2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yiğit ismi nasipse bizde düşünüyoruz canım kesinlikle öneririm Alp yine çok güzel Benim sanırım ikiz olsaydı Yiğit ve Çağan tercih ederdim Yiğitle kulak tınısı olsun dersen Ferit

Çağan yegenimin ismi Vakti zamaninda koymasaydik su anda kesinlikle birinin adi cagandi.Cok seviyorum ismini yegenimin.
Emir & emre %70.
Gerci arkadaslar emir icin ne o oyle kurtlar vadisi ismi dediler Kafami karistirdilar.

A101 re çok guzel kuvet takimi gelmis cok guzel ve uygun. Benim kizimdan var diye kuvet almadim. Onuda a101 den almistim. Kaliteli birsey olmadi.Kova ve tas aldim.
Eki Görüntüle 2278311
Ben de bunu yazıcaktım buraya. Ben de aldım canım küvetini de aldım, gayet güzel görünüyo hepsi. Hem çok uyguna gelmiş oldu. Güle güle kullanalım inşallah

Çağan yegenimin ismi Vakti zamaninda koymasaydik su anda kesinlikle birinin adi cagandi.Cok seviyorum ismini yegenimin.
Emir & emre %70.
Gerci arkadaslar emir icin ne o oyle kurtlar vadisi ismi dediler Kafami karistirdilar.
Canım karar anne babanın tabi ki ama Emir o kadar duydum ki akrabalarda 2 tane var yakınlarımda artık çok sıradan geliyor bana biraz yaramaz oluyorlar yaramazlığını geçtim sınıflarda sanki 10 çocuktan 3-4ü emirdir ya yoksa çok güzel bir isim ama biz insanlar tüketene kadar koyuyoruz

Elif Sare uyumlu olmuş canım çift isim istiyorsanız

Kızlar Yiğit tek başına mı güzel yoksa yanına ek bir isim alabilir mi Yiğit Özgür S...R - Yiğit Uraz S...R - Yiğit Çağan S...R gibi

Doruk ismi de güzel canım sürekli koyulan isimlerden de değil

Çok tatlı canım güle güle kullansınlar Hastanede en azından 2 takım gerekli bir de tekli parçalardan aldın mı yeterli olabilir çünkü terlemesi kusması altını pisletmesi her şey düşünülüyor

Ben de bunu yazıcaktım buraya. Ben de aldım canım küvetini de aldım, gayet güzel görünüyo hepsi. Hem çok uyguna gelmiş oldu. Güle güle kullanalım inşallah
Saglikla kullansin.❤❤ kuveti büyük ve giderli. Gayet kullanisli ve uygun.
Kızlar Yiğit tek başına mı güzel yoksa yanına ek bir isim alabilir mi Yiğit Özgür S...R - Yiğit Uraz S...R - Yiğit Çağan S...R gibi
Arkadaşım Yiğit Ömer koydular

Canım kafaya takma erkek bebekler öyle büyüyor benimde öne doğru çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…