Kızlar bişey soracağım sizlere. Vajinal akıntım 24.hafta itibariyle biraz değişti gibi geliyor. Su gibi şeffaf bir akıntı oluyor. Çok değil ama çamaşırım biraz ıslanıyor. Bu haftalarda normalmidir acaba? Amniyos sıvısı olabilir gibi bişeyler okuyup korktum.
Bu haftalarda artık rahim iyice ağırlaştığı için baskıdan dolayı vajinal akıntı artabilir diyor benim kullandığım gebelik programında canım. Koku ve renk koyuluğu yoksa sıkıntı yok bildiğim kadarıyla
Tetanoz aşısı 2. Gününde kolum nasıl acıyor nasıl... ... kolumu kaldıramıyorum bile sanki biri kaslarımı kesip bırakmış. siz de böyle oldu mu? Bide 5 doz olacakmış her ay böyle acı m çekeceğiz.
Canım benimde çok ağrım oldu inanılmaz ağrıdı sanırım herkeste farklı oluyo ben 15 gün kolumun üzerine yatamadım kızardı şişti valla mahvoldum 2.dozdan çok korkuyorum neredeyse yaptırmıycam o derece yani herkes 2 gün hamlamış gibi ağrıyıp geçiyo demişti ama cidden 15 gün çektim ağlıycaktım nerdeyse
Kızlar bişey soracağım sizlere. Vajinal akıntım 24.hafta itibariyle biraz değişti gibi geliyor. Su gibi şeffaf bir akıntı oluyor. Çok değil ama çamaşırım biraz ıslanıyor. Bu haftalarda normalmidir acaba? Amniyos sıvısı olabilir gibi bişeyler okuyup korktum.
Canım benimde çok ağrım oldu inanılmaz ağrıdı sanırım herkeste farklı oluyo ben 15 gün kolumun üzerine yatamadım kızardı şişti valla mahvoldum 2.dozdan çok korkuyorum neredeyse yaptırmıycam o derece yani herkes 2 gün hamlamış gibi ağrıyıp geçiyo demişti ama cidden 15 gün çektim ağlıycaktım nerdeyse
Canım herkeste farklı etki gösteriyo sanırım çünkü benim ki inanılmaz ağrıdı ya resmen abartmıyorum 15 gün geçmedi şişti kızardı morardı alerjimi oldu anlamadım ki normalde acı eşiği de yüksek biriyimdir düşün yani korkuyorum 2.doz için
Kızlar babymallde ateşölçerlerde indirim var. Ben braunun temazsızını almayı düşünüyordum, bebek mağazalarından birinde bakmıştım 550 liraydı, dediğim yerde 400e düşmüş sipariş ettim. Düşünenler bakabilir sıvıların ısısını da ölçüyormuş. Banyo suyuna, mamasına ve yoğurt yaparken de kullanırım diye düşündüm.
Genetik şeker hastalığı yoksa ve öncesinde beni rahatsız edecek bir belirtti durumu yoktu. Şeker yüklemesine hep bi önyargım oldu. Kişide dönem dönem bile değişebilecek ölçüler bunlar, Gizli şeker falan diyorlar her şeye sonra bir şey çıkmıyor.
Canm kendi kararın tabiki ama annede gebelikte şeker yükselirse ve kontrol altına alinmazsa ölü doğuma obez bebek dogumuna sebep olabiliyor . Şeker yükleme yapmicaksan bile en azından aile hekiminde açlık tokluk şekerine baktır cnm. Bana herkes yaptırma dedi. Ama benm normalde şekerim sınırlarda dolaşıyor babam babaannem halam kronik şeker hastası. Genetik yatkınlık zaten var. İlk gebeligimde şeker yükleme çok iyi cikmadi ama diyetle götürdük işi insülin gerekmedi. Bu sefer çok şükür güzel çıktı.
Kızlar babymallde ateşölçerlerde indirim var. Ben braunun temazsızını almayı düşünüyordum, bebek mağazalarından birinde bakmıştım 550 liraydı, dediğim yerde 400e düşmüş sipariş ettim. Düşünenler bakabilir sıvıların ısısını da ölçüyormuş. Banyo suyuna, mamasına ve yoğurt yaparken de kullanırım diye düşündüm.
Bizim ateş wewell marka dört senedir kullanıyorum taş gibi çıktı mamasini banyo suyunu oda sıcaklığıni hepsini olcuyor. Fiyatını bilmiyorum ama ne kadar olmuştur
Ay çok hoşuma gitti. Normalde dusunmuyordum hediyelik ama yapilabilir bence de zaten her yer tohum satiyor şuan bi pakete dört beş tohum koysak yeter aklimin kosesine yazayım bende
Canım herkeste farklı etki gösteriyo sanırım çünkü benim ki inanılmaz ağrıdı ya resmen abartmıyorum 15 gün geçmedi şişti kızardı morardı alerjimi oldu anlamadım ki normalde acı eşiği de yüksek biriyimdir düşün yani korkuyorum 2.doz için
Ay çok hoşuma gitti. Normalde dusunmuyordum hediyelik ama yapilabilir bence de zaten her yer tohum satiyor şuan bi pakete dört beş tohum koysak yeter aklimin kosesine yazayım bende