A101 re çok guzel kuvet takimi gelmis cok guzel ve uygun. Benim kizimdan var diye kuvet almadim. Onuda a101 den almistim. Kaliteli birsey olmadi.Kova ve tas aldim.
Yiğit ismi nasipse bizde düşünüyoruz canım kesinlikle öneririm Alp yine çok güzel Benim sanırım ikiz olsaydı Yiğit ve Çağan tercih ederdim Yiğitle kulak tınısı olsun dersen Ferit
Çağan yegenimin ismi Vakti zamaninda koymasaydik su anda kesinlikle birinin adi cagandi.Cok seviyorum ismini yegenimin.
Emir & emre %70.
Gerci arkadaslar emir icin ne o oyle kurtlar vadisi ismi dediler Kafami karistirdilar.
A101 re çok guzel kuvet takimi gelmis cok guzel ve uygun. Benim kizimdan var diye kuvet almadim. Onuda a101 den almistim. Kaliteli birsey olmadi.Kova ve tas aldim. Eki Görüntüle 2278311
Ben de bunu yazıcaktım buraya. Ben de aldım canım küvetini de aldım, gayet güzel görünüyo hepsi. Hem çok uyguna gelmiş oldu. Güle güle kullanalım inşallah
Çağan yegenimin ismi Vakti zamaninda koymasaydik su anda kesinlikle birinin adi cagandi.Cok seviyorum ismini yegenimin.
Emir & emre %70.
Gerci arkadaslar emir icin ne o oyle kurtlar vadisi ismi dediler Kafami karistirdilar.
Canım karar anne babanın tabi ki ama Emir o kadar duydum ki akrabalarda 2 tane var yakınlarımda artık çok sıradan geliyor bana biraz yaramaz oluyorlar yaramazlığını geçtim sınıflarda sanki 10 çocuktan 3-4ü emirdir ya yoksa çok güzel bir isim ama biz insanlar tüketene kadar koyuyoruz
Kizlar uzun zamandir yoktum kardesimin nisan telasi var bugunde alisverisi.Bu arada detayli ultrason yaptirdim hamdolsun her sey yolunda. Şeker yukleme var 1 ay sonra hemen hemen. Isim konusu kafami cok kurcaliyor.ilk cocugum kiz simdiki de kiz Elif Sare dusundum ama eşim nötr duruyor. Fikriniz varsa alabilirim. Ilk kizim Zeynep Azra
Benim favorilerim Yiğit inşallah biz karar kıldık bekarlıktan beri eşimin istediğiydi belki yanına ek isterim ama tek daha havalı Çağan, Çağlar, Özgür, Ediz, Ferit, Gökmen, Uraz
Ela ismini cok seviyorum cok yakin arkadaşımın kizinin adi Ela ama bende koyarsam sorun olmaz, Eylül’ü bende düşündüm hemde Eylül dogumluyum ama kararsiz kaldim
Mila,Miya da aklimdakiler
Eylül ismi cook yakisacak kiziniza
Kızlar biz de bebeğin ismi için arkadaş ve akraba çevremize anket yaptık Doruk birinci çıktı. Eşim de çok istiyor, ben halen karar veremedim. İsmi çok sevdim ama soyismimizle yanyana duruşu beni düşündürdü.Yoksa onun haricinde tüm kriterlerimize uyuyor. Soyismimizi yazamayacağım için sizden fikir alamayacağım. Eşim tamam artık sen de onay ver olsun diyor. Bir de diyor ki git nevresim siparişini falan ver
Ben de begendigimi anneme havale ettim ☺ Alacak bir gri bir mavi.Demek cesitleri var hastane cikislarinin da.Bir tane gosterdi 220 liraydi 10lu su.Bana cok geldi..5 lisi 85liraydi.Begendim ben de...Acaba birer tane daha mi alinsa.Kuzenim 2 tane hastane cikisi olsun dedi.Bilemedim ama. Aldirdigim bu.Az mi gelir sizce ?Kalakalmayalim oyle hastanede.Yedek olsun mu ki ?
Çok tatlı canım güle güle kullansınlar Hastanede en azından 2 takım gerekli bir de tekli parçalardan aldın mı yeterli olabilir çünkü terlemesi kusması altını pisletmesi her şey düşünülüyor
Ben de bunu yazıcaktım buraya. Ben de aldım canım küvetini de aldım, gayet güzel görünüyo hepsi. Hem çok uyguna gelmiş oldu. Güle güle kullanalım inşallah
Kizlar karinlariniz sivri mi buyuyor yoksa genis mi ? Benim bildigin onden gidiyor.Annem sivri olucak dedi.Yanlara genisleme yok.önden sivriliyor.Iki minisle dizlerime kadar buyuyecek heralde otururken.
Yayvan olsaydi sanki daha mi ic karni genis olunuyor ki ?Karnimda yer yok mu ? Al sana kafaya takilacak yeni konu.