2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar sizce bunlar kullanışlı mantıklı biseymi Eki Görüntüle 2278480

BU 0 aydan itibaren değil galiba sırtı komple yatmayacak gibi .pek kullanışlı olmayabilir .

inşallah birşey yoktur kötü düşünme diğer perinatoloğa zaman geçirmeden randevu alırsan için rahat eder .
sendede normalmiş diye çıkarsa ki inşallah öyle olacak .bu perinatologlara güvenim iyice bitecek .

Belli zaten yeni dogan bebeklerde kullanilmayacagi cok acik. Esin neden sana danismadan almis ki? Insallah iade olur.
Eşim reklamda görmüş kafaya taktı alaçam diye çokta hafif taşıması falan pratik ama acelesi olmayan biseyd i bize yenindogan lazım bende bazen kızamıyorum Eşim e hevesli diye ilk çocuk bide baya bekledik tedavi falan gözündeki o ışığı görünce kıyamıyorum ama parasına oluyor olan:)

6 ay sonrasiymiscanım geri verecemdealırlar sa

Aslında her bebeğin ihtiyacı farklı oluyor bebek kaç kilo dünyaya gelecek bilmiyoruz en iyisi sadece ilk üç ay için alıp gerisini doğduktan sonra halletmek. Çünkü altı aylık kışlık aldigin tulum iki aylıkken olabiliyor. Her bebeğin gelişimi farkli

Canım telaş yapma prof görsün bir de bazı ölçümler yanlış olabilir bebeğin duruşuyla da alakalı inşallah bir şeyi yoktur evladının Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

o nedemekmıs canım beyındekı sıvı yanı. içini rahatlatmak için bi profesore gorun ıstersen ama bak kendı doktorunda ölçbılıyomus bunca zaman bsy dememıs bıde sen sorunca normal demıs gönlunu ferah tut İnşallah herşey yolundadır

Ah bu erkekler iste madem oyle hevesini alsin.

Sıcaklardan herhelde ya yoksa normal mi bilmiyorum 20+0ım bugün ama geçen hafta başladı şişmeye
Benim ayaklarım hafif şiş ama ellerim çok fena sabahları çok zor hareket ediyorum özelikle sağ elim uyuşuyor baş ve işaret parmağım daha fazla hareket kabiliyetim azalıyor öğlene doğru acilmaya başlıyor. Suyu çoğaltmaya çalışıyorum yürüyüş yapmak lazım tuzu azaltmak havalar ısındı ödem yaptık galiba

çok haklısın. 3 ay için yetecek kıyafet vs. almak benim de aklıma yatan birşey. kullanamayacağım şeyi almak istemiyorum. mesela bi arkadaşım ısrarla wombie kundak önerirken bir diğeri hiç gerek yok alma diyor. liste yapıp o listeyi sürekli güncellemekten alışveriş kısmına geçemedim

Eee bizim ayaklarımız çok erken şişmeye başladı
Bu kız bende ödem yaptı.
Sizde durumlar nedir hanımlar?
Çok su iç kuzum, tuzu azalt. Bi de bol bol yürüyüş yap ki kan dolaşım yapsın. Bende henüz bi şişme yok ama suyu bol içmeye çalışıyorum, tuzu pek sevmiyorum zaten. Yürüyüş de düzenli yapmaya çalışıyorum bakalım

Gayet kaliteli 3 cocuk büyür.
Haklısınız canlar en iyisi park beşik bakmak nasipse chicconun yatakları 6 ay en fazla zaten direk ayıramam kıyamam da çok sağolun
Park besik alacaksan anne yanina bile gerek yok. Bosuna almis olursun.
Kızlar sizce bunlar kullanışlı mantıklı biseymi Eki Görüntüle 2278480
Bu arabayı 8-9 . Aydan sonra kullanabilirsin. Cok rahat edecegini sanmiyorum.ama bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…