2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen çok şükür organlarında problem görmedi sağlıklı görünüyor süt hergün 1 küçük paket içiyorum aslında ama peynir fazla yemiyordum onuda arttırayım en iyisi sağol canım biraz rahatladım sayende

hani bu hamileliğin balayı dönemiydi böyle balayı mı olur diye triplerdeyim kilo alımım hızlandı benim. sende durum nasıl bilmiyorum ama o yüzden ödem oluyor da olabilir
Canım 7-8 kilo almışım tartıya göre ama görüntü olarak gayet fitim kimse hamile olduğumu anlamıyo bile böylede bi tezatlık var bebişkolarımız sağlıklı olsunda mecbur katlanıcaz ama balayını yaşayabilsek daha iyi olurdu

herkese selam, bugün jokerde bebek arabası baktık. iki model arasında kararsız kaldık sizlere link atıyorum bakıp fikir verebilir misiniz? biri stokke scoot marka, biri de silver cross horizon. Sizce hangisi daha güzel ???

Sadece videoda gördüğüm kadarıyla ilk paylaştığın daha hafif gibi duruyor benim için önemli olan hafiflik ve katlandığında az yer kaplaması olduğu için ilki daha hoşuma gitti canım ama video yanıltıcı olabilir tabi

Ben 8. Ve son ayda falan böyle oluruz diyodum şimdiden rahat edemez olduk acaba normalmi yoksa herhangi bi değerimiz falanmı eksilince mi oluyo bilemedim Allah sonumuzu hayretsin kuzum
Canım bende sizler gibiyim. Karnım akşamları cok sertleşiyor, göğsümün karnıma doğru bitiş yeri nerdeyse acıyor desem abartmam. Gaz sancısı, kabızlık şişkinlik pffff

Kızlar cadillac air trona safe bebek arabası hakkında fikirleriniz nedir geçenlerde girdiğimiz bir mağazada bakmıştık fakat ilk baktığımız olunca aklımızdan çıkmış bugün internetten araştırırken tekrar denk geldim baya aklıma yattı aslında ama siz ne düşünüyorsunuz birde baston modeller var çok hoşuma gitti doğumdan itibaren de kullanılabiliyor ama çift yönlü değil yani anakucağını çıkardıktan sonra artık bebek bana dönük oturamayacak oyüzden kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı baston modeller de chicco lite way plus ve bebe comfort maia travel onlarıda foto ekliyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• Screenshot_20190615-220855.webp
    26 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20190615-221406.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20190615-221432.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 34
Normal değil mi canım, ikizler arasında hafifte olsa kilo, boy konusunda fark olabiliyor.

Eşiminde ikiz kardeşi var, eşim ufak olanmış, tıp da gelişkin olan daha ufak olana sıra verirmiş. Eşim önden doğmuş

Şu anda eşim daha kilolu falan hatta, üzülme hiç

Arkadaşlar bugün 23 hafta 3 günlük olduk şeker yükleme testi ne gittim çok şükür gebelik şekeri çıkmadı . Ama doktor ultasona almadi geçen hafta detaylı ultrason a girdiğim için bebeği gereksiz yormayalim dedi bende kıyamadım üç hafta sonra kontrol. Bidaki gidisimde doğum sonrası yatilcak odaları gezcem. Malum refakatçi için ne kadar yer var bı kişi oluyor ama ikinci kişiye yer varmı bunları ogrenicem inşallah

Ben kizimda aldım. 20 aydir kullanıyorum. Cok memnunum. Kızımda cok rahat etti. Uyudugu zaman yatagini aratmadi. Sadece bastonlar kadar küçük degil. Oda benim icin bir sıkıntı yaratmadı.

Gözün aydın canım ilk yaptıran sensin sanırım şeker yüklemeyi. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah

Gözün aydın canım ilk yaptıran sensin sanırım şeker yüklemeyi. Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah
Benimde yapıldı şeker yükleme, ayrıntılı nın olduğu gün yaptılar tekrar git gel olmasın diye. Benim de şükür r sıkıntı çıkmadı

Benimde yapıldı şeker yükleme, ayrıntılı nın olduğu gün yaptılar tekrar git gel olmasın diye. Benim de şükür r sıkıntı çıkmadı
Maşallah canım çok şükür bi sorun çıkmamış. Darısı da bizim başımıza o zaman

Sağol cnm. İlk gebelikte şekerim sinirdaydi doktor begenmemisti normalde de hep sekerim için doktorlar şeker hastası değilsin ama sıkıntı li dioyolardi çok korkuyodum . Allah a şükür iyi çıktı. Detaylı ultrason şeker yükleme bittigne göre artk kalan eksiklere adapte olabilirim

Evet sen çok şükür atlatmışsın her şeyi. Artık eksiklere alışverişlere odaklan

Tetanoz aşısı 2. Gününde kolum nasıl acıyor nasıl... ... kolumu kaldıramıyorum bile sanki biri kaslarımı kesip bırakmış. siz de böyle oldu mu? Bide 5 doz olacakmış her ay böyle acı m çekeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…