2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu konuyu bugün eşimle konuştuk.
Diyo ki sen ne güzel kelebek gibi sekiyordun
Yavaşladım bende.
Ben topuklu ayakkabı bile giymem yavaşlatıyor diye. Şimdi çok koyuyor

Ben 1.5 yaşından sonra montessoriye geçicem canım. Yani iyice yürümeye kendi işini görmeye başlasın öyle alırım. 1.5 yaşına kadar park beşik kullanıcam
Aynen canim cunku cok kucuk olur diye dusunuyorum daha ama mobklyacilari gezerken gorevliler illaki fikir verip tavsiye verirler.
Haklısınız canlar en iyisi park beşik bakmak nasipse chicconun yatakları 6 ay en fazla zaten direk ayıramam kıyamam da çok sağolun

Ya tuzsuz yiyemem gibi geliyor ama bırakmazsam fena olucam 9. Aya kadar
Nasıl alıştın sıfır tuza ya

Hemen sifir tuza gecemezsin tabi Zorunlu haller disinda.Bizde bobrek hastaligi genetik.Ben o yuzden kendimi alistiriyorum ve alistim sayilir.Mesela ezine peyniri cok tuzlu.Onun yerine diyet beyaz peynir alip bir gun suda bekletiyorum.Sebzeleri tuzsuz pisiriyorum.Gerci tuz olmayinca cok zor pisiyor ama olsun.Yumurtaya bol krabiber;pul biber,kekik,kimyon dokuyorum.Bi sekilde cesnilendiriyorum.
Bir de sicaklarin da etkisi var su anda sismelere.ayaklrini havaya dik.Soguk suda beklet.

Gün içinde vakti belirsiz oluyor, haftada bir iki kere mutlaka yokluyor hala..en başından beri böyle benim yanma ve bulantı.. beline kadar saçı olsa doğunca şaşırmam
Ay yanma daha başlamadı bende.kel olacak herhelde

Yürüyünce oluyor şişme ya.
Yüzükleri çıkardım mesela. Şişiyor sıkıyor bu yüzükler bende düşerdi 3 4 Ay önce ah ah ne hallere düştüm
Ben azaltmaya başlayım bakalım bugünden itibaren yavaş yavaş. Su içiyorum ama tuz zorlayacak gibi.

Gün içinde vakti belirsiz oluyor, haftada bir iki kere mutlaka yokluyor hala..en başından beri böyle benim yanma ve bulantı.. beline kadar saçı olsa doğunca şaşırmam

Yanma bende de var hele dun cok zorladi. Bazi gunler geciyor bazi gunler artiyor muhtemen yediklerimiz de cok etkiliyor. Annem de sacli olacak der :)

Kızlar hayırlı aksamlar bugün benin perinatolojiden randevum vardı. Herşey normal çok şükür yanlız beyin de ki oluşan sıvı 9.5 olarak ölçtü ve yüksek dedi. 26 sina tekrar gün verdi amniyon sıvı alacam dedi riskli dedj çok korktum çok kötüyüm açıkçası hemen kendi doktoruma gittim kendi doktorum 8. 3 olarak ölçtü normal dedi hangisine inanacgimj şaşırdım adana da bir prof. Varmış ondan randevu almaya çalışıyorum şuan perinatalog üzerineymiş dua edin ne olur bana da hayırlısı ile temiz çıksın sonuclarimiz

Insallah her sey temiz cikar Allah kimseyi evladiyla sinamasin. bence de profesore mutlaka gorun amniyon sivi aldirmadan. Ondan sonra da doktorun ve onun dedigiyle bir karar ver. Insallah o kontrolde her sey guzel cikar.

Eşim aldı i ya kaynanam sinirlendi siz niye bunu aliyosunjz diye neyse bende iade edecem gerialırlarsa chicoyu alacaz zaten diğeri 6 ay dan sonrası içinmiş

Belli zaten yeni dogan bebeklerde kullanilmayacagi cok acik. Esin neden sana danismadan almis ki? Insallah iade olur.

Insallah her sey temiz cikar Allah kimseyi evladiyla sinamasin. bence de profesore mutlaka gorun amniyon sivi aldirmadan. Ondan sonra da doktorun ve onun dedigiyle bir karar ver. Insallah o kontrolde her sey guzel cikar.
Aminnn canim insallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar alırım. Bugüne kadar tüm kontroller çok güzel çok hareketli biran da bu şekilde bir sonuç alinca çokkötü oldum

Ya
Canım Rabbim sağlık versin inşallah ama ben o kadar çok duydum ki bu sıvıyla alakalı bence ikinci ölçen doktoruna güven çünkü doktorlar bunu hep yapıyor benim öğretmenimi acil ankaraya sevk ettiler beyninde sivi bar diye kadın kahroldu ankaraya gitti prof.bakmis kızmış sizi kim gönderdi ve böyle dedi diye sakın yaptırma bisey içini ferah tut bence sıvı falanda yoktur bu sıvı olayını doktorlar yılan hikayesine donderdiler

Aminnn canim insallah hayırlısı ile hayırlı sonuçlar alırım. Bugüne kadar tüm kontroller çok güzel çok hareketli biran da bu şekilde bir sonuç alinca çokkötü oldum

Kendini uzme sadece kendini uzmus olmuyorsun :) bebek her seyden cok etkileniyor onu dusun. Bu ultrasonlarin testlerin vs hepsinin yanilma paylari cok oluyor bunu da bil. Her sey iyidir telas yapma insallah

Haftasonu ebebege gidersem bakicam canm şart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…