Bu konuyu bugün eşimle konuştuk.Ben de yuruyusumde cok farkliliklar hissediyorum. Asiri yavaslamisim tempolu yurumeyi gectim hep geride kaliyorum artik :) Oysa yurumeyi seven ve cok fazla kilom olarak hamile kalmamistim. Bazen de boyle karnim bosluga dusmus gibi hissediyorum. Size de oluyor mu?
Geçer inşallah canım ya bulantıBenim bulantılarım hala ara ara devam ettiği için en azından peynirim falan hala tuzlu maalesef, bi de işte gün boyu oturunca ekstra artıyor
Ben 1.5 yaşından sonra montessoriye geçicem canım. Yani iyice yürümeye kendi işini görmeye başlasın öyle alırım. 1.5 yaşına kadar park beşik kullanıcam
Haklısınız canlar en iyisi park beşik bakmak nasipse chicconun yatakları 6 ay en fazla zaten direk ayıramam kıyamam da çok sağolunAynen canim cunku cok kucuk olur diye dusunuyorum daha ama mobklyacilari gezerken gorevliler illaki fikir verip tavsiye verirler.
Gün içinde vakti belirsiz oluyor, haftada bir iki kere mutlaka yokluyor hala..en başından beri böyle benim yanma ve bulantı.. beline kadar saçı olsa doğunca şaşırmamGeçer inşallah canım ya bulantı
Sabahkarımı var
Ya tuzsuz yiyemem gibi geliyor ama bırakmazsam fena olucam 9. Aya kadar
Nasıl alıştın sıfır tuza ya
Ay yanma daha başlamadı bende.kel olacak herheldeGün içinde vakti belirsiz oluyor, haftada bir iki kere mutlaka yokluyor hala..en başından beri böyle benim yanma ve bulantı.. beline kadar saçı olsa doğunca şaşırmam
Kızlar sizce bunlar kullanışlı mantıklı biseymi Eki Görüntüle 2278480
Yürüyünce oluyor şişme ya.Hemen sifir tuza gecemezsin tabiZorunlu haller disinda.Bizde bobrek hastaligi genetik.Ben o yuzden kendimi alistiriyorum ve alistim sayilir.Mesela ezine peyniri cok tuzlu.Onun yerine diyet beyaz peynir alip bir gun suda bekletiyorum.Sebzeleri tuzsuz pisiriyorum.Gerci tuz olmayinca cok zor pisiyor ama olsun.Yumurtaya bol krabiber;pul biber,kekik,kimyon dokuyorum.Bi sekilde cesnilendiriyorum.
Bir de sicaklarin da etkisi var su anda sismelere.ayaklrini havaya dik.Soguk suda beklet.
Gün içinde vakti belirsiz oluyor, haftada bir iki kere mutlaka yokluyor hala..en başından beri böyle benim yanma ve bulantı.. beline kadar saçı olsa doğunca şaşırmam
Kızlar sizce bunlar kullanışlı mantıklı biseymi
Bende bunu verip chicconun almak istiyorumHafif bir arabaya benziyor ama bana pek kullanisli gelmedi. Hic rahat gozukmuyor bir kere bebek acisindan. Ve yeni dogan bebegin kullanmasi pek mumkun degil gibi.
Bende bunu verip chicconun almak istiyorum Eki Görüntüle 2278484 Eki Görüntüle 2278484
Kızlar hayırlı aksamlar bugün benin perinatolojiden randevum vardı. Herşey normal çok şükür yanlız beyin de ki oluşan sıvı 9.5 olarak ölçtü ve yüksek dedi. 26 sina tekrar gün verdi amniyon sıvı alacam dedi riskli dedj çok korktum çok kötüyüm açıkçası hemen kendi doktoruma gittim kendi doktorum 8. 3 olarak ölçtü normal dedi hangisine inanacgimj şaşırdım adana da bir prof. Varmış ondan randevu almaya çalışıyorum şuan perinatalog üzerineymiş dua edin ne olur bana da hayırlısı ile temiz çıksın sonuclarimiz
Eşim aldı i ya kaynanam sinirlendi siz niye bunu aliyosunjz diye neyse bende iade edecem gerialırlarsa chicoyu alacaz zaten diğeri 6 ay dan sonrası içinmişBu cok hosmus dusunulebilir kesinlikle.
Eşim aldı i ya kaynanam sinirlendi siz niye bunu aliyosunjz diye neyse bende iade edecem gerialırlarsa chicoyu alacaz zaten diğeri 6 ay dan sonrası içinmiş
Aminnn canim insallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar alırım. Bugüne kadar tüm kontroller çok güzel çok hareketli biran da bu şekilde bir sonuç alinca çokkötü oldumInsallah her sey temiz cikar Allah kimseyi evladiyla sinamasin.bence de profesore mutlaka gorun amniyon sivi aldirmadan. Ondan sonra da doktorun ve onun dedigiyle bir karar ver. Insallah o kontrolde her sey guzel cikar.
Canım Rabbim sağlık versin inşallah ama ben o kadar çok duydum ki bu sıvıyla alakalı bence ikinci ölçen doktoruna güven çünkü doktorlar bunu hep yapıyor benim öğretmenimi acil ankaraya sevk ettiler beyninde sivi bar diye kadın kahroldu ankaraya gitti prof.bakmis kızmış sizi kim gönderdi ve böyle dedi diye sakın yaptırma bisey içini ferah tut bence sıvı falanda yoktur bu sıvı olayını doktorlar yılan hikayesine donderdilerKızlar hayırlı aksamlar bugün benin perinatolojiden randevum vardı. Herşey normal çok şükür yanlız beyin de ki oluşan sıvı 9.5 olarak ölçtü ve yüksek dedi. 26 sina tekrar gün verdi amniyon sıvı alacam dedi riskli dedj çok korktum çok kötüyüm açıkçası hemen kendi doktoruma gittim kendi doktorum 8. 3 olarak ölçtü normal dedi hangisine inanacgimj şaşırdım adana da bir prof. Varmış ondan randevu almaya çalışıyorum şuan perinatalog üzerineymiş dua edin ne olur bana da hayırlısı ile temiz çıksın sonuclarimiz
Aminnn canim insallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar alırım. Bugüne kadar tüm kontroller çok güzel çok hareketli biran da bu şekilde bir sonuç alinca çokkötü oldum
Haftasonu ebebege gidersem bakicam canm şart oldulcw hamile pantalonuınun göbeğe gelen kısmı çekerken yırtıldı .önceden daha kaliteli idi diktim sonrası başka yerden yırtıldı .zaten giyesim yoktu hepten sinir oldum .
bu butiğe bakayım bende .
alt çamaşırı ikili olanlardan aldım çokta rahat ama indirimde iken göbek kısımlıdanda aldım arada onuda kullanıyorum .ama alınca mutlaka aç bak siyah ve kremden l aldım beyaz gayet açılır kumaş siyah olan sanki small kalıp aynı marka aynı beden diye açıp bakmadım saçma birşey oldu .
Baby&Mom 2Li Yüksek Bel Pamuklu Külot
Özellikleri: Baby&Mom Yüksek Bel Pamuklu Külot, rahatlık sağlar! Pamuklu ve esnek yapısı annenin rahat etmesini sağlar. Hamilelik ve doğum sonrasında kullanılabilir. Yüksek beli sayesinde rahatlık sağlar. Baby&Mom bir ebebek markasıdır. % 100 pamuk Paket içeriği: 2 adetwww.e-bebek.com
Mycey Hamile Külodu
Özellikleri: Fonksiyonları: İpeksi ve esnek doku Karın üstü tam kavrama İki ebatlı kullanım. Karnınız büyüdükçe çamaşırınız da genişler Kullanım amacı ve faydası: Burahat kalıplı külot ile ikisi bir arada kullanım seçeneğiniz var. Açık kullanımda sıcak tutacağıgibi karın ve bel için ek destek...www.e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?