2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Wombie kundak neki benmi çok cahil kaldım valla eski Usul incecik Amerikan bezinden metrelik kestirip 50/50 cm annem kenarini soft renklerde oya yaptı öyle kundak yaptık ilk oğluma bir buçuk yaşına kadar yaz kış kundak yapıp uyuttum çok zor uyuyordu. Bu sefer muslin örtü aldım dedim herkes alio benim oğlumun başı kel mi. Hoş abiye çekerse oda tüysüz doğar ama bakalım

Benim yanmıyor kel mi olacak
Saçlı bebekler çok güzel oluyor benimki sapsarı doğdu kafasında saç diye sarı güler vardı. Ben hergun defalarca tarardim saçlarını herkes gulerdi bana şimdi bizim fırçalı taraklara geçti adam ya . Üç yaşına kadar hiç kesmedik saçlarını sapsarı ipek gibi omuzlardan aşağı inen saçları vardı herkes kız zannediyordu makinaya dört nuramaraya vurduk adam gibi saç çıkmaya başladı

Amimmmm inşallah canim inşallah. Tüm kontroller bugüne kadar çok güzel geçti 21 .haftadayız bugün peterenoliji öyle deyince dondum kaldim rabbim evlatlarımızı sağ-salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

İnşallah temiz çıkar canım ya..
Kötü düşünme net birşey denilene kadar çok zor ama Evladımız için strese sokmayalım kendimizi onlar çok etkileniyor.
Allahın izniyle temiz çıkacak

Kesinlikle ya havalar vurdu bizi.
Ben yüzük takmayı bıraktım bugünden itibaren parmaklarım şişti
Suyu çoğaltmak kesin şart

H&M den mayo, LCW den şort aldim elbise pek giyemiyorum 3.5 yasinda oglum var egil kalk pek rahat edemiyorum

2 çocuk doğurdum ve asla perinatalog gıtmedım. Kadın dogumcu lar yaptı.. Bu sefer perinatalog gıttım. Gitmez olaydım bana da böbrek büyük dendi.. Ne kadar kendi drum rahatlasa da ıcımde korku var.. Bundan sonra perinatalog mu radyolog mu hıcbırsey gotmeyecegım. Sen de kafanı rahat tut druna İnan... Perinatologlar bazen abartıyor.. İyi bir riskli gebe uzmanına git tamam baska da dr gezme cnm. Ben bir Kendı druma bır de risklı gebe uzmanına gıtcem... Bugün biraz daha iyiyim asla sıkma kendini.. Bebeklerımız etkileniyor. Ben ne olursa olsun dogurcam, hersey Allahtan ne verirse kabulüm.. Böyle olunca rahatlıyorum

Bende Türkiye’ye geleli el ve ayaklarim şişti sicak vurdu cidden
Hollanda serin dimi sen git biz sana gelelim eylülde geliriz geri.
Ya normalde yazı severim ama hamile değilken cidden yazdan sıcaktan nefret ettim.. Daha Ağustos var temmuzu saymıyorum

Hanimlar hangi catlak kremini/yagini kullaniyorsunuz? Ve ne sıklıkla? Daha once gebelik yasayanlar memnun kaldiklariniz oldu mu?

Hollanda serin dimi sen git biz sana gelelim eylülde geliriz geri.
Ya normalde yazı severim ama hamile değilken cidden yazdan sıcaktan nefret ettim.. Daha Ağustos var temmuzu saymıyorum
Serin canim eşim şu an disari cikarken ceket giyiyor ama benim sansima döndüğümde yanar oralarda hamileyken yazi bende sevmiyorum

Serin canim eşim şu an disari cikarken ceket giyiyor ama benim sansima döndüğümde yanar oralarda hamileyken yazi bende sevmiyorum
Ooooo o zaman biz buraya talim
evden dışarı çıkmamak lazım öğlen sıcağında allah korusun güneş çarpması tansiyon zorlar gebeleri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…