Kızlar Yiğit tek başına mı güzel yoksa yanına ek bir isim alabilir miYiğit Özgür S...R - Yiğit Uraz S...R - Yiğit Çağan S...R gibi
Düşünmüyorum aslında Yiğit Uraz istiyordum sonra söylediğin gibi çok uzuyor çocukta karışıklığa sebep oluyor falan eşim hep Yiğit istedi şimdi kalkar paşa Urazı kullanır bozulurCift isim mi dusunuyosunuz canim ? Bana sorarsan cift isim karisiklik oluyor.Biz tek koyucaz nasipse.Ama bu ucunun arasindan hangisi dersen.Yigitle en melodik giden isim Uraz'i begendim.Yigit Uraz guzelmis
Üstüne gittikçe şey demeye başladı bi de, doğsun da görüp mü koysak falan..bana fenalık basıyo o böyle rahat oluncaBiz de oyle... Esimle gizli yemin etmis gibi isim konusunu hic acmiyoruz.Ne zormus ya. Ikimizin de begenecegi ismi zor buluruz biz.
Yiğit tek başına cok güzel,çokta severim yurtdışında söylemesi yazması zor diye ogluma koyamamıştıkKızlar Yiğit tek başına mı güzel yoksa yanına ek bir isim alabilir miYiğit Özgür S...R - Yiğit Uraz S...R - Yiğit Çağan S...R gibi
Üstüne gittikçe şey demeye başladı bi de, doğsun da görüp mü koysak falan..bana fenalık basıyo o böyle rahat olunca
Düşünmüyorum aslında Yiğit Uraz istiyordum sonra söylediğin gibi çok uzuyor çocukta karışıklığa sebep oluyor falan eşim hep Yiğit istedi şimdi kalkar paşa Urazı kullanır bozulur
Sağolasın canım artık onu görmezden geleceğiz zor olabilir orasıYiğit tek başına cok güzel,çokta severim yurtdışında söylemesi yazması zor diye ogluma koyamamıştık
Bizim allahtan yıllar içinde kimse koymadı şanslıydıkIste o karisiklik hep oluyor.Okulda ilkokulda yeni neslin hemen hemen hepsinin iki ismi var.Ben her sinifa haftada 2 saat girdigimden ilk isimlerini soyluyorum.Bakmiyolar banaCogu zaman yazmiyorlar 2. Isimlerini falan.Tek isim karisikligi onluyor.Yigit guzel ama Bizimde secenekler arasindaydi ama cok yakin cevremde var yigit 2 tane.O yuzden elemek durumunda kaldik onu da
Onlara göre bunlar önemli değil, hep analar çeksiin yüküSorma gitsin. Ben de bir an once belli olsun ki isimli birkac urun yaptirmak istiyorum hastane cikisi vs. Oylece beklemedeyiz
Çağan yegenimin ismiVakti zamaninda koymasaydik su anda kesinlikle birinin adi cagandi.Cok seviyorum ismini yegenimin.
Emir & emre %70.
Gerci arkadaslar emir icin ne o oyle kurtlar vadisi ismi dedilerKafami karistirdilar.
Iste o karisiklik hep oluyor.Okulda ilkokulda yeni neslin hemen hemen hepsinin iki ismi var.Ben her sinifa haftada 2 saat girdigimden ilk isimlerini soyluyorum.Bakmiyolar banaCogu zaman yazmiyorlar 2. Isimlerini falan.Tek isim karisikligi onluyor.Yigit guzel ama Bizimde secenekler arasindaydi ama cok yakin cevremde var yigit 2 tane.O yuzden elemek durumunda kaldik onu da
Kızlar tetanozu salı günü yaptıracaktım aşı bitmiş hemşirem haftaya perşembe akşam nöbetçiymiş 21.haftalarda olmuş olacağım ilk doz için doktorum sıkıntı değil geç kalmıyorsun dedi hemşire de 24.haftaya kadar olabilirsin dedi içim tam almadı ama işten izin almayayım tekrar diye beklemedeyim
Sağlıkla kullansın. Adıda cok guzel.Kızlar a101den ben de aldım 3lü takım olarak, bir eksiği daha bitti miniğimin.
Ben yapmadim. Doğumdan sonra banyo yaparken sütüm geldi. Suyu biraz sicak tutunca hemen geliyor.kızlar meme masajı diye birşey okudum doğumdan sonra süt gelmesini hızlandırıyormuş. işe yarıyor mu ? deneyimli anneler siz yaptınız mı ?
Kızlar biz isme karar verdik gibi bir şey.
Kızımın adı Hifâ olacak inşallah. Âmine çok istedim zeynep çok istedim daha bir çok isim saydım ama babamızın içi sinmedi hiç birine. Şimdi gelip gidip Hifâ’m diye seviyor. Bir kaç yıl önce Hifa Hatun’un hikayesini okumuştum ordan kaldı aklımda ve yıllarca sosyal medyalarda bu ismi kullandım. Kızıma koymak yenş geldi aklıma :) Size de fikir olsun anlamını da buraya bırakıyorum
şükür eden sıfatı ile anılan bu isim bir kız ismi olup, peygamber efendimizin döneminde bulunan sabrı şükür ile eda edilen ve içi Allah sevgisiyle dolu olan kadın sahabe’nin ismi olmaktadır.
akşam bende alayım bari plastiği ince değilse zaten 2-3 ay kullanılıyor sonrası kucağa alıp yıkamak daha kolay geliyor .Kızlar a101den ben de aldım 3lü takım olarak, bir eksiği daha bitti miniğimin.
bilinçli bir masaj tekniği ile yapmadım ama üstten uca doğru hafif bastırma yapıyordum o dönem kanalları tıkanan arkadaşlarım vardı onlardan öğrenmiştim.kızlar meme masajı diye birşey okudum doğumdan sonra süt gelmesini hızlandırıyormuş. işe yarıyor mu ? deneyimli anneler siz yaptınız mı ?
Sağlıkla kullansın. Adıda cok guzel.adıyla büyüsün.
Ben yapmadim. Doğumdan sonra banyo yaparken sütüm geldi. Suyu biraz sicak tutunca hemen geliyor.
Sağlık ocağıma kalsa 17.haftada çağırdı ben gitmedim herkes 20 den sonra yaptırıyor çünkü ama genelde böyle gidiliyormuş içim rahatladı sağol canım bende aşağı yukarı senin gibi olacağım vurulurkenEmir yerine Erim düşünsen .
Emir çok var çok yaygın olan isimleri bende sevmiyorum.
bizim isimde kısmet olursa Arel olacak .
kızımda 2 isim koyduk 2. isim ablamın adı diye çok seviyorum tabii ama zor iki isim zor öğretmeni hep test kağıtlarına Zeynep ? yazıyor ikinci adın nerde niye.
kendisi ismin söylerken 2. yi kullanmıyor.ben hep iki isimle sesleniyorum ki alışkın olsun diye ama şimdiki aklım olsa tek isim koyarım ki oğlana tek isim koyacağız.
ben pazartesi günü 21+5 te ilk dozu oldum sağlık ocağıda öyle çağırmıştı zaten , senin zamanın geçmiyor ki .bazısı erken bazısı geç cağırıyor .
Anlamı çok güzelmiş canım ismiyle büyüsün ismi gibi güzel ömrü olsun inşallahKızlar biz isme karar verdik gibi bir şey.
Kızımın adı Hifâ olacak inşallah. Âmine çok istedim zeynep çok istedim daha bir çok isim saydım ama babamızın içi sinmedi hiç birine. Şimdi gelip gidip Hifâ’m diye seviyor. Bir kaç yıl önce Hifa Hatun’un hikayesini okumuştum ordan kaldı aklımda ve yıllarca sosyal medyalarda bu ismi kullandım. Kızıma koymak yenş geldi aklıma :) Size de fikir olsun anlamını da buraya bırakıyorum
şükür eden sıfatı ile anılan bu isim bir kız ismi olup, peygamber efendimizin döneminde bulunan sabrı şükür ile eda edilen ve içi Allah sevgisiyle dolu olan kadın sahabe’nin ismi olmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?