Küçükken benim de buna benzer bir şeyim varmış. Sobalı evde gece üstümü açıp üşütmeyeyim diye annem önlem amaçlı kullanmış. Ama tabi daha büyük dönemlerde sanırım ilk aylar değil
Aynen çok faydalı olur o konuda. Bizim ki kollarıyla kendini çok uyandırırdı. Ama elleri içte olduğu zamanda çıkarmaya çakılır ve ağlardı. Hala öyle rahatına düşkün bir çocuktur. Üstünde birşey örtülüylen uyumaz asla.
Bende aynı şekilde gören hala Hamile değil diyor 168 boyundaymm sporcuyum - kas oranım çok yüksek hamile kaldım karnım çıktı ama hala sıkı duruyor vücudum. 8 kilo aldım biraz bacak bel kalınlığı arttı tabi ama 8 kilo alacak kadar da yemedim. Bünye herhalde değişiklik gösteriyor.
İnşallah sonlara doğru kilo alımı çok olmaz.
Bende aynı şekilde gören hala Hamile değil diyor 168 boyundaymm sporcuyum - kas oranım çok yüksek hamile kaldım karnım çıktı ama hala sıkı duruyor vücudum. 8 kilo aldım biraz bacak bel kalınlığı arttı tabi ama 8 kilo alacak kadar da yemedim. Bünye herhalde değişiklik gösteriyor.
İnşallah sonlara doğru kilo alımı çok olmaz.
Boyumuz aynı kilon kaç şuan peki
Beni görende 5 aylık hamile demiyor çünkü çok zayıftım. 6 kilo aldım normal oldum herhalde
Detaylı usg sırasında beklerlerken bi hamişle sohbet ettik diyo ki 2li tarama için mi geldin sende yooo detaylı dedim kça haftalıksın ki diye şaşırdı karnım var çok değil bi de bol giyince 5 aylık olmuyor
Ben de 4 kilo almışım karnım biraz çıktı şuan 23+4 haftalık olduk. Artık iştahım daha fazla sürekli bişeyler yiyorum. Şuan 61 kiloyum muhtemelen bundan sonra çok daha fazla alıcam
İlk bebek mi? Genelde ilk bebekten sonrakilerde daha belirgin oluyormuş, benim de çok çıkmadı herkes daha yeni zannediyor benle aynı haftadakiler sanki benden 2 ay öndeymiş gibi benim iç karnım geniş sanırım ama belirgin olmasını isterdim bende
İlk bebek mi? Genelde ilk bebekten sonrakilerde daha belirgin oluyormuş, benim de çok çıkmadı herkes daha yeni zannediyor benle aynı haftadakiler sanki benden 2 ay öndeymiş gibi benim iç karnım geniş sanırım ama belirgin olmasını isterdim bende
Ilk bebekler diyeyim.Gerci ikiz olup karni cikmayan arkadas vardi.Sipsivri bisey cikti.Gerci boyum da cok uzun benim ama sanirim ic karnim yok benim.Ondan boyle.
Benim de tam tersi ilk gebelik karnım çok daha büyüktü . Hep yatarak geçirdim. Şimdi malum dört yaşına yaklaşan bı oğlum var karnım daha küçük bu sefer bebeğin gelişimi iyi ama karnım daha derli toplu zaten zor hareket ediyorum kilolu hamile kaldım karnım büyük olsa napardim bilmiyorum
Benim de tam tersi ilk gebelik karnım çok daha büyüktü . Hep yatarak geçirdim. Şimdi malum dört yaşına yaklaşan bı oğlum var karnım daha küçük bu sefer bebeğin gelişimi iyi ama karnım daha derli toplu zaten zor hareket ediyorum kilolu hamile kaldım karnım büyük olsa napardim bilmiyorum
Valla ben istemem büyük olmasını ilkinde 7 de cıktı net Bi sekilde ama normaldi hani topluydu buda aynı normal gidiyor. Cok zor ya hamilelik Allah hepimize güç ve sabır versin
Kizlar instagramda su yeni model kundaklara denk geldiniz mi ? Benim cok hosuma gitti.Kundak kullanimi hakkinda bilgisi olan tecrubeli anneler var mi ?
Bir alt yorumumda paylastim zaten canim.Neredeyse birebir ayni senin aldiginla.En azindan 1 tane alayim.Severlerse insallah bi tane daha alirim.Cok rahat ediyorlarmis kullananlar.
Bir alt yorumumda paylastim zaten canim.Neredeyse birebir ayni senin aldiginla.En azindan 1 tane alayim.Severlerse insallah bi tane daha alirim.Cok rahat ediyorlarmis kullananlar.
Valla ben istemem büyük olmasını ilkinde 7 de cıktı net Bi sekilde ama normaldi hani topluydu buda aynı normal gidiyor. Cok zor ya hamilelik Allah hepimize güç ve sabır versin
İlkinde yatarak gecirdim ona rağmen zordu bunda hareketliyim karnım küçük olmasina rağmen zorlaniyorum havalar çok ısındı ya aslında bizi zorlayan sıcaklar. Günde bı defa duş almak yetmiyor