Kızlar hayırlı aksamlar bugün benin perinatolojiden randevum vardı. Herşey normal çok şükür yanlız beyin de ki oluşan sıvı 9.5 olarak ölçtü ve yüksek dedi. 26 sina tekrar gün verdi amniyon sıvı alacam dedi riskli dedj çok korktum çok kötüyüm açıkçası hemen kendi doktoruma gittim kendi doktorum 8. 3 olarak ölçtü normal dedi hangisine inanacgimj şaşırdım adana da bir prof. Varmış ondan randevu almaya çalışıyorum şuan perinatalog üzerineymiş dua edin ne olur bana da hayırlısı ile temiz çıksın sonuclarimiz
Canlar montessori yatak düşünen var mı ben anne yanı chicco bez olandan düşünüyorum 6 aya kadar falan aşağı yukarı sonra direk montessoriye geçerim diye planlıyorum ama çok mu erken bilemedim
Bende chiccco anne yanı alacaktım ama ebebek de baby&pluss un var ve kraft markanın çok daha uygun fiyatları. Daha mantıklı geldi bana. 1200 chiccoo - 600-700 diğer markalar
Ilk gebeligimde hindistancevizi yagi ve mustela kullandim. Hic catlagim olmadi. Bundada mustela kullaniyorum. Hindistancevizi yagi alcam şok marketten onu da kullanicam. Sabahlari mustela gece yatmadan once hindistan cevizi yagi surcem
İnşallah temiz çıkar canım ya..
Kötü düşünme net birşey denilene kadar çok zor ama Evladımız için strese sokmayalım kendimizi onlar çok etkileniyor.
Allahın izniyle temiz çıkacak ❤
Bende ilk Bebek yagi kullaniyordum. Doktor gebeligin basinda sordu bebek yagi kullaniyorum dedim. Bebek yagi tuylenme yapiyor dedi. Hatta sasirdim. Hemen kestim. Hindistan cevizien guzeli
2 çocuk doğurdum ve asla perinatalog gıtmedım. Kadın dogumcu lar yaptı.. Bu sefer perinatalog gıttım. Gitmez olaydım bana da böbrek büyük dendi.. Ne kadar kendi drum rahatlasa da ıcımde korku var.. Bundan sonra perinatalog mu radyolog mu hıcbırsey gotmeyecegım. Sen de kafanı rahat tut druna İnan... Perinatologlar bazen abartıyor.. İyi bir riskli gebe uzmanına git tamam baska da dr gezme cnm. Ben bir Kendı druma bır de risklı gebe uzmanına gıtcem... Bugün biraz daha iyiyim asla sıkma kendini.. Bebeklerımız etkileniyor. Ben ne olursa olsun dogurcam, hersey Allahtan ne verirse kabulüm.. Böyle olunca rahatlıyorum
Rabbim hayırlısı ile sana da şifa versin canim. Dünden beri öyle kötüyüm ki nette okuduktan sonra daha da karamsar oldum . Dua tek çare rabbim inşallah hayırlısı ile sağ-salim kucagimiza almayı nasip etsin. Dün aniden öyle direk söyleyince dondum kaldım rabbim kimseyi çaresiz birakmasin
Saçlı bebekler çok güzel oluyor benimki sapsarı doğdu kafasında saç diye sarı güler vardı. Ben hergun defalarca tarardim saçlarını herkes gulerdi bana şimdi bizim fırçalı taraklara geçti adam ya . Üç yaşına kadar hiç kesmedik saçlarını sapsarı ipek gibi omuzlardan aşağı inen saçları vardı herkes kız zannediyordu makinaya dört nuramaraya vurduk adam gibi saç çıkmaya başladı
Rabbim hayırlısı ile sana da şifa versin canim. Dünden beri öyle kötüyüm ki nette okuduktan sonra daha da karamsar oldum . Dua tek çare rabbim inşallah hayırlısı ile sağ-salim kucagimiza almayı nasip etsin. Dün aniden öyle direk söyleyince dondum kaldım rabbim kimseyi çaresiz birakmasin
Ilk gebeligimde hindistancevizi yagi ve mustela kullandim. Hic catlagim olmadi. Bundada mustela kullaniyorum. Hindistancevizi yagi alcam şok marketten onu da kullanicam. Sabahlari mustela gece yatmadan once hindistan cevizi yagi surcem
canım senın tavsıyen uzerıne bende almnıstım hındıstan cevızı yağını soktan. surdumde baya. ama suara bıraktım çünkü ben gece yatmadan sürüp yatıyodum sonrasında bı baktım butun gecelıklerımde bı koku tam göbek kısımlarında. kötü bı kokuydu ve mdemı bulandırdı açıkçası ve gecelıklerı defalaca yıkamama rağmen zar zor geçti. sende olmuyonmu bu
canım senın tavsıyen uzerıne bende almnıstım hındıstan cevızı yağını soktan. surdumde baya. ama suara bıraktım çünkü ben gece yatmadan sürüp yatıyodum sonrasında bı baktım butun gecelıklerımde bı koku tam göbek kısımlarında. kötü bı kokuydu ve mdemı bulandırdı açıkçası ve gecelıklerı defalaca yıkamama rağmen zar zor geçti. sende olmuyonmu bu
Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar halbu ki, ben kollarıma falan bile sürüyorum. Markasını değiştir bence, o zaman fark edebilir kokusu da ben gratis den almıştım.