu kışa geldiği için o işi de aradan çıkaralım dedik, ona da gitti 3500 lira. Bu işler bitince bebeğin eşyalarına başlayacağım inşallah.

Ben 10 senedir kurutma makinesi kullaniyorum oğlum doğduğundan beri de kıyafetlerini kurutucuda kuruturum hicbir sey olmadi bugune kadar yurt dışında disariya asma imkani olmuyor L Leiyla sende yurtdışındaydin demi, Türkiyede de cok araba egzozu toz toprak oluyor imkan varsa alinmali bence

Aynen canım y.disindayim aslında bahçemiz var ama o kadar piskidışarısı bide böcekler yapışıyor eğer olursa bende heralde herşeyi atarim

günaydın ,

iyi yapmışssın bebekle tadilat çok zor önden halletmen en iyisi .benimde evin duvarları temiz ama sanki bi boyansa 4-5 yıl daha kafam rahat olur diye badana yaptıralım istiyorum birşeyler daha var evde yapılacak aradan çıksada sonrası uğraşılmasa güzel olur .

Günaydın güzel anneler bayram tatilindeydim yeni döndüm herkes iyidir inşallah özledim sizleri geriden geleceğim mesajlara bakarak

Yiğit ismi nasipse bizde düşünüyoruz canım kesinlikle öneririm Alp yine çok güzel Benim sanırım ikiz olsaydı Yiğit ve Çağan tercih ederdim Yiğitle kulak tınısı olsun dersen Ferit

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…