İçime sindi benimdeGüzel bulmuşsunuz birbirlerine de uymuş canım
Kızlar sizce bunlar kullanışlı mantıklı biseymi Eki Görüntüle 2278480
Kızlar hayırlı aksamlar bugün benin perinatolojiden randevum vardı. Herşey normal çok şükür yanlız beyin de ki oluşan sıvı 9.5 olarak ölçtü ve yüksek dedi. 26 sina tekrar gün verdi amniyon sıvı alacam dedi riskli dedj çok korktum çok kötüyüm açıkçası hemen kendi doktoruma gittim kendi doktorum 8. 3 olarak ölçtü normal dedi hangisine inanacgimj şaşırdım adana da bir prof. Varmış ondan randevu almaya çalışıyorum şuan perinatalog üzerineymiş dua edin ne olur bana da hayırlısı ile temiz çıksın sonuclarimiz
Eşim reklamda görmüş kafaya taktı alaçam diye çokta hafif taşıması falan pratik ama acelesi olmayan biseyd i bize yenindogan lazım bende bazen kızamıyorum Eşim e hevesli diye ilk çocuk bide baya bekledik tedavi falan gözündeki o ışığı görünce kıyamıyorum ama parasına oluyor olan:)Belli zaten yeni dogan bebeklerde kullanilmayacagi cok acik. Esin neden sana danismadan almis ki? Insallah iade olur.
6 ay sonrasiymiscanım geri verecemdealırlar saBU 0 aydan itibaren değil galiba sırtı komple yatmayacak gibi .pek kullanışlı olmayabilir .
inşallah birşey yoktur kötü düşünme diğer perinatoloğa zaman geçirmeden randevu alırsan için rahat eder .
sendede normalmiş diye çıkarsa ki inşallah öyle olacak .bu perinatologlara güvenim iyice bitecek .
Aslında her bebeğin ihtiyacı farklı oluyor bebek kaç kilo dünyaya gelecek bilmiyoruz en iyisi sadece ilk üç ay için alıp gerisini doğduktan sonra halletmek. Çünkü altı aylık kışlık aldigin tulum iki aylıkken olabiliyor. Her bebeğin gelişimi farklibenim ilk hamileliğim. hiç bişeyimiz yokişin kötüsü ne alacağım konusunda da çok kafam karışıyor. bişey alana kadar saatlerce arastırıyorum sonra daha fazla kafam karışıyor ve almaktan vazgeçiyorum o yüzden tecrübeli annelerin yazdıklarını burdan takipteyim :)
Canım telaş yapma prof görsün bir de bazı ölçümler yanlış olabilir bebeğin duruşuyla da alakalı inşallah bir şeyi yoktur evladının Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar hayırlı aksamlar bugün benin perinatolojiden randevum vardı. Herşey normal çok şükür yanlız beyin de ki oluşan sıvı 9.5 olarak ölçtü ve yüksek dedi. 26 sina tekrar gün verdi amniyon sıvı alacam dedi riskli dedj çok korktum çok kötüyüm açıkçası hemen kendi doktoruma gittim kendi doktorum 8. 3 olarak ölçtü normal dedi hangisine inanacgimj şaşırdım adana da bir prof. Varmış ondan randevu almaya çalışıyorum şuan perinatalog üzerineymiş dua edin ne olur bana da hayırlısı ile temiz çıksın sonuclarimiz
Bana göre gördüğüm en büyük bebek küvetiMaşallah o zaman baya kullanışlı uzun süreli :) ben de işte artık bi filesini alırım tamamlanır set
o nedemekmıs canım beyındekı sıvı yanı. içini rahatlatmak için bi profesore gorun ıstersen ama bak kendı doktorunda ölçbılıyomus bunca zaman bsy dememıs bıde sen sorunca normal demıs gönlunu ferah tut İnşallah herşey yolundadırKızlar hayırlı aksamlar bugün benin perinatolojiden randevum vardı. Herşey normal çok şükür yanlız beyin de ki oluşan sıvı 9.5 olarak ölçtü ve yüksek dedi. 26 sina tekrar gün verdi amniyon sıvı alacam dedi riskli dedj çok korktum çok kötüyüm açıkçası hemen kendi doktoruma gittim kendi doktorum 8. 3 olarak ölçtü normal dedi hangisine inanacgimj şaşırdım adana da bir prof. Varmış ondan randevu almaya çalışıyorum şuan perinatalog üzerineymiş dua edin ne olur bana da hayırlısı ile temiz çıksın sonuclarimiz
[/QUOTE o nedemkmıs canım beyındekı sıvı yanı. içini rahatlatmak ıcın bı profa daha görün ıstersen. İnşallah kendı doktorunun dedıgı gbı hersey yolundadır
Ben içine çökmüş gibi hissediyorum canım o yüzden düşünmem ama kullanan biri cevaplarsa daha iyi olurKızlar sizce bunlar kullanışlı mantıklı biseymi Eki Görüntüle 2278480
Eşim reklamda görmüş kafaya taktı alaçam diye çokta hafif taşıması falan pratik ama acelesi olmayan biseyd i bize yenindogan lazım bende bazen kızamıyorum Eşim e hevesli diye ilk çocuk bide baya bekledik tedavi falan gözündeki o ışığı görünce kıyamıyorum ama parasına oluyor olan:)
Bu sadece sürekli seyahat edenlere iyi heralde yaBen içine çökmüş gibi hissediyorum canım o yüzden düşünmem ama kullanan biri cevaplarsa daha iyi olur
Benim ayaklarım hafif şiş ama ellerim çok fena sabahları çok zor hareket ediyorum özelikle sağ elim uyuşuyor baş ve işaret parmağım daha fazla hareket kabiliyetim azalıyor öğlene doğru acilmaya başlıyor. Suyu çoğaltmaya çalışıyorum yürüyüş yapmak lazım tuzu azaltmak havalar ısındı ödem yaptık galibaSıcaklardan herhelde ya yoksa normal mi bilmiyorum 20+0ım bugün ama geçen hafta başladı şişmeye
çok haklısın. 3 ay için yetecek kıyafet vs. almak benim de aklıma yatan birşey. kullanamayacağım şeyi almak istemiyorum. mesela bi arkadaşım ısrarla wombie kundak önerirken bir diğeri hiç gerek yok alma diyor. liste yapıp o listeyi sürekli güncellemekten alışveriş kısmına geçemedimAslında her bebeğin ihtiyacı farklı oluyor bebek kaç kilo dünyaya gelecek bilmiyoruz en iyisi sadece ilk üç ay için alıp gerisini doğduktan sonra halletmek. Çünkü altı aylık kışlık aldigin tulum iki aylıkken olabiliyor. Her bebeğin gelişimi farkli
Çok su iç kuzum, tuzu azalt. Bi de bol bol yürüyüş yap ki kan dolaşım yapsın. Bende henüz bi şişme yok ama suyu bol içmeye çalışıyorum, tuzu pek sevmiyorum zaten. Yürüyüş de düzenli yapmaya çalışıyorum bakalımEee bizim ayaklarımız çok erken şişmeye başladı
Bu kız bende ödem yaptı.
Sizde durumlar nedir hanımlar?
Amin canim insallahCanım telaş yapma prof görsün bir de bazı ölçümler yanlış olabilir bebeğin duruşuyla da alakalı inşallah bir şeyi yoktur evladının Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benim yanmıyor kel mi olacakGün içinde vakti belirsiz oluyor, haftada bir iki kere mutlaka yokluyor hala..en başından beri böyle benim yanma ve bulantı.. beline kadar saçı olsa doğunca şaşırmam
Gayet kaliteli 3 cocuk büyür.söylemesi biraz zor sanki inceltme işaretleride kalktığı için ilk duyumda hira gibi anlaşılacaktır ama olsun ikiside güzel .
adı ile yaşasın inşallah .
akşam bende alayım bari plastiği ince değilse zaten 2-3 ay kullanılıyor sonrası kucağa alıp yıkamak daha kolay geliyor .
bilinçli bir masaj tekniği ile yapmadım ama üstten uca doğru hafif bastırma yapıyordum o dönem kanalları tıkanan arkadaşlarım vardı onlardan öğrenmiştim.
Park besik alacaksan anne yanina bile gerek yok. Bosuna almis olursun.Haklısınız canlar en iyisi park beşik bakmak nasipse chicconun yatakları 6 ay en fazla zaten direk ayıramam kıyamam da çok sağolun
Bu arabayı 8-9 . Aydan sonra kullanabilirsin. Cok rahat edecegini sanmiyorum.ama bebeginKızlar sizce bunlar kullanışlı mantıklı biseymi Eki Görüntüle 2278480
Bende pek sanmiyorumda ah eşimin işleriGayet kaliteli 3 cocuk büyür.
Park besik alacaksan anne yanina bile gerek yok. Bosuna almis olursun.
Bu arabayı 8-9 . Aydan sonra kullanabilirsin. Cok rahat edecegini sanmiyorum.ama bebegin
O işin şakası ya gerçek mi bilmiyorum bile:) ben başından beri bu şikayetleri yaşıyorum bir kaç gündür özellikle yanma çok arttı, demir hapından biraz şüpheleniyorum.. pazartesi doktorumla konuşucam bakalım bir önerisi olacak mıBenim yanmıyor kel mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?