2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar nim 5 temmuz.
A101 küvetini kaçıranlar alabilir

Eklentiler

• IMG_20190622_183311.webp
    11 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20190623_084903_com.instagram.android.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 70
Bende seninle aynıyım 8 kilo belki 9 olmuşumdur bile

Valla ben kendi capimda diyet yapiyorum.Kahvalti disinda ekmek,makarna,pilav,hamurisi yememeye calisiyorum.Varsin kilo alayim ama ilerleyen haftalarda agirlasmamak icin dikkat etme ihtiyaci hissediyorum.
Bir de herkesin bunyesi farkli,boy-kilo indeksi farkli.O yuzden cok fazla kiyas yapmaya girmemek lazim.Kuzenim son 2 ay hic kilo almadi mesela.Onceki aylarda 16-17 kilo aldi..3300 dogurdu masallah.Kilo verilir.Beslenmeye dikkat edelim,bebisleri besleyelim hepimiz yeter

Kizlar instagramda su yeni model kundaklara denk geldiniz mi ? Benim cok hosuma gitti.Kundak kullanimi hakkinda bilgisi olan tecrubeli anneler var mi ?
Sıkı kundak değilde, sadece kollarını hareket ettirip kendini uyandırmayacak birşey düşünebilirsin
Ama benim oğlum hiçbirşekilde sevmezdi onu. Kollarını zorla dışarı çıkarırdı

Ne yiyip ne içiyosun canım? Bence zayıf ve uzunsan 8 kilo belli bile olmuyo kendimden biliyorum hala hamile olduğumu bilmeyen anlamayanlar var
Önceki beslenmeme göre 400 kalori daha fazla alıyorum. Benim de henüz göbeğim çok çıkmış değil. Çevredekiler bebek beklediğimi öğrenince şaşırıyorlar. Düşük kilo aralığında gebe kaldığım için şu an yağ oranımı artırıyormuşuz. Boyum 171 şu an 63 filanım işte.
Bence bu kilo olayı normal sınırlarda ise çok kafaya takılacak şey değil.

Sıkı kundak değilde, sadece kollarını hareket ettirip kendini uyandırmayacak birşey düşünebilirsin
Ama benim oğlum hiçbirşekilde sevmezdi onu. Kollarını zorla dışarı çıkarırdı

Soyle birsey gordugum.Baya kullaniliyormus.En azindan elleriyle kendini uyandirmaz,korkutmaz vs diye dusundum.Denemekte fayda olur mu bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_20190623-141155_Instagram.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 50
Soyle birsey gordugum.Baya kullaniliyormus.En azindan elleriyle kendini uyandirmaz,korkutmaz vs diye dusundum.Denemekte fayda olur mu bilemedim
Aynen çok faydalı olur o konuda. Bizim ki kollarıyla kendini çok uyandırırdı. Ama elleri içte olduğu zamanda çıkarmaya çakılır ve ağlardı. Hala öyle rahatına düşkün bir çocuktur. Üstünde birşey örtülüylen uyumaz asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…