2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar halbu ki, ben kollarıma falan bile sürüyorum. Markasını değiştir bence, o zaman fark edebilir kokusu da ben gratis den almıştım.
ilk surdugunde güzel kokuyo ama surup yatınca ıgrenc bı koku oluşturdu anlamadım

Ben surdukten sonra ince bir tulbent koyuyorum. O yuzden gece surdum hep. Koku olmadi

Merhaba ilk defa renkli akintim oldu. Açık kahve pembe arasi bir renk. Tam 20 haftalik oldugum gunde oldu yani hamile olmasam adet baslangic gununde. Adet baslangic günlerinde böyle lekelenme olabiliyormus basina gelen varmi? Tatilde oldugum için doktorla sadece telefonda konusabildim olabilir dedi. Bu aralar lekelenme normalmi yasayan varmi endiselenmelimiyim

Bu sadece sürekli seyahat edenlere iyi heralde ya
Rahat edilmez gibi sanki bilemedim kullananlar daha iyi yorumlar canım
Gayet kaliteli 3 cocuk büyür.

Park besik alacaksan anne yanina bile gerek yok. Bosuna almis olursun.

Bu arabayı 8-9 . Aydan sonra kullanabilirsin. Cok rahat edecegini sanmiyorum.ama bebegin
Sallanan bir de yanı aşağı inebilen annenin yataktan kolayca alabileceği bir yatak istiyorum aslında yatağımın yanına kuzum en azından 1-1,5 yaşa kadar yatabilsin sonra montessoriye geçelim inşallah
Ela neva ada eylul basak nil benm de favorilerm
Kızım olsaydı kesinlikle Nil olurdu nasip inşallah bir gün
Bende chiccco anne yanı alacaktım ama ebebek de baby&pluss un var ve kraft markanın çok daha uygun fiyatları. Daha mantıklı geldi bana. 1200 chiccoo - 600-700 diğer markalar
Oda sanırım 6 aya kadar canım daha uzun 1 yaş falan olsa alabilirim kullanışlu oluyorlar

Selam kızlar bebek arabası hangi marka model aldınız ilk bebeğim olacak aklımda birkaç model vardı gidip bakınca her satıcı farklı şey söyledi aklım çok karıştı aklımdaki modellerden de vazgeçtim sizler hangisini tavsiye edersiniz iyice ağırlaşmadan havalar ısınmadan en azından büyük parçaları netleştirsem kafam biraz daha rahat olacak daha sadece a101den küvet takımı aldım dün

Ben gunde 2 kere sabah aksam suruyorum. Sabah krem aksam yag gibi. Ama aylar ilerliyor gunde 3 e cikarmayi dusunuyorum. Cunku surekli nemli kalmasi gerektigini dusunuyorum. Suruyoruz 1-2 saate tekrar cilt kuruyabiliyor.
Evet haklısın canım ben de günlük süreyim o zaman

Rabbimin izniyle bir şey olmaz canım benim korkma doktorunun talimatlarını dinle bol bol su iç ayaklarını hafif kaldırarak soluna uzan inşallah tekrarlamaz

Bende a101 furyasına katıldım Chicco baston düşünüyorum canım henüz almadım

Bende a101 furyasına katıldım Chicco baston düşünüyorum canım henüz almadım
Doğduğu andan itibaren kullanılabiliyormu canım o benim baktığım bastonlar hep daha sonrası içindi doğduğu andan itibaren kullanılabilen 2 markada vardı onlarda 3bin falandı senin düşündüğün nasıl birşeyki acaba çünkü hafif olması ve kolay katlanabilmesi çok önemli benim için

Hindistan cevizi yağı çok güzel kokar halbu ki, ben kollarıma falan bile sürüyorum. Markasını değiştir bence, o zaman fark edebilir kokusu da ben gratis den almıştım.
Saf hindistan cevizi yagi bildiğin ayçiçek yagi gibi kokar hatt yemeklere bile kullanilir,o güzel kokulu olanlar katkili oluyor

Geçmiş olsun kendini yormamaya calis,agir falan kaldirma tatil bitiminde de doktoruna git

Merhaba canım.İki defa pembe, onun dışında sanırım iki defa da kahve lekelenmelerim oldu.Solugu doktorda aldım,ama sıkıntı olmadığını,bebeğin kalp atışı iyi,rahim ağzı kapalı.Normal,olabilir dendi.Bol su içmeye çalışıyorum.Kendini yorma sende ve bol bol su iç ki gitsin olan lekelenmede.

En son lekelenme olayını da 19+6 da yaşadım pembe şekilde.Doktor normal olabilir demesine rağmen bence sıkıntı kabizlikti.Kendini o bakımdan da zorlama,ben yaptım bı hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…