Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar halbu ki, ben kollarıma falan bile sürüyorum. Markasını değiştir bence, o zaman fark edebilir kokusu da ben gratis den almıştım.
canım senın tavsıyen uzerıne bende almnıstım hındıstan cevızı yağını soktan. surdumde baya. ama suara bıraktım çünkü ben gece yatmadan sürüp yatıyodum sonrasında bı baktım butun gecelıklerımde bı koku tam göbek kısımlarında. kötü bı kokuydu ve mdemı bulandırdı açıkçası ve gecelıklerı defalaca yıkamama rağmen zar zor geçti. sende olmuyonmu bu
Merhaba ilk defa renkli akintim oldu. Açık kahve pembe arasi bir renk. Tam 20 haftalik oldugum gunde oldu yani hamile olmasam adet baslangic gununde. Adet baslangic günlerinde böyle lekelenme olabiliyormus basina gelen varmi? Tatilde oldugum için doktorla sadece telefonda konusabildim olabilir dedi. Bu aralar lekelenme normalmi yasayan varmi endiselenmelimiyim
Sallanan bir de yanı aşağı inebilen annenin yataktan kolayca alabileceği bir yatak istiyorum aslında yatağımın yanına kuzum en azından 1-1,5 yaşa kadar yatabilsin sonra montessoriye geçelim inşallah
Bende chiccco anne yanı alacaktım ama ebebek de baby&pluss un var ve kraft markanın çok daha uygun fiyatları. Daha mantıklı geldi bana. 1200 chiccoo - 600-700 diğer markalar
A101 den kuvet masrapa kova takimini alan furyaya katildim bende yaninda disney bebe ayakkabisi da aldim.12 lira.Patik niyetine giyer insallah tontirikolar
Selam kızlar bebek arabası hangi marka model aldınız ilk bebeğim olacak aklımda birkaç model vardı gidip bakınca her satıcı farklı şey söyledi aklım çok karıştı aklımdaki modellerden de vazgeçtim sizler hangisini tavsiye edersiniz iyice ağırlaşmadan havalar ısınmadan en azından büyük parçaları netleştirsem kafam biraz daha rahat olacak daha sadece a101den küvet takımı aldım dün
Ben gunde 2 kere sabah aksam suruyorum. Sabah krem aksam yag gibi. Ama aylar ilerliyor gunde 3 e cikarmayi dusunuyorum. Cunku surekli nemli kalmasi gerektigini dusunuyorum. Suruyoruz 1-2 saate tekrar cilt kuruyabiliyor.
Ben gunde 2 kere sabah aksam suruyorum. Sabah krem aksam yag gibi. Ama aylar ilerliyor gunde 3 e cikarmayi dusunuyorum. Cunku surekli nemli kalmasi gerektigini dusunuyorum. Suruyoruz 1-2 saate tekrar cilt kuruyabiliyor.
Merhaba ilk defa renkli akintim oldu. Açık kahve pembe arasi bir renk. Tam 20 haftalik oldugum gunde oldu yani hamile olmasam adet baslangic gununde. Adet baslangic günlerinde böyle lekelenme olabiliyormus basina gelen varmi? Tatilde oldugum için doktorla sadece telefonda konusabildim olabilir dedi. Bu aralar lekelenme normalmi yasayan varmi endiselenmelimiyim
Rabbimin izniyle bir şey olmaz canım benim korkma doktorunun talimatlarını dinle bol bol su iç ayaklarını hafif kaldırarak soluna uzan inşallah tekrarlamaz
Selam kızlar bebek arabası hangi marka model aldınız ilk bebeğim olacak aklımda birkaç model vardı gidip bakınca her satıcı farklı şey söyledi aklım çok karıştı aklımdaki modellerden de vazgeçtim sizler hangisini tavsiye edersiniz iyice ağırlaşmadan havalar ısınmadan en azından büyük parçaları netleştirsem kafam biraz daha rahat olacak daha sadece a101den küvet takımı aldım dün
Doğduğu andan itibaren kullanılabiliyormu canım o benim baktığım bastonlar hep daha sonrası içindi doğduğu andan itibaren kullanılabilen 2 markada vardı onlarda 3bin falandı senin düşündüğün nasıl birşeyki acaba çünkü hafif olması ve kolay katlanabilmesi çok önemli benim için
Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar halbu ki, ben kollarıma falan bile sürüyorum. Markasını değiştir bence, o zaman fark edebilir kokusu da ben gratis den almıştım.
Merhaba canım.İki defa pembe, onun dışında sanırım iki defa da kahve lekelenmelerim oldu.Solugu doktorda aldım,ama sıkıntı olmadığını,bebeğin kalp atışı iyi,rahim ağzı kapalı.Normal,olabilir dendi.Bol su içmeye çalışıyorum.Kendini yorma sende ve bol bol su iç ki gitsin olan lekelenmede.
En son lekelenme olayını da 19+6 da yaşadım pembe şekilde.Doktor normal olabilir demesine rağmen bence sıkıntı kabizlikti.Kendini o bakımdan da zorlama,ben yaptım bı hata