çok haklısın. 3 ay için yetecek kıyafet vs. almak benim de aklıma yatan birşey. kullanamayacağım şeyi almak istemiyorum. mesela bi arkadaşım ısrarla wombie kundak önerirken bir diğeri hiç gerek yok alma diyor. liste yapıp o listeyi sürekli güncellemekten alışveriş kısmına geçemedim
Wombie kundak neki benmi çok cahil kaldım valla eski Usul incecik Amerikan bezinden metrelik kestirip 50/50 cm annem kenarini soft renklerde oya yaptı öyle kundak yaptık ilk oğluma bir buçuk yaşına kadar yaz kış kundak yapıp uyuttum çok zor uyuyordu. Bu sefer muslin örtü aldım dedim herkes alio benim oğlumun başı kel mi. Hoş abiye çekerse oda tüysüz doğar ama bakalım
Saçlı bebekler çok güzel oluyor benimki sapsarı doğdu kafasında saç diye sarı güler vardı. Ben hergun defalarca tarardim saçlarını herkes gulerdi bana şimdi bizim fırçalı taraklara geçti adam ya . Üç yaşına kadar hiç kesmedik saçlarını sapsarı ipek gibi omuzlardan aşağı inen saçları vardı herkes kız zannediyordu makinaya dört nuramaraya vurduk adam gibi saç çıkmaya başladı
Canım Rabbim sağlık versin inşallah ama ben o kadar çok duydum ki bu sıvıyla alakalı bence ikinci ölçen doktoruna güven çünkü doktorlar bunu hep yapıyor benim öğretmenimi acil ankaraya sevk ettiler beyninde sivi bar diye kadın kahroldu ankaraya gitti prof.bakmis kızmış sizi kim gönderdi ve böyle dedi diye sakın yaptırma bisey içini ferah tut bence sıvı falanda yoktur bu sıvı olayını doktorlar yılan hikayesine donderdiler
Amimmmm inşallah canim inşallah. Tüm kontroller bugüne kadar çok güzel geçti 21 .haftadayız bugün peterenoliji öyle deyince dondum kaldim rabbim evlatlarımızı sağ-salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar hayırlı aksamlar bugün benin perinatolojiden randevum vardı. Herşey normal çok şükür yanlız beyin de ki oluşan sıvı 9.5 olarak ölçtü ve yüksek dedi. 26 sina tekrar gün verdi amniyon sıvı alacam dedi riskli dedj çok korktum çok kötüyüm açıkçası hemen kendi doktoruma gittim kendi doktorum 8. 3 olarak ölçtü normal dedi hangisine inanacgimj şaşırdım adana da bir prof. Varmış ondan randevu almaya çalışıyorum şuan perinatalog üzerineymiş dua edin ne olur bana da hayırlısı ile temiz çıksın sonuclarimiz
İnşallah temiz çıkar canım ya..
Kötü düşünme net birşey denilene kadar çok zor ama Evladımız için strese sokmayalım kendimizi onlar çok etkileniyor.
Allahın izniyle temiz çıkacak
Benim ayaklarım hafif şiş ama ellerim çok fena sabahları çok zor hareket ediyorum özelikle sağ elim uyuşuyor baş ve işaret parmağım daha fazla hareket kabiliyetim azalıyor öğlene doğru acilmaya başlıyor. Suyu çoğaltmaya çalışıyorum yürüyüş yapmak lazım tuzu azaltmak havalar ısındı ödem yaptık galiba
hamile kıyafeti için alışveriş yaptığınız bir yer varmı .lcw den iki tane likralı pantalon almıştım ama yazın pantalon giyemiyorum çok rahatsız ediyor .1 tanede elbise aldım elbise çok rahat .şimdilik eski şalvar pantalonlarım oluyor ama sıkmaya başladı .bol elbise ve şort almam lazım siz nerelerden alıyorsunuz .
birde hamile mayosunu halletmem lazım .temmuzun ilk haftası tatil var .bikini ile rahat edemem mayo tankini almak mantıklı gibi .
Kızlar hayırlı aksamlar bugün benin perinatolojiden randevum vardı. Herşey normal çok şükür yanlız beyin de ki oluşan sıvı 9.5 olarak ölçtü ve yüksek dedi. 26 sina tekrar gün verdi amniyon sıvı alacam dedi riskli dedj çok korktum çok kötüyüm açıkçası hemen kendi doktoruma gittim kendi doktorum 8. 3 olarak ölçtü normal dedi hangisine inanacgimj şaşırdım adana da bir prof. Varmış ondan randevu almaya çalışıyorum şuan perinatalog üzerineymiş dua edin ne olur bana da hayırlısı ile temiz çıksın sonuclarimiz
2 çocuk doğurdum ve asla perinatalog gıtmedım. Kadın dogumcu lar yaptı.. Bu sefer perinatalog gıttım. Gitmez olaydım bana da böbrek büyük dendi.. Ne kadar kendi drum rahatlasa da ıcımde korku var.. Bundan sonra perinatalog mu radyolog mu hıcbırsey gotmeyecegım. Sen de kafanı rahat tut druna İnan... Perinatologlar bazen abartıyor.. İyi bir riskli gebe uzmanına git tamam baska da dr gezme cnm. Ben bir Kendı druma bır de risklı gebe uzmanına gıtcem... Bugün biraz daha iyiyim asla sıkma kendini.. Bebeklerımız etkileniyor. Ben ne olursa olsun dogurcam, hersey Allahtan ne verirse kabulüm.. Böyle olunca rahatlıyorum
Hollanda serin dimi sen git biz sana gelelim eylülde geliriz geri.
Ya normalde yazı severim ama hamile değilken cidden yazdan sıcaktan nefret ettim.. Daha Ağustos var temmuzu saymıyorum
Ya normalde yazı severim ama hamile değilken cidden yazdan sıcaktan nefret ettim.. Daha Ağustos var temmuzu saymıyorum