2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebek hareketleriniz ne durumda benim bu gün 1 kere oldu sadece genelde 5-6 yı bulurdu

Gun gun degisiyor benimde.Cuma gunu savas alani gibiydi ozellikle aksam artik neler yapiyorlarsa iceride ama dun sakinlerdi.Aksam 3-4 defa tekme yedim okadar.Endiselenme.Biz uyuyorken onlar uyaniklarmis genelde.

Bu konuda genelde herkes tereddüt ediyo ama neden yaptırmıyosun ki canım

Genetik şeker hastalığı yoksa ve öncesinde beni rahatsız edecek bir belirtti durumu yoktu. Şeker yüklemesine hep bi önyargım oldu. Kişide dönem dönem bile değişebilecek ölçüler bunlar, Gizli şeker falan diyorlar her şeye sonra bir şey çıkmıyor.

Açlık, tokluk şekerine baktır o zaman istersen, normalde şeker ile ilgili hiç bir sıkıntısı olmadığı halde hamilelik şekeri çıkan tanıdığım oldu. Bebek için riskli bir durum bilmemek.

Açlık, tokluk şekerine baktır o zaman istersen, normalde şeker ile ilgili hiç bir sıkıntısı olmadığı halde hamilelik şekeri çıkan tanıdığım oldu. Bebek için riskli bir durum bilmemek.

Tokluk kac olunca sınır oluyordu hamilelikte ? Gecen gun babamin seker aletiyle olctuk gerci bu aletler tam net sonucu vermiyor da olsun.Yemekten 2 saat sonra 126 ydi,aclik 86.Korkmadim degil sahsen.Bir an once yaptirip varsa da saglikli bir diyete giricem.Kendimde de belirti yoktu hic.Dedigin gibi hamilelik sekeri belirti vermiyor.Icilen o sivi 1 tane baklavadaki seker miktari kadarmis.

Tam bilmiyorum canım. Ben şeker yüklemesi yaptırdım, 90 çıktı içtikten bir saat sonra kan da.
Sağlık ocağında bile bakıyorlar diye biliyorum şeker yüklemesiz açlık tokluğa

Anladım canım. Zaten dediğim gibi yaptırıp yaptırmamak hep tartışılan bi konu. Ben aklımda kalmasın diye yaptırmak istiyorum

Benim de ikinci gün çok ağrım olmuştu gece de farketmeyip üstüne yatmışım, ama çok şükür bir kaç güne hiç acısı kalmadı geçer inşallah senin de

Şeker yükleme yapılmamasını sadece şu şartlarda makul buluyorum diğer her durumda yapılması gerekiyor. Eğer bir kadın hiç rafine şeker tüketmiyorsa, paketli gıdalardan uzak duruyorsa, günlük tükettiği meyve bile beslenme uzmanlarının ön gördüğü 1 porsiyon sınırları içinde ise ekmek vs de dengeli ise zaten günlük hayatta maruz kalmadığım bir şeyin tehlikesi olamaz diye yaptırmayabilir. Çünkü zaten vücuduna rutininde almadığı şekeri testle almayabilir. Ama bu dediğim şartlarda beslenen kişi zaten ülkemizde çok çok azdır.

+1

Sadece 2 dozu hamilelikte olcak. Agrı 2 3 gün sürer geçer korkma uzun sürmüyor

Kızlar bişey soracağım sizlere. Vajinal akıntım 24.hafta itibariyle biraz değişti gibi geliyor. Su gibi şeffaf bir akıntı oluyor. Çok değil ama çamaşırım biraz ıslanıyor. Bu haftalarda normalmidir acaba? Amniyos sıvısı olabilir gibi bişeyler okuyup korktum.

Niye olsun
Sen istersen herşey olur
Ama evde nasıl yapıcan tohumu alıp süslemesi olur sadece
Tanesi 2.25tl dedi. Yaptırırım 50 tane. En azından cicek tohumu ekilir.
Amniyo sivisi sari ve camasir suyu gib kokuyor. Anlarsin yani. Bu akinti normal

Normal, akıntı dır büyük ihtimalle,
Yürüyünce falan çoğalıyor bende de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…