Bizim büyük oğlum Samir Umman doğacak olana inşallah Mirzahan koymak istiyorum@-Pandora- canım isimlerinden Özgür benim favorilerimden ek olarak Çağlar ve Göktuğ da olabilir
ben instagramdaki butiklerden keten salaş elbiseler bulup aldım. tuğbaca butik diye bi hesaptan. hamile elbisesi değil hiç biri. normal elbiselerin 40-42 bedeni hamile elbisesi gibi oluyor zaten. pantolon da lcw den 1 tane almıştım ama hava çok sıcak rahat edemedim. mağazaların hamile reyonları da çok çirkin hiç bişey bulamıyorumhamile kıyafeti için alışveriş yaptığınız bir yer varmı .lcw den iki tane likralı pantalon almıştım ama yazın pantalon giyemiyorum çok rahatsız ediyor .1 tanede elbise aldım elbise çok rahat .şimdilik eski şalvar pantalonlarım oluyor ama sıkmaya başladı .bol elbise ve şort almam lazım siz nerelerden alıyorsunuz .
birde hamile mayosunu halletmem lazım .temmuzun ilk haftası tatil var .bikini ile rahat edemem mayo tankini almak mantıklı gibi .
Dört sene önce almıştık a 101 den küvet kova bizim koca oğlan hala sigiyor içine baya büyük çıktıBen de bunu yazıcaktım buraya. Ben de aldım canım küvetini de aldım, gayet güzel görünüyo hepsi. Hem çok uyguna gelmiş oldu. Güle güle kullanalım inşallah
Ben hamile giysisi almıyorum ama salaş göğüsten altı geniş olan şık rahat tunikler falan alıyorum normalde de giyebilecegim tarzda hem doğum sonrası fazla kilolar da anlasilmazben instagramdaki butiklerden keten salaş elbiseler bulup aldım. tuğbaca butik diye bi hesaptan. hamile elbisesi değil hiç biri. normal elbiselerin 40-42 bedeni hamile elbisesi gibi oluyor zaten. pantolon da lcw den 1 tane almıştım ama hava çok sıcak rahat edemedim. mağazaların hamile reyonları da çok çirkin hiç bişey bulamıyorum
Benimkide öne doğru gidiyor . Erkek olduğunu ordan anladım zaten ilk gebeligmdede ayniydi çünkü. Gerçi öne gitmesi işime geliyor kilolu hamile kaldım zaten bide yana gitse yusyuvarlak olurdum heraldeCanım kafaya takma erkek bebekler öyle büyüyor benimde öne doğru çıktı
ben de aldım bugün küvet kova ve maşrapa. köpüklü file de alınca bir eksiğin daha üzerini çizmiş olacağımDört sene önce almıştık a 101 den küvet kova bizim koca oğlan hala sigiyor içine baya büyük çıktıfiyatı da uygun. Küvet filesini atmıştım onun yenisini alicaz
Çok güzeller canım herkeste olmayan havalıda söylenişleri isimleriyle büyüsünlerBizim büyük oğlum Samir Umman doğacak olana inşallah Mirzahan koymak istiyorum
Evet o yönden avantajlı oluyor insan kilo aldım maşallah ama fazla durmuyor şimdilikBenimkide öne doğru gidiyor . Erkek olduğunu ordan anladım zaten ilk gebeligmdede ayniydi çünkü. Gerçi öne gitmesi işime geliyor kilolu hamile kaldım zaten bide yana gitse yusyuvarlak olurdum heralde
Benim çok eksigim yok giysiler abiden kaldi üç beş parça aldım yine. Bebek arabası ve park yatak aldık çocuk odasını erkek odası olarak dizayn ettik üç duvarı mavi boyadık bı duvara sıra sıra dağlar çizdik üstüne kar yağmış gorunutusu verdik. Halısını sipariş ettik temmuzda gelecek. Bakım malzemeleri alcam deterjani losyon pişik kremi meme ucu kremi lohusa picamasi falan. Şunlar bile gözümde büyüyor hoşben de aldım bugün küvet kova ve maşrapa. köpüklü file de alınca bir eksiğin daha üzerini çizmiş olacağım
Eşimin takıntısı var kimsede olmayan isim olcak diye ilkini eşim koymuştu ikinciyi ben buldumÇok güzeller canım herkeste olmayan havalıda söylenişleri isimleriyle büyüsünler
Evet o yönden avantajlı oluyor insan kilo aldım maşallah ama fazla durmuyor şimdilik
ben instagramdaki butiklerden keten salaş elbiseler bulup aldım. tuğbaca butik diye bi hesaptan. hamile elbisesi değil hiç biri. normal elbiselerin 40-42 bedeni hamile elbisesi gibi oluyor zaten. pantolon da lcw den 1 tane almıştım ama hava çok sıcak rahat edemedim. mağazaların hamile reyonları da çok çirkin hiç bişey bulamıyorum
Ben hamile giysisi almıyorum ama salaş göğüsten altı geniş olan şık rahat tunikler falan alıyorum normalde de giyebilecegim tarzda hem doğum sonrası fazla kilolar da anlasilmazaltına hamile pantolonu aldım iki tane. İki tane hamile etegim var ama en rahatı elbise. Lcw den onu düğmeli göğüs altı büzgülü yazlık elbise aldim ama çok hiç rahat doğumdan sonra emzirirken de kullanışlı olur diye düşündüm. Hamile alt çamaşır i almam lazım normal çamaşırlar sıkıntı olmaya basladi artk
Güzel bulmuşsunuz birbirlerine de uymuş canımEşimin takıntısı var kimsede olmayan isim olcak diye ilkini eşim koymuştu ikinciyi ben buldum
benim ilk hamileliğim. hiç bişeyimiz yokBenim çok eksigim yok giysiler abiden kaldi üç beş parça aldım yine. Bebek arabası ve park yatak aldık çocuk odasını erkek odası olarak dizayn ettik üç duvarı mavi boyadık bı duvara sıra sıra dağlar çizdik üstüne kar yağmış gorunutusu verdik. Halısını sipariş ettik temmuzda gelecek. Bakım malzemeleri alcam deterjani losyon pişik kremi meme ucu kremi lohusa picamasi falan. Şunlar bile gözümde büyüyor hoşçocukla alışverişe çıkınca zor oluyor anne mısır alalım arabaya binelim çişim geldi oyuncak alalım o yüzden habire erteliyorum ama en geç otuz haftada cantami hazirlarim nasipse
Canlar bu Tokso testi hakkında bilgisi olan var mı. Gebelikte alınsa bile kendini belli etmezmiş. Ayrıntılı Usg. Ya da kan testlerinde de belli olmaz mi
Yok aynısı kısa yazmışım. Bana yapmadılar hiç. Bende araştırayım dedim. Yüzde 1 ihtimal diyorlar. Kafa karışıklığına sebep oluyorlar resmentokso testi nedir ?
benim bi bildiğim toksoplazma var ona kandan baktılar temiz çıktı .sanırım farklı birşeyden bahsediyorsun .
kan tahlilinden vucutta toksaplazma mikropu varmı diye bakılıyor , ayrıntılı usg de görülecek birşey değil .özellikle hayvan besleyenlerden istiyorlarmış ama ben hiç bakmadığım halde dr kesinlikle test isterim dedi.temiz çıktı .Yok aynısı kısa yazmışım. Bana yapmadılar hiç. Bende araştırayım dedim. Yüzde 1 ihtimal diyorlar. Kafa karışıklığına sebep oluyorlar resmen
kan tahlilinden vucutta toksaplazma mikropu varmı diye bakılıyor , ayrıntılı usg de görülecek birşey değil .özellikle hayvan besleyenlerden istiyorlarmış ama ben hiç bakmadığım halde dr kesinlikle test isterim dedi.temiz çıktı .
[
Doktor çok iyi yapmış gerçektenkan tahlilinden vucutta toksaplazma mikropu varmı diye bakılıyor , ayrıntılı usg de görülecek birşey değil .özellikle hayvan besleyenlerden istiyorlarmış ama ben hiç bakmadığım halde dr kesinlikle test isterim dedi.temiz çıktı .
Bazı doktorlar çok dikkatli gerçektenkan tahlilinden vucutta toksaplazma mikropu varmı diye bakılıyor , ayrıntılı usg de görülecek birşey değil .özellikle hayvan besleyenlerden istiyorlarmış ama ben hiç bakmadığım halde dr kesinlikle test isterim dedi.temiz çıktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?