2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu haftalarda artık rahim iyice ağırlaştığı için baskıdan dolayı vajinal akıntı artabilir diyor benim kullandığım gebelik programında canım. Koku ve renk koyuluğu yoksa sıkıntı yok bildiğim kadarıyla

Canım benimde çok ağrım oldu inanılmaz ağrıdı sanırım herkeste farklı oluyo ben 15 gün kolumun üzerine yatamadım kızardı şişti valla mahvoldum 2.dozdan çok korkuyorum neredeyse yaptırmıycam o derece yani herkes 2 gün hamlamış gibi ağrıyıp geçiyo demişti ama cidden 15 gün çektim ağlıycaktım nerdeyse

Canım bu haftalarda vajinal akıntı yoğun olurmuş şeffaf olduğu içinde normal yani korkma

Tanesi 2.25tl dedi. Yaptırırım 50 tane. En azından cicek tohumu ekilir.

Amniyo sivisi sari ve camasir suyu gib kokuyor. Anlarsin yani. Bu akinti normal
Bak canım kalem tohumu ekmiştin 2 gün önce şiödi ne oldu.. Gayet mantıklı hediye bence

Bu foto 1.gün

Bu bugün

Eklentiler

• IMG_20190616_090438.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 25
Bende çok ağrıdan korkmuştum ama spor yapmışım gibi ağrı oldu bugün 2.gğn hala devam ağrısı 3.gün inşallah geçer ya kaldırınca ağrıyor daha çok

Bende çok ağrıdan korkmuştum ama spor yapmışım gibi ağrı oldu bugün 2.gğn hala devam ağrısı 3.gün inşallah geçer ya kaldırınca ağrıyor daha çok
Canım herkeste farklı etki gösteriyo sanırım çünkü benim ki inanılmaz ağrıdı ya resmen abartmıyorum 15 gün geçmedi şişti kızardı morardı alerjimi oldu anlamadım ki normalde acı eşiği de yüksek biriyimdir düşün yani korkuyorum 2.doz için

Kızlar babymallde ateşölçerlerde indirim var. Ben braunun temazsızını almayı düşünüyordum, bebek mağazalarından birinde bakmıştım 550 liraydı, dediğim yerde 400e düşmüş sipariş ettim. Düşünenler bakabilir sıvıların ısısını da ölçüyormuş. Banyo suyuna, mamasına ve yoğurt yaparken de kullanırım diye düşündüm.

Canm kendi kararın tabiki ama annede gebelikte şeker yükselirse ve kontrol altına alinmazsa ölü doğuma obez bebek dogumuna sebep olabiliyor . Şeker yükleme yapmicaksan bile en azından aile hekiminde açlık tokluk şekerine baktır cnm. Bana herkes yaptırma dedi. Ama benm normalde şekerim sınırlarda dolaşıyor babam babaannem halam kronik şeker hastası. Genetik yatkınlık zaten var. İlk gebeligimde şeker yükleme çok iyi cikmadi ama diyetle götürdük işi insülin gerekmedi. Bu sefer çok şükür güzel çıktı.

Bizim ateş wewell marka dört senedir kullanıyorum taş gibi çıktı mamasini banyo suyunu oda sıcaklığıni hepsini olcuyor. Fiyatını bilmiyorum ama ne kadar olmuştur

İlk gebelikte benim de çok kötü olmuştu iki hafta felçli gibiydi kolum. Ama bu sefer hiç hissetmedim hemsirenin eli mi hafifti acaba

Ay çok hoşuma gitti. Normalde dusunmuyordum hediyelik ama yapilabilir bence de zaten her yer tohum satiyor şuan bi pakete dört beş tohum koysak yeter aklimin kosesine yazayım bende
Araştırdım yapımı çok kolay. Bende evde kendim yapacam.

Bende yaptirmaya karar verdim. Agustos yada eylül de yaptırırım. Video koymuslar. Hep acan çiçek tohumu. Anlamli olur.
Bi sayfa var atayım istersen gezerken görmüştüm bende ben yazılarını daha çok sevdim tohumlu yazılı güzeldi ama tanesi ne bilmiyorum hiç sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…