2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yavrularimiz Allah'a emanet. Sadece hayvan bakanlara bakmıyorlar. Gebelikte yikanmamis çiğ sebze meyve, az pişmiş et bu gibi durumlarda riskli görülüyormus. Tabi bunların hepsi ihtimal. Rabbim korusun.

canım merhaba. aynı şeymi bilmiyorum ama kardeşim 2 ay önce doğum yaptı. hamılelıgının 5.ayında bebegın böbrek çıksında genısleme var detaylıda özellikle buna bakılsın demıs doktoru. detaylıya gırdı perınatolog bsy dememıs kardesım sormus. doktorda demıskı çok ufak bı genısleme ve bu erkek bebeklerın cogunda görünüyo doğuma kadar duzelır dıye düşünüyorum sen sormasan soylemıcektım bıle demıs. doğumdan snra bı onmtrole goturursunz demış. neyse bebıs dogdu çok şükür 1.ayında götürdüler kontrole perınatalogun dedıgı gbı düzelmiş genişleme fln yoktu Allaha şükür. yani dicegim o ki eger sorun böbrek cıkısında genıslemeyse gerçekten düzelebiliyor çok takılma herşey Allahtan dua et.
bi arkadaş daha sormuştu ona yazmıştım sendekı durumda aynıymış sanada kopyaladım cnm mesajı

Canlar montessori yatak düşünen var mı ben anne yanı chicco bez olandan düşünüyorum 6 aya kadar falan aşağı yukarı sonra direk montessoriye geçerim diye planlıyorum ama çok mu erken bilemedim

Cok erken olmaz mi ? Cunku alcak bildigim o tarz yataklar.Egilip kaldirirken belin agrimasi vs.Magaza gezin once istersen ve saticilardan da fikir al.Bana biraz erken geldi 6 ayda montesori yatak.

Hamile kulodu olarak ta nbb nin aldim 13 bucuk lira.E bebekte.20 lira pahali geldi.

ben e-bebekten anneler gününe özel %50 indirim ile almıştım ara ara indirim takipedilebilir.

Belki 6 aylık beşikten vazgeçip direk 1 seneye kadar yatacak anne yanı almalıyım herhalde nasipse sonra montessoriye geçerim

Dört sene önce almıştık a 101 den küvet kova bizim koca oğlan hala sigiyor içine baya büyük çıktı fiyatı da uygun. Küvet filesini atmıştım onun yenisini alicaz
Maşallah o zaman baya kullanışlı uzun süreli :) ben de işte artık bi filesini alırım tamamlanır set

Canlar bu Tokso testi hakkında bilgisi olan var mı. Gebelikte alınsa bile kendini belli etmezmiş. Ayrıntılı Usg. Ya da kan testlerinde de belli olmaz mi
Toxoplasma diyosan o kanda çıkıyo ki canım ultrasonluk bi şey değil. Hamile de olsan normal bi insan da olsan kanda bakılıyo. Zaten hamileliğinin başında bakılmış olması lazım

Canlar montessori yatak düşünen var mı ben anne yanı chicco bez olandan düşünüyorum 6 aya kadar falan aşağı yukarı sonra direk montessoriye geçerim diye planlıyorum ama çok mu erken bilemedim
Ben 1.5 yaşından sonra montessoriye geçicem canım. Yani iyice yürümeye kendi işini görmeye başlasın öyle alırım. 1.5 yaşına kadar park beşik kullanıcam

Eee bizim ayaklarımız çok erken şişmeye başladı
Bu kız bende ödem yaptı.
Sizde durumlar nedir hanımlar?

Tuzsuz yemeye calis canim.Ben disarida yemek yemenin disinda evde sifir tuz yiyorum.Bol su illaki iciyorsundur ama tuz cok etkiliyor.Yedigin peynir vs..

Ben de yuruyusumde cok farkliliklar hissediyorum. Asiri yavaslamisim tempolu yurumeyi gectim hep geride kaliyorum artik :) Oysa yurumeyi seven ve cok fazla kilom olarak hamile kalmamistim. Bazen de boyle karnim bosluga dusmus gibi hissediyorum. Size de oluyor mu?

Çok teşekkür ederim canım. Zaten kendi drum perinatologa kızdı.. Zaten herşey kafaya takan bir hastasın daha 5mm lik şeye buyüme diyor. 7 mm kadar normal erkek bebekte. Çok sık görülen şey ben hastalara aşırı buyukluk durumunda diyorum dedi. Ne kadar rahatlasa da gene de içimde bir sıkıntı var.. Allah herkesin bebeğini korusun

Tuzsuz yemeye calis canim.Ben disarida yemek yemenin disinda evde sifir tuz yiyorum.Bol su illaki iciyorsundur ama tuz cok etkiliyor.Yedigin peynir vs..
Ya tuzsuz yiyemem gibi geliyor ama bırakmazsam fena olucam 9. Aya kadar
Nasıl alıştın sıfır tuza ya

Ay canım ya normal o zaman. Bu haftalarda ya..
Sıcaklardan gibi geliyor bana.
Tuzu katmıyorumm hiç
Benim bulantılarım hala ara ara devam ettiği için en azından peynirim falan hala tuzlu maalesef, bi de işte gün boyu oturunca ekstra artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…