2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dualarım seninle inşallah, Allah gönlüne ferahlık versin en kısa zamanda

Canlar montessori yatak düşünen var mı ben anne yanı chicco bez olandan düşünüyorum 6 aya kadar falan aşağı yukarı sonra direk montessoriye geçerim diye planlıyorum ama çok mu erken bilemedim

Bende chiccco anne yanı alacaktım ama ebebek de baby&pluss un var ve kraft markanın çok daha uygun fiyatları. Daha mantıklı geldi bana. 1200 chiccoo - 600-700 diğer markalar

Hanimlar hangi catlak kremini/yagini kullaniyorsunuz? Ve ne sıklıkla? Daha once gebelik yasayanlar memnun kaldiklariniz oldu mu?
Ilk gebeligimde hindistancevizi yagi ve mustela kullandim. Hic catlagim olmadi. Bundada mustela kullaniyorum. Hindistancevizi yagi alcam şok marketten onu da kullanicam. Sabahlari mustela gece yatmadan once hindistan cevizi yagi surcem

Sabah tartıldım ve 8-9 kilo almışım toplamda
Böyle giderse son 3 ay kilo alınacak zaten... ... kaç kilo ile bitiririm acaba

Aaaaa o zaman direk Hindistan cevizi yağı ve lierac devam. Karnımda eskisine göre daha çok tüylenme oldu zaten bende hamilelik sebebiyle olur diyordum
Bende ilk Bebek yagi kullaniyordum. Doktor gebeligin basinda sordu bebek yagi kullaniyorum dedim. Bebek yagi tuylenme yapiyor dedi. Hatta sasirdim. Hemen kestim. Hindistan cevizien guzeli

Rabbim hayırlısı ile sana da şifa versin canim. Dünden beri öyle kötüyüm ki nette okuduktan sonra daha da karamsar oldum . Dua tek çare rabbim inşallah hayırlısı ile sağ-salim kucagimiza almayı nasip etsin. Dün aniden öyle direk söyleyince dondum kaldım rabbim kimseyi çaresiz birakmasin

bende 5 yaşına kadar kestirmeyi düşünmüyorum
içini ferah tut herşey güzel olacak bebeğim sağlıklı doğacak diye kendi kendine sürekli tekrar et umarım sağlıkla alırsın kucağına

Ilk gebeligimde hindistancevizi yagi ve mustela kullandim. Hic catlagim olmadi. Bundada mustela kullaniyorum. Hindistancevizi yagi alcam şok marketten onu da kullanicam. Sabahlari mustela gece yatmadan once hindistan cevizi yagi surcem
canım senın tavsıyen uzerıne bende almnıstım hındıstan cevızı yağını soktan. surdumde baya. ama suara bıraktım çünkü ben gece yatmadan sürüp yatıyodum sonrasında bı baktım butun gecelıklerımde bı koku tam göbek kısımlarında. kötü bı kokuydu ve mdemı bulandırdı açıkçası ve gecelıklerı defalaca yıkamama rağmen zar zor geçti. sende olmuyonmu bu

Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar halbu ki, ben kollarıma falan bile sürüyorum. Markasını değiştir bence, o zaman fark edebilir kokusu da ben gratis den almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…